Minden ami GPSGames, vagy ahhoz közeli.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 |
2010-01-06 11:32:27
Mi az a "hulye letrad"?
És, ha nálad kapható, akkor mennyibe kerül? És ájgó megy rajta?


Tiltsd ki ID-t mert sok problémát okoz. No ID, no Cry!!!
Pupu-t szeretném modinak, az én szememben ő az autentikusabb!
H.Gábor

Előzmény: magpet (#976)
2010-01-06 11:21:57
Ha van egy leírt (vagy legalább mindenki által elfogadott) szabály, akkor azt megszegni szabálytalanság. A szabálytalanság elkendőzésére irányuló kísérlet pedig csalás. Egy ilyen kis közösségben egyik sem szerencsés stratégia... :-)))
Fairy

Előzmény: scele (#974)
2010-01-06 10:39:29
Egy kicsit más dolog, kizökkentve a társaságot a indoor-outdoor eszmefuttatásokból!
Találtam egy oldalt, ami ugyan angol nyelvű, de nem kell hatalmas nyelvtudás a megértéséhez.
A GPS elve, működése. Tudom, mindenki tudja, ismeri, de talán van még akinek érdekes lehet!
[link]
Ezen az oldalon a Free-Web_Based Tutorial Courses-t kell elindítani. Nem szépen beszél angolul, mert amerikai, de a szöveg, és az ábrák, képek jók, és könnyen érthető.
Elsősorban a geodéziai GPS-t használóknak készült, de tudom, mi kütyübolondok, mindent, ami a kütyüről szól, szívesen olvasunk!
Fonte

2010-01-04 16:54:51
Kedves Mindenki!
Szerintem ne kombinaljuk tul a dolgot! Ne tegyunk ugy, mint a suni, aki elindul kolcsonekrni a mokustol a letrat, es mire odaer, ugy belelovalja magat az "ugysem fogja odaadni"-erzesbe, hogy azonnal azt uvolti a mokusnak, hogy "b***d meg a hulye letradat!" :)
Mi tortent?
1. Vannak konfliktusok az indoor/outdoor vonalon es a netkess korul.
2. ID eloallt egy javaslattal, ami sokaknak szimpatikus volt.
3. ID kapott egyfajta technikai admin statuszt, ami arra jo, hogy bele tud nezni a jatekokba, de NEM kotelezoen a beavatkozas a dolga.
4. Nem tortent semmi visszafordithatatlan. Sem az eljarast, sem ID szemelyet illetoen. Nem irtuk bele az alapszabalyba 5 evre elore. Teszunk egy kiserletet. Ha nem mukodik, nem eroltetjuk.
magpet
Házigazda

2010-01-04 16:15:19
> Ha érdekel, nagyon szívesen elárulom, miért maradt abba a Kessersztori, és miért van olyan kevés megtalálásom.

ha nekem is elárulod, engem élrdekelne
és ez az egész "játékmesteri" hajcihő miből kifolyólag robbant ki?
csak lestem mikor itt olvastam, mert az előzményekről lemaradtam

Előzmény: ID-24 (#962)
2010-01-04 09:53:03
Nem gondoltam volna, hogy holmi szabályok megakadályoznak ebben. :-)))))

De örülök, hogy ezek szerint, ha valami le van írva (és nem íratlan szabály), akkor azt betartod.
Lehet, hogy itt is ezt kéne?

Előzmény: Fairy (#972)
2010-01-04 09:51:04
Szerinted/szerintem játék, de van aki tényleg versenynek tekinti. Nem igazán lehet mindenkinek megfelelni. A két kategória elkülönítése viszont szerintem is fontos lenne. Azzal azonban egyetértek, ha valaki (pl. Levin "ládászbarátom") a leírásban jelzi, hogy a láda in és outdoor módon is levadászható. Viszont ott is szép gesztusnak tartom/tartanám, ha meghagynánk az outdoor teljesítőnek a piros egyest.

Mivel teljes mértékben Pupuval értek egyet az ügyben nem is szaporítanám tovább a szót.

Előzmény: Csuhás (#971)
2010-01-04 09:48:01
Érdekes, hogy ott Fairy miért nem logolt be elsőnek???
Szerintem erre magadtól is kitalálod a választ... Kis segítség:
Infó:
A jele: @ Ld.: itt 11. pont
Fairy

Előzmény: Csuhás (#971)
2010-01-04 09:43:18
Mielőtt nagyon földbe döngöljük a "gonosz" netes keresőket gondoljunk arra, hogy nem szegtek meg semmilyen szabályt. Sőt szerintem a rejtő is megengedheti magának hogy outdoornak nevez egy játékot aminek a neten is megtalálható a megoldása. Szóval ha valaki kőkemény outdoort akar, az vagy ne adjon meg jelszót, vagy válasszon gondosan olyant ami nem kitalálható. Az elsőségre hajtók tudni fogják hogy mi az ami a saját versenyüknél számít. De közben hagyjuk meg a neten keresőknek is az első megtalálás örömét. Szerintem nem véresen komoly verseny ez, hanem csak játék.
Csuhás
Moderátor

Előzmény: scele (#970)
2010-01-04 09:30:03
Nekem sincs semmi kifogásom ID "előterjesztése" ügyében, de a megoldást nem feltétlenül ebben látom.

Tudom, hogy nem sokat keresek itt csak néha-néha rejtek egy (nem túl népszerű) ládát. Viszont a probléma ugyanaz, mint a túloldalon.
Ott is mondtam már, hogy nem az 5-ös limit a megoldás, hanem a megfejthetetlen jelszó.

A GC-n is az egyik moderátornak látnia kéne a jelszót és a rejtővel konzultálni arról, hogy ez biza kitalálható otthonról is. A megoldás szerintem itt is ugyanaz. ID ránéz a jelszóra és ha simán netkesselhető, de outdoor, akkor addig ne legyen a játék látható a játékosok részéről, amíg ez a helyzet nem változik.

Egyébként a túloldalon is van példa hibára. Kulisz Grossvenediger ládája nagyon könnyen netkesselhető volt, nem nézett utána eléggé.
Viszont az első kesserek szépen kijavították az apró jelszóhibát és a láda él és virul. Érdekes, hogy ott Fairy miért nem logolt be elsőnek???
Megtehette volna! Vagy csak azért van ezen az oldalon ebből sport/probléma, mert létezik indoor is?

2010-01-04 09:29:18
Nem világvégét látunk, de a dolog tényleg okozhat sok sértődést. ( Egy kicsit érted is aggódom, idővel fognak majd kekeckedni veled is. )
Csuhás
Moderátor

Előzmény: ID-24 (#967)
2010-01-04 09:25:42
-Ha valaki egy egyértelműen indoor játékot tesz az outdoor kategóriába, annak felhívhatnám a figyelmét, hogy rossz helyre került a játéka. Én semmi esetre sem tenném át, mert az értelmes ember maga is átteszi, ha figyelmeztetik, az ostoba úgyis visszatenné, ha én módosítanám.

Ezt írtam, akkor Te miért írod ezt:

ha Te átrámolsz máshova dolgokat - a rejtőnek fog rosszul esni. Ezért veszélyes dolog amibe belevágsz.


ID-24
Játékvezető

Előzmény: zem (#965)
2010-01-04 09:22:09
Semmit nem tettem eddig, és különösebb dolgot nem is szándékozom tenni, főleg nem önhatalmúlag, de már van aki rémeket, világvégét lát. :))

ID-24
Játékvezető

Előzmény: Yoss (#966)
2010-01-04 08:31:06
Szerintem a dolgok nem szükségszerűen fognak úgy történni, ahogy vizionálod. Gondolom nem a túloldali "bekaphattyátok" stílusban fog ID működni, hanem mielőtt lép, azért konzultál az érintettel. De egyébként is, szerintem ne menjünk a dolgok elébe, kritizálni ráérünk majd akkor, ha lesz mit. Az ötlet jó, ID személye is (számomra legalábbis) jó, ahogy Pupu mondta, egy próbát mindenképp megér.
Szerintem.
Yoss

Előzmény: zem (#965)
2010-01-04 07:56:17
Sajnálom, hogy álmatlan éjszakát okoztam, ezt régen még csak-csak, de már nem tekintem dicsőségnek...
No de komolyra fordítva a szót: nem akartam, hogy rosszul érezd magad! Próbáltam korrekten fogalmazni. Az ellenkező póluson levő "kemény mag" tudtam, hogy hallgatni fog. A feszültség meg volt/van (nem bennem). A Kessersztorit pont azért hoztam fel, mert látszik, hogy milyen iszonyat sok munkád volt benne. Rossz látni egy ilyet vegetálni. (mint az ipari műemlék, romok játéka..) Tuti, hogy meg volt az okod, ami tény: mégis abbahagytad. A gamesben is hatalmas mennyiségű játék-munkád van. Nem jó, ha "moderátori" tevékenységed közben elveszik majd annyira a szád ízét, hogy már a rejtések se hozzanak lázba. Illetve: eszembe sem jutott evvel illusztrálni, hogy "rossz ember vagy"!!! Leírtam mint példát, de nem minősítettem! Ezt rosszul érezted.

A lejárt játékok: a legelső (az oldal első éles) játékomnál elkövettem azt a hibát, hogy beállítottam lezárásra. Na azóta nem lehet kiszedni, csak tolhatom távolba az időpontot, ha észreveszem véletlenül, hogy lejárt. Ilyennél eltűntetnél játékokat - az nem volna jó. Szintén, akár indooroknál - miért ne nézhetné nyálcsorgatva valaki, hogy milyen érdekes volt ez is, attól még, hogy nem játszható? Nem baj, ha lezárt dolog is van, max más helyre kéne pakolni, de hadd maradjon látható - szerintem.

Rossz kategóriás játék átpakolás: van ami tudatosan van ott, pl a Vonatra várva, vagy más emlegetett játéka pl. zferkének. Ahogy Brezko írta: önkontroll nélkül nem fog menni, a játékosok viszont nehezen fogják vissza magukat, max egy bocs szót odaírnak. Viszont ha Te átrámolsz máshova dolgokat - a rejtőnek fog rosszul esni. Ezért veszélyes dolog amibe belevágsz.

És persze ott van a "nem egyértelmű jelszó esetén első megtalálóktól fotó kérése ötlet" is, amire szintén sok kifogást lehet/fognak írni. Akárhogy nézzük: szabály lesz. Magpetéktől ezeket a dolgokat elfogadta a társaság, mert alapítói tekintélyük volt. Amennyiben más veszi át a megmondóember szerepét - óhatatlanul támadások alá kerül, no meg mert egyszemélyben nem is lehet okos mindenki. (tudom: nem lehet mindenkinek tetszőt kitalálni).

Alap csoport-lélektani dolgok ezek, emiatt nem örülök ennek így. Ne legyen igazam.
És mégegyszer bocsánat: nem akartam elvenni a kedved, sem az éjszakai nyugalmad. Viszont helyesebbnek tartottam leírni.
Köszönöm a válaszod és kitartás! ;-)
zem

Előzmény: ID-24 (#962)
2010-01-04 07:34:19
Örülök, hogy bízol bennem, de ha mégis csalódsz, csalódtok, akkor valóban könnyen orvosolható a dolog. :))
Népszerűtlenségemnek is van előnye. Nem kell mindenáron mindenkinek a kedvét keresnem.
Egyébként, én nem akarok eszevesz(t)ett aktív ténykedésbe kezdeni.
ID-24
Játékvezető

Előzmény: Pupu (#961)
2010-01-04 07:22:05
Az sem volna rossz,ha lehetne törölni egy téves bejegyzést ,megtalálást miután valaki lenyomja az enter gombot.Nekem is volt elnyomásom amit kb félperc múlva észre vettem,de már nem tudtam mit tenni.
firesanyika

2010-01-04 07:21:17
Kedves zem!

Kérlek, ne aggódj! Eszemben sincs sem a Te játékaidat sem másokét ellenőrizni, vagy kritizálni. Milyen alapon tennék ilyet?

Amit tehetnék:
-Ott éktelenkedik egy Téves nevű nem is létező játék a listában. Mindössze át kellene a készítőjének állítania a dátumot a távoli jövőbe, és már el is tűnne ez a téves játék. A dátum módosítását én is megtehetném, miután figyelmeztettem a készítőjét, és ő nem tesz semmit.

-Többször kérték, hogy a lezárt játékok ne jelenjenek meg. Amíg szg talál egy megfelelő megoldást, addig (azt hiszem) ezeket is eltűntethetném egy jövőbe állított dátummal.

-Ha valaki egy egyértelműen indoor játékot tesz az outdoor kategóriába, annak felhívhatnám a figyelmét, hogy rossz helyre került a játéka. Én semmi esetre sem tenném át, mert az értelmes ember maga is átteszi, ha figyelmeztetik, az ostoba úgyis visszatenné, ha én módosítanám.

Más:
Szerencsés sorsomnak és életkörülményeimnek köszönhetően mindig jól alszom. Neked sikerült egy, ha nem is álmatlan, de picit nyugtalan éjszakát okoznod.
Pont lefekvés előtt olvastam bejegyzésed, és valami rettenetesen meglepett benne. Ez pedig az volt, hogy a Kessersztoriba (saját szórakozásomra is) befektetett több száz óra munkámat fel lehet arra használni, hogy valaki illusztrálja, milyen rossz ember vagyok.

Ha érdekel, nagyon szívesen elárulom, miért maradt abba a Kessersztori, és miért van olyan kevés megtalálásom.

ID-24
Játékvezető

Előzmény: zem (#943)
2010-01-04 07:07:41
Örülök a fejleménynek. ID, bízom Benned! Sok sikert kívánok, mindannyiunk érdekében!
Pupu

Előzmény: magpet (#939)
2010-01-04 07:06:02
Értem az aggodalmadat, Csuhás, és nagyon méltányolom azt a pozitív viselkedést, amellyel "ott" igyekeztél a torzulások ellen hatni. Én mégsem félek, mint Te, mert van a két játszótér között egy döntő különbség. Ott egy klikk betonozta be magát a hatalomba, itt viszont egy közfelkiáltással és magpet döntésével létrehozott tisztség bármikor ugyanígy megváltoztatható. Ha nem válik be valami/valaki, le lehet vonni a konzekvenciát. Ezért bízom a választott megoldás és személy sikerében. Egy próbát mindenesetre megér! :-)
Pupu

Előzmény: Csuhás (#947)
2010-01-03 23:32:37
Ha lehet majd törölni a saját logot, akkor is sokat fog javulni a helyzet.
Csuhás
Moderátor

Előzmény: magpet (#958)
2010-01-03 23:25:19
Ez nagyon igaz, es tenyleg figyelemremelto...
magpet
Házigazda

Előzmény: Csuhás (#957)
2010-01-03 23:22:13
Igazából az az érdekes, hogy van néhány jelszó nélküli játék, és ahogy tudom csak korrekt logok születtek ezeknél. Tanulság, ha valaki nem akar netkesst a játékánál az nem adjon meg jelszót! ;-)
Csuhás
Moderátor

Előzmény: apexsek (#955)
2010-01-03 23:14:47
:-))))))))))
apexsek

Előzmény: MrZerge (#954)
2010-01-03 23:14:27
Én azt mondom:
Ha a játékosok, s a játékkészítők korrektül ügyködnek, nem lesz munkája ID-24-nek.
Ez lenne a cél.
Mármint, hogy szabályozás nélkül Pontosabban önszabályozással) tudjuk művelni a játékokat.
Nem hiszem, hogy hatalmi erővel akarna élni bárkivel is szemben.
De tényleg van keveredés néha a játékok besorolását illetően.
Másfelől sokszor fordul elő netkess outdoor játékoknál.
Én értékelem, ha valaki ügyes, s kitalál egy jelszót.
De:
Ezt ne olyan játéknál tegye, aminek az értelme veszik el, ha nem megy oda.
ha pl. én túrázni hívom a kessereket valahova (akár város, akár természet), akkor ne a karosszékből logoljanak.
Akkor se, ha triviális a jelszó!

Önkontrol a játékosoktól, s pontosabb behatárolás, nehezebb jelszóképzés a játékkészítőktől.

Szerintem.
apexsek

2010-01-03 23:12:38
Valami szép pólót vagy kitűzőt azért gyárthatnátok a következő versenyre.
pl.: egy tőkésréce, karmai közt egy baseball ütővel :-)
MrZerge

Előzmény: magpet (#952)
2010-01-03 22:57:32
Tobbek kozott a Te aggodalmad segit majd, hogy a dolgok ne ferduljenek el. Ebben a mostani lepesben probalj egyfajta technikai utmutatast latni, nem pedig tartalmi beavatkozast! Azt hiszem a teljes KB es ID neveben is mondhatom, hogy errol van szo. Nem lesz rossz jatek/jo jatek, tul keves/tul sok leiras, csunya fenykep miatti kukazas, stb. Ha megis ilyesmit tapasztaltok, szoljatok!!!
magpet
Házigazda

Előzmény: Csuhás (#947)
2010-01-03 22:54:01
Eliras. :) Helyesen: GPSGKB, azaz Kozponti Bizottsag. Nem talatunk ki jobbat, itt nincs elnokseg, illetve kulonbozo szintu tagsagog. :)
magpet
Házigazda

Előzmény: BaliaGy (#948)
2010-01-03 22:23:33
Ajvé. Biztos, hogy ezt akarjuk? ;)
BaliaGy

Előzmény: Bacu (#950)
2010-01-03 22:01:50
Az! Ezentúl pedig bevezetjük az elvtársozást is. Elnézését kérem Baliagy elvársnő! Természetesen azt is :)
Bacu

Előzmény: Csuhás (#949)
2010-01-03 21:53:48
Talán, Global Positioning System Games Központi Párt ? :-)))
Csuhás
Moderátor

Előzmény: BaliaGy (#948)
2010-01-03 21:42:07
Segítség: mi az a GPSGKP?
Köszi.
BaliaGy

Előzmény: magpet (#946)
2010-01-03 21:40:28
Aggódom mégis. A szomszéd oldalnál is olyan logikus volt, hogy kell egyesület, kell moderáció, és látod mi lett belőle.
Csuhás
Moderátor

Előzmény: magpet (#946)
2010-01-03 21:36:19
Ido hianyaban sokszor szg vagy en egyszeruen nem nezzuk naprakeszen az osszes uj jatekot. ID azt vallalta, hogy a kategoriat tevesztett jatekok ugyeben segit.
Zem-nek is: nem lesznek uj szabalyok, ID nem tartalmi szempontbol fogja ellenorizni a jatekokat. Minden mehet. Azt is tudom, hogy ID szemelyevel nem feltetlenul ert egyet mindenki. Elkezdi a tenykedest, es ha a dolog nem mukodik rendesen (ellenvetesek, sertodesek, akarmi), akkor a dontest felulvizsgaljuk. En makacsul hiszek abban, hogy a dolgok szetvalaszthatok. Tobben, tobbszor nem ertettek egyet ID megnyilatkozasaival, de ettol meg ezt a feladatot ellathatja higgadtan es korrekten. Ha barkinek gondja van, akkor nyugodtan fordulhat ID-hez, vagy a GPSGKP tagjaihoz.
magpet
Házigazda

Előzmény: Csuhás (#945)
2010-01-03 21:15:28
Félek hogy ez az az út, ami egyszer már tévútnak bizonyult. Szerintem nagyon ritkán igényel beavatkozást az oldal, azt a keveset pedig jobb volna ha Magpet, vagy Szg végezné.
Csuhás
Moderátor

Előzmény: ID-24 (#941)
2010-01-03 21:12:15
Legyen ID-14 is :)))))))))))))

Bacu

Előzmény: zem (#943)
2010-01-03 21:03:27
Örülök, hogy magpeték nyugodtabbak, van egy segítő emberük. Örülök, hogy nem extra erős szabályokkal, de lesz talán egy "kicsit nagyobb rend". Ne haragudjatok az őszinteségért, de nem örülök annak, hogy ID-24 az. Mert voltak konfliktusok, vannak emberek akik Őt nem kedvelik. Többnyire az Ő véleményét/hozzáállását osztom/értek vele egyet, de van egy olyan sajátos stílusa, amit nem bír mindenki. Tudom, nincs olyan, ami mindenkinek jó... de nem kell a két szélsőség egyikét sem választani. A rengeteg játéka, többnyire türelmes és toleráns hozzállása alapján kiérdemli a posztot. De hogy nem szívesen keres játékokat, ritkán keres, az nem túl jó. Nézhetünk a kessersztori oldal hatalmas munkájára is - aztán elfogyott a kedv, és elhalt... :-/ Persze nem kell ebből levonni következtetéseket. De szerettem így a gamest. Volt pár emberkének hozzáférése, de pl ami játékot készítettem, miközben készítettem, tudom hogy a kutya nem nézett rá. Így volt jó. Ajándék készítés, meglepetés Nektek, mindenkinek, ami után várja az ember az elismerő reakciót, helyszíni (!) megtalálásokat, örül az ott járók fotóinak, és most kissé az az érzésem támadt, mintha míg készítek lesnék a vállam fölött. Nem jó érzés. Nem mert ID, hanem mert valaki les(het)i, ellenőrzi.
Szóval szg-vel múltkor beszélgetve jobban tetszett az Ő javaslata, legyen két kategória - kinti és benti - és kész. Ha valami nagyon nem odaillő úgyis szól a kiabáló-kórus, helyretaszigálódik. Tudom, erre lehet segítség ID. Mégis... Jó volt így és itt "felnőtt lenni és közben játszani". Ahogy jön ellenőrzés, újabb szabály, az egyre inkább kiváltja az ellenkezést, a megvalósítási kapuk keresését, a szabályáthágást. Növekedik a bürokrácia. Mert emberek vagyunk. Kár. És persze lehet ez csak üres károgás. Mégis ezek futottak át rajtam. Jó játékot mindenkinek!
zem

Előzmény: magpet (#939)
2010-01-03 20:48:32
Köszönöm!
ID-24
Játékvezető

Előzmény: Bacu (#940)
2010-01-03 20:48:09
A gyors döntés meglepett, de azért örülök a bizalomnak. Köszönöm!

Mivel én nem tudom és nem is akarom egyedül eldönteni, hogy milyen a jó outdoor játék, ezért nyitok egy fórumot, ahol bárki előadhatja az elképzelését. Amelyik ötlettel többen is egyetértenek, annak betartását fogom kérni (ha esetleg erre szükség lesz) a rejtőtől. Tehát, én inkább csak egy játékvezető szeretnék lenni, aki adott esetben joggal szólal meg.
A másik fórumon eddig tett észrevételekből úgy tűnik, hogy egyetlen szabály betartása megelőzheti a viták többségét: az első három megtalálónak fényképpel kell igazolnia a találatát, kivéve, ha a rejtő csak a helyszínen megfejthető jelszót választott.
ID-24
Játékvezető

Előzmény: magpet (#939)
2010-01-03 20:43:03
Szuper! Örülök ennek a döntésnek.
ID-24nek pedig jó munkát kívánok! :)
Bacu

Előzmény: magpet (#939)
2010-01-03 19:41:57
Kedves Játékosok!

ID-24 személyében új játékmoderátort/játékvezetőt/játék-koord inátort* üdvözölhetünk a fedélzeten.

(*A lényeg ugyanaz, ki-ki válasszon magának szimpatikus meghatározást!)

A titulus ID-24 felvetése és felajánlása nyomán keletkezett, amit ez úton is köszönünk neki. Az önként vállalt feladat lényege, hogy a játékmoderátor a különféle kategóriákba sorolt játékokat átnézze, és "kategóriatévesztés" esetén rendet teremtsen. Látni fogja az egyes játékok szerkesztő felületét, módosíthatja a kategóriát, valamint a játék összes szerkesztehtő adatát (leírás, koordináták, jelszó, stb). Ha pl. egy outdoor játék esetében a jelszót túl egyszerűen netkesselhetőnek találja, ezt jelezheti a játék készítőjének.
Természetesen a játék készítőjének beleegyezése nélkül tartalmi változtatások nem történhetnek. Vitás vagy komolyabb kérdésekben (pl. játék megszüntetése) ID-24 nem fog egyedül dönteni, ilyenkor a GPSGames alapítóival összehívott "konzorcium" a döntéshozó.
Az intézkedéstől a különféle kategóriák tisztulását, egyértelműbb szétválasztását, és a neten megoldott outdoor feladatok miatt kialakult viták csendesedését várjuk.
ID-24 ténykedése biztosan hatékony lesz, de ezzel együtt szeretnénk felhívni mindenki fogyelmét arra, hoyg ez itt egy játék. Bízunk benne, hogy a résztvevők saját szórakozásuk mellett képesek szem előtt tartani a játékostársak lelki békéjét is. Nem szeretnénk a GPSGames-t túlszabályzott, katonás oldallá tenni. Ehhez a legkomolyabb segítséget Ti, a játékosok nyújthatjátok azáltal, hogy saját játékaitokat körültekintően készítitek, a meglévőket pedig úgy teljesítitek, hogy az senkinek ne legyen kellemetlen.
ID-24-nek jó munkát, Nektek pedig további kellemes időtöltést kívánunk a GPSGames.hu-n!
(Természetesen a szórakozás ID-24 esetében sincs kizárva! :)
magpet
Házigazda

2009-11-04 21:22:01
A radar/lezer mufajban nem kizart valami ilyesmi... :)
Szrintem emil vagy telefon, mert innen ki leszunk csapva OFF miatt. :)
magpet
Házigazda

Előzmény: dzsobacsi (#936)
2009-11-04 21:20:21
Koszi, mar Ronin is jelezte. Kicsit buszke vagyok magamra, hogy ennyi elgepelessel megoldottam. :)
magpet
Házigazda

Előzmény: Yoss (#935)
2009-11-04 19:47:39
Magpet!

Költözés feletti öröm miatti árleszállítás radardetektorokra vagy más egyéb cuccokra (pl. Maglite) nincs?

Naaa, légyszi, légyszi....:-)

2009-11-03 17:09:59
Magpet! Az üzlet oldalán az elérhetőségnél rossz az irányítószám. (1065) csak gondoltam szólok :)
Yoss

2009-11-02 15:58:50
Azt vettem észre, hogy első körben nem engedi, hogy kiválasszam 2009 Okt. 31-ét, csak a 30-át.
De aztán mentés után, már engedi módosítani 31-re!
Érdekes!
Csigabiga

Előzmény: ludens (#925)
2009-11-01 20:43:01
Igen. Azt hiszem így van (lenne) rendben a dolog.
Kösz.
ludens

Előzmény: Gabe (#932)
2009-11-01 20:25:36
Semennyivel személyesebb (elvileg). És hogy nem merült fel kérdés, pontosan azt gondolom problémának.

A telefonkönyv szerkesztők ezt már annyira tudják, hogy a neved, számod, címed akkor kerül be, ha határozottan úgy rendelkezel, hogy bekerülhet. Ha nincs rendelkezés, az titkossá minősítést jelent.
Gabe

Előzmény: ludens (#930)
2009-11-01 20:18:17
Nekem egy régi társamé van meg a Fiumei sírkertből.
A három tűzszerészből ketten vannak itt.
S még rokonok is. A férj, s az öccs...
:-((((((((((
A véletlen úgy hozta, hogy közös ismerős ÖregTom-mal...
Nem járok túl gyakran, de így mégis odatalálok bármikor
apexsek

Előzmény: Bacu (#924)
2009-11-01 20:16:26
Teljesen elméleti a következő kérdésem: mennyivel személyesebb adat a koordináta, mint a parcella száma?
Merthogy feltételezésem szerint ma is van valamilyen nyilvántartás, amiből tájékozódhatunk, s legjobb esetben egy parcellaszámot kaphatunk.
Személyes tapasztalatom nincs, de egyszer meséte valaki, milyen nehezen találta meg egy régi osztálytársa sírját. A keresés folyamán sehol nem kellett igazolnia a tisztességes szándékát, és nem merült fel adatvédelmi kérdés. Egyedüli nehézség a nyilvántartások kuszasága volt.
ludens

Előzmény: Gabe (#928)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 |

Új megtalálások

Bejelentkezés