Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2010-10-20 13:35:30
Eloszor szulessen nullanal tobb mp3, azt toltse le nullanal tobb juzer, es idezzenek elo nullanal tobb poziitiv kommentet! Aztan johet a Virgin, vagy egyeb mediamuhelyek bekebelezese! :)
magpet
Házigazda

Előzmény: Boxer (#1447)
2010-10-20 13:21:31
Szerintem jó ötlet, de egy kicsit kibővíteném.
ettől a ponttól kezdve már csak egy ugrás az élő webrádió, ahol meghívott vendégekkel mehet a beszélgetés, közben adásba lehet kapcsolni hallgatókat vagy további vendégeket (ezt lehet ingyenesen is, mondjuk msn, skype, stb. vagy mobil/vezetékes hálózatról), lehet egy fórum, vagy élő chat, ahol kommentelni lehet, stb. stb.
Aztán ennek egy webes felület, ahol vissza lehet hallgatni a korábbi adásokat, fórum, apró, kereszthivatkozások, banner, stb.
...éééés esetleg innen lehetne letölteni mp3-ban a korábbi adásokat.
Georendezvényeknél ezt a "stúdiót" ki is lehetne telepíteni, akik nem tudtak elmenni, azok is követhetik a történéseket, az oldalra feltehetők fényképek, videók, vagy live stream, stb. stb.
Persze, elhittem, hogy merjünk nagyot álmodni... : ))
Tudom: PÉNZ... PÉNZ! PÉNZ?? : ))

Ha komolyak a tervek, és van rá érdeklődés, akkor szerintem érdemes leülni és átbeszélni a lehetőségeket.




Előzmény: magpet (#1445)
2010-10-20 13:04:14
Támadt egyötletem, kíváncsi lennék a véleményetekre.
GeoRádió. Nem igazi rádió, hanem egy időnként letölthető mp3, ami gc/gg témában érdekes beszélgetéseket tartalmaz, érdekes emberekkel. Nincs téma megkötés, a vicces túra-élményektől a játék szeretetén át a brutális pontvadászatig bármi belefér. Biztos vagyok benne, hogy sok olyan játékos van közöttünk, akiknek a véleménye, élményei megérik a hallgatást.
Miért hangban? Az írott szöveg is izgalmas, de a beszéd hordoz olyan plusz információkat, amit az írott szöveg nem tud visszaadni. További praktikus ok, hogy a georadio.mp3 akár vezetés közben is hallgatható.
A terv vágatlan beszélgetések megjelentetése, természetesen a jóízlés és a törvényesség határain belül.
Kérdések:
-Tetszik-e az ötlet?
-Ta magad vállalnád-e a szereplést?
-Kit hallgatnál szívesen?
-Milyen témákról hallanál szzívesen?

Közlemény: a fenti dolog egy magánember ötlete, nem áll mögötte semmiféle profitszerzési szándék.
magpet
Házigazda


Új megtalálások

Bejelentkezés