Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
A gpxsonar egy ppc-s ggpx-olvasó? Mert nálam a letöltött ggpx-ek rendben nyílnak (Oregon, N550).
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#1080)
Letöltés már rendben. Viszont a gpxsonar hibát jelez:
XML parser error at 14174: not well-formed (invalid token)
Átküldjem a letöltött filet?
XML parser error at 14174: not well-formed (invalid token)
Átküldjem a letöltött filet?
Moderátor
Előzmény: szg (#1073)
Akkor még a letöltéssel, Oregonon nézegetéssel és a határtalan örömködéssel voltam elfoglalva. Mostanra ülepedett annyit az élmény, hogy ilyesmire is tudtam figyelni. A többit várjuk Pirettől. :)
Házigazda
Előzmény: szg (#1077)
- izlés kérdése a dolog, odébb rendezem :)
- ezt jelezhetted volna mikor még a teszten volt a dolog :)
- ezt jelezhetted volna mikor még a teszten volt a dolog :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#1075)
Nekem eddig is ment, most is megy. A sima gpx-et szépen eszi a MapSource, a ggpx hibátlanul megjelenik Oregonon.
Ennek ellenére kötekedni szeretnék :), íme:
-A Játék típus checkboxok kicsit el vannak tolódva a szomszéd oszlop mellé, elsőre kicsit furcsa.
-A Milyen formátumban szeretnéd? kérdésre inkább iylesmi válaszokat képzelnék el: GPX - általános (pl. MapSource)/Groundspeak GPX - pontok leírásokkal/KML - Google Earth
Ennek ellenére kötekedni szeretnék :), íme:
-A Játék típus checkboxok kicsit el vannak tolódva a szomszéd oszlop mellé, elsőre kicsit furcsa.
-A Milyen formátumban szeretnéd? kérdésre inkább iylesmi válaszokat képzelnék el: GPX - általános (pl. MapSource)/Groundspeak GPX - pontok leírásokkal/KML - Google Earth
Házigazda
Előzmény: szg (#1073)
Változások, újdonságok az oldalon:
- játék listákban a lezárult játékok is halványan jelennek meg
- játék listákban a lezárult játékok is halványan jelennek meg
Házigazda
Nem operával volt bánata...
Most próbáld meg, elvileg most jónak kell lennie.
Most próbáld meg, elvileg most jónak kell lennie.
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#1072)
Biztos az opera nyűgös... de maradok itt és segitek tesztelni. Próbálgassam még, vagy várjak egy kicsit.
De addig is KÖSZÖNÖM!
De addig is KÖSZÖNÖM!
Moderátor
Előzmény: szg (#1071)
A tippem bejött :)
Az első jelzés tőled fog jönni, és hogy nem fog működni :)
Az első jelzés tőled fog jönni, és hogy nem fog működni :)
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#1070)
Ezt kapom:
Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /data/sites/gpsgames.hu/htdocs/modules/j atek/jatek.php on line 35
Fatal error: Cannot unset string offsets in /data/sites/gpsgames.hu/htdocs/modules/j atek/jatek.php on line 35
Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /data/sites/gpsgames.hu/htdocs/modules/j atek/jatek.php on line 35
Fatal error: Cannot unset string offsets in /data/sites/gpsgames.hu/htdocs/modules/j atek/jatek.php on line 35
Moderátor
Előzmény: szg (#1069)
Változások, újdonságok az oldalon:
- a Térkép oldalra bekerült egy testreszabható gpx/ggpx/kml letöltési lehetőség
- wherigo játékok feltöltésének lehetőséges (ugyan ott ahol a képet/gpx -et töltöd fel)
- megváltozott a játékok lekérésének logikája (ebből elvileg semmit nem kéne látnotok :) )
- a Térkép oldalra bekerült egy testreszabható gpx/ggpx/kml letöltési lehetőség
- wherigo játékok feltöltésének lehetőséges (ugyan ott ahol a képet/gpx -et töltöd fel)
- megváltozott a játékok lekérésének logikája (ebből elvileg semmit nem kéne látnotok :) )
Házigazda
Szerencséd, hogy szg épp családi bulin vesz részt. Kiszedjem ezt a hozzászólásodat? :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#1067)
attól függ, hogy 20 óra, vagy 20 munkaóra? ez utóbbi esetben az ebéd, vacsi, pihenés... nem tartozik bele, így 20 óra = akár 2 nap. :o)
Moderátor
Előzmény: magpet (#1066)
Ha 31-én hajnali 4-kor elkezdi, éjfélkor már a jól végzett munka örömére is koccinthat. :)
Házigazda
Előzmény: Bacu (#1065)
Fairy: kiderult mar, mire "koltod" a nyeremenyed? Izgatottan varom. :)
Házigazda
Örülök, hogy segíthettem! Tekintsd karácsonyi ajándéknak! :-) Neked is Boldog Karácsonyt!
Előzmény: szollosi73 (#1062)
Soha nem jöttem volna rá!! Nagyon köszönöm a segítséget, sikerült átállítanom, 4.2 GE-öm van.
Sokat segítettél, már teljesen elment a GE-től a kedvem!
Köszi még egyszer!
Boldog Karácsonyt!
Sokat segítettél, már teljesen elment a GE-től a kedvem!
Köszi még egyszer!
Boldog Karácsonyt!
Előzmény: petika (#1061)
A GE Nálad Fok Perc Másodperc + századmásodperc formában mutatja a koordinátát a GPS pedig Fok Perc + ezredperc formában. Ha új GE-öd van át kell állítani a beállításoknál, mert a GPSGames is a GPS formátumában kéri az adatokat. Ha régi GE-öd van akkor pedig konvertálni kell. Az általad írt GE koordináták konvertálva:
N 47 12,304 E 18 37,605 Ez pedig már elég közel van a GPS-ed által mérthez. A konvertálás módja:
a másodperc értéket (pl. 36.32) elosztod 60-al (=0,605)
N 47 12,304 E 18 37,605 Ez pedig már elég közel van a GPS-ed által mérthez. A konvertálás módja:
a másodperc értéket (pl. 36.32) elosztod 60-al (=0,605)
Előzmény: szollosi73 (#1060)
Sziasztok!
Tudnavalaki segíteni nekem??
Szeretnék játszani az INDOOR kategóriában, fel is telepítettem a Google Earth programot, meg is kerestem az egyik játék koordinátáját, de nem tudtam logolni, mert azt írta, hogy túl messze van, sebaj, megpróbáltam egy másik játék koo-ját is megtalálni, szintén tök egyértelműen meglett, de újból sikertelen volt a logolás, ismét túl távolinak írta!
Gondoltam ez nem lehet véletlen, megkerestem a házunkat, megnéztem az udvaron eTrex-el a koo-t és utánna a Google Earth-el,
eTrex: N 47° 12,313' ; E 18° 37,607'
Google Earth: N 47° 12'18.21" ; E 18° 37'36.32"
Teljesen egyértelmű a házunk, tehát a "rajzszeget" jó helyre tettem, mégsem egyeznek a koo-k!
Mit csinálok rosszul????
Tudnavalaki segíteni nekem??
Szeretnék játszani az INDOOR kategóriában, fel is telepítettem a Google Earth programot, meg is kerestem az egyik játék koordinátáját, de nem tudtam logolni, mert azt írta, hogy túl messze van, sebaj, megpróbáltam egy másik játék koo-ját is megtalálni, szintén tök egyértelműen meglett, de újból sikertelen volt a logolás, ismét túl távolinak írta!
Gondoltam ez nem lehet véletlen, megkerestem a házunkat, megnéztem az udvaron eTrex-el a koo-t és utánna a Google Earth-el,
eTrex: N 47° 12,313' ; E 18° 37,607'
Google Earth: N 47° 12'18.21" ; E 18° 37'36.32"
Teljesen egyértelmű a házunk, tehát a "rajzszeget" jó helyre tettem, mégsem egyeznek a koo-k!
Mit csinálok rosszul????
A "mi-ti-szó - asszociáció 4" játékban szerettem volna kicserélni a játék képét a csillagjegyet ábrázoló képre, de a rózsaszín párduc maradt, annak ellenére, hogy a másik képnél rákattintottam a "legyen ez a játék képe" linkre. Azóta onnan el is tűnt ez a link, de pink panther-nél sincs.
Hali!
Kis segítség kéne amit előre is köszönök! Oregon 300-ba elmenett geocache pontot hogyan törölhetek? /Gépkönyvben nem találom.../
András
Kis segítség kéne amit előre is köszönök! Oregon 300-ba elmenett geocache pontot hogyan törölhetek? /Gépkönyvben nem találom.../
András
Meg aztán már annyira a nyakunkon a ggpx, hogy nem is lenne talán értelme... :)))
Házigazda
Előzmény: szg (#1054)
Azt gondoltam hogy Mackkáék megírták egyszer és a kód bekerült az oldal részei közé, és a karbantartás már hozzád került. Ezek szerint nem így van, ezért írok mailt Mackkáéknak.
Moderátor
Előzmény: szg (#1054)
Az offline dolgot azt nem én csinálom (ahogy oda is van írva a letöltés mellé). A gond az lehet vele, hogy megváltozott az oldal felépítése, és még a régihez készült az a változat. Azóta lehet, hogy nem votl ideje a készítőjének átalakítani, hogy ezzel is működjön.
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#1048)
az "Indoor" kategória is benne van...
Én szívesen magamnál tartanám a gondolkodós játékokat is, és még egy kategóriát "beleírni" a programba szerintem nem lehet nagy ügy..
Én szívesen magamnál tartanám a gondolkodós játékokat is, és még egy kategóriát "beleírni" a programba szerintem nem lehet nagy ügy..
Előzmény: Csuhás (#1052)
Eredetileg ez terepi használatra volt kitalálva, ezért nem töltödnek le a koordinátát nem tartalmazó játékok.
Moderátor
Előzmény: Ládafia (#1049)
Én minden újításnak, fícsörnek örülök határidő nélkül is....
Inkább visszajelzésnek vegyétek az ezekkel kapcsolatos hozzászólásaimat...
Inkább visszajelzésnek vegyétek az ezekkel kapcsolatos hozzászólásaimat...
Infó:
...meg szg-t nem nagyon akarom magamra haragítani, mert aztán küld nekem megint valami szaknyelven írt olvasnivalót... :-))
Előzmény: magpet (#1050)
Ez a letoltosdi szerintem kozeleg a vegso megoldashoz, tegnap ilyesmit (is) beszeltunk szg-vel. Groundspeak gpx lesz a vege, abban szepen benne minden. Hataridot szg-tol kerdezzetek! (Vagy ne... :)
Házigazda
Előzmény: Ládafia (#1049)
...és ha már ránézel:
A "Csak Semmi GPS" kategória egyáltalán nem jön le nekem a letöltéssel.
(emiatt nem akartam külön írni, de ha már szóba került...)
A "Csak Semmi GPS" kategória egyáltalán nem jön le nekem a letöltéssel.
(emiatt nem akartam külön írni, de ha már szóba került...)
Előzmény: Csuhás (#1048)
Valami hiba van az offline játéklista letöltésben. Nem frissül mostanában. Rá tudnál nézni? Köszi!
Moderátor
Sok mindent lehet :)
Amit nem lehet: egyszerre sok dolgot hatékonyan csinálni...
Amit nem lehet: egyszerre sok dolgot hatékonyan csinálni...
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#1046)
Remek dolog a megtalált játékok átszínezése. Lehetne hogy a térképen is így legyen? ( Esetleg a már megszűnteket pedig nagyon halványan megjeleníteni )
Moderátor
Nem tudom mivel kiegészíteni :)
Talán annyival, hogy ennek a dolognak a működését majd egyszer rendesen végig kéne gondolni, mert most nem a leglogikusabb módon megy... de ennyi hiba kell az oldalra :)
Talán annyival, hogy ennek a dolognak a működését majd egyszer rendesen végig kéne gondolni, mert most nem a leglogikusabb módon megy... de ennyi hiba kell az oldalra :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#1042)
Köszi! 1-re megyek egy jeles eseményre, lehet hogy csinálok belőle játékot.
Előzmény: magpet (#1042)
Tipp (majd szg kiegeszit): ha epp szuneteltetni akarod, akkor ideiglenesen datumozd elore a tavoli jovobe (mondjuk a gazdasagi valsagon tulra :), utana mikor megint elesztened, akkor vissza az aktualis napra. Kozben a jatek foruma eletben marad, ott esetleg jelezheted az uzemszunetet.
Házigazda
Előzmény: bolyak (#1040)
Lehet úgy beállítani egy játékot, hogy egy bizonyos idő után megszűnik vagy szünetel, aztán feléled megint?
Csak a fejléc rossz, nem kell vele foglalkozni :)
Hogy éjfélkor pont ez a lgefontosabb problémád, hihetetlen :)Javítotottam.
Hogy éjfélkor pont ez a lgefontosabb problémád, hihetetlen :)Javítotottam.
Házigazda
Előzmény: magpet (#1038)
Épp egy új blogot írnék, és érdekes a címsor a szerkesztő oldalon: feri60 blogja. Ez egyfelől megtisztelő, másfelől viszont bugnak tűnik. Nem lehet, hogy mindig a legutolsó blog-íróról kapja a fejlécet az oldal?
Házigazda
Megpróbálom elfelejteni, de nehzé lesz kiheverni a sokkot, és lehet, hogy álmaimban sokáig fognak lapozó nyilak kisérteni :)
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#1035)
Közben rájöttem hogyan változik a lapozó nyilacska jó helyeken. Szóval zöldséget beszéltem... felejtsd el.
Moderátor
Előzmény: Csuhás (#1034)
Izé. Nem akarok én mindenbe belepofázni, csak megkukkantottam a tegnapi hiba linkjét, és feltűnt az eltérés, gondoltam ha ott van valami elírás, akkor az okozhatja akár az igazi hibát is. Bocsi!
Moderátor
Előzmény: szg (#1033)
Izé. Melyik lapozásnál van ez? Elvileg ugyanazon elem jobbra és balra mutató változata van a lapozók két végén (kivéve ott ahol tegnap hiba találódott). Milyen ötletemnek kéne lennie ez alapján?
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#1032)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |