Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2008-10-08 20:54:41
Az én két "Hol jártam? " játékom csak azért lett Inverz-caching, (annak ellenére, hogy a definíció szerint Indoor) mert csak itt lehetett koordinátákat választani az igazolás módjául.

Kérdés:
Azt nem lehetne megcsinálni, hogy az indoor játékoknál is lehessen az igazolásnak koordinátákat választani?
Ládafia

Előzmény: szg (#307)
2008-10-08 20:39:02
Született egy "Csak semmi GPS!" kategória. Mostantól mehetnek oda fejtőrők, sakk feladványok, matekkos dolgok, miegyebek :)

Annyit kénék, hogy mindenki valóban abba a kategóriába sorolja a játékát, ahova való. Tehát az olyan inverz feladvány amihez nem kell kimozdulni, az is az indoor kategóriában fusson.
Ha nem tudod, hogy melyik kategória miről szól, akkor a Játék oldalon, ha a "Mi ez?" felirat fölé viszed az egeret, akkor kapsz egy rövidke leírást arról, hogy mit is takar az a kategória.
szg
Házigazda

Előzmény: magpet (#306)
2008-10-08 18:46:48
Így van, erre kínosan ügyelünk. Játékot törölni valóban csak nyilvánvaló törvénytelenség esetén szándékozunk. Ezzel együtt valóban nagyon sok lett a nem kimozdulós játék, és itt nem csak az indoor GPS-közeli játékokra gondolok. Ezzel egyetlen apró gond, hogy sok esetben a műfaj nem határolható be egyértelműen (pl. inverz-kessingnek látszó, de igazából indoor, guglizáson alapuló játékok), ezért a sok mindenféle játék kicsit kaotikus. Javaslom, hogy az alábbi három kategória szülessen meg:
1. Kimozdulós játékok (egyértelmű, de azért az eredeti kategória-neveket megtartva, a kimozdulós játékokat csoportosítva)
2. GPS indoor (gép mellől megoldható, de köze van a GPS-hez, koordinátákhoz, földrajzhoz, helyek keresgéléséhez)
3. OFF játékok: semmi köze a 2. pontban soroltakhoz. De ha igény van egy ilyen felületre (márpedig úgy tűnik, van), akkor miért ne használhatnánk erre (is) az oldalt?

Tán emlékeztek, hogy a kezdeti kategóriákhoz képest is történt már változás a születő játékok nyomán. Nem hiszem, hogy nem bírunk ki még egy új kategóriát. :)
magpet
Házigazda

Előzmény: ID-24 (#303)
2008-10-08 17:23:18
Végre itt van egy olyan oldal, ahova olyan játékot teszel fel, amilyet akarsz, és azt a játékot játszod a meglévők közül, amelyik akarod. Nem mondja meg a bölcsek kövét birtokló testület, hogy milyen is a számodra elfogadható játék.
Szerencsére a megtalálások száma is két kategóriában van nyilvántartva, ha valakit ez érdekel.
"Élj és hagyj élni!" :)
ID-24
Játékvezető


Új megtalálások

Bejelentkezés