Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
Igen ez jó volna, vagy csak egy-egy görgető sáv a jobb oldali felsorolásokhoz. Vagy lapozás is jó megoldás lehet. Nem tudom melyik egyszerűbb, esztétikusabb, gyorsabban megcsinálhatóbb.
Moderátor
Előzmény: Szab (#1231)
Fórumokból nem lehetne esetleg egy "elmúlt 24 óra új fórum bejegyzései" nevezetűt összerakni? Illetve ez néha a játékokból se lenne rossz.
Igen, bocsi levettem, mert kissé meggondolatlan voltam. A megfejtéshez elméletben több úton is el lehetett volna jutni, de mint kiderült csak egyféleképpen (publikálás után ellenőriztem) és az az út meg nagyon nehéz. Szóval gondoltam átdolgozom egy kissé. Elnézést a kellemetlenségért. Aki ennek ellenére vállalja, annak elküldöm : )
Előzmény: berni (#1223)
A ggpx letöltésnél hiába választom ki, hogy megtalált/nem megtalált/minden láda legyen mindhárom esetben ugyanaz a letöltött file hossza.
Moderátor
Ha esetleg szg már nagyon unatkozna és semmi ötlete arra vonatkozólag, hogy milyen új funkciót lehetne az oldalra beilleszteni:
Jó lenne, ha a témákhoz nem csak fórumot, hanem szavazást is lehetne kapcsolni. Például a "Nem látom a műhódot" játékkal kapcsolatban szavazásra tenném fel a kérdést, hogy a játékostársak szerint hogyan helyes írni, mit nem látok: műhódot vagy műhódat? És még sok hasonló nagy horderejű kérdést meg lehetne szavaztatni :-)
Jó lenne, ha a témákhoz nem csak fórumot, hanem szavazást is lehetne kapcsolni. Például a "Nem látom a műhódot" játékkal kapcsolatban szavazásra tenném fel a kérdést, hogy a játékostársak szerint hogyan helyes írni, mit nem látok: műhódot vagy műhódat? És még sok hasonló nagy horderejű kérdést meg lehetne szavaztatni :-)
Leginkább vesszővel elválasztott felsorolást kéne írni, a keresők ezt szeretik legjobban.
Házigazda
Előzmény: Bacu (#1225)
miben segíthetek rész: korlátozva van x mennyiségű karakterre. Vagy rövid, velős összefoglalót kell írni? :)
Aham. Eltünt a játék. Bigz oldalán jelzi hogy 3 játéka van, de ha rábökök akkor csak a két régebbi jön elő.
Előzmény: berni (#1223)
Gubanc van!! Bin-es játék fórumáról ha vissza akarok térni a játékhoz ("a játék adatlapja itt"), kiadja az összes csak semmi gps játék listáját.
Lehet, hogy csak én vagyok most vaksi, de a "csak semmi gpsgames" kategóriában a legrégebbi játékok nem látszanak már.
Gondolom limit van a lekérdezésben, de nem találok linket ami a második oldalra mutatna. :(
Gondolom limit van a lekérdezésben, de nem találok linket ami a második oldalra mutatna. :(
Született egy kupac lezárult játék. Köztük olyanok, amik bántják a szemem, mert nem találtam meg őket. ( Ej ráérünk arra még..)
Viszont elcsúfítják a listákat. Szóval kérném, hogy legyen - egy alapból közvetlenül nem látható - lezárult játékok gyűjtőhelye.
Viszont elcsúfítják a listákat. Szóval kérném, hogy legyen - egy alapból közvetlenül nem látható - lezárult játékok gyűjtőhelye.
Moderátor
Kérhetnék egy karakterszámlálót a jelszóhoz? Unalmas számolgatni..
Moderátor
Előzmény: ramgab (#1217)
Szia!
Az előnézet sajnos bugos egy kicsit, zem írt egy trükköt, hogyan lehet megnézni mégis a játékot, korábban ebben a fórumban.
Amit pl tehetsz, hogy a kezdeti dátumot régre állítod, ekkor senki nme fogja a friss listákban látni, de te meg tudod nézni.
Aztán egyszer majd megjavul az előnézet :)
Az előnézet sajnos bugos egy kicsit, zem írt egy trükköt, hogyan lehet megnézni mégis a játékot, korábban ebben a fórumban.
Amit pl tehetsz, hogy a kezdeti dátumot régre állítod, ekkor senki nme fogja a friss listákban látni, de te meg tudod nézni.
Aztán egyszer majd megjavul az előnézet :)
Házigazda
Előzmény: ramgab (#1214)
A "titok" dologra úgy látom még nem kaptál választ. Amit így megjelölsz, az infóként egy fehér keretben háttérszínnel írva (azaz láthatatlanul) jelenik meg az oldalon. Akkor válik csak olvashatóvá, ha az egérrel kijelölöd. Így:
Infó:
Ez a titkos szöveg.
Előzmény: ramgab (#1212)
Köszönöm a kimerítő választ. !
Sajnos nem tudok tovább lépni.
A felhasználói oldalamon a táblázatban látszik hogy van egy saját játékom.
[link]
De ha az "összesre" kattintok már nem látni egy sort sem.
Valamint, először azt gondoltam a wherygo jelölőnégyzettel van gond és bejelöltem, mos meg nem tudom törölni.
Sajnos nem tudok tovább lépni.
A felhasználói oldalamon a táblázatban látszik hogy van egy saját játékom.
[link]
De ha az "összesre" kattintok már nem látni egy sort sem.
Valamint, először azt gondoltam a wherygo jelölőnégyzettel van gond és bejelöltem, mos meg nem tudom törölni.
Előzmény: magpet (#1213)
Légy üdvözölve! :)
Kérdéseidre:
-link beszúrása: a GPSGames-en a HTML nem engedélyezett (biztonsági okokból), de a szövegmezők (fórum-hozzászólás, játék-leírás) alatt találsz egy "link" gombot, ennek segítségével tudsz linket beszúrni: a feljövő ablakban megadod, hogy hova mutasson a link, majd a szövegmezőben a szögletes zárójelek között (ahol a kurzort "visszakapod") adhatod meg a megjelenő szöveget.
-hogy miért nem látod a játékot, arra az a tippem, hogy még nem küldted el a kitöltött űrlapot, mert én sem látom, pedig adminként kéne.
-wherigo: GPS-es kalandjáték, bővebben olvashatsz róla a wherigo.hu oldalon.
Kérdéseidre:
-link beszúrása: a GPSGames-en a HTML nem engedélyezett (biztonsági okokból), de a szövegmezők (fórum-hozzászólás, játék-leírás) alatt találsz egy "link" gombot, ennek segítségével tudsz linket beszúrni: a feljövő ablakban megadod, hogy hova mutasson a link, majd a szövegmezőben a szögletes zárójelek között (ahol a kurzort "visszakapod") adhatod meg a megjelenő szöveget.
-hogy miért nem látod a játékot, arra az a tippem, hogy még nem küldted el a kitöltött űrlapot, mert én sem látom, pedig adminként kéne.
-wherigo: GPS-es kalandjáték, bővebben olvashatsz róla a wherigo.hu oldalon.
Házigazda
Előzmény: ramgab (#1212)
Sziasztok !
Új vagyok itt nálatok.
Próbáltam csinálni egy játékot a geocaching.hu-n, de nem ment át a moderáláson így megkíséreltem feltölteni ide.
A kérdésem a következő: mikor válik láthatóvá számomra a játék ??
Megcsináltam, a módosíró és képfeltöltő oldalt látom is, de nem tudom megnézni hogy fogják látni a játékosok. Van benne egy html-kód is, leginkább ezt szeretném ellenőrizni.
Ki is próbálom:
ÉN HONLAPOM
Úgy látom nem jó, a szöveg jól jelenik meg de nem lin-k ként viselkedik.
A 2009.01.21.-i indulást határoztam meg, és kipipáltam hogy előre látható legyen.
Köv kérdésem : mit takar a "wherygo"
Valamint a "titok" dolog is új nekem: ez mikor válik láthatóvá ? LOG-olás után ?.
Előre is köszönöm !
Új vagyok itt nálatok.
Próbáltam csinálni egy játékot a geocaching.hu-n, de nem ment át a moderáláson így megkíséreltem feltölteni ide.
A kérdésem a következő: mikor válik láthatóvá számomra a játék ??
Megcsináltam, a módosíró és képfeltöltő oldalt látom is, de nem tudom megnézni hogy fogják látni a játékosok. Van benne egy html-kód is, leginkább ezt szeretném ellenőrizni.
Ki is próbálom:
ÉN HONLAPOM
Úgy látom nem jó, a szöveg jól jelenik meg de nem lin-k ként viselkedik.
A 2009.01.21.-i indulást határoztam meg, és kipipáltam hogy előre látható legyen.
Köv kérdésem : mit takar a "wherygo"
Valamint a "titok" dolog is új nekem: ez mikor válik láthatóvá ? LOG-olás után ?.
Előre is köszönöm !
Valójában nem lesz benne a keresőben, mert most úgy van beállítva, hogy csak bejelentkezve lehet látni, azt meg nem indexeli... ha lesz elég kitöltött mező akkor majd tovább gondoljuk a dolgot.
Házigazda
Előzmény: magpet (#1208)
Kicsit már ketyegett is tovább az agyam. Mail-be öntöm, ne nyilvánosan legyek elzavarva... :))
Házigazda
Előzmény: szg (#1206)
A jobb oldali oszlop alján van egy kereső. Gugli-motor, tehát kell neki egy kis idő, hogy be legyen indexelve az új tartalom.
Házigazda
Előzmény: Dzsozy (#1207)
Változások, újdonságok az oldalon:
- "ebben tudok segíteni" mező a profil oldalon
- "ebben tudok segíteni" mező a profil oldalon
Házigazda
A másik dolog az user oldalon a kinek mennyi teljesített játék van, szóval semmi új... de biztos lesznek majd az oldalon újdonságok is :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#1204)
Azt tudhatjuk, hogy mi a másik dolog? Vagy egy olyan dolog, ami már kint is van? :)
Házigazda
Előzmény: szg (#1203)
Ez nem különösebben erőforrás igényes stat, és szükség esetén, az oldal egyéb részeivel együtt, kivállóan cachelhető.
Amúgy ez a stat csak egy másik dolog mellékterméke, különben nem foglalkoztam volna vele :)
Amúgy ez a stat csak egy másik dolog mellékterméke, különben nem foglalkoztam volna vele :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#1202)
Az a nagyon jó, hogy már most rengeteg szám van a Games körül. Felhasználók, találatok, indoor/outdoor, forum-hozzászólások, feltöltött képek geotaggelve/ne taggelve, mindezek különféle idő-tényezőkkel megbolondítva (/sec, /h, /nap, indulás óta összesen), esetleg statisztikák Holdfázis vagy az aktuális EURárfolyam függvényében... Kérdés, hogy a szerver fogja-e bírni a sok számítást. :)
Piret boldog lesz, ha az amúgy nem gyenge szervert sikerül ilyesmivel kinőnünk. Minden user-bejelentkezéskor kölcsönkérünk egy kis erőforrást a SETI-től, hogy megszülessenek a friss statisztikák. :)
Piret boldog lesz, ha az amúgy nem gyenge szervert sikerül ilyesmivel kinőnünk. Minden user-bejelentkezéskor kölcsönkérünk egy kis erőforrást a SETI-től, hogy megszülessenek a friss statisztikák. :)
Házigazda
Előzmény: szg (#1201)
Igen, összes teljesített játék, minden kategóriában / nap.
Ha másról is lesznek szép számok, akkor az is kikerül majd :)
Ha másról is lesznek szép számok, akkor az is kikerül majd :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#1200)
Nagyon szép, köszönjük! Ez gondolom az összes teljesítést jelenti /nap, egyben indoor/outdoor.
Házigazda
Előzmény: szg (#1199)
Változások, újdonságok az oldalon:
- játék oldalon egy statisztika a sikeresen teljesített játékokról
- játék oldalon egy statisztika a sikeresen teljesített játékokról
Házigazda
Most inkább mi játszunk velük. Az imént megvolt a két inverz, most pedig fogom a családot, és következnek a "kimozdulós" darabok! :)
Házigazda
Előzmény: ludens (#1197)
Kérni bármit lehet :)
Feltúrtam a szervert és, úgy tűnik, hogy minden magvan hozzá, így gyorsan lementettem a buborékos angyalt...
Feltúrtam a szervert és, úgy tűnik, hogy minden magvan hozzá, így gyorsan lementettem a buborékos angyalt...
Házigazda
Előzmény: magpet (#1195)
Már látom, hogy a szép új dolgok fraktál-szerűen szülik az újabb tennivalókat. Innen már nicns megállás. :)
Kérhetnék-e egy buborékos angyalt? :)
Kérhetnék-e egy buborékos angyalt? :)
Házigazda
Előzmény: szg (#1194)
De kikéne :) Most fogd fel úgy, hogy egy kis jelzés, hogy nézd meg mi történt a játékoddal, kell-e, segítség a játékosoknak, stb.
Az egyik listán rajta van, mint megoldandó dolog.
Az egyik listán rajta van, mint megoldandó dolog.
Házigazda
Előzmény: ludens (#1193)
Nagy örömmel tapasztalom a fejlesztéseket.
Egy apróság: a "Mivel játsszak ma?" gyűjteményből nem kellene kivenni a saját játékokat?
Egy apróság: a "Mivel játsszak ma?" gyűjteményből nem kellene kivenni a saját játékokat?
Szeretünk a szurdokban sétálni, most hétvégén még kint volt a NF doboza, bár a játék már nem aktív. Ha az segítség szívesen beszedem.
A kincsesláda a Kiskevélyen viszont kereshető :-)
[link]
A kincsesláda a Kiskevélyen viszont kereshető :-)
[link]
Előzmény: MrZerge (#1189)
A NF játéknak már vége, így gondolom a dobozát is beszedték.
Erre tudnék leginkább tippelni.
Erre tudnék leginkább tippelni.
Előzmény: MrZerge (#1189)
Kincskeresés játékokat töltöttem le, de a Pilisszentkereszt közeli North Face játék (4/3 és 4/4) nincs a gpx-ben. Mi lehet az oka?
A térkép oldalon egyértelműen szerepel, a közeli KINCSES LÁDA A KISKEVÉLYEN megjelenik a letöltésben a Mapsourcban.
A térkép oldalon egyértelműen szerepel, a közeli KINCSES LÁDA A KISKEVÉLYEN megjelenik a letöltésben a Mapsourcban.
Valamint újra felmerült bennem a játék lista oldalakon a szűkítés lehetősége.
Pl a csak semmi gps kategóriában lassan 200 játék van, nekem már a szürkítéssel sem teljesen átlátható. :(
Pl a csak semmi gps kategóriában lassan 200 játék van, nekem már a szürkítéssel sem teljesen átlátható. :(
Az elmúlt napokban született néhány újdonság, ezeket összeírtam egy hírben. Pár dolog beta fázisban van, hibák előfordulhatnak. :)
Az INFO oldalt kibővítettük, remélhetőleg sok segítséget fog nyújtani az oldal használatával kapcsolatban.
További kellemes játékot mindenkinek!
Az INFO oldalt kibővítettük, remélhetőleg sok segítséget fog nyújtani az oldal használatával kapcsolatban.
További kellemes játékot mindenkinek!
Házigazda
Sziasztok!
A "Mivel játsszak ma?" listából szerintem hasznos lenne kivenni a már lezárult játékokat.
A "Mivel játsszak ma?" listából szerintem hasznos lenne kivenni a már lezárult játékokat.
Nem baj, ha időről időre végigböngészed az összes játékodat... :)
Házigazda
Előzmény: MrZerge (#1182)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |