Idén december 6-a nem csak a Mikulásról fog szólni! Részletek itt.
Még mindig van be nem jelentett geocoin és travel bug valaki(k)nél. Ha valaki tud segíteni az utazók felderítésében, ne tartsa magában.
Esetleg ha tudja valaki, h ki vitte el ezeket, az is sokat segítene!
Köszönöm
- vtsp -
Esetleg ha tudja valaki, h ki vitte el ezeket, az is sokat segítene!
Köszönöm
- vtsp -
Google Chrome-ban is működik. Most még több kérdésből sikerült bejárni, mint élőben :D
Köszönjük szépen!
Köszönjük szépen!
Előzmény: Fairy (#687)
Megkaptam ám a leveledet...csak éppen a Balaton másik fővárosa körül kódorogtam. Frissült a karosszékben ülős játék - Opera 9.52 és Firefox 2.0.0.18 alatt rendben működik is.
Az éppen aktuális pont van pirossal jelölve. Rákattintva előjönnek a kérdések. Egy válaszra kattintva az ahhoz tartozó pontra vándorol a térkép. Cél: visszajutni a bázisra, mielőtt elfogy a gulyás :-)
Az éppen aktuális pont van pirossal jelölve. Rákattintva előjönnek a kérdések. Egy válaszra kattintva az ahhoz tartozó pontra vándorol a térkép. Cél: visszajutni a bázisra, mielőtt elfogy a gulyás :-)
Előzmény: SylverRat (#669)
Sziasztok!
Jobb később, mint soha :)
Mi is szeretnénk köszönetet mondani a szervezőknek, ezért a remek rendezvényért. Jól éreztük magunkat. Sikerült szombaton 10 óra felé felkelni, szóval enyhe késéssel indultunk :)) a nagy siettségben Parker telefonja otthon maradt, Andié meg odafelé lemerült. Így küszködtünk egy kis technikai hiánnyal, de ennek ellenére a 15.-ben benne voltunk :) Az egyetlen dolog, ami zavaró volt az az eső csepergés. A következő DDRKT-ra lehet ne egy kicsit esőmentesebb időjárást rendelni :))
A menü igazán izletes volt, és ezúton is köszönjük mindenkinek a finom sütiket! :) Találkozunk a következő rendezvényen!
Üdv.: Andi&Parker
Jobb később, mint soha :)
Mi is szeretnénk köszönetet mondani a szervezőknek, ezért a remek rendezvényért. Jól éreztük magunkat. Sikerült szombaton 10 óra felé felkelni, szóval enyhe késéssel indultunk :)) a nagy siettségben Parker telefonja otthon maradt, Andié meg odafelé lemerült. Így küszködtünk egy kis technikai hiánnyal, de ennek ellenére a 15.-ben benne voltunk :) Az egyetlen dolog, ami zavaró volt az az eső csepergés. A következő DDRKT-ra lehet ne egy kicsit esőmentesebb időjárást rendelni :))
A menü igazán izletes volt, és ezúton is köszönjük mindenkinek a finom sütiket! :) Találkozunk a következő rendezvényen!
Üdv.: Andi&Parker
Lám-lám... A ténfergő SirfIII esete az őszinte Garmin vevővel... :)
Legközelebb egy GPS60-nal nyerem meg ezt a vetélkedőt, vagy ha bírom erőnléttel, akkor a 276C-vel. :)
Legközelebb egy GPS60-nal nyerem meg ezt a vetélkedőt, vagy ha bírom erőnléttel, akkor a 276C-vel. :)
Házigazda
Előzmény: Bacu (#681)
legközelebb mindenkinek 1sec-es track-et kell húznia, akkor nincs ebből eredő eltérés...
Moderátor
Nálam is ugyanez volt a szitu! Jspanyikkal együtt mentünk végig, és én mégis 400 méterrel többet mozogtam. :)
Nála CS, nálam CSX volt... Csuda se érti ezt.
Nála CS, nálam CSX volt... Csuda se érti ezt.
Előzmény: magpet (#678)
Nocsak, nocsak. Beindult a verseny a tavaszi szezon legkorábbi rendezvénye címért?
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#674)
Első harmadban végeztem? Úgy, hogy a vasúti híd a vége felé már előre köszönt? Csak négyszer jártunk rajta. :)
Az mindenesetre komoly diadal, hogy sikerült legyőznöm a velem együtt mozgó BoPe-éket és szg-t. Lehet, hogy ezt csak a Nüvi550 egyszerű track-jének köszönhetem. :)
A rendezvényt pedig a szervezőknek. Nagyok voltatok, köszönönök mindent!!! :)
Az mindenesetre komoly diadal, hogy sikerült legyőznöm a velem együtt mozgó BoPe-éket és szg-t. Lehet, hogy ezt csak a Nüvi550 egyszerű track-jének köszönhetem. :)
A rendezvényt pedig a szervezőknek. Nagyok voltatok, köszönönök mindent!!! :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#667)
:P
Ez úgy tűnik már így marad végleg :) Zalaegerszegen magpettel és BoPe - ékkel együtt mozogva 10 perccel tovább tartott nekem az út, mígy a DDRKT -n magpettel és BoPe - ékkel együtt mozogva kb 400 méterrel tettem meg többet... :)
Következő eseményén szerintem előre be lehet írni a végeredményemet: BoPe eredménye plusz 10% :)
Ez úgy tűnik már így marad végleg :) Zalaegerszegen magpettel és BoPe - ékkel együtt mozogva 10 perccel tovább tartott nekem az út, mígy a DDRKT -n magpettel és BoPe - ékkel együtt mozogva kb 400 méterrel tettem meg többet... :)
Következő eseményén szerintem előre be lehet írni a végeredményemet: BoPe eredménye plusz 10% :)
Házigazda
Előzmény: BoPe (#670)
radpeter nyert, mert volt egy jelvesztése, legalábbis van egy hosszabb egyenes szakasz a track-ben. neked és baliagynak azonos a track-je, csak kicsit bóklásztatok a bázis körül indulás előtt. hirtelen ennyi. :o)
Moderátor
Előzmény: Csigabiga (#672)
a különbség oka inkább a parkban a te tracklogodban lévő plusz út lehet... most így hirtelen ennyi különbséget látok a két nyomvonal között... :-)
Moderátor
Előzmény: zem (#671)
az időpont biztos, hogy változni fog, a tavaszi mgke rendezvény is aznapra készül...
bővebb infók majd.
bővebb infók majd.
Moderátor
Nálunk is hasonló a helyzet: BaliaGy, radpeter, SagiK és én együtt mentünk. Ehhez képest majd' fél Km. volt az eltérésünk.
De ennek számomra nincs jelentősége, csak érdekességképp jegyeztem meg! :o)
De ennek számomra nincs jelentősége, csak érdekességképp jegyeztem meg! :o)
Előzmény: zem (#671)
Köszönöm szépen az eredményeket! Viszont nem csak ott lehet difi: családilag mi pl együtt mentünk Csuhással, végig. Azért elég nagy a különbség a 36. és a 61. hely között! :-) Ennyi különbséget adna a pda és a hcx?
Persze ez nem változtat a dolog, hogy szép nap volt.
Persze ez nem változtat a dolog, hogy szép nap volt.
küldd át a pontokat, a track-képre fel szeretném rakni, esetleg nyilakkal, honnan hova lehetett eljutni... csak hogy minél átláthatatlanabb legyen... :o)
Moderátor
Előzmény: Fairy (#666)
remélem most már minden igényt kielégít a dolog... :o)
a 2-3-4. heyezett szorosabb lett az utólagos track-elemzések során, mint ezt a helyszínen gondoltuk, a DDRKT1 szabályai szerint a 2. helyen akár holtversenyt is hirdethettünk volna, így wa lett volna a 3. helyezett. így neki a következő DDRKT-n utólag is szeretnénk valami nyereményt átadni a nagyszerű versenyzésért.
köszönjük mindenkinek, aki ott volt, jól érezte magát, emelte az est fénypontját!
találkozunk (a tervek szerint) 2009.04.18-án, baranyában!
písz.
a 2-3-4. heyezett szorosabb lett az utólagos track-elemzések során, mint ezt a helyszínen gondoltuk, a DDRKT1 szabályai szerint a 2. helyen akár holtversenyt is hirdethettünk volna, így wa lett volna a 3. helyezett. így neki a következő DDRKT-n utólag is szeretnénk valami nyereményt átadni a nagyszerű versenyzésért.
köszönjük mindenkinek, aki ott volt, jól érezte magát, emelte az est fénypontját!
találkozunk (a tervek szerint) 2009.04.18-án, baranyában!
písz.
Moderátor
Előzmény: SylverRat (#657)
Ez jó, köszi!
Esetleg a helyes válaszokat meg lehetne jelölni valahogy? Például vastagon írni, hogy aki eltévedt, az tudja, hogy hol és miért?
Esetleg a helyes válaszokat meg lehetne jelölni valahogy? Például vastagon írni, hogy aki eltévedt, az tudja, hogy hol és miért?
Előzmény: Fairy (#661)
Ez tök jó!! :)
Csak arra nem tudok rájönni, hogy valahogy elérhető- e az, hogy "végig is lehessen járni" a kérdéseket?
Csak arra nem tudok rájönni, hogy valahogy elérhető- e az, hogy "végig is lehessen járni" a kérdéseket?
IE esetén hibaüzenetet dob fel, a kérdések helyett, ha ráklikkelek egy pontra. :o(
FF-ban jó. :o)
FF-ban jó. :o)
Az eredmények ugyan még nem, de az összes pont és a kérdések már megtekinthetők itt.
Előzmény: Csigabiga (#660)
Nem vagyok az, csak már nagyon kíváncsi vagyok az eredményekre! :o)
Bár az idő alapúban biztos nem voltunk jók, mert bevártunk másokat, aztán meg kisgyerekekkel teljesítettük a távot - meg alátalában nem rohantunk, hanem kényelmesen sétálgattunk.
Bár az idő alapúban biztos nem voltunk jók, mert bevártunk másokat, aztán meg kisgyerekekkel teljesítettük a távot - meg alátalában nem rohantunk, hanem kényelmesen sétálgattunk.
Előzmény: magpet (#659)
még kis türelmet kérünk!
ma már eljutottam odáig, hogy a track-eket leszedtem a szerverről egy pendrájvra.
igyekszem minél előbb az eredményeket kirakni, illetve az oldalt kicsit frissíteni, Fairy pedig dolgozik (remélem... :-) ) a kérdések megjelenítésén.
ma már eljutottam odáig, hogy a track-eket leszedtem a szerverről egy pendrájvra.
igyekszem minél előbb az eredményeket kirakni, illetve az oldalt kicsit frissíteni, Fairy pedig dolgozik (remélem... :-) ) a kérdések megjelenítésén.
Moderátor
Előzmény: SylverRat (#587)
Az OFF mar csak ilyen. Az a dolga, hogy csendben, fu alatt huzodjon meg. :)
Házigazda
Előzmény: MrZerge (#646)
Akkor ezért kaptak a Bp-i rendőrök gyerekei húsvéti tojást a mikulás csomagban :)))
Előzmény: Belga (#651)
Igen, ez a kereskedelem szépsége. Amikor Ti a naptejet veszitek én már a karácsonyi termékekkel foglalkozom. Most már elkezdtük a húsvétot is. Február környékén meg már jön a naptej. Az életem egy naptej-Mikulás-Húsvéti nyúl körforgásban telik. Kicsit uncsi.
Előzmény: Csigabiga (#625)
ÉN húztam ki a ládát a rejtekről, de végig az a srác volt elől, én csak őt követtem. Ezért úgy gondoltam korrektnek, hogy ő legyen az első. Ha még korrektebb akarnék lenni akkor Nasza lenne második mert az utolsó pillanatban rátiportam a lábára és belöktem a csatornába. Mire kimászott megelőztem. :) De egy úriember és egy szót sem szólt.
Előzmény: Fairy (#634)
Sőt! Ha Wordbe bemásolom és átírom a betű méretet mégjobban olvasható, sőt, meg is kérhetek valakit, hogy felolvassa.
Ötletekben gazdag vagyok. :-)))
Ötletekben gazdag vagyok. :-)))
Előzmény: vinko (#647)
A hozzászólásodból az " Úgyvan " jól olvasható. :-)
A hosszú rész nehezen olvasható, nem kellene talán erőltetni a használatát. :-)
A hosszú rész nehezen olvasható, nem kellene talán erőltetni a használatát. :-)
Előzmény: magpet (#642)
volt egy kb fél órás időszak, amikor úgy nézett ki, fogunk aludni is... aztán ez az érzés elmúlt. :-/
Moderátor
Előzmény: zazi (#638)
a fleet.hu a rókavadászat hivatalos oldala, de az első vadászatot a ddrkt-n tartottuk, a fleet.hu támogatásával... :-) ez így elég korrektnek tűnik? :-P
az a lényeg, hogy játszunk még! :o)
az a lényeg, hogy játszunk még! :o)
Moderátor
Előzmény: magpet (#642)
Úgyvan! :)
Egyébként egyszer már volt részem hasonlóban. Jópár éve összegyűltünk, és beszélgettünk a turistautak.hu-ról (akkor még a domain sem volt meg), de a szándék már elég határozottan. Kicsit később egyik ügyfelünk mesélt arról, hogy terveznek egy aktív életmódos portált, ahol sokminden más mellett lenne egy olyan is, hogy bejárt/ajánlott túrák útvonalait lehetne kihirdetni a többieknek. Majd röviddel ezután elindult a turistautak.hu, az ügyfél pedig megtette a maga finom célzásait az ő ötletének ellopása tárgyában. Igen kellemetlen helyzet, mert ha elzavarom, akkor én vagyok az egresszív lenyúlós. Ha elkezdek magyarázkodni, akkor valamit biztosan takargatok.
Egyébként egyszer már volt részem hasonlóban. Jópár éve összegyűltünk, és beszélgettünk a turistautak.hu-ról (akkor még a domain sem volt meg), de a szándék már elég határozottan. Kicsit később egyik ügyfelünk mesélt arról, hogy terveznek egy aktív életmódos portált, ahol sokminden más mellett lenne egy olyan is, hogy bejárt/ajánlott túrák útvonalait lehetne kihirdetni a többieknek. Majd röviddel ezután elindult a turistautak.hu, az ügyfél pedig megtette a maga finom célzásait az ő ötletének ellopása tárgyában. Igen kellemetlen helyzet, mert ha elzavarom, akkor én vagyok az egresszív lenyúlós. Ha elkezdek magyarázkodni, akkor valamit biztosan takargatok.
Házigazda
Előzmény: Fairy (#641)
Azt hiszem balgaság lenne tőlünk az ötletet kisajátítása: gyors és megsemmisítő cáfolat lenne az eredmény :-) Legfeljebb egy régi, jól bevált ötlet adaptációjáról lehet szó :-D
Előzmény: magpet (#640)
Bizony! :)
Osszeszedjem Neked diszes borkotesben a kb. 1.5 eves levelezesunket Pirettel, amiben ilyen jatekrol beszelgetunk? :) Kezdetben kicsi vas hijan leginkabb autos verzio merult fel, de epp kapora jott kevessel a DDRKT elott a GH1202 erkezese. Az ilyesmi igen kellemetlen: hiaba van tervben tenyleg regen egy ilyen, ha nyilvanosan elobb a DDRKT dobja fel az otletet. Innentol mi nyultuk le. Sebaj, nekem boven eleg, hogy en tudom az igazat, tovabba a jatek maga nagyon jo. :)
Osszeszedjem Neked diszes borkotesben a kb. 1.5 eves levelezesunket Pirettel, amiben ilyen jatekrol beszelgetunk? :) Kezdetben kicsi vas hijan leginkabb autos verzio merult fel, de epp kapora jott kevessel a DDRKT elott a GH1202 erkezese. Az ilyesmi igen kellemetlen: hiaba van tervben tenyleg regen egy ilyen, ha nyilvanosan elobb a DDRKT dobja fel az otletet. Innentol mi nyultuk le. Sebaj, nekem boven eleg, hogy en tudom az igazat, tovabba a jatek maga nagyon jo. :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#637)