Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2010-06-21 08:15:11
Akkor ennyit a szavazásról???



Hogyan tudom törölni a saját regisztrációmat?
H.Gábor

Előzmény: magpet (#1307)
2010-06-20 22:29:33
Kedves Mindenki!
Áthoztam ide a sok fórumon burjánzó témát. Szeretnék a dolog köré egy értelmes lezárást.
A topikokat átnézve azon töprengtem, hogy az adatbázisban indítok egy keresést a "szabadkőműves" szóra, majd egy select all után rátenyerelek a DELETE gombra. Legyen az áldozat játék (szk, vgy épp ellen-szk), játékos, fórum-hozzászólás, akármi. De nem tettem. Miért? Mert akadnak közöttük GPS-szel játszható játékok, amik sokaknak már eddig is szórakozást hoztak.
Persze annak is van oka, hogy a DEL gomb nyomogatása egyáltalán felmerült. Hogy mi, azt legprecízebben totzoli65 fogalmazta meg:
Idézet
Vedd már észre, hogy SOK VAGY!!!!

Lehet ezen most megsértődni, nem érdekel. Mint ahogy az sem, hogy most elméletben higgadtan kéne mindenkit rendre utasítanom az oldal moderátoraként. Most mégis félig magánemberként írom: ez az oldal nem politikai eszmék népszerűsítésére, majd erre válaszul másik eszmék népszerűsítésére, provokációra, anyázásra jött létre.
Meglátásom szerint akik Urániusz és a szabadkőműves játékok miatt ki vannak akadva, azokat nem az zavarja, hogy van az oldalon szk témájú játék, ahogyan esetleg egy baloldali érzelmű játékost sem feltétlenül zavar egy jobboldali hangulatú játék, stb. A mennyiség, és a brutális nyomulás az, ami itt már többeknek sok. Többen ugyanígy reagáltak akkor is, amikor megjelent a 700 db. Star Wars indoor.
Azt szeretném kérni, hogy mindenki tanusítson egy kis önmérsékletet. Persze megesik, hogy az ember erről teljes jószándékkal megfeledkezik (saját hobbija, kedvenc eszméje körüli lelkesedésből), de ha erre a moderátorok vagy a játékostársak figyelmeztetik, akkor illik elfogadni a kritikát, és nem erőből visszavágni.
Abban viszont Urániusznak van némi igaza, hogy a GPSGames mindenki előtt nyitva áll, hogy különféle játékokat hozzon létre, és így kisebbségbe kerüljenek az szk játékok. Ha ennek a honlapnak tényleg annyit szánt a sors, hogy Urániusz naponta kidobjon egy-egy szk játékot, majd ezekről vitatkozzunk, néha kicsit az MGKE-t köpködve az erre létrehozott topikban, akkor megette a franc az egészet, páran hiába dolgoztunk. Semmi baj, szomorúan, de tudomásul vesszük. Legyen mindenki tag a neki megfeleleő szervezetben, elnökségi tag a megfelelő egyesületben, a mittudoménmilyen páholy nagymestere, vagy a Sárgarépa Rend lovagja.
Elnézést, ha kicsit radikálisan hangzik, de az oldal egyik alapítójaként nem dob felé az, hogy több anyázó hozzászólás születik, mint játék, vagy találat.
A magam részéről szeretném lezárni a kérdést. Aki úgy érzi, hoyg ez lehetetlen, azt tisztelettel kérem, hogy keressen egy olyan fórum-szuolgáltatást, ami nem a mi szerverünkön fut (mert a végén még azt is töröljük), ott indítsa el az új topikot a megfelelő címmel, majd itt csak egy linket helyezzen el, ahol a további parttalan anyázás folytatható.
Köszönöm a megértést.
magpet
Házigazda


Új megtalálások

Bejelentkezés