Az eredeti bejegyzés itt.
2009-03-09 14:28:05
Sőt, ha valami valahol jól le van írva, akkor egy rövid bevezetővel lehet linkelni hír szerűen. Ez jó a Google szempontjából is, mert a témában értékes tartalomra hivatkozol, növeli a lap keresési értékét. :)
Sancho

Előzmény: Pupu (#2)
2009-03-09 14:10:05
Persze, szívesen beszállok. Jó volna közösen kiokoskodni valami ésszerű munkamódszert. Az nyilván nem lehet cél, hogy átfogalmazva feltegyük ide az összes kütyü kezelési útmutatóját, hanem inkább ügyesen összeválogatott "okosságokra" gondolnék, amelyeket a kezelési könyv alapján nem, vagy csak nehezen lehet megtanulni.
Pupu

Előzmény: magpet (#1)
2009-01-18 15:04:43
Beírom ide is. Bacu felvetette az Oregon-fórumon, hogy gyűjtsük össze a típushoz tartozó tudnivalókat. Erre így hangzott a válaszom:

Jó terv! Azt mondanám, hogy az ilyen "tudástár" jellegű dolgokat is a GPS Suli alatt helyezzük el, csak megfelelően tematizálva. Az általános témákat (térkép, koordináták, MapSource, stb.) az eredeti forgatókönyv szerint Pupuval karültve készítjük. Mivel neki LegendHCx-e van, nyilván nem fogja az összes készüléket alaposan kitanulni csak a Suli miatt. Az Oregon-ra és egyéb "extrákra" pedig készülhetne egy külön FAQ-szerű gyűjtés. Hasonlóan darabolva, mint pl. a SylverRat FAQ. Természetesen nyelvtani és stilisztikai szempontból szívesen venném, ha Pupu ezekben is közreműködne, legalább egy átolvasás és durva hibák javítása szintjén.


Pupu? Cstalakoznál egy ilyenhez is?
magpet
Házigazda


Új megtalálások

Bejelentkezés