Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
52 |
Természetesen lesz. Minden országban ahonan van legalább 100 játék, ott megjelenik majd a helyi megye lista is :P
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#234)
Lett az oldalnak fav iconja, így már talán nem veszi át más oldalaktól az ff. :)
Házigazda
Előzmény: feri60 (#226)
Sokak kérésére bekerült egy számomra fura funkció is, de ti akartátok :)
Mostantól lehet módosítani a logokat is.
Jó publikálást!
Mostantól lehet módosítani a logokat is.
Jó publikálást!
Házigazda
Nem kötlező mező, így senki szabadsága sincs korlátozva. Sőt pár helyről a kötlező koordináta is kikerül, így példáúl a "Szemközt a füstölgővel" játékból is kiveheted a faals koordinátákat.
Házigazda
Előzmény: zem (#229)
Megszületett a játékoknál egy megye-mező! A meglévőknél kitöltöttük, de mostantól az újaknál ez is megadható. Ha nagyon sok játék lesz, akkor segíteni fogja a keresgélést. Jöhetnek a játékok! :)
Házigazda
nincs (még) az oldalnak fav iconja ezért nem jelenik meg. Hogy a gc logóját örökli az meg valami ff bug lehet, vagy már annyit fejlesztettek rajta, hogy már téma alapján próbál hozzá ikont keresni :)
Házigazda
Előzmény: feri60 (#224)
Érdekesség:
Beraktam a gpsgamest a kedvencek közé (Tűzrókát használok)
A neve elején az a pici ikon egy üres lap.
Ha a kedvenceken belül létrehozott geocaching könyvtárba rakom, akkor a GC logo van ott piciben, mint a többi GC hivatkozásnál :-o
Beraktam a gpsgamest a kedvencek közé (Tűzrókát használok)
A neve elején az a pici ikon egy üres lap.
Ha a kedvenceken belül létrehozott geocaching könyvtárba rakom, akkor a GC logo van ott piciben, mint a többi GC hivatkozásnál :-o
Ez a design topicban már ki lett tárgyalva. Ez most csak egy átmeneti lapozó, amíg a funkcionális fejlesztések nem zárulnak le, addig az inkább esztétikai dolgokhoz tartozó dolgok alacsonyabb prioritással futnak.
A listán valahol rajta van ez is, egyszer majd elérünk odáig is :)
A listán valahol rajta van ez is, egyszer majd elérünk odáig is :)
Házigazda
Előzmény: sörpa (#222)
A fórum lapjai közt nem tudok mozogni előre-hátra csak ha a lap számára bökök, ill. nem látom, hogy éppen melyik lapon állok, mert nem változik meg a szám.
Kissé liberalizáltam a jelszó elfogadást, de azért továbbra sem árt oda figyleni, hogy mi is a jelszó :)
Házigazda
Elivleg most már jobbnak kéne lenni, bár nekem eddig is működött...
Házigazda
Előzmény: SagiK (#219)
Kaptam egy ilyet:
Fatal error: Call to undefined function: szuro_v() in /data/sites/gpsgames.hu/htdocs/include/u rl_rewrite.inc.php on line 7
Ahelyett, hogy GPX-et kaptam volna. :(
Fatal error: Call to undefined function: szuro_v() in /data/sites/gpsgames.hu/htdocs/include/u rl_rewrite.inc.php on line 7
Ahelyett, hogy GPX-et kaptam volna. :(
FF is fent van a gépemen, de az IE-t jobban szeretem. Többnyire nem szokott gond lenni vele.
(Nem, nem vagyok mazohista! :o) )
(Nem, nem vagyok mazohista! :o) )
Előzmény: SylverRat (#217)
felesleges. már mások megtették. a neve firefox. itt lehet letölteni.
Moderátor
Előzmény: szg (#216)
Köszönöm, megértettem :) Ez valami IE7 zöldség lehet, majd kitalálok rá valamit...
Házigazda
Előzmény: Csigabiga (#215)
Olyat tapasztalok, hogy:
Megjegyeztettem a felhasználónevem/jelszavam a bőngészőmmel (IE7). A kezdőlodalon, ha bekattintok a mezőbe, akkor ki is tölti és belépek. Viszont, ha bejelentkezés nélkül bóklászok az oldalakon és valahol be szeretnék lépni, akkor már nem tölti ki a mezőket automatikusan - ha pedig beírom, akkor azt megint elszeretné menteni a böngésző.
Úgy tűnik, hogy a GPSGames oldalait nem ismeri fel egy jelszóhoz tartozónak.
Lehet, hogy kicsit zavarosan írtam le a dolgokat, de mentségemre szolgáljon, hogy nem vagyok informatikus. :o)
Megjegyeztettem a felhasználónevem/jelszavam a bőngészőmmel (IE7). A kezdőlodalon, ha bekattintok a mezőbe, akkor ki is tölti és belépek. Viszont, ha bejelentkezés nélkül bóklászok az oldalakon és valahol be szeretnék lépni, akkor már nem tölti ki a mezőket automatikusan - ha pedig beírom, akkor azt megint elszeretné menteni a böngésző.
Úgy tűnik, hogy a GPSGames oldalait nem ismeri fel egy jelszóhoz tartozónak.
Lehet, hogy kicsit zavarosan írtam le a dolgokat, de mentségemre szolgáljon, hogy nem vagyok informatikus. :o)
Azt lehet kérni, hogy a PROFILBAN azok a mezők (sorok) ne jelenjenek meg, ahova nem írtunk semmit?
Addig ideiglenesen tudunk adni egy Belépni!!! felirító post-itet, amit a monitor sarkára ragszthatsz. :)
Házigazda
Előzmény: Csigabiga (#209)
Kikerült egy újabb frissítés az oldalra.
A legfőbb változás, hogy a fórum és a játékkal kapcsolatos beviteli mezők kaptak formázási lehetőségeket.
Ezenkívűl jó pár apróság (technikai és design is) amiket jeleztetek a fórumon, vátlozott, javult, kicserélődőtt.
További kellemes játékot!
Moderálva szg által
A legfőbb változás, hogy a fórum és a játékkal kapcsolatos beviteli mezők kaptak formázási lehetőségeket.
Ezenkívűl jó pár apróság (technikai és design is) amiket jeleztetek a fórumon, vátlozott, javult, kicserélődőtt.
További kellemes játékot!
Moderálva szg által
Házigazda
Az oldal minden megnyitásakor be kell(ene) lépni. Ezt időnként elfelejetem megtenni, mert más oldalaknál ez automatikusan megtörténik (az otthoni gépemről).Amikor elfelejtetek belépni és hozzá akarok szólni valamihez, akkor nem történik semmi. Jó lenne ilyen esetekben, ha vagy egy hibaüzit dobna fel, hogy: "-Lépj be te szerencsétlen!" , vagy eleve nem lennének láthatók a "válasz" , meg az "új hozzászólás" gombok belépés nélkül.
A játékok státuszánál a "kipurgálni" kifejezésen jót derültem, mi is használjuk az arany összeolvasztásánál...Itt viszont talán helyettesíthetnénk egy ismertebb kifejezéssel. :)
Házigazda
Ha fórumozni akarok, mint most, többnyire nem veszem észre, hogy hiába klattyintottam a hozzászólásra vagy válaszra, nem ad automatikusan kurzort az író mezőbe. Én meg már begépelek egy -két mondatot mire felnézek és látom, hogy üres a mező.Ha nem nagy munka, lehetne egyből automatikusan kurzort kapni?
A szervernek talán még jobb is, ha nem kézzel lépsz vissza a session megpusztulása után. Itt most a fejlesztőt kíméljük azzal, hogy kőkeményen súlyozzuk a csinálnivalókat, mert most az elején nem kevés teher van szegényen.Valahol 20 és 30 perc között van a timeout ha minden igaz.
Házigazda
Előzmény: feri60 (#205)
Engem is kihajigál, kb fél óra múlva. Ha a szerver kímélése a cél, tulajdonképpen nem zavaró.
Előzmény: szg (#204)
Így működik, nme tudom mennyi pontosan a lejárati ideje, de úgy tűnik sokak keveslik. A fejlesztési listán rajta van, hogy majd ezen is változtatunk.
Házigazda
Előzmény: Pajkos (#203)
Engem állandóan kihajít a rendszer, mondjuk nem kattogtatok össze-vissza folyamatosan. Ez valami hiba, vagy így működik?
Szuper gyors vagy! :-)Az előző képtől már nem tudtam kivenni azt, hogy nem alap-kép, ezért szerepelt mindkettőnél. Javítás ráért volna, csak jelezni akartam, hogy eltévedt vmi vhonnan.
Előzmény: szg (#201)
Jó, már látom. Valamiért most mindkettőt alap képnek tárolta, átállítottam, a végleges javítása késöbb.
Házigazda
Előzmény: szg (#200)
Új képet töltöttem fel a játékhoz, beikszeltem, hogy az legyen a játék címképe. Maradt a régi. Töröljem a régit, tegyem fel újra, vagy bug?
Huh, folyamatos a fejlesztés, van ami látványosabb, van ami kevésbé és van olyan is ami csak késöbb lesz aktiválva.Hogy be írom-e az leginkább attól, fűgg, hogy éjjel kettőkor van-e még kedvem change listákat publikálni :)Meg nem akarom elvenni senkitő a felfedezés örömét ;)
Házigazda
Előzmény: zazi (#194)
Egy olyan lehetőséget hiányolok, amelynek eredményeként egy szintel tudnék visszalépni a fórum topikokban. Lehetséges?
Néha írjátok meg hogy mi az újítás, mert mindig kutatok aztán megunom. Szóval érdekelne mit kell észrevennem ;-)
Előzmény: szg (#193)
Lesz az is ne aggódj :) Van egy eléggé képlékeny sorrend, és ez a fícsör sokkal késöbbre volt ütemezve, de mivel itt mindne képlékeny így lehet, hogy hamarosan örülhesz majd neki!
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#192)
A név átkerült a jobb oldalról felülre. Nagyon úgy érzed, hogy megerőszakoltuk a designodat?
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#190)
a harmadikra nem jövök rá, hogy mi...a kerekítést meg tudom csinálni png nélkül, tisztán css-el is, ha esetleg kell majd.
Moderátor
Előzmény: szg (#189)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |