Idén december 6-a nem csak a Mikulásról fog szólni! Részletek itt.
Bizony! :)
Osszeszedjem Neked diszes borkotesben a kb. 1.5 eves levelezesunket Pirettel, amiben ilyen jatekrol beszelgetunk? :) Kezdetben kicsi vas hijan leginkabb autos verzio merult fel, de epp kapora jott kevessel a DDRKT elott a GH1202 erkezese. Az ilyesmi igen kellemetlen: hiaba van tervben tenyleg regen egy ilyen, ha nyilvanosan elobb a DDRKT dobja fel az otletet. Innentol mi nyultuk le. Sebaj, nekem boven eleg, hogy en tudom az igazat, tovabba a jatek maga nagyon jo. :)
Osszeszedjem Neked diszes borkotesben a kb. 1.5 eves levelezesunket Pirettel, amiben ilyen jatekrol beszelgetunk? :) Kezdetben kicsi vas hijan leginkabb autos verzio merult fel, de epp kapora jott kevessel a DDRKT elott a GH1202 erkezese. Az ilyesmi igen kellemetlen: hiaba van tervben tenyleg regen egy ilyen, ha nyilvanosan elobb a DDRKT dobja fel az otletet. Innentol mi nyultuk le. Sebaj, nekem boven eleg, hogy en tudom az igazat, tovabba a jatek maga nagyon jo. :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#637)
Nagyon jól éreztük magunkat ismét. Köszönet a szervezőknek, fantasztikus volt amit összehoztak! Köszönjük az ajándékokat is, a találkozón készült képeinket feltettük ide.
Andi & BaLee
Andi & BaLee
Egy kis rókavadászat-leírás. Aki Siófokon nem próbálta, annak ajánlom figyelmébe! A fórumon pedig tessék szépen iratkozni, mert én már űzném a rókát! :)
Házigazda
Kicsit OFF: nekem a túlpartról figyelve úgy tűnt, hogy először Te húztad ki a (GC)DUGO-t. Mégis másodiknak logoltál. Vagy csak rosszul láttam?
Előzmény: Belga (#624)
Köszönjük szépen a versenyt. Sokáig tartott míg rájöttünk mi is a lényeg, így alkalmunk nyílt megismerni Siófok utcáit.
A 7,6 km után megfáradva beértünk a célba.
Néhány csapattag teljesen kidölt közülünk:
A 7,6 km után megfáradva beértünk a célba.
Néhány csapattag teljesen kidölt közülünk:
Üdv a csapatban.
Addig is a leírások alapján és Google Earth -el sok láda megtalálható.
Sőt fórumokon hozzácsapódhatsz valakikhez a lakóhelyed környékén, mikor vadászatra indulnak.
Köszi a hangosítást ! :)
Addig is a leírások alapján és Google Earth -el sok láda megtalálható.
Sőt fórumokon hozzácsapódhatsz valakikhez a lakóhelyed környékén, mikor vadászatra indulnak.
Köszi a hangosítást ! :)
Előzmény: stady (#626)
Ha lecserélnénk, akkor a hámozástól is meg tudnánk szabadulni. Jó ötlet, támogatom. Viszont akkor kell szerezni egy szponzort aki füstőltáruban utazik. Ismersz ilyet?
Előzmény: yoggi (#598)
:o)
Mondjuk, mostanában nekem is kitartanak a következő ünnepig a csokifigurák, ha el nem osztogatom...
Mondjuk, mostanában nekem is kitartanak a következő ünnepig a csokifigurák, ha el nem osztogatom...
Előzmény: Gabe (#627)
OFF: Mi ebben a különös? Én pl. gyerekkoromban általában Mikuláskor adtam oda a Húsvéti csokikat az Öcsémnek, Húsvétkor meg a Mikulásokat :) :ON
Előzmény: Csigabiga (#625)
Valamilyen szinten kívülállóként (hangosító:) )nekem is tetszett a hétvége. Itt az ideje, hogy én is beszerezzek egy gpst és elkezdjem aktívan keresni a ládákat:)
Mondjuk ez nem is lenne most olyan nehéz mert most ért véget a húsvéti kollekció és a beszerzés teli van húsvéti figurákkal. De addig az elfogy, már ha rám van bízva megőrzésre. Kecskére a káposztát, ugye!? :)
Előzmény: Bogee (#623)
Kicsit összeírom, hogy mi is a rókavadászat lényege, hogy olyanok is kedvet kaphassanak, akik Siófokon nem hallottak róla. Utána azon a fórumon megvitatjuk a következő eseményt. :)
Házigazda
Előzmény: vinko (#618)
Én is köszönöm minden megjelenteknek a részvételt, különösen a 74 geogyermeknek!!! Háááát kedves geogyerekek és geoszülők, le a kalappal előttetek!!!
Remélem mindenkinek sikerült találnia valami érdekeset, izgalmasat, tartalmasat vagy éppen vicceset a találkozón szerzett élményei között, amit jó szívvel vihetett haza.
Külön köszönetet szeretnék mondani Bresconak, Filnek és pgyp-nek az önzetlen segítségükért. Köszi fiúk, tényleg jól jött néhány plusz kéz! (És ők csak azok aki körülöttem segédkeztek! Természetesen a többi önkéntes segítőnek is - akiket én nem is láthattam - nagyon köszönjük a segítségét.
A rengeteg ajándékot köszönjük a támogatóiknak, Isten tartsa meg jó szokásukat!
Legközelebb is számítunk mindenkire, addig megpróbáljuk pótolni a hiányosságainkat, a jó ötleteinket pedig továbbfejleszteni és újabbakat kitalálni.
Mindazoktól pedig elnézést kérek akikkel, egy szó nem sok, de annyit sem sikerült váltanom! Sajnos sok ilyen kessertárs van. Hiába, egy nap az nagyon kevés&
A legközelebbi VISZONTLÁTÁSRA, Isten veletek&
Remélem mindenkinek sikerült találnia valami érdekeset, izgalmasat, tartalmasat vagy éppen vicceset a találkozón szerzett élményei között, amit jó szívvel vihetett haza.
Külön köszönetet szeretnék mondani Bresconak, Filnek és pgyp-nek az önzetlen segítségükért. Köszi fiúk, tényleg jól jött néhány plusz kéz! (És ők csak azok aki körülöttem segédkeztek! Természetesen a többi önkéntes segítőnek is - akiket én nem is láthattam - nagyon köszönjük a segítségét.
A rengeteg ajándékot köszönjük a támogatóiknak, Isten tartsa meg jó szokásukat!
Legközelebb is számítunk mindenkire, addig megpróbáljuk pótolni a hiányosságainkat, a jó ötleteinket pedig továbbfejleszteni és újabbakat kitalálni.
Mindazoktól pedig elnézést kérek akikkel, egy szó nem sok, de annyit sem sikerült váltanom! Sajnos sok ilyen kessertárs van. Hiába, egy nap az nagyon kevés&
A legközelebbi VISZONTLÁTÁSRA, Isten veletek&
Én benne lennék. És szerintem hoznék még 1 (v.2) embert is.
Csak az időpontot kellene leegyeztetni, pl. nekem a péntek nem lenne jó.
Várjuk a további infókat.
Csak az időpontot kellene leegyeztetni, pl. nekem a péntek nem lenne jó.
Várjuk a további infókat.
Előzmény: magpet (#614)
Köszi!
"Vittünk pár üveg cseribefőttet a szervezőknek - megérdemlik, keményen melóztak! Egy üveggel felajánlottunk Sirilla utódjának is :-))))
Andi & Danchy"
Este elmaradt az átadás, félreteszem és legközelebb átadom az ajándékod!
"Vittünk pár üveg cseribefőttet a szervezőknek - megérdemlik, keményen melóztak! Egy üveggel felajánlottunk Sirilla utódjának is :-))))
Andi & Danchy"
Este elmaradt az átadás, félreteszem és legközelebb átadom az ajándékod!
Előzmény: apexsek (#616)
Mindent megteszek, hogy ott lehessek!
ha úgy adódik, szívesen lemegyek előző nap, hogy segítsek!
ha úgy adódik, szívesen lemegyek előző nap, hogy segítsek!
Előzmény: Bogee (#615)
Lassan én is kezdem kiheverni a hétvégét! :-)
Köszönjük Mindenkinek aki eljött az immáron hagyománnyá vált DDRKT-ra! Reméljük jól éreztétek Magatokat és legközelebb is számíthatunk a részvételetekre! Esküszöm az esőt nem mi rendeltük, úgy látszik ez már hozzá tartozik a DDRKT-khoz. Igyekeztünk úgy összeállítani a napot, hogy Mindenki kedvére találhasson programot: mókás quiz, hajókázás, gyerekeknek mikuláscsomagok (72db talált gazdára), meleg étel, ital...
Külön köszönet a rengeteg támogatónak. Sikerült annyi csomagot készítenünk, hogy minden eredményhirdetésen jelenlévőnek (aki leadott versenylapot) jutott belőle.
Jó olvasni az eddigi pozitív visszajelzéseket, igyekeztünk és úgy tűnik nem hiába! :-))
Köszönet a segítőknek: BCI, Bütyök, Fairy és családja, H.Gábor és családja, a szakács és csapata, vtsp&tav, SylverRat és azoknak akik besegítettek a krumplipucolásba, darabolásba, csipetkézésbe... ill. a táborépítésbe és bontásba! (Bocsi, ha kihagytam valakit, nem volt szándékos!)
Jah, és sir(p)galahad-nek a verseket!
Mi nagyon jól éreztük magunkat! Találkozunk húsvét környékén Baranyában!
Na ez hosszúra sikerült! :-)
Köszönjük Mindenkinek aki eljött az immáron hagyománnyá vált DDRKT-ra! Reméljük jól éreztétek Magatokat és legközelebb is számíthatunk a részvételetekre! Esküszöm az esőt nem mi rendeltük, úgy látszik ez már hozzá tartozik a DDRKT-khoz. Igyekeztünk úgy összeállítani a napot, hogy Mindenki kedvére találhasson programot: mókás quiz, hajókázás, gyerekeknek mikuláscsomagok (72db talált gazdára), meleg étel, ital...
Külön köszönet a rengeteg támogatónak. Sikerült annyi csomagot készítenünk, hogy minden eredményhirdetésen jelenlévőnek (aki leadott versenylapot) jutott belőle.
Jó olvasni az eddigi pozitív visszajelzéseket, igyekeztünk és úgy tűnik nem hiába! :-))
Köszönet a segítőknek: BCI, Bütyök, Fairy és családja, H.Gábor és családja, a szakács és csapata, vtsp&tav, SylverRat és azoknak akik besegítettek a krumplipucolásba, darabolásba, csipetkézésbe... ill. a táborépítésbe és bontásba! (Bocsi, ha kihagytam valakit, nem volt szándékos!)
Jah, és sir(p)galahad-nek a verseket!
Mi nagyon jól éreztük magunkat! Találkozunk húsvét környékén Baranyában!
Na ez hosszúra sikerült! :-)
Köszönjük a rókaságot! :) A kergetés is hatalmas buli volt. Szerintem a napokban tarthatnánk egy róka-bulit egyik este mondjuk a Margit-szigeten, vagy akár a Várban. Volna erre jelentkező? Csak wapos telefont és meleg ruhát kell hozni. Nos? vagy ez már egy másik fórum? :)
Házigazda
Előzmény: apexsek (#612)
Víz! Sok-sok víz!
De utánna kaptam annyi melegítő folyadékot, hogy csak na!
:-)))))))))
Kár, hogy nem tudtatok jönni, de ez tényleg nem a sarkon volt nektek!
De utánna kaptam annyi melegítő folyadékot, hogy csak na!
:-)))))))))
Kár, hogy nem tudtatok jönni, de ez tényleg nem a sarkon volt nektek!
Előzmény: totzoli65 (#606)
Még annyit:
Mikor a játszótér mögött lapultam, akkor két csapatot hallottam (az egyiket láttam is), akik szerencsémre
elkerültek.
Az egyik csapat a vasútállomás, a másik a Sió irányába futott.
Én meg ott maradtam középen...
:-))))))
Gratula a résztvevőknek, s a sikers vadászoknak külön is!
Nem volt könnyű dolguk...
:-)))))))))))
Mikor a játszótér mögött lapultam, akkor két csapatot hallottam (az egyiket láttam is), akik szerencsémre
elkerültek.
Az egyik csapat a vasútállomás, a másik a Sió irányába futott.
Én meg ott maradtam középen...
:-))))))
Gratula a résztvevőknek, s a sikers vadászoknak külön is!
Nem volt könnyű dolguk...
:-)))))))))))
Előzmény: apexsek (#611)
...a veszélyt az okozta, hogy a játszótér felől nézve fényárban feküdtem világos kövön. De legalább a sövény okozta háttér segített volna.
Épp át akartam menni a sövény másik oldalára, mikor megláttam-hallottam az előbbi csapatot.
Vissza a játszóteres oldalára!
Ismét mellettem mentek el, de olyan helyen voltam, ahol csapdába kerültem:
Épp ráláthattak a helyemre, s a Flett persze folyamatosan pozicionált...
A másik baj, hogy nem vettem le a kabátom a verseny elött, s így nem mertem rendesen lefeküdni a földre, csak amolyan féltérdelős-fekvéssel.
S ekkor kiszúrták a rókát!!!
Épp át akartam menni a sövény másik oldalára, mikor megláttam-hallottam az előbbi csapatot.
Vissza a játszóteres oldalára!
Ismét mellettem mentek el, de olyan helyen voltam, ahol csapdába kerültem:
Épp ráláthattak a helyemre, s a Flett persze folyamatosan pozicionált...
A másik baj, hogy nem vettem le a kabátom a verseny elött, s így nem mertem rendesen lefeküdni a földre, csak amolyan féltérdelős-fekvéssel.
S ekkor kiszúrták a rókát!!!
Előzmény: apexsek (#610)
...ezért ismét a játszótér felé akartam menni, csak két gond volt:
1: Az egyetlen sötét helyen ha lemászok, könnyen kiszúrhattak volna az említett csapat tagjai.
2: A másik oldalon meg fényár volt.
Megoldás:
-a mellettem lévő kis ház mögé kell kerülnöm, hogy takarjon a csapattól.
- a házikó mögött a térköves résznél volt egy sövény féle, olyan 50-60cm magas. viszont mind két oldala tök világosban van
-Na ide feküdtem le, a játszótér felé eső oldalára.
Veszély:
-nem tudtam, hány csapat keres, s merre felé vannak, s most a közeli csapatot se láttam...
1: Az egyetlen sötét helyen ha lemászok, könnyen kiszúrhattak volna az említett csapat tagjai.
2: A másik oldalon meg fényár volt.
Megoldás:
-a mellettem lévő kis ház mögé kell kerülnöm, hogy takarjon a csapattól.
- a házikó mögött a térköves résznél volt egy sövény féle, olyan 50-60cm magas. viszont mind két oldala tök világosban van
-Na ide feküdtem le, a játszótér felé eső oldalára.
Veszély:
-nem tudtam, hány csapat keres, s merre felé vannak, s most a közeli csapatot se láttam...
Előzmény: apexsek (#609)
...csak gondoltam, hogy a csatorna-híd találkozás elég csapda veszélyes lehet, ezért inkább felmásztam a mellette lévő, kb. 1,5m magas oldalfalára.
Épp itt gugoltam, mikor a hátam felől kisgyermek hangját hallottam:
-"ott van!" Már azt hittem, lebuktam, de nem:
-"nem ő az, nem volt nála hátizsák". Megúsztam...
S ekkor elfutott mellettem olyan 1-1,5m-re a csapat.
Itt maradni már veszélyes lett volna, hiszen közben a Flett adta a jeleket...
Épp itt gugoltam, mikor a hátam felől kisgyermek hangját hallottam:
-"ott van!" Már azt hittem, lebuktam, de nem:
-"nem ő az, nem volt nála hátizsák". Megúsztam...
S ekkor elfutott mellettem olyan 1-1,5m-re a csapat.
Itt maradni már veszélyes lett volna, hiszen közben a Flett adta a jeleket...
Előzmény: apexsek (#608)
Köszönet minden szervezőnek, s résztvevőnek!
Nagyon jó kis találkozó volt ez!
Aki lemaradt a rókáról a kései időpont miat, az nagyon sajnálhatja, de majd legközelebb kipróbálhatja!
Nagyon jó móka volt, direkt nekem való feladat.
:-)))))
Valaki említette a Sió csatornát mint rókavárt:
Nem, nem másztam bele.
Elöször a játszótérren bújtam el, onnan a játszótér mögé.
Innen tovább a csatorna Budapest felé eső oldalán haladtam...
Nagyon jó kis találkozó volt ez!
Aki lemaradt a rókáról a kései időpont miat, az nagyon sajnálhatja, de majd legközelebb kipróbálhatja!
Nagyon jó móka volt, direkt nekem való feladat.
:-)))))
Valaki említette a Sió csatornát mint rókavárt:
Nem, nem másztam bele.
Elöször a játszótérren bújtam el, onnan a játszótér mögé.
Innen tovább a csatorna Budapest felé eső oldalán haladtam...
Sziasztok!
Sajnálom, hogy balesetet szenvedtetek, s az autót, de örülök, hogy ti túléltétek, s nem lett nagyobb baj!
Sajnálom, hogy balesetet szenvedtetek, s az autót, de örülök, hogy ti túléltétek, s nem lett nagyobb baj!
Előzmény: zotyatomek (#566)
Megnéztük a képeket! Jó lehetett! :-( Sajnáljuk, hogy nem voltunk ott. Brezkóhoz hasonló mutatványt két cimborámmal már követtünk el 4 Metaxa után, ha most ott vagyunk, megmostam volna Brezkó hátát! ;-) Ne fürödjön szegény egyedül!!!:-)))) Na majd legközelebb! :-D
Előzmény: Csigabiga (#605)
Hopp, ez itt kissé torzan jelenik meg, de katt a képre és akkor már OK! :o)
Előzmény: Csigabiga (#604)
Most értem érdemben gép közelébe. Szóval köszönöm! Kezdem úgy érezni, hogy a magyar geocaching súlypontja egyre inkább áthelyeződik az alternatív rugalmas érdekes eseményekre, oldalakra. Remélem egészséges verseny fog idővel kialakulni.
Köszi!
Köszi!
Moderátor
Köszi, már úgyis későn jöttem rá, hogy a "Szééép nyááári nap..ot kellett volna alá énekelni .
Előzmény: Bacu (#599)
Végre gép elé érve: nagyon köszönjük a szervezők munkáját! A sátor, a verseny, a szervezés, az ennivaló, a mikuláscsomagok, Bogee kedvessége, a számítógépes összesítési munkák, Brezko fürdése, az új láda, a beszélgetések - szóval minden szép és jó volt. A sorsolás végére már 50% esélyünk volt a fődíjra, de végül szörpökkel térhettünk haza - ami öröm volt a csemetéknek. Viszont szg bánkódhatott, mert előtte már leboltoltuk, hogy cserélünk majd vele: ő wellnes-ezik, mi pedig megkapjuk a 20 honlap-fejlesztési óráját. Elég furákat kértünk volna tőle fejlesztésre.. :-)
Szép nap volt, és a sok ember jelzi: igény van ezekre, akárhol és akármilyen időben rendezik. Köszönjük azoknak, akik felvállalják a szervezéseket, és várjuk a következő találkozót!
Szép nap volt, és a sok ember jelzi: igény van ezekre, akárhol és akármilyen időben rendezik. Köszönjük azoknak, akik felvállalják a szervezéseket, és várjuk a következő találkozót!
A kívánságműsorban küldeném az alábbi számot Bresconak :)
[link]
/Gyerekdal - Pancsoló kisgyerek/
A videó alá simán be lehetne rakni.
[link]
/Gyerekdal - Pancsoló kisgyerek/
A videó alá simán be lehetne rakni.
Hazaértünk mi is a mai rokonlátogatás után, remek buli volt tegnap, nagyon ötletes volt a verseny, amit természetesen jól elbaktunk ;), segített volna egy körülbelüli határ megadás min belül vannak a pontok, így nem mentünk volna el az ARAL kút mögé :(.
A gulyáskiemelős fotók jogdíjait közlés esetén majd adott számlaszámra kérem ;)
Szakácsbácsit nem tudom honnan szereztétek, meg kéne tartani, de a következő alkalomra a sóval variáláson kívül cserélje la a krumplit babra pl ;)
A gulyáskiemelős fotók jogdíjait közlés esetén majd adott számlaszámra kérem ;)
Szakácsbácsit nem tudom honnan szereztétek, meg kéne tartani, de a következő alkalomra a sóval variáláson kívül cserélje la a krumplit babra pl ;)
Vicces, hogy átszoktunk ide GCről :) Itt legalább nincsenek kiskirályok, csak csupa jó fej emberke :)
Nagyszerű nap volt, amiben a rendezők mellett a sok jókedvű kessernek is nagy szerepe volt, legyőzve még a morc esőt is. Tényleg lehetett volna rosszabb az idő, mint ma reggel is, viharos hideg szél fújt, míkor megnéztük a bázis helyét, rendben van-e. Bocsi, hogy nem búcsúztam el senkitől, de csúsztunk az idővel, és jelenésem volt Pesten. Örömmel jelentem, volt értelme, ha a szervezők nem fáradtak bele, és lesz még DDRKT, az első szponzort még este sikerült beszervezni a 4.-re.
Belga kérdezte: nem maradok megnézni a kesserek örömét? Sajnáltam is nagyon, pedig a találkozón Belga csokikkal vártak:))) Örültem, hogy megint együtt lehettem Veletek! Köszi!
Belga kérdezte: nem maradok megnézni a kesserek örömét? Sajnáltam is nagyon, pedig a találkozón Belga csokikkal vártak:))) Örültem, hogy megint együtt lehettem Veletek! Köszi!
Brezkonak be kellett volna mennie a tóba, aztán rögtön nem kaptátok volna el. :) Főleg, ha ott elkap egy hattyút és a nyakába rakja a cuccot :))) (ő pedig közben a távolból csendben nevethetett volna a keresőkön)
Ajj...letörted a kedvem...
Én tényleg bíztam benne h lemászott a csatornába:D
Én tényleg bíztam benne h lemászott a csatornába:D
Előzmény: magpet (#591)
Két verzió lehetséges:
1. Brezko rohant fel-alá, és a parton vaéamiről volt egy kis visszaverődés, ami miatt a pozíció kicsit tolódott.
2. Brezko komolyan vette a feladatot, és egy rövid időt valóban a csatornában töltött. :)
(Egyébként a GPS pontosság a hivatalos írás szerint 5-15m az idő 95%-ában, ennyi hiba tehát bőven lehet benne.)
1. Brezko rohant fel-alá, és a parton vaéamiről volt egy kis visszaverődés, ami miatt a pozíció kicsit tolódott.
2. Brezko komolyan vette a feladatot, és egy rövid időt valóban a csatornában töltött. :)
(Egyébként a GPS pontosság a hivatalos írás szerint 5-15m az idő 95%-ában, ennyi hiba tehát bőven lehet benne.)
Házigazda
Előzmény: GulKhanRa (#589)