Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
Ez igaz, erre épp nem gondoltam... pedig ha párhuzamot vonok, annó az általam is noszogatott adatbázisban az NTK, HETK kód volt a vezetőkód, a név, hogy "tillátor" (=berni :o)) )csak szimpla mező volt a sok közül...
Előzmény: magpet (#1681)
A geocaching.hu-n lehet változtatni, ott vélhetőleg az ID az alfa-omega. De máshol még nem láttam ilyet. :)
Házigazda
Előzmény: ernoe (#1680)
Na, ilyet találjon ki valaki, hogy pont a júzernevet lehessen változtatni...az adat alfáját és omegáját... :) minden admin álma lenne a szabadon változtatható account azonposító. Nem mellesleg tudtok olyan szolgáltatót, akinél ez müxik???
Előzmény: berni (#1676)
Emilben is megerősítettem a kérésedet az adatbázis felkent babrálója felé. :)
Házigazda
Látod, látod, meg kell fontolni a tetoválást, a nick nevet, a házasságot... :-) Egyébként pedig igazad van, legyen ilyen!
Moderátor
Légyszi vagy írjátok át a nevemet bernire (talán ez az egyszerűbb) vagy írjátok át az oldalt úgy, hogy szabadon változtatgathassuk a felhasználóneveket. :) Légysziiiiiiiiiiiiiiiii kéééééérlleeeeeeeeeekkkkk!!!!!!! Már nincs közöm a Petihez, hadd ne kelljen még hetek múlva is mindig ezt a felhasználónevet néznem!!! Ez sem tarthat tovább, mint egy játékot "központilag" máshova sorolni, nem? Jó? Naaaa, légyszi-légyszi!!! :) Köszönöm előre is, ha egyszer kérésem értő fülekre talál ;)
Ne kacsacsőr-html-t használj, hanem a hozzászólás írásakor a "link" gombot!
Házigazda
Előzmény: murry (#1673)
A képet felteheted a kepfeltoltes.hu oldalra is, vagy ide a blogba (jobb oldalon).
Előzmény: murry (#1668)
Hi!Rekasi
Freemailre küldtem választ, ha nem kapod meg adj olyan címet ami 2 MB- al elbír.
Üdv: Murry
muraij@fibermail.hu
Freemailre küldtem választ, ha nem kapod meg adj olyan címet ami 2 MB- al elbír.
muraij@fibermail.hu
Előzmény: rekasi (#1669)
AZ autómba beépítettem egy Nüvi760 -ast.
Boldogan használtam amíg meg nem vettem egy autós töltőről működő TMC kábelt, mert rögtön ki kellett venni az autóra felszerelt bölcsőrből! A TMC madzagja hosszan lelógott többször le lett rugva az anyósülésröl. A gépet pedig kézben kellett tartani.
Kerestem olyan TMC kábelt ami a bölcső áramával tud dolgozni, de ilyen nincs forgalomban.
Mérgemben elvágtam a TMC kábelt és lerövidítve bekötöttem a bölcsö tápoldalára. Azóta ismét boldogan használom.. nem tudom a gyártónak ez miért nem jutott eszébe.. pedig jól működik és nem is csúnya.
Akit érdekel elüldöm fényképen, vagy ha felkeres megcsinálom.
Boldogan használtam amíg meg nem vettem egy autós töltőről működő TMC kábelt, mert rögtön ki kellett venni az autóra felszerelt bölcsőrből! A TMC madzagja hosszan lelógott többször le lett rugva az anyósülésröl. A gépet pedig kézben kellett tartani.
Kerestem olyan TMC kábelt ami a bölcső áramával tud dolgozni, de ilyen nincs forgalomban.
Mérgemben elvágtam a TMC kábelt és lerövidítve bekötöttem a bölcsö tápoldalára. Azóta ismét boldogan használom.. nem tudom a gyártónak ez miért nem jutott eszébe.. pedig jól működik és nem is csúnya.
Akit érdekel elüldöm fényképen, vagy ha felkeres megcsinálom.
Nem, valoban csak igy megy.
Szg nem mindig tudja ertelmezni a "GC-s modszerhez hasonloan" meghatarozast, neki nem az az alapertelmezett gps-szel jatszos oldal. :)
Szg nem mindig tudja ertelmezni a "GC-s modszerhez hasonloan" meghatarozast, neki nem az az alapertelmezett gps-szel jatszos oldal. :)
Házigazda
Előzmény: Ládafia (#1666)
Egy ötlet a listára:
A játékok készítésénél jó lenne, ha lehetne a feltöltött képek sorrendjét (pl. a GC-s módszerhez hasonlóan fel- és lemozgatással) változtatni. Most csak úgy lehet ezt megtenni, hogy törlöm a képeket, és újra feltöltögetem őket a megfelelő sorrendben...
Vagy csak én nem ismerem az egyszerűbb módszert ?
A játékok készítésénél jó lenne, ha lehetne a feltöltött képek sorrendjét (pl. a GC-s módszerhez hasonlóan fel- és lemozgatással) változtatni. Most csak úgy lehet ezt megtenni, hogy törlöm a képeket, és újra feltöltögetem őket a megfelelő sorrendben...
Vagy csak én nem ismerem az egyszerűbb módszert ?
Igen, ez nagyon hiányzik! A jövőben pedig lehessen ki/be kapcsolni a pontokat. Pl. megtaláltakat ne mutassa, fotók ne látszanak stb.
Moderátor
Előzmény: Janó (#1664)
Eléggé sokasodnak a játékok, így a térkép nagyon "sűrű", szebb és jobban áttekinthetőbb lenne, ha a játékokat jelképező szimbólumok (zászlócskák stb.) apróbbak lennének. Remélem ez nem túl nagy meló, kicserélni a jeleket. Köszi.
Ja, tényleg olvastam valamit a kommunikációs szintjének változásáról ;)
Oké, akkor türelmesen figyelem a fejleményeket. :)
Oké, akkor türelmesen figyelem a fejleményeket. :)
Előzmény: magpet (#1662)
Valamikor bizonyára. Szg élete most kicsit sűrű. Gyűlnek a felvetések, fel is jegyződnek szépen.
Házigazda
Előzmény: Ronin (#1661)
Nem lehetne a térképről kivenni a már lezárult vagy megszünt játékokat?
Mi a helyzet a kategória szűrőkkel?
A fotók is meglehetősen zavaróak tudnak lenni, ha kitakarnak valami érdekesebbet.
Remélem ezek azért megvalósulnak valamikor...
Mi a helyzet a kategória szűrőkkel?
A fotók is meglehetősen zavaróak tudnak lenni, ha kitakarnak valami érdekesebbet.
Remélem ezek azért megvalósulnak valamikor...
Légyszíves emeljétek meg a hozzászólások karakterlimitjét! Zavaró, hogy megír valaki egy kommentet és miután elküldi, utána derül ki, hogy bizonyos karakter után már látszódik a szöveg.
Az is megoldás, ha a limit marad, de pl van valahol a kommentíró mező mellett egy számláló. Úgy akkor látja az ember, ha már a limithez közeledik.
A kerékpárutas topiknál szerintem én is írtam még, de már nem rémlik... De Attibati kommentjének a végét se látni.
Hálás köszönet mindenki nevében! :)
Az is megoldás, ha a limit marad, de pl van valahol a kommentíró mező mellett egy számláló. Úgy akkor látja az ember, ha már a limithez közeledik.
A kerékpárutas topiknál szerintem én is írtam még, de már nem rémlik... De Attibati kommentjének a végét se látni.
Hálás köszönet mindenki nevében! :)
Tekintve, hogy meg nincs blogod, szerintem egyertelmuen biztatas. :)
Házigazda
Előzmény: Fairy (#1654)
Bizonyara lejar a session. Ket megoldast javasolnek:
1. Cookie-k engedelyesese es "jegyezzen meg" bepipalasa a bejelentkezesnel. Igy az adott gepen mindig be leszel jelentkezve.
2. Szoveget megirni notepadban, es a vegen kopipaszta. Ez a legbiztonsagosabb, hosszu szovegnel mindenkepp ajanlott.
1. Cookie-k engedelyesese es "jegyezzen meg" bepipalasa a bejelentkezesnel. Igy az adott gepen mindig be leszel jelentkezve.
2. Szoveget megirni notepadban, es a vegen kopipaszta. Ez a legbiztonsagosabb, hosszu szovegnel mindenkepp ajanlott.
Házigazda
Előzmény: Attibati (#1655)
Mikor a híreket szerkesztettem én is így jártam.. bár az nem sima hozzászólás volt.. Azóta ha hosszan akarom kifejteni a dolgokat, valami szövegszerkesztőbe írom és copy.. (bár ez nem megoldás hosszútávon.. és ott volt mondjuk session idő)
Előzmény: Attibati (#1655)
Két napon belül más másodszor fordul velem elő , hogy egy hosszú hozzászólásom - amit legalább fél óráig írtam eltünik, oedig be vagyok jelentkezve. A rögzít gomb megnyomása után már kijelentkezve jön vissza az oldal a hozzászólás meg sehol.
Ha át szeretném tekinteni az eddig publikált blogjaim listáját, akkor a rendszer ezzel a hibaüzenettel fogad:
Ezt mire véljem? Kritika? Biztatás? :-)))
Idézet
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/gpsgames.hu/htdocs/blog_hir. php on line 8
Ezt mire véljem? Kritika? Biztatás? :-)))
Megvan a rejtély nyitja! Ha az oldal jobb felső sarkán (a "Szia Pupu!") alatt kattintok rá a "Saját játékok"-ra, akkor csakugyan a legutóbbi megtalálók nevét és a megtalálások dátumát mutatja, ha viszont a saját bemutatkozó oldalamon kattintok rá a "Saját játékai"-ra, akkor a kihelyezés dátumát. Ez rendben is van így, nincs semmi kiigazítani való, elnézést kérek a vaklármáért :-) Mgint tanultam valamit.
Előzmény: Csigabiga (#1652)
Akkor itt tényleg valami zavar lehet, mert nekem az utolsó megtaláló nevét és a megtalálása dátumát rakja a játékaim mellé az oldal.
Előzmény: Pupu (#1650)
Egy kis zavar: ha rákattintok a saját játékaimra, megint azt mutatja, mint régen, hogy mikor helyeztem ki őket, nem pedig azt, hogy mikor volt a legutóbbi megtalálásuk. Pedig ez volna az érdekes, hogy ne kelljen minduntalan végigbogarászni az összeset! Ha lehetne változtatni ezen, nagyon örülnék neki!
Csak kérés: Nem lehetne állítgatni valamit a felrakott képek lognál megjelenő kicsinyített verzióján, mert a mostaniak nagyon csúnyák?
Moderátor
Nem specifikus, Te csak azért szerepelsz mert Te voltán az utolsó megtaláló a játékaimnál. :-)
Moderátor
Előzmény: magpet (#1647)
Az nem lehet, hogy egyszeruen a nevemre beallitott zagyvito alkalmazas lepett mukodesbe? :)
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#1646)
Valami gond van a megtalálásokról kapott értesítő emailben. Tele van zagyvasággal, illetve ?jellel az ékezetes betűk helyén. Azaz valamiért a levelezők nem ismerik fel a kódolást. Javítható?
"Nemestýti kripta" jýtýkodat magpet sikeresen teljesýtette 2009-08-10 17:56 -kor.
A jýtýkod itt talýlhatý: ......
"Nemestýti kripta" jýtýkodat magpet sikeresen teljesýtette 2009-08-10 17:56 -kor.
A jýtýkod itt talýlhatý: ......
Moderátor
Folyamatban. Szóltam szg-nek, mert ez kicsit mélyebb adatbázis-babrálást igényel. Szerintem hamarosan meglesz. :)
Házigazda
Előzmény: ID-24 (#1643)
Kedves szg és magpet!
Szeretnék felhasználói nevet változtatni, amihez a Ti közreműködésetekre van szükségem.
Az ID-12082 név a gc.hu regisztrációs számom,de inkább az itteni rövidebb számot használom ezentúl: ID24
A gc.hu-n is megváltoztattam már a nickemet, de itt nem tudom.
Köszönöm a közreműködést!
Szeretnék felhasználói nevet változtatni, amihez a Ti közreműködésetekre van szükségem.
Az ID-12082 név a gc.hu regisztrációs számom,de inkább az itteni rövidebb számot használom ezentúl: ID24
A gc.hu-n is megváltoztattam már a nickemet, de itt nem tudom.
Köszönöm a közreműködést!
Játékvezető
SzG,
Ha egy url végén zárójel (bezár) van, akkor azt is az url részének tekinti, holott ha jól tudom, nem igen használható linkben ilyen jel. Nem?
Ha egy url végén zárójel (bezár) van, akkor azt is az url részének tekinti, holott ha jól tudom, nem igen használható linkben ilyen jel. Nem?
Le se kell szedni, ha már most kiírod a szeptemberit :))))
(ja, legyen szeptemberben is :))))
(ja, legyen szeptemberben is :))))
Előzmény: feri60 (#1640)
Ez biztos? Sokszor modositottam mar jatekokat, de ilyen kellemetlenseg nem remlik.
Házigazda
Előzmény: zakany (#1637)
Kedves Fejlesztő Team! (azaz SZG!)
Kérném szépen valahogy javítani, hogy ne kelljen már játék módosításánál mindig beírni a játék címét újra! (idegesítő)
Kérném szépen valahogy javítani, hogy ne kelljen már játék módosításánál mindig beírni a játék címét újra! (idegesítő)
Még ilyet....?!!! Meggyógyult nálam is!! Pedig előtte csomószor frissítettem a térképet, újraindítottam a Mozillát...
Előzmény: Gabe (#1635)
Mozillát használok általában, ott hiányzik a térképről fent a térkép/hibrid/domborzat sor, bal oldalról meg a navigációs/nagyítós rész. Megnéztem Internet explorerrel is, ott meg tökéletesen működik.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |