Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
2014-01-08 16:30:50
Lájk!
És elnézést, hogy a fejléc- és oklevélrajzolókat nem emeltem ki a felsorolásban! :)
magpet
Házigazda

Előzmény: zakany (#1803)
2014-01-08 15:10:23
Ez jó hír! :)

-egy "exfejléces" :D
zakany

Előzmény: magpet (#1799)
2014-01-07 20:53:19
Kedves GPSGames játékosok, Barátaim!
Talán páran már értesültetek róla, hogy a GPSGames egyik fontos "háttér intézménye", a Geochallenge GPS Bolt idén január 1-ével bezárt. Ez számomra egyrészt fájdalmas változás, 11 év után nem vidám dolog becsukni a boltot. Másrészt előrelépés, és mindenképpen a dolog kellemes folytatása, hogy a Garmin magyarországi bázisán, a NaviGate Kft-nél folytatom a munkát. Ha tehát GPS-ügyben kérdésetek van, akkor változatlanul állok rendelkezésetekre, csak a helyszín változott.
A GPSGames.hu oldal működését terveim szerint ez a dolog nem érinti, sőt! Még közelebb vagyok a GPS-es játékok fő támogatójához, tehát a működés, a rendezvények nem állhatnak le.
Ezzel együtt úgy érzem, valamiféle korszakváltás történik. Ezért - és nem búcsúzva! - szeretném megköszönni az eddigieket, amit a GPSGames.hu körül tettek: alapítótársaim: szg (az oldal fejlesztője), Piret (rendszergazdánk), flektogon (az oldal alapvető irányának egyik meghatározója), és természetesen mindenki, aki játékokkal, logokkal, blog-bejegyzésekkel, fórum-hozzászólásokkal, események szervezésével vagy támogatásával gazdagította a Games-t!
Csak így tovább, boldog új év kezdődik! :)
magpet
Házigazda


Új megtalálások

Bejelentkezés