Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
Mindenkit kérek, hogy ne menjük el a személyeskedés felé, nem akarok moderálni.
A használt módszer biztonsági szempontból agályos. Nem a használatát minősítettem, hanem az együtt mükődés hiányával van gondom. Mint üzemeltetőnek fontos az oldal műszaki állapota, és mindanyiunk érdeke, hogy jól működjenek a dolgok.
A használt módszer biztonsági szempontból agályos. Nem a használatát minősítettem, hanem az együtt mükődés hiányával van gondom. Mint üzemeltetőnek fontos az oldal műszaki állapota, és mindanyiunk érdeke, hogy jól működjenek a dolgok.
Házigazda
Ha valaki megtanult repülni nem feltétlenül le kell rántani a földre és megtiltani a repülést, és elvenni annak szépségét, hanem megvizsgálni a lehetőséget, hogy esetleg mások is repülhessenek biztonságosan szabályzott keretek között.
Előzmény: szg (#2027)
Csak magad neveben beszelj.
Te ezek szerint ilyen dolyfos lennel.
Mindenki masrol is ezt feltetelezni kozonseges rosszindulat.
Nem eloszor tapasztalok nalad ilyet.
Cualune es Togo nem hibasak.
Ha kerkedtek volna az lenne a baj.
Hallgattak, az is baj!
Tipikus magyarok vagytok, kerestek valami okot megtamadni mast ha feltek hogy valamit jobban tud nalatok.
Nem kerdez. Nem tanul. Azonnal tamad es minden rosszat elmond, amit csak bir. Szomoru hogy ilyenek a magyarok. :o(
Te ezek szerint ilyen dolyfos lennel.
Mindenki masrol is ezt feltetelezni kozonseges rosszindulat.
Nem eloszor tapasztalok nalad ilyet.
Cualune es Togo nem hibasak.
Ha kerkedtek volna az lenne a baj.
Hallgattak, az is baj!
Tipikus magyarok vagytok, kerestek valami okot megtamadni mast ha feltek hogy valamit jobban tud nalatok.
Nem kerdez. Nem tanul. Azonnal tamad es minden rosszat elmond, amit csak bir. Szomoru hogy ilyenek a magyarok. :o(
Előzmény: ID-24 (#2028)
Sosem titkoltam. Aki kérdezett, annak elmondtam.
Most fórumon jött a kérdés és itt is elárultam. Rögtön meg is kaptam, hogy ez milyen szemét dolog. Ez olyan tipikusan magyar dolog. Nem tudunk a másik sikerének örülni. Rögtön irigy fújás rá és mielőbb tegyünk neki keresztbe, ha már nekünk nem jó, akkor neki se legyen jó.
Én nem éreztem magamat ettől többnek. Nem halkan irigykedni kell, hanem érdeklődni. Vidámabb lenne az élet, ha a "hogyan akadályozzuk meg a másik sikerét" nézett helyett, a "Hogy csinálja, menjünk vele, legyünk mi is sikeresek" nézett uralkodna. Úgy hamarabb kedvet kapnának az emberek, hogy közkincsé tegyék a felfedezésük, mint így, hogy ha megteszi rögtön ugranak rá és szapulják.
Most fórumon jött a kérdés és itt is elárultam. Rögtön meg is kaptam, hogy ez milyen szemét dolog. Ez olyan tipikusan magyar dolog. Nem tudunk a másik sikerének örülni. Rögtön irigy fújás rá és mielőbb tegyünk neki keresztbe, ha már nekünk nem jó, akkor neki se legyen jó.
Én nem éreztem magamat ettől többnek. Nem halkan irigykedni kell, hanem érdeklődni. Vidámabb lenne az élet, ha a "hogyan akadályozzuk meg a másik sikerét" nézett helyett, a "Hogy csinálja, menjünk vele, legyünk mi is sikeresek" nézett uralkodna. Úgy hamarabb kedvet kapnának az emberek, hogy közkincsé tegyék a felfedezésük, mint így, hogy ha megteszi rögtön ugranak rá és szapulják.
Előzmény: ID-24 (#2028)
Egy nyilvános oldalon akkor egyenlők a feltételek, ha mindenki egyformán tájékozott. Ha csak néhány ember tud valamiről, akkor ők különbnek érezhetik magukat a többinél, és ezt meg is teszik, sőt, próbálják éreztetni is, hiszen valamit olyat tudnak, amit az "egyszerű nép" nem tud.
Játékvezető
Előzmény: Togo (#2026)
Tegyük fel, hogy elmeregtem a dolgon és nem sikerült rájönnöm, hogy mire gondolsz.
Mi lenne a a helyes cselekvés a részemről az oldallal kapcsolatban?
Mi lenne a a helyes cselekvés a részemről az oldallal kapcsolatban?
Házigazda
Előzmény: Togo (#2026)
Azért érdekes az ember. Az a lehetőség amit csak egy-két ember tud, az ügyeskedés meg okosbamegoldás, amit mindenki tud az feature.
Tudom javasolni Napoleon Boulevard - Júlia nem akar a földön járni c. nóta dalszövegén kicsit elmerengeni.
Tudom javasolni Napoleon Boulevard - Júlia nem akar a földön járni c. nóta dalszövegén kicsit elmerengeni.
Ez a tél kemény volt, ennyi..
Sok a feszültség..
De a pálinka tuti nem árthat! :))
Sok a feszültség..
De a pálinka tuti nem árthat! :))
Előzmény: SylverRat (#2022)
Sokat segítene a dolgon, jó ötlet.
Hétfőtől tavasz van. Ki akarja megszervezni az Első GPSGames sérelem kibeszélő és rehabilitációs fesztivált? :)
Hétfőtől tavasz van. Ki akarja megszervezni az Első GPSGames sérelem kibeszélő és rehabilitációs fesztivált? :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#2022)
kéne egy nagy, össznépi gpsgames fesztivál, ahol a kisebb-nagyobb sérelmeket egy sör vagy pálinka (esetleg baracklé...) mellett meg tudjuk beszélni...
tavasszal lesz ilyen? esetleg más, 5 betűs rendezvénnyel összevonva? ;-) :-D
tavasszal lesz ilyen? esetleg más, 5 betűs rendezvénnyel összevonva? ;-) :-D
Moderátor
Előzmény: magpet (#2020)
Szerintem az első GGAMES kitiltottnak jár valami bonusz ajnádék!
(Én még 1 hónap hosszabbításra gondoltam) :D
(Én még 1 hónap hosszabbításra gondoltam) :D
Előzmény: zem (#2019)
Csodálatos. Úgy tűnik, rehabilitálnunk kell Urániuszt: ha ő nincs itt, akkor is csak a hiszti van meg a sértődés. Sokadjára írom le, már én is unom: tényleg nem lehet csak játszani? Állandóan kell az ügyeskedés meg okosbamegoldás, a "nagyobb király vagyok mint a a többi király" érzés? Ha pedig ezt valaki szóvá teszi, akkor egymás torkának ugorva jön a sértődés? Abban már nem is merek reménykedni, hogy az oldalt valaha arra fogja használni a többség, amire létrehoztuk, nevezetesen GPS-es játékokra kültéren. Már azzal is megelégednék, ha a lelki és ideológiai alapokon nyugvó szellemi maszturbációs fórumokon egy kis békét látnék.
Tökmindegy, eszem egy pizzát.
Tökmindegy, eszem egy pizzát.
Házigazda
Ehh, nehogy megsértődj! Kérdeztél, válaszoltam, de eszembe se volt ítéletet mondani. Ha magam fedezem fel a pontosítás lehetőségét akkor lehet hogy magam is kihasználom. Egyébként meg jó játszótér ez... talán csak unjuk már a telet, azért vitázunk ilyen sokat.
Moderátor
Előzmény: Cualune (#2015)
Sajnos volt azóta is ilyen... :(
Nem véletlenül írtam, és szándékosan nem nevesítve, de sajnos nem tudok úgy fogalmazni, hogy senki lelkét nem bántsam meg, de azért el is gondolkodjon mindenki a dolgon.
Kérek egy irodalmárt azonnal! :)
Nem véletlenül írtam, és szándékosan nem nevesítve, de sajnos nem tudok úgy fogalmazni, hogy senki lelkét nem bántsam meg, de azért el is gondolkodjon mindenki a dolgon.
Kérek egy irodalmárt azonnal! :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#2016)
az összeburitósok csak a béta időszakban voltak, és hamar kijavítottad őket... mert volt, aki segített ilyeneket keresni (azaz próbálkozott az összeburítással... :o) ), de azóta megkomolyodott. ;-)
Moderátor
Előzmény: szg (#2012)
Lassan olyan érzésem van, az oldalra se nézhet rá az ember, hogy ne bökje valakinek a szemét a puszta nézésével...
Majd valaki értesítsen, ha ez változik.
Addig meg kösszépen, jó volt veletek.
Majd valaki értesítsen, ha ez változik.
Addig meg kösszépen, jó volt veletek.
Ja, és mielött kitör az üldözési mánia: általános jelenségről írtam, és nem az első esetben merült ez már fel. Szóval akinek nem inge...
Házigazda
Előzmény: szg (#2012)
Egy picit igen. Sokan játszunk itt a legkülönbözőbb habitussal. Van aki csak játszik, van aki az elsőségre hajt, van akinek csak az outdoor elsőség számít. Lehet hogy volt olyan is akinek a "bele a közepébe" számított, vagy épp nagyokat vitázott a gps pontosságáról némely játéknál. Nos nekik okozott ez csalódást.
Moderátor
Előzmény: Cualune (#2011)
Nem, de ez egy olyan hiba a renszerben amit nem vettem észre és össze lehet vele dönteni az adatbázis.
És igen volt olyan hiba is a rendszerben amivel romboltak is látványosan, és volt aminek csak a nyomát láttam. Voltak olyanok is amiről csendben kaptam egy mailt, javítottam, megköszöntem a segítséget és az oldalnak nem lett baja.
De ha ez értelmetlen puffogás és a köz óhaja, akkor én hátradőlök, és tessék összedönteni az oldalt tetszés szerint.
És igen volt olyan hiba is a rendszerben amivel romboltak is látványosan, és volt aminek csak a nyomát láttam. Voltak olyanok is amiről csendben kaptam egy mailt, javítottam, megköszöntem a segítséget és az oldalnak nem lett baja.
De ha ez értelmetlen puffogás és a köz óhaja, akkor én hátradőlök, és tessék összedönteni az oldalt tetszés szerint.
Házigazda
Előzmény: Cualune (#2011)
Sokak viselkedésért kár...
Nem ez volt az első ilyen eset, és bizonyára roppant szórakoztató a játszóteret rombolni, másoknak többlet munkát generálni.
Igazán a célokat nem bírom felfogni. Miért jobb rombolni, acsarkodni, mint jól érezni magunkat és együtt építeni valamit?
Most a megrongált "hintát" nem állítom helyre, hanem eltávolítottam a játszótérről. Mindeki gondolkozzon el a dologról magában. Vissza fog kerülni a térre ha eljön az ideje.
Nem ez volt az első ilyen eset, és bizonyára roppant szórakoztató a játszóteret rombolni, másoknak többlet munkát generálni.
Igazán a célokat nem bírom felfogni. Miért jobb rombolni, acsarkodni, mint jól érezni magunkat és együtt építeni valamit?
Most a megrongált "hintát" nem állítom helyre, hanem eltávolítottam a játszótérről. Mindeki gondolkozzon el a dologról magában. Vissza fog kerülni a térre ha eljön az ideje.
Házigazda
Csak halkan szólok, hogy ez az ún. hiba, hogy az ember játszogathat vele, hogy mennyire pontosan találta el a koo-t, nem kell beletörődjön a 10-20 méteres pontosságba, s kísérletezhet, hol van közelebb, nos, ez már marha régen megvan (valszeg mióta az oldal, régebben tán aligha), és kizárólag arra használtuk, hogy próbálgassuk pontosítani a találatainkat.
Jellemzően nem értem, miért akkora baj ez, hogy eddig ezzel játszottunk.
Jellemzően azt se értem, hogy mostanában miért van minden ****** miatt paffogás, senkinek semmit nem ártottunk, csak az oldal és a játékok adta lehetőségeket használtuk ki.
Jellemzően nem értem, miért akkora baj ez, hogy eddig ezzel játszottunk.
Jellemzően azt se értem, hogy mostanában miért van minden ****** miatt paffogás, senkinek semmit nem ártottunk, csak az oldal és a játékok adta lehetőségeket használtuk ki.
Kérlek szg ne szüntesd meg!
Egy jó játékfajta szerves része, a kinti inverz játékoknál is volt megoldás a "netkesselőkre". Így értelmetlenné válik.
Ügyeskedők mindig lesznek, mindenhol. Ha nekik ez a játék... hadd örüljenek a sok bele a közepébe feliratnak...
Egy jó játékfajta szerves része, a kinti inverz játékoknál is volt megoldás a "netkesselőkre". Így értelmetlenné válik.
Ügyeskedők mindig lesznek, mindenhol. Ha nekik ez a játék... hadd örüljenek a sok bele a közepébe feliratnak...
Előzmény: szg (#2004)
Kár érte. Úgy is csak akkor írta ki, ha hibahatáron belül volt az ember. Így mennyivel jobb, hogy töröl a log és újra beír, és kísérletezget, hogy ha ehhez még plusz egy, abból meg kettő, akkor közelebb jutottam-e? A végeredmény ugyan az lesz, csak kicsit többet terheli az ember a szervert.
Előzmény: szg (#2004)
Roppant vicces.
Már kértem egy párszor, hogy ha olyan hibát találtok ami biztonsági szempontból agályos, akkor írjatok, és ne visszaéljetek a talált hibával.
Ezzennel megszűnt a koordináta jelszavas játékoknál a találati pontosság kiírása.
Már kértem egy párszor, hogy ha olyan hibát találtok ami biztonsági szempontból agályos, akkor írjatok, és ne visszaéljetek a talált hibával.
Ezzennel megszűnt a koordináta jelszavas játékoknál a találati pontosság kiírása.
Házigazda
Előzmény: zakany (#2003)
Az nem a véletlen műve... Nálam se... Az az oldal akaratlanul is nyújtott "lehetőségeiből" adódik.
Előzmény: Csuhás (#1991)
Moderátori megjegyzés: Ha találsz valamilyen kiskaput, akkor levélben nekem. Köszönöm!
Moderálva szg által
Moderálva szg által
Előzmény: Csuhás (#1991)
Most amikor raktam fel a képeket, akkor volt az, hogy majdnem a feltölt helyett a pár centivel odébb levő töröl gombra kattintottam.
Megoldás lehetne egy picike kipipálható "törlésre kijelöl" négyzet, és egy külön elfogadás gomb. De mivel törlés egy ritkán használt funkció, ezért tényleg kerülhetne a megtalálások listájába.
Megoldás lehetne egy picike kipipálható "törlésre kijelöl" négyzet, és egy külön elfogadás gomb. De mivel törlés egy ritkán használt funkció, ezért tényleg kerülhetne a megtalálások listájába.
Moderátor
Előzmény: szg (#1995)
A rákérdezést belerakom, de az emberek 95% mindne felugró kérdésre rányom egy enter olvasás nélkül, így csak lassítani lehet a véletlen félrenyomást :)
A közelben való elhelyezkedés: görgetni kell hozzá, más színű, és nagyobb távolság van fölötte, mint egyébként a dobozok között. Hogyan különítsem el jobban?
Logikailag itt van a helye szerintem ezért került erre az oldalra, a megtalálások listáján senki sem keresné.
A közelben való elhelyezkedés: görgetni kell hozzá, más színű, és nagyobb távolság van fölötte, mint egyébként a dobozok között. Hogyan különítsem el jobban?
Logikailag itt van a helye szerintem ezért került erre az oldalra, a megtalálások listáján senki sem keresné.
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#1992)
Idézet
A mostaninál elég könnyű véletlenül törölni.
Egy csomó játéknál pedig elég könnyű véletlenül logolni. :)
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#1992)
A logtörléshez: Lehetne hogy a töröl gomb ne legyen a módosít közelében? Illetve kérdezzen rá a megnyomáskor. Esetleg csak a megtalálásaim listájánál lehetne törlés, úgy ahogy a játékaim listájánál a módosítás linkje? A mostaninál elég könnyű véletlenül törölni.
Moderátor
Hogyan csináltad eddig? Mindig is ámultam, hogy milyen gyakran találod telibe a célt.
Moderátor
Előzmény: Togo (#1990)
Eddig nem foglaltam állast az ügyben, de ehhez én is csatlakozom.
Pont ma reggel bosszankodtam miatta (sokadszor) egy sort.
Pont ma reggel bosszankodtam miatta (sokadszor) egy sort.
Előzmény: MrZerge (#1988)
Mindig megragadom a lehetőséget, hogy a régi térkép nézet visszaállításához való kéréshez csatlakozzam.
Előzmény: Bacu (#1986)
Erről egy ötlet jutott az eszembe.
Hátha hasznos, s kivitelezhető:
Mi lenne, ha a hozzászólásoknál lenne egy olyan lehetőség (akárcsak egy pipával megoldva), hogy "folytatás az OFF-ban".
Úgy képzelném el, hogy ez esetben a már új helyen lévő hozzászólás előzménye visszamutatna az eredeti kiindulási ponthoz is.
Pl.
-valaki írt egy hozzászóláast (játékhoz, bloghoz, stb.)
-születik egy-két hozzásólás, de már OFF-olódik (hát ez elég hülye szó lett...) a dolog
-ekkor lehetne használni a "folytatás az OFF-ban" gombot.
Ha valaki később kapcsolódik be a beszélgetésbe, akkor is látná, hogy eredetileg hol, miből indult ki?
Vélemény?
Hátha hasznos, s kivitelezhető:
Mi lenne, ha a hozzászólásoknál lenne egy olyan lehetőség (akárcsak egy pipával megoldva), hogy "folytatás az OFF-ban".
Úgy képzelném el, hogy ez esetben a már új helyen lévő hozzászólás előzménye visszamutatna az eredeti kiindulási ponthoz is.
Pl.
-valaki írt egy hozzászóláast (játékhoz, bloghoz, stb.)
-születik egy-két hozzásólás, de már OFF-olódik (hát ez elég hülye szó lett...) a dolog
-ekkor lehetne használni a "folytatás az OFF-ban" gombot.
Ha valaki később kapcsolódik be a beszélgetésbe, akkor is látná, hogy eredetileg hol, miből indult ki?
Vélemény?
Előzmény: szg (#1985)
Okáj! Csak aztán vigyázz, mert jó pár ötletem lenne nekem is az oldal jobbá tételét illetően.
Kezdjük pl a menüvel: lehetne pl legördülőlistás.
De ami zavaróbb: a térkép nekem jobban tetszett, mikor nem ilyen összevont karikákban voltak a játékok. Én megértem, hogy sok a játék, de szerintem a különálló játék ikonok még úgy is jobban áttekinthetőek.
Kezdjük pl a menüvel: lehetne pl legördülőlistás.
De ami zavaróbb: a térkép nekem jobban tetszett, mikor nem ilyen összevont karikákban voltak a játékok. Én megértem, hogy sok a játék, de szerintem a különálló játék ikonok még úgy is jobban áttekinthetőek.
Előzmény: szg (#1985)
Első lépés az elintézéshez: Az Oldal tesztelése - technikai dolgok fórumban a címben lévő dolgokról essen szó ;)
Házigazda
Előzmény: Bacu (#1984)
127 kitöltésből 105 = 22 barát :)
Egész jó arány :)
Már csak a 12 éven alkudni.
Nem lehetne ezt okosba elintézni? :D
Egész jó arány :)
Már csak a 12 éven alkudni.
Nem lehetne ezt okosba elintézni? :D
Előzmény: magpet (#1981)
1 |
2 |