Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2011-04-05 18:23:29
lájk :-)
(amolyan fácsebukkos)
zferke

Előzmény: zem (#1567)
2011-04-04 20:47:20
Nagyon nem értek vele egyet!!

Többre tömbösített válaszok:
Idáig inkább hallgattam a nagy sportolók közt. Mondván én így szeretem a gamest, ha változást akarnak és elérnek, majd meglátjuk milyen lesz. Nem vagyok a listátok ellen a megtalálásokban, megnéztem mikor ID csinált ilyesmit, jópofák ezek is, van akinek ez számít - nem ártalmas, ergo legyen.

Viszont: moderáció? Megszüntetések? Na nee...

Legtöbbször a kölykökkel megyek kirándulni, keresgetni - a legegyszerűbb, nektek butaságnak tűnő dolog is jó játék (lehet) nekik. Szeretem a közelieket, mikor egy téli, fázós nap ki lehet velük mozdulni közelbe, de van cél, hogy egy új feladványt, elolvasni, megismerni valót találjunk. Ugyanakkor szeretek nagyokat menni barátokkal, ott meg jól jön a nehezebb, agyzsibbasztó játék.

De! miért is kell megszüntetni bármelyiket is? Ami nem tetszik nekem - nem keresem. Másnak viszont nagyon jól bejöhet (mert ő a vonatokra bukik, vagy az ipari tetemek a gyengéi, vagy mert a színházak, filmek stb.) "Színvonaltalan" egy rejtés? hát... Ti tudjátok!

Lelkesen elrejti valaki, mert meg akart valamit mutatni. Vagy Brezko rejtett egyet magpet régi boltjába - mekkora poén volt. Lehessen már itt lazulni, de lehet rejtvényt fejteni, lehet menni, és lehet ÉLNI. Nem szabályokat bogarászni és ...

Még egy gondolat: csökkent a legtöbb embernek a szórakozásra, kikapcsolódásra, benzinre fordítható összege. Azon szerencsések akik még korlátlanul tudnak menni - azok örüljenek. De ne az jöjjön szövegként, hogy nem népszerű a games, mert kevesen játszanak kinti játékot. Gc-n is csökkent, csak a játékosszám növekedése miatt nem feltűnő.

No bocsánat, senkinek nem akartam lelkivilágába taposni. De ne legyenek megszüntetések, ha kérhetem.
zem

Előzmény: ID-24 (#1565)
2011-04-04 20:05:52
Gyomláltam egy kicsit a játékaim közt. A leggyengébbeket, kb. húszat megszüntettem.
ID-24
Játékvezető

Előzmény: ID-24 (#1564)
2011-04-04 19:16:57
Ha lesz bármilyen előzetes moderáció, akkor több játékot nem csinálok, ahogy a gc-n sem rejtettem jó ideje.
Ha valaki felkeresi egy rejtésem, akkor bármilyen megindokolt véleményt szívesen veszek tőle, de bent, a meleg szobában számítógép mellől hivatalnokot játszó szakértőre nincs szükségem.

Ha valamelyik játékommal problémája van valakinek, aki már megkereste, kérem, szóljon, és megszüntetem a játékot, mert javítgatni nincs kedvem. Ne csak a logba írja be az észrevételét, hanem küldjön egy mailt is, mert nem figyelek minden megtalálást.
ID-24
Játékvezető

Előzmény: Omlás (#1563)
2011-04-04 18:59:06
A moderáció sztem sokak számára ijesztően hatna (talán többek között magpetre is), de lenne egy köztes javaslatom. Moderáljon a rejtő azzal, hogy néhány kérdésben pontoznia kell saját játékát, amit a játékoldalon mi is látunk. Ilyenekre gondolnék, mint természeti környezet, ötletesség, újszerűség, megközelíthetőség, teljesíthetőség, stb. Legfeljebb ha sokszor rosszul moderálja saját rejtését, akkor nem rejthet.
Omlás


Új megtalálások

Bejelentkezés