Idén december 6-a nem csak a Mikulásról fog szólni! Részletek itt.
most próbáltam siófokon érdeklődni, azt a választ kaptam, hogy december környékén nem nagyon járnak már hajók, sőt, a legtöbb vitorlást is kiszedik a vízből ekkorra.
de hátha BiharyG tud vmit mondani rá...
de hátha BiharyG tud vmit mondani rá...
Moderátor
igen. mi külön ilyet nem szervezünk, nem fér bele az időkeretünkbe (napkelte -> napnyugta), de ha valaki összehozza, biztos mi is szívesen csatlakozunk! :o)
Moderátor
Előzmény: MrZerge (#36)
Lehet, hogy BiharyG-t érdemes lenne megkeresni ez ügyben?
Nagyon segítőkész volt mindig.
Nagyon segítőkész volt mindig.
Előzmény: magpet (#35)
Nem értek hozzá, de decemberben mekkora a hajó-forgalom a Balatonon? Lehet egyáltalán hajózni, vagy elvisz a hatóság? Ha valami adminisztratív tévedés folytán mégse tiltották be, akkor viszont lehet-e bérelni akkoriban?
Házigazda
Előzmény: MrZerge (#33)
A fakultatív programokra kérdeznék: Hajózást nem szerveztek? Van egy geocaching nevű játék, aminek a GCBKOZ balaton közepi ládáját jó lenne meglátogatni :-)
Biztos lenne érdeklődő rajtam kívül is.
Biztos lenne érdeklődő rajtam kívül is.
Előzmény: SylverRat (#31)
Ti se vállaljátok be a Picipuha Életteli Egyeztetés szoftver használatát? :)
Kíváncsian várom a verseny leírását!
Kíváncsian várom a verseny leírását!
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#31)
OFF: a drasztikus létszám-csökkentéssel fenyegetett népszerű hivatalból máris átvettetek pár unatkozó képviselőt? :) ON
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#29)
erre a kérdésre a kb helyszínért felelős bizottság engedélyeztetési albizottságának vezetője tudna érdemben válaszolni... :o)
Moderátor
Előzmény: magpet (#28)
Kitől vártok választ? Melyik önkormányzattól, melyik bázis-ingatlantól?*
*beugratós kérdés. :)
*beugratós kérdés. :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#26)
igen, és (úgy néz ki) nem is lesz több.
készül a weblap, amint kapunk választ, megy élesbe.
készül a weblap, amint kapunk választ, megy élesbe.
Moderátor
Előzmény: Dzsozy (#25)
Utóbbi. A dolgot csak azért hívjuk blognak, mert nem találtunk közelebb álló kifejezést. Ez egy publikációs felület, a dátum hagyományos eszközökkel (billentyűzet, szándék) beilleszthető. :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#22)
az ötlet nem rossz, de december elejére még nem szokott befagyva lenni ez a víz, havat meg nem tudunk csak úgy rendelni...
Moderátor
Előzmény: BoPe (#21)
bloghoz új hozzászólást hozzá lehet fűzni, vagy csak szerkesztéssel és új dátum beírásával tudom tényleg naplószerűvé tenni?
alakulnak a dolgok, még kis türelmet kérünk!
alakulnak a dolgok, még kis türelmet kérünk!
Moderátor
Hmm..főváros..Ez mégiscsak Siófok lesz..A Balaton fővárosa..Pécs lehetne még (Európa kultúrális fővárosa, dehát Pécs nem egy vizes főváros..) de nem stimmel..
Na mind1, holnap elvileg kiderül :)
Na mind1, holnap elvileg kiderül :)
minden nap este 8 körül került fel, kivéve tnap (pénteken), mivel csak most értem haza.
majd ma este lesz vmi megint...
majd ma este lesz vmi megint...
Moderátor
Előzmény: BoPe (#17)
Dec 4-e környékén már a helyszín is publikus lesz. Útlevelet szerezni 2 nap alatt?
Előzmény: BoPe (#11)
persze támogatók jelentkezését, ajándékok felajánláát... várjuk.
nem hiszem, hogy bárkit zavarna, ha a fődíj egy félkilós aranytömb lenne... :o)
nem hiszem, hogy bárkit zavarna, ha a fődíj egy félkilós aranytömb lenne... :o)
Moderátor
Előzmény: Szab (#8)
a tfkb egyik tagja mstantól közalkalmazott, ami azt jelenti, hogy sokat kell dolgoznia kevés pénzért. így csak most látom az új oldalt. szép!
akkor blogoljunk? :-)
akkor blogoljunk? :-)
Moderátor
Előzmény: magpet (#6)
Tisztelt Főszervező Bizottság!
Felhívom figyelmeteket, hogy kinőtt egy új menüpönt, éppen az ilyen jellegű közzétennivalók számára! Javaslom, hogy ott (is) lássanak napvilágot a tudnivalók, majd pedig a bejegyzés saját fórumában mehet az egyeztetés.
Felhívom figyelmeteket, hogy kinőtt egy új menüpönt, éppen az ilyen jellegű közzétennivalók számára! Javaslom, hogy ott (is) lássanak napvilágot a tudnivalók, majd pedig a bejegyzés saját fórumában mehet az egyeztetés.
Házigazda
Persze, még mit nem..
Ismerem ezt a trükköt, az ember jóhiszeműen elvállalja, aztán jönnek a ballonkabátosok, hogy miből vetted ami a zsákban van, számla vagy blokk van e, magyar nyelvű vásárlói tájékoztató van e mindenen, szavatossága érvényes e, van e e-szám a csokiba, az meg felel e az Egészségügyi Minisztérium, az Oktatási Minisztérium és az OÉTI által megfogalmazott egészséges táplálkozási elveknek, tevékenységi körben benne van e a mikulás teaor szám, hol van a munka szerződés, mennyi a bérezése, járulékok meg vannak e fizetve utána, az ördög kislány van e már 18, ha nincs akkor miért adtam neki cukrot, miért vetkőztettem harisnyára, a szarvasok be vannak e oltva, érvényes e a szán műszakija, állatkínzás e a szarvasok kényszer repültetése, stb..
Ez kb egy életfogytiglan..
Ismerem ezt a trükköt, az ember jóhiszeműen elvállalja, aztán jönnek a ballonkabátosok, hogy miből vetted ami a zsákban van, számla vagy blokk van e, magyar nyelvű vásárlói tájékoztató van e mindenen, szavatossága érvényes e, van e e-szám a csokiba, az meg felel e az Egészségügyi Minisztérium, az Oktatási Minisztérium és az OÉTI által megfogalmazott egészséges táplálkozási elveknek, tevékenységi körben benne van e a mikulás teaor szám, hol van a munka szerződés, mennyi a bérezése, járulékok meg vannak e fizetve utána, az ördög kislány van e már 18, ha nincs akkor miért adtam neki cukrot, miért vetkőztettem harisnyára, a szarvasok be vannak e oltva, érvényes e a szán műszakija, állatkínzás e a szarvasok kényszer repültetése, stb..
Ez kb egy életfogytiglan..
Előzmény: BoPe (#4)
Az lenne a kérésem, hogy a nevezési díjakat euróban adjátok meg a későbbi félreértések elkerülése érdekében.
És miből gondoljátok, hogy lesz idén mikulás..?
És miből gondoljátok, hogy lesz idén mikulás..?
Egyelőre úgy tűnik, hogy nincs akadálya részvételünknek. Várjuk a részleteket.