Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
A térkép nézet lett az alapállapot, hogy nem legyen ilyen gond.
Átmenetileg ez a megoldás marad, amíg nem tudom vissza állítani az eredeti állapotot, mert az előz állapot nem lett elmentve...
Átmenetileg ez a megoldás marad, amíg nem tudom vissza állítani az eredeti állapotot, mert az előz állapot nem lett elmentve...
Házigazda
Előzmény: R.Guszty (#1728)
Idézet
Nekem úgy tűnik, mintha attól változna, hogy hány elemet foglal magába... a kéktől haladva a melegebb színárnyalatok felé aszerint, minél több van alatta...
Pontosan így működik ahogy leírtad.
Házigazda
Előzmény: Ronin (#1727)
A kavart az okozza, hogy a sima 1 -et 001 -nek értelmezem. Ha beírod a teljes számot akkor azon nem módosít (100).
Mi alapján lehetne eldönteni, hogy ha csak egy sima 1 -est ír be a felhasználó, akkor az most 001 vagy 100?
Mi alapján lehetne eldönteni, hogy ha csak egy sima 1 -est ír be a felhasználó, akkor az most 001 vagy 100?
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#1725)
Szia!
Váltsd át a térképet "Domborzat" nézetből "Térkép" nézetbe, és úgy nagyobb nagyítást enged. Így szétjön a Városmajori két zászló is.
Linkelni nem tudom, mert defaultban a domborzat megjelenítést választja.
Váltsd át a térképet "Domborzat" nézetből "Térkép" nézetbe, és úgy nagyobb nagyítást enged. Így szétjön a Városmajori két zászló is.
Linkelni nem tudom, mert defaultban a domborzat megjelenítést választja.
Előzmény: Ronin (#1721)
Nekem úgy tűnik, mintha attól változna, hogy hány elemet foglal magába... a kéktől haladva a melegebb színárnyalatok felé aszerint, minél több van alatta...
Vagy tévednék?
Vagy tévednék?
Előzmény: Togo (#1724)
Nyugi, jó ez!
Nagyon kösz, hogy kisebbek a zászlók. Így sokkal jobban áttekinthető, esetleg az egykupacon lévő dolgokon valóban lehetne egy kicsit finomítani, de kivárjuk a jó megoldást, bízunk benned.
(by the way: Másnak is sűrű az élete, reklám nélkül meg nehezebben figyelünk fel az újdonságokra...:-))
Nagyon kösz, hogy kisebbek a zászlók. Így sokkal jobban áttekinthető, esetleg az egykupacon lévő dolgokon valóban lehetne egy kicsit finomítani, de kivárjuk a jó megoldást, bízunk benned.
(by the way: Másnak is sűrű az élete, reklám nélkül meg nehezebben figyelünk fel az újdonságokra...:-))
Előzmény: szg (#1718)
A Szemletorony ládikámnál fedeztem fel hogy az általam megadott
E17 45,1' koordinátát az oldal E17 45,001 koordinátaként tárolja, a helyes E17 45,100 helyett ! Jelen esetben ez nem jelent gondot, mert a torony messziről látszik, de erdőben ez a hiba nagyon kemény szívást jelenthet. SzG, légyszi ezt javítsd ki soron kívül !!
E17 45,1' koordinátát az oldal E17 45,001 koordinátaként tárolja, a helyes E17 45,100 helyett ! Jelen esetben ez nem jelent gondot, mert a torony messziről látszik, de erdőben ez a hiba nagyon kemény szívást jelenthet. SzG, légyszi ezt javítsd ki soron kívül !!
Moderátor
Vajon mitől függ, hogy egy ilyen csomag színe milyen? A linkelt csomag színe nálam kék, de ha kikapcsolom a kék zászlókat, attól még ott marad. Akkor tűnik el, ha a piros zászlót kapcsolom ki.
Egyébként nem messze tőle van még egy ugyan olyan bonthatatlan csomag.
Egyébként nem messze tőle van még egy ugyan olyan bonthatatlan csomag.
Előzmény: Ronin (#1721)
Ha esetleg nem írom, akkor is belegondolom a köszönetet az oldal fejlesztéséért. :-)
Előzmény: Ronin (#1720)
Budapest, Vérmezőnél is van egy 2-es bonthatatlan "csomag".
Itt: [link]
Viszont nekem most a zászlóméretek bejönnek.
Itt: [link]
Viszont nekem most a zászlóméretek bejönnek.
Előzmény: Ronin (#1720)
Az a bajom ezzel, hogy olyan rossz érzés nekem valakinek a munkájára azt mondani, hogy "nem ilyen lovat akartam".
Nem is tenném.
Viszont szerintem is inkább a típusok, valamint megtaláltam/mégnemtaláltam szűréses, válogatásos megjelenítés jobb megoldásnak tűnik nekem pillanatnyilag.
(Ahogy a letöltésnél is van.)
Konkrétan például én nem bírom "kinyitni" a pécsi Hungária út környéki pontokat, mert 3-at mindenképp összeránt és sehogyse tudok akkorát nagyítani, hogy azok látszódjanak...
A magam részéről viszont megköszönöm az eddigi fáradozást is! ;)
Nem is tenném.
Viszont szerintem is inkább a típusok, valamint megtaláltam/mégnemtaláltam szűréses, válogatásos megjelenítés jobb megoldásnak tűnik nekem pillanatnyilag.
(Ahogy a letöltésnél is van.)
Konkrétan például én nem bírom "kinyitni" a pécsi Hungária út környéki pontokat, mert 3-at mindenképp összeránt és sehogyse tudok akkorát nagyítani, hogy azok látszódjanak...
A magam részéről viszont megköszönöm az eddigi fáradozást is! ;)
Előzmény: Csuhás (#1719)
Nekem tulajdonképpen tetszik! ( Ha mégis visszaállítasz, akkor légyszíves próbáld az ikonok méretét nagyjából felezni. )
Moderátor
Előzmény: szg (#1718)
A térképe frissités 7 napja van kinn az oldalon, de senkinek nem tünt fel...
Eddig az volt a térképpel szembeni egyik kifogás, hogy túl zsúfolt, de ezek szerint ez a megoldás nem nyerte el a tetszétesek, így hamarosan visszaállítom az előző állapotot.
Eddig az volt a térképpel szembeni egyik kifogás, hogy túl zsúfolt, de ezek szerint ez a megoldás nem nyerte el a tetszétesek, így hamarosan visszaállítom az előző állapotot.
Házigazda
Előzmény: MrZerge (#1714)
Külön ablakba / fülre úgy tudod megnyitni, hogy jobb gombal katintasz rá, és kiváalsztod, hogy új ablakba / fülre nyiljon, ahol testszés szerint tudod méretezni, mozgatni, elrejteni, stb. Ez pl az előző megoldás nem tudta. Ha nincs javascript (pl mobil telefon), akkor a kép megnyílik külön, az előző megoldás ezt sem tudta.
De természtetesen ha ekkor poblémát okoz az átalakítás akkor letörölhető és vissza állítható az előző állapot.
De természtetesen ha ekkor poblémát okoz az átalakítás akkor letörölhető és vissza állítható az előző állapot.
Házigazda
Előzmény: jalso (#1713)
Egyetértek. Én is használtam a több kép váltogatását a leírás oldallal váltogatva.
Előzmény: jalso (#1713)
Az egymást (részben) takaró dolgok összevonását nem lehetne kapcsolhatóra átalakítani?
Én jobban szeretem ha mindent mutat, illetve amire szűrtem inkább látszódjon mind.
Én jobban szeretem ha mindent mutat, illetve amire szűrtem inkább látszódjon mind.
Előzmény: magpet (#1712)
"A képek is új módon, a napjainkban oly divatos felugrós-zoomolódós technológiát mutatja a rendszer.
Köszönjük! :) "
Már valamelyik fórumon megírtam, de nem volt rá tudtommal válasz. Mégegyszer megkérdezem: Miért kellett ez? Miért jobb ez a rendszer? Az eddiginél a kép külön ablak volt, lehetett tologatni, minimalizálni, majd ismét elővenni. Ez éppen ebben a játékban, amikor képeket kell hasonlítgatni, nagyon kellemes tulajdonság volt.
Köszönjük! :) "
Már valamelyik fórumon megírtam, de nem volt rá tudtommal válasz. Mégegyszer megkérdezem: Miért kellett ez? Miért jobb ez a rendszer? Az eddiginél a kép külön ablak volt, lehetett tologatni, minimalizálni, majd ismét elővenni. Ez éppen ebben a játékban, amikor képeket kell hasonlítgatni, nagyon kellemes tulajdonság volt.
Előzmény: magpet (#1712)
Fejlesztést találtam az oldalon, amit a Games Labs édes titokként magába zárt.
-A térkép megokosodott: az egy kupacon egymás takaró dolgok kis számmal jelennek meg, illetve ki/bekapcsolhatók a különféle játéktípusok.
-A képek is új módon, a napjainkban oly divatos felugrós-zoomolódós technológiát mutatja a rendszer.
Köszönjük! :)
-A térkép megokosodott: az egy kupacon egymás takaró dolgok kis számmal jelennek meg, illetve ki/bekapcsolhatók a különféle játéktípusok.
-A képek is új módon, a napjainkban oly divatos felugrós-zoomolódós technológiát mutatja a rendszer.
Köszönjük! :)
Házigazda
Örömmel látnám, ha a nagy okosságok a GPS Suli-t gazdagítaná, és nem veszne el mindig a fórum topikok süllyesztőiben..
Rég született új cikk..
Rég született új cikk..
Lehetne olyat kérni, hogy csak bizonyos mennyiségű hozzászólás után tudjon valaki fórumot létrehozni? Van pár fórum, ahol létezik ilyen. (tény, hogy a games profilja nem éppen a fórumozás :))
Csak ezzel elkerülhetnénk az ilyen hülye topikokat, mint pl ez az iphoneos...
Csak ezzel elkerülhetnénk az ilyen hülye topikokat, mint pl ez az iphoneos...
Akár úgy is jó! Csak így az inverz kessingek elvesznek, ha nem jelöljük őket. Pedig az utóbbi időben elég megszerettem ezeket a játékokat, tetszenek.
Előzmény: magpet (#1706)
A térképen lehetne más szimbólumot kérni a megszűnt játékok számára? Illetve a zsúfoltság csökkentésére talán jobb volna apróbb szimbólumokat használni.
Moderátor
Erre már én is gondoltam. lehetséges, hogy nem is településhez kellene kötni (nem feltétlenül településen van az ilyesmi), hanem a játék gazdája megadhatna egy "kiinduló pontot", aminek ugye van rendes koordinátája, és így a térképen és a GGPX letöltésben is megjelenik. Sőt, talán még a megvalósítása is egyszerűbb.
Házigazda
Előzmény: Bacu (#1705)
A térképen fel lehetne tüntetni valahol, hogy egy adott településen inverz kessing játék is van. Csak, mert így nehéz észrevenni. Pl valaki utazik valamerre és simán el fog mellette menni, holott lehet, pont ott inverz kessing játék is található :)
Mivel hozzáértés hiányában a 3. opció szóba sem jöhet, maradok a 2. számúnál :-)))
Előzmény: szg (#1700)
Talán nem illik itt tárgyalni de közben kiderült hogy a gc oldal általam megtalálatlan, vagy saját ládánál levő első 8 log valamelyike akasztja ki a gpst. A logok nélküli gpx rendben van.
Keresem az okot tovább..
Keresem az okot tovább..
Moderátor
Előzmény: magpet (#1702)
Ekezettel vagy anelkul toltotted le? En a bekesseg kedveert ekezet nelkul szoktam, igaz az elmult napokban nem probalkoztam.
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#1701)
Letöltöttem a gpx láda és játék listát. Valamelyiktől kiakad ad Oregon, lefagy amikor a leírást mutatná. Ti tapasztaltatok hasonlót? Amit egy kis időm lesz megkeresem melyik leírás akasztja ki a vasat. De gondoltam beírom, itt a hétvége, és több szem többet lát...
Moderátor
Kedves Pupu és mindenki!
A felvetett ötletek többnyire jók és az oldal hasznára válnának, így nem fognak feledésbe merülni.
Az elmúlt hónapokban nagyon nem egyszerűen alakult az életem, és úgy tűnik, hogy ez az időszak még nem ért véget.
Ezek után több lehetőség van, mindenki választhat kedve és vérméseklete szerint:
1. megértitek a kialakult helyzetet és türelemmel vártok, míg rendeződik
2. türelmetlenül vártok míg rendeződik a helyzet :)
3. a gpsgames mindig is nyitott volt az ötleteitekre, így javasoltok valami megoldást az oldallal kapcsolatban
A felvetett ötletek többnyire jók és az oldal hasznára válnának, így nem fognak feledésbe merülni.
Az elmúlt hónapokban nagyon nem egyszerűen alakult az életem, és úgy tűnik, hogy ez az időszak még nem ért véget.
Ezek után több lehetőség van, mindenki választhat kedve és vérméseklete szerint:
1. megértitek a kialakult helyzetet és türelemmel vártok, míg rendeződik
2. türelmetlenül vártok míg rendeződik a helyzet :)
3. a gpsgames mindig is nyitott volt az ötleteitekre, így javasoltok valami megoldást az oldallal kapcsolatban
Házigazda
Előzmény: Pupu (#1699)
Tapasztalatból is tudom, hogy minden túlterhelt ember azzal foglalkozik, amiért a legjobban gyötörgetik :-)
Kedves szg, újra megkérdem, nem lehetne-e jobban különválasztani az indoor és az outdoor játékokat? Talán nem csak én néznék rá néha szívesen, hogy ki mit teljesített odakinn a terepen, de egyszerűen reménytelen a szobai játékok mindent elborító áradatában. magpettel már nem egyszer beszéltünk róla, egyet is értett, hogy teljesen külön felületre kéne rakni a kettőt, ahol aztán elkülönítve látszanának például az új megtalálások is. Néha például aszerint keresek egy játékot, hogy tudom, ki a készítője, ránézek az ő nevénél, és kedvemet szegi egy hosszú indoor lista.
Mit szólsz hozzá?
Kedves szg, újra megkérdem, nem lehetne-e jobban különválasztani az indoor és az outdoor játékokat? Talán nem csak én néznék rá néha szívesen, hogy ki mit teljesített odakinn a terepen, de egyszerűen reménytelen a szobai játékok mindent elborító áradatában. magpettel már nem egyszer beszéltünk róla, egyet is értett, hogy teljesen külön felületre kéne rakni a kettőt, ahol aztán elkülönítve látszanának például az új megtalálások is. Néha például aszerint keresek egy játékot, hogy tudom, ki a készítője, ránézek az ő nevénél, és kedvemet szegi egy hosszú indoor lista.
Mit szólsz hozzá?
Igen, megvallom ez lenne a cél :)
A bandit.hu-n működik ilyen. Ha valakinek nem bírod az arcát, hozzáadod az ellenség listához és onnantól ignore on :) Meg van barát lista is, azt nem nagyon tom mire való. Meg kéne nézni a leírását :)
A bandit.hu-n működik ilyen. Ha valakinek nem bírod az arcát, hozzáadod az ellenség listához és onnantól ignore on :) Meg van barát lista is, azt nem nagyon tom mire való. Meg kéne nézni a leírását :)
Előzmény: magpet (#1695)
Igy elveszitheted a fonalat egyik-masik beszelgetesben. Vagy pont ez a cel? :)
Házigazda
Előzmény: Yoss (#1694)
Nem lehetne olyat fejleszteni az oldalra, hogy megadok egy nicket és onnantól kezdve kiszűri a posztjait és nekem nem jelenik meg többé?? Naaaa..lécci..tuti megoldható!!
Wolfi dobjon egy emilt nekem vagy szg-nek, es megigazitjuk a dolgot.
Házigazda
Előzmény: Éva (#1692)
Sziasztok, elfelejtett jelszó e-mailben való elküldésére van esetleg valamilyen mód? A regisztrációs visszaigazoló levelet is megtaláltuk, de abban sem szerepel és hiába próbálkozunk többfélével, nem járunk sikerrel:-( Wolfi userről lenne szó, akivel mindig együtt gémelünk, csak ő nem logol külön, most viszont, mint lelkes borivó, a nyereményjátékban szívesen részt venne a saját nevén.
Köszönet előre is, ha lehetséges!
Köszönet előre is, ha lehetséges!
Igen, mi is így látjuk. Szóval itt az alkalom, teremts meg légyszíves ! :-)
Moderátor
Előzmény: szg (#1686)
Kedves Tik! (Szg, Magpet)
Lehetne olyant tsinálni hogy a pontőrséges játékot többszőr lehetssen logolni?
lécciléccilécci
Lehetne olyant tsinálni hogy a pontőrséges játékot többszőr lehetssen logolni?
lécciléccilécci
Megtörtént.
Szabad user név változtatás pedig nem valószínű, hogy lesz az oldalon. Különleges és indokolt esetekben kérésre változtatunk felhasználó nevet, de egyéb változtatások követhetetlenné tennék, hogy ki-kicsoda.
Szabad user név változtatás pedig nem valószínű, hogy lesz az oldalon. Különleges és indokolt esetekben kérésre változtatunk felhasználó nevet, de egyéb változtatások követhetetlenné tennék, hogy ki-kicsoda.
Házigazda
Előzmény: berni (#1676)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |