Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
Ugyan ez a hiba nálam is, megnéztem az utolsó letöltést, 10-n még biztosan működött.
Előzmény: Boxer (#1529)
Annyi jutott még eszembe, hogy ha lehetne hozzászóláshoz képet csatolni, akkor feltennék egy print screent, hogy mire gondolok.
(hogy ha nem pontosan fogalmaztam volna meg a problémát)
B.
(hogy ha nem pontosan fogalmaztam volna meg a problémát)
B.
Előzmény: Boxer (#1529)
Sziasztok!
Talán 2-3 napja, hogy a fenti térkép gombra kattintva, nem jelennek meg nálam a játékok a térképen.
Csak maga az üres térkép... (pontosabban, csak a fényképezőgép ikonok jelennek meg, a játékok nem)
Ez korábban nem így volt, a gépemen pedig - tudomásom szerint - nem történt semmilyen beállítás változtatás.
Tudtok abban segíteni, hogy ez csak nálam fordul elő, vagy általános probléma?
Ha az előbbi, akkor - távgyógyítással - hogy lehetne ezt visszahozni?
Előre is köszi,
Boxer
Talán 2-3 napja, hogy a fenti térkép gombra kattintva, nem jelennek meg nálam a játékok a térképen.
Csak maga az üres térkép... (pontosabban, csak a fényképezőgép ikonok jelennek meg, a játékok nem)
Ez korábban nem így volt, a gépemen pedig - tudomásom szerint - nem történt semmilyen beállítás változtatás.
Tudtok abban segíteni, hogy ez csak nálam fordul elő, vagy általános probléma?
Ha az előbbi, akkor - távgyógyítással - hogy lehetne ezt visszahozni?
Előre is köszi,
Boxer
mi ez a lynx?
Egy böngésző?
Honnan lehet hozzáférni, s mi benne a más?
Na jó, nincs több kérdésem...
:-)))))
Egy böngésző?
Honnan lehet hozzáférni, s mi benne a más?
Na jó, nincs több kérdésem...
:-)))))
Előzmény: SylverRat (#1527)
próbáljátok meg lynx-el nézni az oldalt. :o)
én szoktam néha használni, nagyságrendekkel gyorsabb a mai böngészőknél, és így legaláb látszik, kik azok, akik igazi oldalt csinálnak, és kik nem értenek hozzá, csak sablonokból összevágják... :-DDD
én szoktam néha használni, nagyságrendekkel gyorsabb a mai böngészőknél, és így legaláb látszik, kik azok, akik igazi oldalt csinálnak, és kik nem értenek hozzá, csak sablonokból összevágják... :-DDD
Moderátor
Bölcs ötlet volt! :)
De most már megyek vásárolni.. 4 napra előre...
Holnap Balatoooon!
De most már megyek vásárolni.. 4 napra előre...
Holnap Balatoooon!
Előzmény: szg (#1523)
Most járt le az óra :)
Valójába nem, de ennyi elég volt belőle.
Valójába nem, de ennyi elég volt belőle.
Házigazda
Ha majd ilyen lapra vágyom, akkor wapolni fogok.. És visszamegyek IRC-re dumálni..
Nem olyan nagy szám ez... :-P
(a régebbi gépek+gyatra netkapcsolat külön nap nélkül is tudja ezt produkálni. Szokás kérdése. Elpuhult társaság! :-))
(a régebbi gépek+gyatra netkapcsolat külön nap nélkül is tudja ezt produkálni. Szokás kérdése. Elpuhult társaság! :-))
Előzmény: magpet (#1517)
Rémessss így!
Törlöm a regisztrációmat! (Ja, nem is tudom..)
TILTAKOZOM!
Törlöm a regisztrációmat! (Ja, nem is tudom..)
TILTAKOZOM!
Nagyon szép lett! :)
Nem teszek ki hírt, mert ebben a káoszban úgyse találja meg senki. Itt most kigirdetjük: ha csütörtök este csúnyán szét volt csúszva az oldal,akkor az a SylverRat által promózott css naked day miatt volt. Na jó, nálunk csak hour.
Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk. :)
Nem teszek ki hírt, mert ebben a káoszban úgyse találja meg senki. Itt most kigirdetjük: ha csütörtök este csúnyán szét volt csúszva az oldal,akkor az a SylverRat által promózott css naked day miatt volt. Na jó, nálunk csak hour.
Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk. :)
Házigazda
Előzmény: szg (#1516)
a firefox kiegészítő kicsapja minden oldalon, amit nézek... némelyik igen érdekesen néz ki... :o)
Moderátor
Előzmény: szg (#1513)
Szeretnéd ha itt is lecsapnám?
A térképek szanaszét hullanak, de minden más teljesen élvezhető marad...
A térképek szanaszét hullanak, de minden más teljesen élvezhető marad...
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#1512)
Outdoor játékoknál jól jönne egy olyan, mint a "túloldalon" a "közeli ládák".
Jó, tudom, ott a térkép.
Csak épp elég lassú nálam, míg betölti...
Jó, tudom, ott a térkép.
Csak épp elég lassú nálam, míg betölti...
A játék-keresőhöz bizonyára nem használható, de ha szívesen programozgatsz, akkor ajánlom figyelmedbe az XML API-t! Mondjuk egy jóféle offline verzió PDA-ra? Ilyet is sokan szeretnének. :)
Házigazda
Előzmény: Astral (#1509)
Azért annyira nem halálos munka az a keresés játéknévre... :)
Ha gondolod ebben besegítek. Ma éjjel is a hajam hullott néha (ja jó nem, hisz nincs is hajam) mikor megláttam egy képet a google képkeresőjében. Tudtam, hogy itt fönt van mint indoor, sőt része a már 19 részes szobor sorozatnak. No de melyik? (és azt sem hiszem el, hogy ez csak nekem hiányzik :D)
De ez a hozzászólás most tényleg azért jött létre, hogy felajánljam a segítségem hozzá.
Ha gondolod ebben besegítek. Ma éjjel is a hajam hullott néha (ja jó nem, hisz nincs is hajam) mikor megláttam egy képet a google képkeresőjében. Tudtam, hogy itt fönt van mint indoor, sőt része a már 19 részes szobor sorozatnak. No de melyik? (és azt sem hiszem el, hogy ez csak nekem hiányzik :D)
De ez a hozzászólás most tényleg azért jött létre, hogy felajánljam a segítségem hozzá.
Előzmény: szg (#1499)
Akartam mondani, mutatni, a megtalálásaimnál egy jó napot, hogy milyen érdekes is, de sajnos a saját megtalálásaimat rosszul mutatja. pl. 03.08-n 11 megtalálásom volt, de a lista nem is arra a napra, de csak 6-t mutat.
Előzmény: magpet (#1503)
Jó lenne a módosíthatóság, mivel elég furcsán néz ki, amikor az egész napi tura megtalálásait belogolom, és 5 percen belül van egy 20 km-s tura minden része.
Előzmény: szg (#1498)
Valós igény. A GC-n rendszeresen használtam, mert utólag pontosítottam a megtalálás időpontját.Idézet
Ez vajon mennyire gyakori dolog? Ha sokan, sokszor belefutnak akkor valóban érdemes lenne a dátumot is módosíthatóvá tenni.
Több napos távollét alatt több játékot is megkereshet az ember, aztán ha egy kicsit figyelmetlen akkor így jár. Ha nem nagy gond, jó lenne megoldani.
Kereső: a keresőt a gugli csinálta náluk reklamálj :) Keresőt lehetne írni szépet és jót, de ez roppant időigényes feladat... a szabadidő pedig eléggé korlátozottan áll rendelkezésmere sajnos...
Második: az valami bug, elvileg nem kellene, hogy ott legyenek.
Második: az valami bug, elvileg nem kellene, hogy ott legyenek.
Házigazda
Előzmény: Astral (#1497)
Ez vajon mennyire gyakori dolog? Ha sokan, sokszor belefutnak akkor valóban érdemes lenne a dátumot is módosíthatóvá tenni.
Házigazda
Előzmény: petika (#1495)
Tudom, hogy már írtam, de most megint beleszaladtam két problémába.
Az egyik, hogy a jelenlegi kereső a játéksorozatoknál szinte használhatatlan. Egy asszociáció x játékot kerestem, és már a falat kapartam az idegtől a kereső találati listáját böngészve.
Sztem kéne egy olyan, ahol játéknév részletre lehet keresni és szépen képpel megjeleníti azokat a játékokat (és csak a játékokat) amikre illeszkedik a kereső kulcs.
A másik pedig, hogy a térképről el kéne tüntetni a lezárult játékokat. Vagy legalább eltüntethetővé tenni. Csopakra készülök menni pár napra, és a környéken lévő 6 játékból 4 már lezárult. Kicsit csalódott voltam, no meg zabos, hogy végigkattintgathattam őket feleslegesen.
Az egyik, hogy a jelenlegi kereső a játéksorozatoknál szinte használhatatlan. Egy asszociáció x játékot kerestem, és már a falat kapartam az idegtől a kereső találati listáját böngészve.
Sztem kéne egy olyan, ahol játéknév részletre lehet keresni és szépen képpel megjeleníti azokat a játékokat (és csak a játékokat) amikre illeszkedik a kereső kulcs.
A másik pedig, hogy a térképről el kéne tüntetni a lezárult játékokat. Vagy legalább eltüntethetővé tenni. Csopakra készülök menni pár napra, és a környéken lévő 6 játékból 4 már lezárult. Kicsit csalódott voltam, no meg zabos, hogy végigkattintgathattam őket feleslegesen.
Az nem lenne trendi! Egy webszájtportálon mindenképpen így kell beszélni, az endzsin elbírja! :))
Házigazda
Előzmény: Janó (#1494)
Most először úgy adódott, hogy nem volt lehetőségem a megtalálás napján logolni. El is szúrtam 5 játék esetében a megtalálás dátumát (Nem állítottam be a dátumot, így 29-ére logoltam a 27-én és 28-án megtalált játékokat.) Sajnos utólag csak a log szövegét lehet módosítani a dátumot már nem. :-(
Nem lehetne esetleg valahogyan megoldani az utólagos módosítást?
Nem lehetne esetleg valahogyan megoldani az utólagos módosítást?
Tisztult a főoldal és a hírek kezdője, köszi! Majd egy további többnapos bréjnsztormingmittingen továbbdizájnoljuk a léjáutot a flippcsárton! :)
Házigazda
A hirek indulasaval kicsit at fog alakulni a fooldal es a hirek kezdolapja is. Ez lehet kicsit felkesz ebben a pillanatban. :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#1489)
És olyan mintha nem lenne jóváhagyva (publikálva).. sárga! Vagy ez direkt van?
Előzmény: SylverRat (#1489)
főoldal, új tesztnél (ami szerintem helyesebben inkább legújabb hír kéne, hogy legyen....) a dátum mindig 01-01.
Moderátor
Ha már irogattam a gpx-el kapcsolatban, akkor én is jelzem, hogy mostmár megnyitja a mapszósz a gpx-es linkeket.
Köszi!
Köszi!
Előzmény: szg (#1484)
Azóta megnéztem g7towin-el is. Úgy látom a konvertált file nem akasztja ki a pda-s Ozit. Köszi az ötletet!
Moderátor
Előzmény: Csuhás (#1477)
Változások, újdonságok az oldalon:
- gpx kombatibilitás javítása
- gpx kombatibilitás javítása
Házigazda
Én úgy látom, hogy a gpx-ben lévő (url) tag a hibás. Ha ez kiveszem megnyitja...
Előzmény: magpet (#1482)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |