Idén december 6-a nem csak a Mikulásról fog szólni! Részletek itt.
Azért várjátok meg, hogy kiderüljön, hogy hány csapat jött el ténylegesen... Szerintem nagyon odőjárásfüggő lesz a gyerekek miatt...
Előzmény: SylverRat (#412)
Sok apró gyerkőc lesz, legyenek olyanok a feladatok amik nekik is örömöt tudnak szerezni
Moderátor
Előzmény: Fairy (#424)
Tegnap született egy különlegesen exkluzív ajándék. Anyagi mivoltában nem nagy érték, az eszmei értéke viszont igen magas. Azt hiszem, erre mondják manapság, hogy limited edition. :)
A szervezőknek sem árulok el többet, a helyszínen kiderül...
A szervezőknek sem árulok el többet, a helyszínen kiderül...
Házigazda
Amennyiben asszonypajtást sikerül rávennem, akkor mi is jövünk segíteni. Szerintem, ha 4-5 között elindulunk Szigetszentmiklósról akkor még lesz mit segíteni, vagy ha tudtok valamit amivel korábbi kelésre serkenthetem szóljatok.
A feladat inkább "városban császkálós lesz" - jó pár km séta után sem sikerült igazi dzsindzsára akadni.
Egyébként a pontos feladat még nem dőlt el - részemről valami komoly fejtörést okozót szeretnék, de a mai teszten nem ment át a feladat: még olyan személy is nehezen oldotta meg, akinek szinte a szakmájába vág.
Azzal ijesztgetnek a szervező-társak, hogy csak a jelentkezők 10%-a tudja majd megoldani, a többiek feladják... :-(
Egyébként a pontos feladat még nem dőlt el - részemről valami komoly fejtörést okozót szeretnék, de a mai teszten nem ment át a feladat: még olyan személy is nehezen oldotta meg, akinek szinte a szakmájába vág.
Azzal ijesztgetnek a szervező-társak, hogy csak a jelentkezők 10%-a tudja majd megoldani, a többiek feladják... :-(
Előzmény: Bacu (#422)
Dzsozy: Szintén jobbulás kívánok :)
picit OFF, de Dzsozyról jutott eszembe, mert vele is CITOn találkoztam először. Tök jó volt, múltkor TNF-et játszottunk, és Lcsokával is találkoztunk. Utána meg már együtt játszottuk végig a hiányzó részeket.
Szóval tényleg, ezért is jó móka egy ilyen találkozó.
Sok hasonszőrű kedves embert megismerhetünk így...
picit OFF, de Dzsozyról jutott eszembe, mert vele is CITOn találkoztam először. Tök jó volt, múltkor TNF-et játszottunk, és Lcsokával is találkoztunk. Utána meg már együtt játszottuk végig a hiányzó részeket.
Szóval tényleg, ezért is jó móka egy ilyen találkozó.
Sok hasonszőrű kedves embert megismerhetünk így...
Előzmény: Dzsozy (#420)
Lehet csak nem láttam, és bocs ha már volt a kérdés: van nevezési díj? (nem mintha zavarna, mert tök normális és megszokott dolog)
A feladat városban császkálós lesz, vagy érdemesebb valami játszósabb ruhával is készülni susnyásabb terepre? :)
A feladat városban császkálós lesz, vagy érdemesebb valami játszósabb ruhával is készülni susnyásabb terepre? :)
Ezt mondtam a kis családomnak is, hogy lehet, hogy ők versenyeznek, én meg pihenek a szervezők között. Vagy matracon napozok majd a közeli tavon:)
Előzmény: SylverRat (#417)
Ahogy most érzem magam, lehet hogy velünk nem kell számolnotok. Per pillanat az ágyba vagyok, és még mindig nem tudok nagy mozdulatokat tenni. Sajnos egyre közelebb van szombat, és kezdek berezelni, hogy nem tudunk ott lenni.
Előzmény: Ete (#411)
számitásaink szerint lesz annyi csomag, ahány résztvevő, így mindenki nyerni fog vmit.
az eredetileg fixnek tervezett ajándékokat is beleraktuk csomagokba. úgysem lenne mindenkinek elég, mert már 104 csapat jelentkezett...
az eredetileg fixnek tervezett ajándékokat is beleraktuk csomagokba. úgysem lenne mindenkinek elég, mert már 104 csapat jelentkezett...
Moderátor
Előzmény: Ete (#411)
Szomorúan látom, hogy az ajándékok közül kikerült a fix ajándék (Béres). Pedig akkor ajándékkal jöhettünk volna haza.:( Így meg csak irigykedhetünk Dzsozyékra. :)
Na most akkor mi legyen? Az szg-szab-magpet társulat részemről bármikor indulhat. Mindenki írja be, hogy mi a legkorábbi, ami neki még megfelel, és ezek közül a legkésőbbi nyer. :)
Ha nagyon korán indulunk, akkor esetleg egy-két fehérvári pont is beleférhet. Jöjjenek hát az időpontok!
magpet: tökmindegy. :)
Ha nagyon korán indulunk, akkor esetleg egy-két fehérvári pont is beleférhet. Jöjjenek hát az időpontok!
magpet: tökmindegy. :)
Házigazda
Előzmény: Szab (#403)
Felvetődött a kérdés, hogy lesz-e süti. Főleg a gyerekek kedvéért... Így ha valaki érez valamiféle affinitást, hogy süssön egy kis sütit és közkinccsé tegye, ne fogja vissza magát! Csak bátran! :-) Belga! :-D
(Helyet szorítunk neki.)
Előre is köszönjük!
(Helyet szorítunk neki.)
Előre is köszönjük!
Kedves Magpet !
Marci fiam Schneeberg-es bseball sapija beférne estleg a Skodába ? :-))
Marci fiam Schneeberg-es bseball sapija beférne estleg a Skodába ? :-))
Szállás a bázistó 300 méterre:
2 ágyas apartman 7000Ft/apartman/éj +ifa
3 ágyas apartman 8500Ft/apartman/éj +ifa
Apartmanonként jár 1 db őrzött parkoló.
2-3db 2ágyas és 1db 3ágyas apartman van még!
A többit már lefoglaltuk GCAPARTMAHÁZ :)))
Küldj egy mailt, ha érdekel.
2 ágyas apartman 7000Ft/apartman/éj +ifa
3 ágyas apartman 8500Ft/apartman/éj +ifa
Apartmanonként jár 1 db őrzött parkoló.
2-3db 2ágyas és 1db 3ágyas apartman van még!
A többit már lefoglaltuk GCAPARTMAHÁZ :)))
Küldj egy mailt, ha érdekel.
Huhh... az meredek, de hát ha menni kell, akkor menni kell. Végülis a Gyenesdiási talira is a 3:45-kor induló vonattal mentem, szóval elvileg képes vagyok ilyenekre, ha nagyon muszáj...
Bár azért most örülnék ha nem kéne ennyire "délben" menni. :)
Bár azért most örülnék ha nem kéne ennyire "délben" menni. :)
Előzmény: magpet (#393)
Azert a gyogyulasodnak legyen prioritasa! Meglatjuk csutortok-pentek korul, es az alapjan hozzunk okos dontest!
Házigazda
Előzmény: szg (#397)
Huh... 0300 -as indulás? Ez még alapból is nehezen szokott menni, de péntek óta láz és egyéb vidámságok vannak, így kissé megviselt vagyok... mindegy holnapra úgy is jól leszek, ez már el van döntve :)
Házigazda
Személyesen még mi sem láttuk. A szórólapján az utolsó vacsora című festményen látható ő, oldalt áll az erősítők és a hangfalak mögött. :)
Előzmény: MrZerge (#384)
lesz egy fergeteges before-party is a helyszín közelében, legalábbis a szervezők péntek este beülnek egy pofa sörre/üdítőre/töményre egy vendéglátóipari egységbe, aki szeretne, csatlakozhat!
karaoke a hely tulajdonosának kérésére nem lesz. :-(
karaoke a hely tulajdonosának kérésére nem lesz. :-(
Moderátor
Rajtam nem múlik. Andi úgyis Egerben sulizik péntek-szombaton, tehát a péntek éjszakám úgyis egyedül, unalmasan telne itthon. RÉszemről mehet egy 3:00-s hajnali (Pupu-számítás szerint délelőtti) indulás. Esetleg út közben egy-két játék is belefér, az 5:00-6:00 közötti ultrahardcore sátorépítést meghagyva a DDRKT KB-nak. Becherovkára leérünk, bár nekem ez is mindegy.
A sokk móka közepette: a 3:00-s indulást komolyan tudom gondolni, ha a Skodge Népe is beleegyezik!!!
A sokk móka közepette: a 3:00-s indulást komolyan tudom gondolni, ha a Skodge Népe is beleegyezik!!!
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#392)
a szervezők névsora megtekinthető az oldalon.
segítséget örömmel veszünk, biztos találunk mindenkinek vmi tennivalót.
ennek szellemében javaslom a pesti indulást előbbre hozni.
ld. programok, 1. pont.
segítséget örömmel veszünk, biztos találunk mindenkinek vmi tennivalót.
ennek szellemében javaslom a pesti indulást előbbre hozni.
ld. programok, 1. pont.
Moderátor
Előzmény: magpet (#389)