Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
52 |
Szeritnem magadnak is állíts be egy szolgáltatást: ha egy fórum-hozzászólásban szerepel az "email" kifejezés, akkor arról kapnod kéne egy emailt-t. :)
Házigazda
Előzmény: szg (#1437)
Hihetetlen, mindenről email akartok kapni :) Felírok mindenkit valami spam szolgáltatásra és nem akartok majd több emailt :)
A felvetés logikus, fleveszem a listára.
A felvetés logikus, fleveszem a listára.
Házigazda
Előzmény: magpet (#1435)
Tényleg jó lenne ilyen :)
Szg biztos szeretni fog minket az ötleteinkért :DDD
Szg biztos szeretni fog minket az ötleteinkért :DDD
Előzmény: magpet (#1435)
Támadt egy fejlesztési ötletem! :)
Ha van egy admin ellenőrzi típusú játékom, akkor gazdaként jó volna egy rövid emilt kapni arról, hogy új log érkezett.
Ha van egy admin ellenőrzi típusú játékom, akkor gazdaként jó volna egy rövid emilt kapni arról, hogy új log érkezett.
Házigazda
Idézet
Logikusabb lenne, és már volt is róla szó egy párszor.
Az a lista, mit annyi minden az oldalon, hirtelen született sokak kérésére és valójában egy másik lista "mellékterméke", mert így volt gyorsabb :)
Ez gyors volt, köszi!
(Csak hogy ezt is kipróbáljam :)))
Előzmény: szg (#1433)
Logikusabb lenne, és már volt is róla szó egy párszor.
Az a lista, mit annyi minden az oldalon, hirtelen született sokak kérésére és valójában egy másik lista "mellékterméke", mert így volt gyorsabb :)
Alkalomadtán átvariálom a sorrendjét.
Alkalomadtán átvariálom a sorrendjét.
Házigazda
Előzmény: feri60 (#1432)
Nem lényeges, de mégis megkérdezem:
Adott játékos "Teljesített játékok" sorrendje - ha jól látom - a játék megjelenésének időrendjét követi. Nem lenne logikusabb, ha ez a megtalálás sorrendje szerint lenne?
Adott játékos "Teljesített játékok" sorrendje - ha jól látom - a játék megjelenésének időrendjét követi. Nem lenne logikusabb, ha ez a megtalálás sorrendje szerint lenne?
Infó:
(Esetleg mindkettő, és lehetne választani? Tudom, hová menjek .... :))))
Változások, újdonságok az oldalon:
- Minden fórumnak saját RSS
- Minden fórumnak saját RSS
Házigazda
Már csak megszokásból írogatom ezeket, meg persze azért mert rendnek kell lennie :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#1428)
Nálam kellőképpen elkülönül.
Igaz ez kalibrált monitor, tisztességes panellal...
Próbálok keríteni valami gazdaságos monitort és megnézem úgy is :)
Igaz ez kalibrált monitor, tisztességes panellal...
Próbálok keríteni valami gazdaságos monitort és megnézem úgy is :)
Házigazda
Előzmény: benzeguuz (#1426)
Szerinted 1424-ből nem észleltük? Vagy valamiért olyan érzésed van, hogy dolgok elkészülnek, és valaki nem veszi észre csak a negyedét, mert hülye, és nem figyel rendesen, csak írogatja a lökött emileket? No igen... :)
Házigazda
Előzmény: szg (#1425)
Szerintem jó így:) Ha a kontrasztot felnyomod maxra, jobban elüt majd:)))
Előzmény: benzeguuz (#1426)
javaslat:
az idézet ne fehér alapon szerepeljen hanem vmi elutőbe de lehet fehér alapon és akkor kapjon mondjuk egy fekete kerete h jól ellehessen különíteni :)
HAJRÁ! csak így tovább
üdvB
az idézet ne fehér alapon szerepeljen hanem vmi elutőbe de lehet fehér alapon és akkor kapjon mondjuk egy fekete kerete h jól ellehessen különíteni :)
HAJRÁ! csak így tovább
üdvB
Előzmény: szg (#1425)
- Idézet funkció a fórumban
- Idézet funkció a fórumban
Házigazda
A gpx -nek semmi baja sincsen csak rossz szerveren nézed :)
Pár file nem lett átmásolva, most pótolva lett.
Pár file nem lett átmásolva, most pótolva lett.
Házigazda
Előzmény: magpet (#1416)
Szerintem a letakart logo miatt van. Majd legközelebb jobban figyelsz. :)
Házigazda
Előzmény: zakany (#1418)
De hülye vagyok, ezt egy másik topicba akartam beírni! :))))) Hogy került ide?
Előzmény: zakany (#1417)
A GGPX szépen javult, már tudja mi a megtalált, és mi nem. Viszont a lökött MapSource-szal megint gond van:
-a GGPX nem nyílik MapSource-ban (a napokban Togo felfedezte az okát, azt át is küldtem)
-a sima GPX sem nyílik MapSource-ban. Eddig ez ment. Sajnos nincs kéznél "régi" verziós GPSG.gpx-em, nem tudom összenézni a mostanival.
-a GGPX nem nyílik MapSource-ban (a napokban Togo felfedezte az okát, azt át is küldtem)
-a sima GPX sem nyílik MapSource-ban. Eddig ez ment. Sajnos nincs kéznél "régi" verziós GPSG.gpx-em, nem tudom összenézni a mostanival.
Házigazda
Előzmény: szg (#1412)
Pedig ott van az a logó!
1. PS-ben átküldöm, és ha lehúzod az első réteget, alatt megtalálod a kötelezőt is:)
2. Ez egy ektoplazmikus logó és ott van ahol kell, de felvette a mai napra a kokárda alakot!
Ez egynapos ... gondoltam belefér.. idétlen lett volna úgy..
Pereljetek be! :))
1. PS-ben átküldöm, és ha lehúzod az első réteget, alatt megtalálod a kötelezőt is:)
2. Ez egy ektoplazmikus logó és ott van ahol kell, de felvette a mai napra a kokárda alakot!
Ez egynapos ... gondoltam belefér.. idétlen lett volna úgy..
Pereljetek be! :))
Előzmény: magpet (#1414)
Kivalo, koszonjuk.1 az uj fejlec ugyan kicsit szabalytalan a logo nelkul, de talan ez egyszer kivetelt tehet a nagyhatalmu Kozponti Bizottsag! :)
Házigazda
Előzmény: szg (#1412)
"AeroMap Baráti kör" Nincs valami árulás ebben a topikban? Ha rá kattintok 2-3 percre lefagy minden.
- 2 új fejléc zakanytól
- Hírszerkesztői admin
- javított GGPX formátum
- javított GPX letöltés megtalált/nem megtalált szűrés
- html kommentek a fórum oldalban
- módosított blog lista a nyitón
- 2 új fejléc zakanytól
- Hírszerkesztői admin
- javított GGPX formátum
- javított GPX letöltés megtalált/nem megtalált szűrés
- html kommentek a fórum oldalban
- módosított blog lista a nyitón
Házigazda
SOS!
A Hiába kapcsolom be letöltésnél(groundspeak.gpx) az "Amiket még nem teljesítettél" szűrőt, az összes ládát letölti.
Valamit elrontok vagy bibis az oldal?
A Hiába kapcsolom be letöltésnél(groundspeak.gpx) az "Amiket még nem teljesítettél" szűrőt, az összes ládát letölti.
Valamit elrontok vagy bibis az oldal?
Te minden napot bejelölnél pirossal, mikor rókázol?
Hamar kiderülne, mennyi buliba is jársz egy évben...
:-)))))))))))))))))))))))
Hamar kiderülne, mennyi buliba is jársz egy évben...
:-)))))))))))))))))))))))
Előzmény: zakany (#1405)
Az jutott eszembe, hogy lehetne valami eseménynaptár. Annyi dolog lesz mostanság, jó lenne ha egy helyen átlátható lenne:))
Egy apróbetűs valami főcímmel (hasonlóan a hírek rovathoz), vagy csak egy havi naptár pirossal (linkelve) kiemelve az adott napot. (Rákattintva előjönne az esemény.)
Ez már csak plusz, de talán bárki beírhatna bármit..
(DDKRT, szemétszedés, rókázás.. etc)
Ha a főmenüben már nincs hely az RSS alatt, akkor csak a hírek rovat legtetején..
Ez csak egy ötlet, de én örülnék neki, lehet más is! :)
Egy apróbetűs valami főcímmel (hasonlóan a hírek rovathoz), vagy csak egy havi naptár pirossal (linkelve) kiemelve az adott napot. (Rákattintva előjönne az esemény.)
Ez már csak plusz, de talán bárki beírhatna bármit..
(DDKRT, szemétszedés, rókázás.. etc)
Ha a főmenüben már nincs hely az RSS alatt, akkor csak a hírek rovat legtetején..
Ez csak egy ötlet, de én örülnék neki, lehet más is! :)
A térképes szűrések már rajta vannak a listán, csak elöbb újra kéne írnom az egész térképes dolgot...
Házigazda
Előzmény: apexsek (#1402)
Még az jutott az eszembe, hogy a térképről nem lehetne eltűntetni a megtalált ládákat?
Esetleg szűrni legalább az országra...
Esetleg szűrni legalább az országra...
Előzmény: szg (#1401)
Ezt az oldalt szeretem csinálni, így nem is mondanám gondnak a dolgot :)
Csak a sok egyéb körülmény miatt nem tudom megtenni, hogy csak ezzel foglalkozzak, de majd ha nyerek a lottón :)
Csak a sok egyéb körülmény miatt nem tudom megtenni, hogy csak ezzel foglalkozzak, de majd ha nyerek a lottón :)
Házigazda
Előzmény: apexsek (#1400)
Ok, meg fog jelenni a sorszám a játék oldalán is, mert tényel macerás a kevés karakteres készülékekkel.
A rövid név is felmerült, hogy elgyen ,ezen még gondolkozunk.
Közeli játékok: igen, most már lenne érteleme, mert sok játék van. Eleinte haszna nem lett volna :)
A rövid név is felmerült, hogy elgyen ,ezen még gondolkozunk.
Közeli játékok: igen, most már lenne érteleme, mert sok játék van. Eleinte haszna nem lett volna :)
Házigazda
Előzmény: apexsek (#1398)
Lenne egy jó kérdésem, hátha érdekelne még valakit:
Nem lehetne-e egy olyan link a outdoor játékok oldalán, mint a másik oldalon a "közeli ládák"?
Térképen meg tudom nézni, de lassan töltődik be a térkép (legalábbis nálam), s ez miatt macerás a ládaleírások letöltése.
Amúgy is a böngészősávból is kell kivágnom a láda nevét, mert a ládaleírása nem tartalmazza a láda sorszámát, viszont a GPS-emben ez szerint van sorbarakva.
Gyakorlatilag nem is nagyon látszik más a ládanevekből...
A GPS-em (E-Trex Vista) csak 10 karaktert tud megjeleníteni, ezért így néz ki egy ládanév benne:
GG1094-reg
A teljes neve: Régi Turistaházak I. - A Kevélynyergi turistaház
Így kikeresni belőle egy konkrét játékot (pláne, ha sorozatról van szó) elég nehéz...
Már az is segítene, ha a ládák oldalán a nevük előtt, vagy után szerepelne a sorszámuk is...
Nem lehetne-e egy olyan link a outdoor játékok oldalán, mint a másik oldalon a "közeli ládák"?
Térképen meg tudom nézni, de lassan töltődik be a térkép (legalábbis nálam), s ez miatt macerás a ládaleírások letöltése.
Amúgy is a böngészősávból is kell kivágnom a láda nevét, mert a ládaleírása nem tartalmazza a láda sorszámát, viszont a GPS-emben ez szerint van sorbarakva.
Gyakorlatilag nem is nagyon látszik más a ládanevekből...
A GPS-em (E-Trex Vista) csak 10 karaktert tud megjeleníteni, ezért így néz ki egy ládanév benne:
GG1094-reg
A teljes neve: Régi Turistaházak I. - A Kevélynyergi turistaház
Így kikeresni belőle egy konkrét játékot (pláne, ha sorozatról van szó) elég nehéz...
Már az is segítene, ha a ládák oldalán a nevük előtt, vagy után szerepelne a sorszámuk is...
"Elég lenne a vagy hasonló." mondatban volt egy html megjegyzés minta. Szóal elegendő lenne a "topic start", "topic end" jellegű jelölés.
SzG,
A fórum html kódját lécci kommenteld fel. Nehéz az RSS gyártás, mert nem tudni, honnan kezd az első hsz. és meddig tart az utolsó. Elég lenne a vagy hasonló. Ez kéne a topik listákba is. Ha ez megy, akkor tudok gyártani olyan RSS-t is, hogy válaszolt-e valaki egy hsz-odra 24 órán belül. ;)
A fórum html kódját lécci kommenteld fel. Nehéz az RSS gyártás, mert nem tudni, honnan kezd az első hsz. és meddig tart az utolsó. Elég lenne a vagy hasonló. Ez kéne a topik listákba is. Ha ez megy, akkor tudok gyártani olyan RSS-t is, hogy válaszolt-e valaki egy hsz-odra 24 órán belül. ;)
Előzmény: szg (#1391)
Szia!
Dehogy kell megemelni. Csak amikor írja az ember, akkor azt látja, hogy mehet, és ír szorgalmasan.
Valahogy úgy lenne jó, ha mint az SMS-nél, kiírná, hogy még 100, 99, 98...
Vagy egyszerűen nem engedne többet beírni, mert akkor az ember visszajavítaná rövidebbre.
Monnyuk az enyémet PONT JÓL csonkolta, tökéletes úgy ahogy van, csak esetleg a jövőre nézve jegyeztem meg...
Sanci
Dehogy kell megemelni. Csak amikor írja az ember, akkor azt látja, hogy mehet, és ír szorgalmasan.
Valahogy úgy lenne jó, ha mint az SMS-nél, kiírná, hogy még 100, 99, 98...
Vagy egyszerűen nem engedne többet beírni, mert akkor az ember visszajavítaná rövidebbre.
Monnyuk az enyémet PONT JÓL csonkolta, tökéletes úgy ahogy van, csak esetleg a jövőre nézve jegyeztem meg...
Sanci
Előzmény: szg (#1391)
Hát az már elveszet, mert a rögzítésnél csonkolódik. Eddig elegendő volt enny is a leírásokhoz, de meg lehet emelni a limitet.
Házigazda
Előzmény: MSI (#1390)
A témanyitásnál lehet írni bejelentkező szöveget. Ez tök jó és az is, hogy fórumozás közben látszik.
Sajnos a motor csonkolja, csak egy bizonyos karakterszámig látszik. Ezután a teljes szöveg nem hívható elő?
Vagy én vagyok béna?
Sanci
Sajnos a motor csonkolja, csak egy bizonyos karakterszámig látszik. Ezután a teljes szöveg nem hívható elő?
Vagy én vagyok béna?
Sanci
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |