Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
52 |
Nem úgy érzed? ;)Három dolog változott csak.- abból az egyik csak apróság, de az nég bele fog kerülni- a másikhoz fejlesztenem kell és annál most vannak fontosabb dolgok a csőben -a harmadik viszont az olvashatóságot javítja (a kontroll csoport szerint is)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#188)
Ma megtörnét az oldal első nagyobb arculat váltása: új fejléc, új jobboldali hasáb, új fórum... és még csak kb két napja megy :) Hiába a fejlődés megállíthatatlan :)
Házigazda
Előzmény: piret (#186)
Hát erre nem kellet sokat várnod :)Itt-ott változtattam rajta, de csak apróságokat.Köszönjük SylverRat -nak a segítségét és az új fórum bőrt.
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#184)
Már én is láttam, tetszik! Köszönjük a sok szép fáradozást! Csak aztán nehogy a gyógyászat rovására menjen... :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#180)
Őszintén szólva én sem támogatom, még SylverRat 5 perces verzióját sem. Írok valamit, Te elkezdesz válaszlni, aztán amíg pötyögsz, én szépen módosítgatom az enyémet. Aztán ennek nyomán Te is kénytelen vagy módosítani a tiédet, stb... Olyan súlyosan ciki dolgot nem kell beírni, amit megbánna az ember. Ha meg mégis, akkor szólsz egy moderátornak, és majd ő átírja.
Házigazda
Előzmény: zazi (#174)
esetleg max 5 percig ill akövetkező üzenet érkezéséig a topic-ba, mehetne.
Moderátor
Előzmény: MrZerge (#175)
Nem támogatom.Az egyszerű hibákat inkább elnézzük egymásnak, viszont a válaszok értelmüket vesztenék ha az előzmény megváltozhatna.
Előzmény: zazi (#174)
"Fórum beírásaim módosítása" lehetőséget nem tervezitek? Néha jól jönne...
A játék oldalakból szerintem hiányzik egy nagyjáboli hollét kijelzése (ezt aztán megfogalmaztam). Mondjuk, hogy melyik megye vagy melyik település. Esetleg mindkettő.Nem?
Ez jó gondolat, támogatom. Most az emilcímek képként jönnek elő, de ezzel csak a spambotok vannak kicsit nehezebb helyzetbe hozva, a humán erőforrást használó verziók nem annyira.
Házigazda
Előzmény: Csigabiga (#170)
Egy ötlet: Jó lenne, ha a felhasználók emilcímét csak bejelentkezve lehessen látni.
Köszi sikerült, de le kellett nyitnom a dátum ablakot és ráklikk a mai dátumra holott alapból ezen volt, előtte ezért nem kattintottam rá és akkor nem vette be a találatot. És hibát sem jelzett, csak újra feljött a megtalálást bejelentő lap.
Előzmény: szg (#168)
Ismét működik a játék igazolása, így már nincs akadálya az eddigi megtalálások bejlentésének.
Házigazda
itt még nem tartalmazza az oldal ezt a fícsört, mint a nevezett oldalak. de lesz! :-)
Moderátor
Előzmény: MrZerge (#166)
A gc.hu-n és a tuhu-n, a Google csoport-nál működik a dolog, itt nem. Mi a különbség, a beállítások nyilván nem változnak közben.
Előzmény: magpet (#163)
És az javítani fog a kidobálósdin is? Még mindig fél óránként kilök a dög ?((
Előzmény: magpet (#163)
Ha bekapcsolom a gépet, vagy újra indítom a keresőt mindig kéri a jelszót, be kell lépnem, lehet erre megoldás mint pl. a tuhu-n?
Link-lehetőség lesz, de a villogó csodák felbukkanásához nem ragaszkodunk. :)
Házigazda
Előzmény: daikini (#160)
Nem engedi az oldal, hogy a saját adataimnál, mindenféle hivatkozással, és villogó csodákkal linkelésekkel terheljem e dicső szervert? :)
Szolgálati közlemény: van egy ksi gond a játék-jelszó kezeléssel. Gábor már tud róla, most épp igazi munkanapját tölti, utána a helyzet várhatóan javulni fog. Pár óra türelmet kérünk mindenkitől!
Házigazda
A jelszó felismerő szigorúságát is enyhíthetnénk, most nem ugyanaz a rövid és hosszú magánhangzó. Ennyi könnyebbséget igazán kaphatnának a netkesserek. (szóköz, stb.)
Házigazda
Előzmény: flektogon (#157)
A jelszót egyébként felismeri, valami más gubanc van. (próbáltam hibásan is, és írta ügyesen hogy nem jó.)
Házigazda
Előzmény: flektogon (#156)
A Csengess! c. dolognál a logolás tényleg nem működik. A bejegyzések sorrendjét is meg kellene fordítani, hogy mindig a legfrissebb legyen a lista elején.Áldás-békae.
Házigazda
*** szg-nek észrevételek ***Szia! Nos, lehet, hogy már voltak akkor bocs! Nem volt türelmem végigolvasni a fórumot. :)találati pontoság -> pontosságPROFIL- egy adott kategória (pl.: bemutatkozás) leírása újsorba csúszáskor ne kerüljön balra igazítva hanem legyen saját rublikája.- Regisztáció -> regisztrációINFOfolymatosan -> folyamatosanBármelyik fórumban a topic leírás szövege megszakad.
Megoldódott a rejtély! Fiferox egy kicsit túl volt nagyítva, ezért a jobb felső dátum/idő elcsúszott a következő sor elejére, bele csúszott a szöveg területére, és itt már nem sötétkék a háttér.Itt az ideje beszereznem egy nagyobb monitort ;)
Előzmény: szg (#144)
Semmi gond, csak szeretném tisztán tartani a képet. :) Sejtettem én, hogy mire gondolsz, de nem akartam, hogy mások meg mást sejtsenek. :)
Házigazda
Előzmény: BoPe (#147)
nem felejtettem ám el, hogy ígértem egy új dizájnt hozzá... csak épp vizsgadrukk van...
Moderátor
Előzmény: szg (#144)
Milyen böngészőt használsz? A fórum hosszászólások fejléce sötétkék kéne, hogy legyen, és azon szépen olvasható is a fehér betü.
Házigazda
Előzmény: feri60 (#142)
Afórum hsz időpontjára gondoltam. A bal felső sarok laptop monitoron nem látszik rendesen. Vilásoskék alap/fehér betű :(
Előzmény: szg (#127)
Most már a megtalálás időpontját is lehet rögzíteni, ez még nem jelenik meg a logoknál, de elöbb-utóbb ott is látható lesz.Az utólagos gondolatokat, pedig a játék saját topicjában (minden játékhoz születik egy) meg tudod osztani a többiekkel.
Moderálva szg által
Moderálva szg által
Házigazda
Előzmény: BoPe (#137)
Bekerült alulra is a lapozás (ez nem a végelges formája, de a célnak megfelel :) )
Házigazda
Előzmény: MrZerge (#138)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |