Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
Lehet, hogy nálam van a bibi, de egyik koordinátával rendelkező játék gpx fájl sem nyitható meg:
xy. gpx nem importálható üzenetet dob fel
- ha mentem és úgy próbálom megnyitni dettó.
A gépemen lévő minden más mentett gpx mükszik.
xy. gpx nem importálható üzenetet dob fel
- ha mentem és úgy próbálom megnyitni dettó.
A gépemen lévő minden más mentett gpx mükszik.
A g7towin-el még nem néztem. Sajnálatos módon a PC-s ozi nem akad ki a hosszú descriptiontól, de a lementett wpt file a PDA-s ozit azonnali kilépésre készteti... ( És erre természetesen terepen jöttem rá )
Moderátor
Előzmény: magpet (#1473)
A text filet nem én készítem, mint ahogy jelezve is van, hanem Macka.
Sorszám meg fog jelenni, meg lesz valami rövidebb neveket kezelő gps barát elnevezési lehetőség is.
Sorszám meg fog jelenni, meg lesz valami rövidebb neveket kezelő gps barát elnevezési lehetőség is.
Házigazda
Előzmény: MrZerge (#1474)
Mekkora az descripton amit még az a program elfogad? Lehet, hogy célravezetőbb lenne azt limitálni, mert sokan már így is megkavarodnak a kétféle gpx - től...
Küld el kérlek a leírást és megnézem. Ha az is egy xml akkor sok kavarodást nem fog okozni.
Küld el kérlek a leírást és megnézem. Ha az is egy xml akkor sok kavarodást nem fog okozni.
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#1472)
A pontok letöltésénél régebben volt .txt formátum, ráadásul játék tipusonként, (bár ezt a problémát a szűrési lehetőség megoldja), most csak egyben egy több mint 100 Mb-s fájlban tölthetők le a játékok.
Ez különösen azért gond mert az új játékok miatt mindig az egész adathalmazt kell letölteni, nagyon jó lenne csak egy frissítési lehetőség, pl. adott sorszámú játéktól. A játék sorszáma is jó lenne ha mindenütt megjelenne, mivel rövid név nincs, a hosszú név végét pedig levágja a GPS, maradnak sokszor azonos nevű játékok a GPS-ben.
Én most ezért kézzel irogatom ki a célba vett játékoknál a helyszínen végzendő feladatot (PDA-m nincs), elég macerás.
Ez különösen azért gond mert az új játékok miatt mindig az egész adathalmazt kell letölteni, nagyon jó lenne csak egy frissítési lehetőség, pl. adott sorszámú játéktól. A játék sorszáma is jó lenne ha mindenütt megjelenne, mivel rövid név nincs, a hosszú név végét pedig levágja a GPS, maradnak sokszor azonos nevű játékok a GPS-ben.
Én most ezért kézzel irogatom ki a célba vett játékoknál a helyszínen végzendő feladatot (PDA-m nincs), elég macerás.
Csak kerdezem: miert tobbszoros a konvertalas? A g7towin-nel egy lepcsoben mennie kellene. Vagy a benne marado tul hosszu description boritja ossze az Ozit?
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#1472)
Kedves Szg!
Elképzelhető volna egy Ozi wpt formátumú kimenet is?
Elég egyszerű a formátum, van róla leírásom. A gpx kimenet is szinte jó volna, de Description mező nagy mérete miatt kiakadnak a progik, így csak többszörös konvertálással tudok PDA-n játék pontokat megjeleniteni.
Köszi!
Elképzelhető volna egy Ozi wpt formátumú kimenet is?
Elég egyszerű a formátum, van róla leírásom. A gpx kimenet is szinte jó volna, de Description mező nagy mérete miatt kiakadnak a progik, így csak többszörös konvertálással tudok PDA-n játék pontokat megjeleniteni.
Köszi!
Moderátor
Változások, újdonságok az oldalon:
- apróbb kinézetbeli változások az idézetben, az editorban és a logban
- 3 új fejléc Duditól és Zakanytól
- apróbb kinézetbeli változások az idézetben, az editorban és a logban
- 3 új fejléc Duditól és Zakanytól
Házigazda
Igen, köszönöm megkaptam. Még eldöntjük, hogy mikor is van az esemény :)
illetve kaptam másoktól is fejléceket, azok is hamarosan beillesztésre kerülnek.
Ha nem ragálok azonnal mindne levélre annak az az oka, hogy naponta rengeteg levélen kell átrágnom magam és soha nem érek a végére...
illetve kaptam másoktól is fejléceket, azok is hamarosan beillesztésre kerülnek.
Ha nem ragálok azonnal mindne levélre annak az az oka, hogy naponta rengeteg levélen kell átrágnom magam és soha nem érek a végére...
Házigazda
Előzmény: zakany (#1467)
Kicsit átlettek variálva a gpx -ek korábban kompatibilitási okokból.
Használd a térkép menü alján látható "Testreszabható letöltés" részt, ami ott van az működik, elvben, mindenben.
A többi gpx -et meg átnézem megint, hogy azoknak mi a bánatuk.
Használd a térkép menü alján látható "Testreszabható letöltés" részt, ami ott van az működik, elvben, mindenben.
A többi gpx -et meg átnézem megint, hogy azoknak mi a bánatuk.
Házigazda
Előzmény: kovtom (#1464)
Összehasonlítottam a két fájlt. Amiben különböznek az az url tag. Mely az újabb gpx-ben benne van a régiben még link... bevezetéssel szerepel.
Egy régebben letöltött (2009.02.16) 1220_gpsgames.gpx (Nagy-kevélyi kőfülke) fájlt simán nyitja. Ha most ugyanezt letöltöm a játék adatlapjáról az már nem nyitja meg a mapszósz... ???
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy vajon mi az oka annak, hogy az "Exportálás GPS -be" menüpont alatt letöltött gpx fájlra a Mapsource azt mondja, a fájl nem importálható!
Eddig ezzel nem volt gond, simán nyitotta az így letöltött koordinátákat.
A mapsource verziója: 6.13.7
Érdeklődni szeretnék, hogy vajon mi az oka annak, hogy az "Exportálás GPS -be" menüpont alatt letöltött gpx fájlra a Mapsource azt mondja, a fájl nem importálható!
Eddig ezzel nem volt gond, simán nyitotta az így letöltött koordinátákat.
A mapsource verziója: 6.13.7
Valahol benne van a sorban, de most nem ez szerepel az első helyen.
Házigazda
Előzmény: H.Gábor (#1458)
Ez lenne az én koncepcióm is, de ez több munka, mint az email :)
Kitaláljuk, hogyan legyen. Úgy is alakulóban van egy kedvencek funkció, és ezzel lennének átfedések.
Kitaláljuk, hogyan legyen. Úgy is alakulóban van egy kedvencek funkció, és ezzel lennének átfedések.
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#1456)
Esetleg, belépéskor kirakhatna egy figyelmeztető ablakot ilyen esetben. Az talán egyszerűbb mint az email küldés.
Moderátor
Előzmény: szg (#1437)
Idézet
Az email érkezéséről pedig SMS-t kérnék :-)))
De elötte hívjuk fel azért, hogy sms -t fogsz kapni? :)
Házigazda
Előzmény: MrZerge (#1438)
Idézet
Szeritnem magadnak is állíts be egy szolgáltatást: ha egy fórum-hozzászólásban szerepel az "email" kifejezés, akkor arról kapnod kéne egy emailt-t. :)
Valamint, ha szerepel a "fejlesztési ötlet" kifejezés, akkor az adott user kapjon egy hét kitiltást :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#1439)
Szolj, ha már beállítottad ezt az új szolgáltatást és küldök valami rettenetesen disznó perverz sms-t. :)
Előzmény: magpet (#1441)
Volt szó valahól egy eseménynaptár elkészítéséről. Erre van szándék?
Én nagyon támogatnám! Alig olvadt el a hó aztán már is vagy 8-10 dátum kering az éterben. Kavintonom nincs...
Én nagyon támogatnám! Alig olvadt el a hó aztán már is vagy 8-10 dátum kering az éterben. Kavintonom nincs...
...és az SMS-ről meg nyilván így szeretnél tudomást szerezni... :)
Házigazda
Előzmény: MrZerge (#1438)
Idézet
Szeritnem magadnak is állíts be egy szolgáltatást: ha egy fórum-hozzászólásban szerepel az "email" kifejezés, akkor arról kapnod kéne egy emailt-t. :)
magpet
Vagy inkább egy SMS-t, hogy gyorsabb legyen?
Előzmény: magpet (#1439)
Házigazda
Előzmény: szg (#1437)
Hihetetlen, mindenről email akartok kapni :) Felírok mindenkit valami spam szolgáltatásra és nem akartok majd több emailt :)
A felvetés logikus, fleveszem a listára.
A felvetés logikus, fleveszem a listára.
Házigazda
Előzmény: magpet (#1435)
Tényleg jó lenne ilyen :)
Szg biztos szeretni fog minket az ötleteinkért :DDD
Szg biztos szeretni fog minket az ötleteinkért :DDD
Előzmény: magpet (#1435)
Támadt egy fejlesztési ötletem! :)
Ha van egy admin ellenőrzi típusú játékom, akkor gazdaként jó volna egy rövid emilt kapni arról, hogy új log érkezett.
Ha van egy admin ellenőrzi típusú játékom, akkor gazdaként jó volna egy rövid emilt kapni arról, hogy új log érkezett.
Házigazda
Idézet
Logikusabb lenne, és már volt is róla szó egy párszor.
Az a lista, mit annyi minden az oldalon, hirtelen született sokak kérésére és valójában egy másik lista "mellékterméke", mert így volt gyorsabb :)
Ez gyors volt, köszi!
(Csak hogy ezt is kipróbáljam :)))
Előzmény: szg (#1433)
Logikusabb lenne, és már volt is róla szó egy párszor.
Az a lista, mit annyi minden az oldalon, hirtelen született sokak kérésére és valójában egy másik lista "mellékterméke", mert így volt gyorsabb :)
Alkalomadtán átvariálom a sorrendjét.
Alkalomadtán átvariálom a sorrendjét.
Házigazda
Előzmény: feri60 (#1432)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |