Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
Ennek semmi köze a kérdőívekhez, a szinte állandósult marakodáshoz viszont annál inkább...
Házigazda
Előzmény: Bacu (#1980)
Eddig 104-en kérték az "egyéb észrevételek" rovatban, hogy Bacu júzert 12 évre tiltsuk ki. :)
Házigazda
Előzmény: Bacu (#1980)
Minden esetre a log törlés egy jó dolog! Már nagyon kellett.
Kíváncsi vagyok azért, hogy a kérdőívek még milyen eredményt hoznak.
Volt amin meglepődtetek benne? (akár így, akár úgy)
Kíváncsi vagyok azért, hogy a kérdőívek még milyen eredményt hoznak.
Volt amin meglepődtetek benne? (akár így, akár úgy)
Előzmény: magpet (#1977)
Sőt, a kiemelt hiteles log lehetőséget választó játékos azt is megkapja, hogy az utána következők az adott játékhoz csak nála rosszabb pontosággal jelenthetnek be találatot. :)
Házigazda
Előzmény: szg (#1978)
Erre van a hitelesített log intézménye :) Ha a helszínen rámutat a pontra azza én el is fogadom és senki sem kételkedhet benne :)
Házigazda
Előzmény: akosgy (#1974)
Bizonyára. Sokan fognak maguknak örömet szerezni ezzel a technikával. Pedig jobb dolgok is léteznek. :)
Házigazda
Előzmény: akosgy (#1974)
Megfordult a fejemben, hogy ne lehessen :)
Ha törlöd a logodat, akkor az olyan mintha soha nem is logoltál volna ahhoz a játékhoz.
Ha törlöd a logodat, akkor az olyan mintha soha nem is logoltál volna ahhoz a játékhoz.
Házigazda
Előzmény: Togo (#1970)
Rögtön ki is akartam próbálni a Kalandjátékon, de rájöttem, hogy az nem fog menni, csak ha az időutazást is megfejlesztik ;)
WOW!!!
Egy nap ennyi csoda!
Van logtörlés,
Merkurusz kitiltva,
Egy nap ennyi csoda!
Van logtörlés,
Merkurusz kitiltva,
Infó:
Most már beszélhetünk a hüve**gombáról :)))
Előzmény: szg (#1964)
Változások, újdonságok az oldalon:
- született log törlés a log módosítás alá
- született log törlés a log módosítás alá
Házigazda
Jelentős összegű fogadást mernék kötni az első helyezettre. Nem lenne nagy rizikó. :))
Előzmény: feri60 (#1959)
Idézet
Fogalmam sincs mekkora munka, de szívesen támogatnám a programozót az ügy érdekében.
Pár sor az egész :DDD
Infó:
Ez szg kedvence
Előzmény: zem (#1949)
Csodálkoznék nagyon, ha Csuhást küldenéd feketelistára!
:-)))))))))))
Egyébként jó ötlet
:-)))))))))))
Egyébként jó ötlet
Előzmény: zem (#1952)
Tuttam! Már régebben is szimpi volt nekem :) Csak a gaz, álnok ellenség akarta elhitetni velem, hogy absztinens :)
Előzmény: zakany (#1950)
Nem kihívás, csak aztán a nyakadba vágják, hogy netkeselsz, mert egy kupacba jelent be az ember 10 találatot. Én már kettőért megkaptam nem hogy 10-ért.
Előzmény: zem (#1952)
Bocsánat, félreérthetően írtam. Saját beállításom - ergo a kutya nem tudja (najó... akinek van hozzáférése, őket leszámítva), hogy kit tettem magamnál tiltólistára, azaz bejelentkezve nem látom pl. Csuhás írásait. Ezt állítgathatom kedvem szerint, de senki nem lesz "diszkriminálva" nyíltan.
A másodikodra pedig: így igazi kihívás teljesíteni a csak én 10x-t. :-)
A másodikodra pedig: így igazi kihívás teljesíteni a csak én 10x-t. :-)
Előzmény: apexsek (#1951)
az első egész jó, bár előbb utóbb valakit piszkálni kezd ha diszkrminálva érzi magát.
a második engem nem izgatna, ha nem látnám ott a navem a kisablakban indoor esetén.
Viszont a "Csak én 10x" játéknak még lehetnek megtalálói...
a második engem nem izgatna, ha nem látnám ott a navem a kisablakban indoor esetén.
Viszont a "Csak én 10x" játéknak még lehetnek megtalálói...
Előzmény: zem (#1949)
Mint fejlesztési ötletek, ha esetleg lehetséges, illetve problémákat megoldana:
1. Bejelentkezve beállítható legyen, hogy egy adott nick hozzászólásai és szövegei kicsillagozva, vagy csak üres sorral jelenjenek meg. Bármikor visszaállítható, ha valaki mazochista hajlamú és szenvedni akar. Fogalmam sincs mekkora munka, de szívesen támogatnám a programozót az ügy érdekében.
2. Az "új megtalálások" -nál ne jelenjenek meg ezentúl csak a kinti játékok teljesítői. Így megvalósulhat a vezetői gárda álma, hgy főleg a gps-szel történő játékok lennének preferálva. Játszani lehet, indoor-ok is helyesek, de azoknál csak a játékoknál látszódjon a megtalálói sor.
Jöhet a megkövezésem.
1. Bejelentkezve beállítható legyen, hogy egy adott nick hozzászólásai és szövegei kicsillagozva, vagy csak üres sorral jelenjenek meg. Bármikor visszaállítható, ha valaki mazochista hajlamú és szenvedni akar. Fogalmam sincs mekkora munka, de szívesen támogatnám a programozót az ügy érdekében.
2. Az "új megtalálások" -nál ne jelenjenek meg ezentúl csak a kinti játékok teljesítői. Így megvalósulhat a vezetői gárda álma, hgy főleg a gps-szel történő játékok lennének preferálva. Játszani lehet, indoor-ok is helyesek, de azoknál csak a játékoknál látszódjon a megtalálói sor.
Jöhet a megkövezésem.
Oké, köszi :) A folyadékbeviteled mikéntjéről és preferenciájáról majd egyeztetünk :)
Előzmény: szg (#1946)
Még sohasem ettem pacalt, de ezt simán eldolgoznám (sok kenyérrel)!
Játékvezető
Előzmény: feri60 (#1935)
Ok, a napokban lecserélem.
Csak a pontosítások végett: nem a főnőköm, és nem csak baracklét iszok :)
Csak a pontosítások végett: nem a főnőköm, és nem csak baracklét iszok :)
Házigazda
Előzmény: Yoss (#1945)
Yoss-ra :) Rövidítés okán. A gc.hu-n már átírtam. Ha megtennéd, hogy átírod, örökre hálás lennék :) Piát nem ajánlok, mert azt nem úgy tudom szereted, de ha buksz te is a baracklére (mint a főnököd) meg ilyen dolgokra, akkor legközelebb a vendégem vagy :)
Előzmény: szg (#1941)
Nem találkoztam a leveleddel, de ha elküldöd, hogy mire szeretnéd változtatni a neved akkor átírom.
Házigazda
Előzmény: Yoss (#1940)
Ha már itt vagy, akkor hadd emlékeztesselek, hogy írtam neked levelet (a bosch-os email címemről) kb egy hónapja.
Ezzel kapcsolatban az egyik dolog az, hogy arra ne válaszolj már, mert a cím nem él. A másik meg, hogy érdekelne, hogy mi a helyzet a kérésemmel? Nevezetesen névváltoztatásról volt a levélben szó.
Ezzel kapcsolatban az egyik dolog az, hogy arra ne válaszolj már, mert a cím nem él. A másik meg, hogy érdekelne, hogy mi a helyzet a kérésemmel? Nevezetesen névváltoztatásról volt a levélben szó.
Előzmény: szg (#1939)
Az elhárrítás folyamatban, kis türlemet.
A szerver kicst túl let terhelve, de hamarosan rendbe jön.
A szerver kicst túl let terhelve, de hamarosan rendbe jön.
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#1938)
Mindenféle hibaüzenetek jönnek.....
SQL/DB Hiba -- [
1. Error establishing a database connection!Are you sure you have the correct user/password?
2. Are you sure that you have typed the correct hostname?
3. Are you sure that the database server is running?
]
[]
SQL/DB Hiba -- [
1. Error establishing a database connection!Are you sure you have the correct user/password?
2. Are you sure that you have typed the correct hostname?
3. Are you sure that the database server is running?
]
[]
Moderátor
Igen, ez, egy nagy adag kenyér kíséretében tunkolási célzattal. Krumpli nem kell, csak fölöslegesen foglalja a helyet. :)
Előzmény: feri60 (#1935)
Jaj, bocsánat, most látom, hogy ez nem az OFF fórum.
Hogyan keveredtünk ide ezzel a témával?
Hogyan keveredtünk ide ezzel a témával?
Előzmény: MrZerge (#1932)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |