Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
"kelet-csehszlovák" :))
Az 50km csak azért, hogy az edzettebbek is elfáradjanak annyira, hogy ne legyen kedvük a szájtépéshez.
Az 50km csak azért, hogy az edzettebbek is elfáradjanak annyira, hogy ne legyen kedvük a szájtépéshez.
Előzmény: magpet (#2130)
Magam is két remek outdoor játékot (1|2)teljesítettem a minap. Sőt, a legdurvább, hogy egyikhez se kellett jelszó! Ennek ellenére voltam akkora lúzer, hogy mindkettőhöz elautóztam európa egyik legdrágább gázolaját égetve (majd kicsit olcsóbb kelet-csehszlovák gázolajjal pótolva :), és megnéztem, fényképezgettem a látnivalót. Fura, de nem érzem átverve magam. :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#2129)
Bölcsen szóltál. Az 50km-ből alkudnék, de a többi _nagyon_ stimmel! :)
Házigazda
Előzmény: agyorgy (#2125)
Köszönöm a tanácsot, megfogadom.
Sajnálom, hogy csak így működik, de akkor legyen :)
Sajnálom, hogy csak így működik, de akkor legyen :)
Házigazda
Előzmény: Fairy (#2119)
"a megtalálások számával arányos "rang" szerintem nem lenne rossz ötlet!"
Támogatom Bacu ötletét. Egy teljesen objektív pontozás alapján megjelenő "rang" nem ártana senkinek, de lehet hogy lenne, aki ettől jobban érezné magát. Ezt annak elenére írom, hogy az én outdoor találataim valószínűleg nem ütnék meg a mércét, de ösztönzőleg hatna a pontozás.
A Top30 blogommal is próbálom kiemelni az arra érdemes játékosokat a tömegből.
Szg!
Hova tűnt a Top30 blogom? Hiába kattintok rá, nem tudom megnyitni.
Támogatom Bacu ötletét. Egy teljesen objektív pontozás alapján megjelenő "rang" nem ártana senkinek, de lehet hogy lenne, aki ettől jobban érezné magát. Ezt annak elenére írom, hogy az én outdoor találataim valószínűleg nem ütnék meg a mércét, de ösztönzőleg hatna a pontozás.
A Top30 blogommal is próbálom kiemelni az arra érdemes játékosokat a tömegből.
Szg!
Hova tűnt a Top30 blogom? Hiába kattintok rá, nem tudom megnyitni.
Játékvezető
Előzmény: Bacu (#2121)
Kéne már egy GG találkozó, legalább 50km hegyre fel, szívatós feladatokkal.
Úgy látom némelyeknek agyára ment a hosszú tél, a szoba kessing.
Emberek gyerünk ki a levegőre, szellőztessétek ki a fejeteket!
Úgy látom némelyeknek agyára ment a hosszú tél, a szoba kessing.
Emberek gyerünk ki a levegőre, szellőztessétek ki a fejeteket!
Be kell látnom vaksi vagyok... szóval a "bemutatkozás" az most is feltűnő helyen van a fejléc "infó" mezőjében.
Moderátor
Előzmény: Csuhás (#2123)
Esetleg be lehetne írni ezeket a tisztségeket a "bemutatkozás" szövegébe. ( Ha egy új játékosnak gondja van tudja hogy kihez forduljon. Ez tényleg pár perc alatt megvan. ) Ami talán még jól jöhetne az a "bemutatkozás" link átrakása az oldal aljáról valami jobban észrevehető helyre ( egy FAQ-ba ).
A névnél megjelenő "rang" számomra közömbös, ha mégis lesz ilyen, akkor a többséghez oda lehetne írni a "játékos" címet. Az se zavarna ha sok más fórumhoz hasonlóan valami automatikusan generálható rangot is jelentene, mondjuk a kezdőtől az öreg hal-ig. Hasonlóan a mostani névsorbeli betűnagysághoz. De véleményem szerint Szg jobb dologra is használhatja még az ide szánt kapacitását.
A névnél megjelenő "rang" számomra közömbös, ha mégis lesz ilyen, akkor a többséghez oda lehetne írni a "játékos" címet. Az se zavarna ha sok más fórumhoz hasonlóan valami automatikusan generálható rangot is jelentene, mondjuk a kezdőtől az öreg hal-ig. Hasonlóan a mostani névsorbeli betűnagysághoz. De véleményem szerint Szg jobb dologra is használhatja még az ide szánt kapacitását.
Moderátor
Hehe, én nem háborodtam fel :)
Ha valaki dühöngött, akkor azok ők voltak.
Én csak Yoss felvetésére vázoltam a helyzetet.
Ami talán csak picit unszimpi volt az Flektogon 'mindenkit kivágós' mondata volt. De amúgy az se izgat :)
Megértem, hogy egyedi megnevezést nem akartok, oké.
De azért a megtalálások számával arányos 'rang' szerintem nem lenne rossz ötlet! Engem pl ösztönözne a több játék lezúzására, ha látnám, hogy valami vagány rangot is szerezhetnék.
Amúgy meg tényleg ne vitatkozzunk már ezen. :)
Tegnap az jutott eszembe festegetés közben, hogy egy szép napos hétvégei napon szervezhetnénk vagy egy túrát, vagy egy kis szalonnasütögetést! (anno Zakannyal mi mindig is dumáltuk ezt)
Ha valaki dühöngött, akkor azok ők voltak.
Én csak Yoss felvetésére vázoltam a helyzetet.
Ami talán csak picit unszimpi volt az Flektogon 'mindenkit kivágós' mondata volt. De amúgy az se izgat :)
Megértem, hogy egyedi megnevezést nem akartok, oké.
De azért a megtalálások számával arányos 'rang' szerintem nem lenne rossz ötlet! Engem pl ösztönözne a több játék lezúzására, ha látnám, hogy valami vagány rangot is szerezhetnék.
Amúgy meg tényleg ne vitatkozzunk már ezen. :)
Tegnap az jutott eszembe festegetés közben, hogy egy szép napos hétvégei napon szervezhetnénk vagy egy túrát, vagy egy kis szalonnasütögetést! (anno Zakannyal mi mindig is dumáltuk ezt)
Előzmény: magpet (#2120)
Kis késéssel futottam át az itt történteket.
Nekem tetszik a titulusok feltüntetése. Egyszerű: lehet tudni, hogy ki kicsoda. Kár ebbe többet belelátni/képzelni, mint ami mögötte van.
Flektogont ismerem, talán ezért nem éreztem hozzászólásában azt a rettenetes felháborodást, ami Bacut (és talán másokat ) bántotta. A végén ott volt egy szmájli is, ami jelzi, hogy a porig moderáslát talán sem kell komolyan venni.
Na most még az lehet, hogy én is félreértettem valamit, és majd kapok az arcomra. Hajrá. De ebből a dologból levezetni azt, hogy itt most kitört a diktatúra, hát hogy is mondjam... Na mindegy.
Nekem tetszik a titulusok feltüntetése. Egyszerű: lehet tudni, hogy ki kicsoda. Kár ebbe többet belelátni/képzelni, mint ami mögötte van.
Flektogont ismerem, talán ezért nem éreztem hozzászólásában azt a rettenetes felháborodást, ami Bacut (és talán másokat ) bántotta. A végén ott volt egy szmájli is, ami jelzi, hogy a porig moderáslát talán sem kell komolyan venni.
Na most még az lehet, hogy én is félreértettem valamit, és majd kapok az arcomra. Hajrá. De ebből a dologból levezetni azt, hogy itt most kitört a diktatúra, hát hogy is mondjam... Na mindegy.
Házigazda
Bocsi, szabad egy személyes megjegyzést, csak Neked, csak itt, csak most?
Adminként próbálj kicsit vastagabb bőrt növeszteni vagy szerezz valami páncélt. Hiszen mindig érnek támadások - tudod: van sapka, nincs sapka. Nem tudsz mindenkinek megfelelni, szerintem ne is fecsérelj arra energiát, hogy megpróbáld... Van egy - amennyire én ismerem - korrekt értékrended, normarendszered - részemről tökéletesen elég, ha annak megfelelően jársz el. Abból nagy baj nem lehet - legyél bátran kicsit önhatalmú! :-))) *
*
Adminként próbálj kicsit vastagabb bőrt növeszteni vagy szerezz valami páncélt. Hiszen mindig érnek támadások - tudod: van sapka, nincs sapka. Nem tudsz mindenkinek megfelelni, szerintem ne is fecsérelj arra energiát, hogy megpróbáld... Van egy - amennyire én ismerem - korrekt értékrended, normarendszered - részemről tökéletesen elég, ha annak megfelelően jársz el. Abból nagy baj nem lehet - legyél bátran kicsit önhatalmú! :-))) *
*
Infó:
Nem vicc! :-)
Előzmény: szg (#2116)
SzG-vel tisztáztam mailben a dolgot.
Flektogonnal is szívesen megbeszélem, ha ráér egyszer személyesen (írásban elbeszélünk egymás mellett).
(Korábban egy másik "probléma" miatt már megkerestem mailben, akkor nem ért rá.)
És itt kérem (igen, én kérem), hogy aki nem "volt benne" az utólag már ne folytassa.. (a vitát)
Röviden ennyi, és tényleg befejeztem.
Flektogonnal is szívesen megbeszélem, ha ráér egyszer személyesen (írásban elbeszélünk egymás mellett).
(Korábban egy másik "probléma" miatt már megkerestem mailben, akkor nem ért rá.)
És itt kérem (igen, én kérem), hogy aki nem "volt benne" az utólag már ne folytassa.. (a vitát)
Röviden ennyi, és tényleg befejeztem.
Azért pontosítsunk:
Nem rangot, hanem beosztást írtak (házigazda, moderátor, játékmester) pusztán tájékoztatásul. Ha ezt valaki rangnak tekinti, és magának is ilyet akar...
Be kell valljam, megértem és nem találom túlzónak flektogon kifakadását.
Nekem tetszettek ezek a tájékozatató cimkék, és én is azt gondolom, elsősorban nem a régieknek szólt, hanem az újonnan idetévedőknak, hogy nagyjából tudják, hogy ki-kicsoda.
Azt pedig megértem, hogy nem akarják szg-ék szabadon szerkeszthetővé tenni ezt a mezőt, hiszen pont a funkcióját veszítené el. Azonnal lennének "vicces" és megtévesztő titulusok, és akkor azon menne hirig.
Nem rangot, hanem beosztást írtak (házigazda, moderátor, játékmester) pusztán tájékoztatásul. Ha ezt valaki rangnak tekinti, és magának is ilyet akar...
Be kell valljam, megértem és nem találom túlzónak flektogon kifakadását.
Nekem tetszettek ezek a tájékozatató cimkék, és én is azt gondolom, elsősorban nem a régieknek szólt, hanem az újonnan idetévedőknak, hogy nagyjából tudják, hogy ki-kicsoda.
Azt pedig megértem, hogy nem akarják szg-ék szabadon szerkeszthetővé tenni ezt a mezőt, hiszen pont a funkcióját veszítené el. Azonnal lennének "vicces" és megtévesztő titulusok, és akkor azon menne hirig.
Előzmény: Bacu (#2111)
Huh...
1. Csináltam pár név alá titulust, hogy ne keljen mind az 1351 regisztrált embernek külön-külön elmesélni, hogy ki-kicsoda, hogy nem azért kéri egy játék módosítássát vagy kultúrált fórumozást mert éppen valakivel kötözködni akar, hanem azért mert a játszóteret szeretné rendben tartani. Ez többeket sértett (megosztó, porig moderálás, sértődés, túlreagálások stb), ezért el lett távolítva, de ez is bánt egyeseket.
2. Pár napja kértem, hogy az oldal összedöntögetése helyett inkább működjünk inkább együtt, ebből is sértődés és vita alakult ki, tehát a közösség szerint ez sem fér bele az oldal szellemiségébe.
3. Moderáció: moderáltam a saját hozzászólásomat, és úgy tűnik, hogy ez is sértő cselekedetnek számít. Érdekes hogy folyamatosan jönnek az olyan hozzászólások, hogy moderálni kéne, ki kéne tiltan, majd ha megtörténik, akkor jön a felháborodás.
4. Megosztás és nincs egyenlőség: azért miért nem háborog senki, mert neki nem kell dolgoznia az oldallal?
5. Ha valami nem jó, nem tetszik, el lehet mondani nyugodtan, balhé nélkül is, akár a fórumban, akár levélben vagy személyesen. Azthiszem még senkit nem kergettem el emiatt.
6. Már írtam korábban, de ismét leírom: ha velem és a tevékenységemmel van baja a közösségnek, akkor szól, ír nekem vagy magpetnek, és törölve lesz a felhasználom és nincs több gondotok ezzel sem...
1. Csináltam pár név alá titulust, hogy ne keljen mind az 1351 regisztrált embernek külön-külön elmesélni, hogy ki-kicsoda, hogy nem azért kéri egy játék módosítássát vagy kultúrált fórumozást mert éppen valakivel kötözködni akar, hanem azért mert a játszóteret szeretné rendben tartani. Ez többeket sértett (megosztó, porig moderálás, sértődés, túlreagálások stb), ezért el lett távolítva, de ez is bánt egyeseket.
2. Pár napja kértem, hogy az oldal összedöntögetése helyett inkább működjünk inkább együtt, ebből is sértődés és vita alakult ki, tehát a közösség szerint ez sem fér bele az oldal szellemiségébe.
3. Moderáció: moderáltam a saját hozzászólásomat, és úgy tűnik, hogy ez is sértő cselekedetnek számít. Érdekes hogy folyamatosan jönnek az olyan hozzászólások, hogy moderálni kéne, ki kéne tiltan, majd ha megtörténik, akkor jön a felháborodás.
4. Megosztás és nincs egyenlőség: azért miért nem háborog senki, mert neki nem kell dolgoznia az oldallal?
5. Ha valami nem jó, nem tetszik, el lehet mondani nyugodtan, balhé nélkül is, akár a fórumban, akár levélben vagy személyesen. Azthiszem még senkit nem kergettem el emiatt.
6. Már írtam korábban, de ismét leírom: ha velem és a tevékenységemmel van baja a közösségnek, akkor szól, ír nekem vagy magpetnek, és törölve lesz a felhasználom és nincs több gondotok ezzel sem...
Házigazda
Basszus, ezen már tényleg ne vesszünk össze. Főleg ne itt.
Részemről támogatom a rendfokozatok bevezetését, illetve ennek az ellenkezőjét is :) Magyarul nekem tökmind1, de ha csak nem valami dehonesztáló attribútumot nem írnak a nevem alá, tőlem mehet.
Na üdv, megyek kocsit venni..Amihez majd kell némi kémelhárító elektronika is..
Részemről támogatom a rendfokozatok bevezetését, illetve ennek az ellenkezőjét is :) Magyarul nekem tökmind1, de ha csak nem valami dehonesztáló attribútumot nem írnak a nevem alá, tőlem mehet.
Na üdv, megyek kocsit venni..Amihez majd kell némi kémelhárító elektronika is..
Idézet
#2078 flektogon válasz 2010-02-28 21:58:29
Nehogy elkezdjétek, mert porig moderálok mindenkit. Ki a retket érdekel, hogy mit írnak a neve után, (vagy nem) ha az nem sértő? Én pl. most vettem észre ezt a dolgot, általatok. :)
Előzmény: flektogon (#2112)
Történt az, hogy Szg csinált a házigazdáknak (Flektogon, magpet, Szg) házigazda rangot.
Nekünk megtetszett és javasoltuk, hogy lehessenek egyedi rangok, vagy ha nem, akkor valamilyen pl külsős találatok számával összefüggő rang. (pl változna a rangod a találatok nagyságával)
És ezen kapták fel a vizet, hogy akkor inkább nekik se lesz... meg stb stb.
Nekünk megtetszett és javasoltuk, hogy lehessenek egyedi rangok, vagy ha nem, akkor valamilyen pl külsős találatok számával összefüggő rang. (pl változna a rangod a találatok nagyságával)
És ezen kapták fel a vizet, hogy akkor inkább nekik se lesz... meg stb stb.
Előzmény: Yoss (#2109)
Lehet, hogy nem olvastam eléggé vissza, vagy akár hülye is lehetek, de én baromira nem értem, hogy itt most mi a hentelés tárgya?
Nem mintha részt akarnék venni benne, az ilyen irányú indíttatásaimat kiélem a túloldalon, ott most amúgy is helyzet van.
ÖÖöö jut eszembe, Magpet. Itt jobbra míg írom ezt a velős posztot egy 276C kacsintgat rám, noha szerinted ilyen már nem kapható. Akkor ez most közösség elleni izgatás?
Nem mintha részt akarnék venni benne, az ilyen irányú indíttatásaimat kiélem a túloldalon, ott most amúgy is helyzet van.
ÖÖöö jut eszembe, Magpet. Itt jobbra míg írom ezt a velős posztot egy 276C kacsintgat rám, noha szerinted ilyen már nem kapható. Akkor ez most közösség elleni izgatás?
Az a legjobb, hogy itt most nem lett volna semmi balhé, ha a házigazdák nem kapták volna fel a vizet.
Valljuk be, azért itt most ti feszkóztatok!
Tettünk javaslatot az 'egyedi rangra', mert jópofa és tetszik nekünk is. Erre fel pont a házigazdák kezdtek el dödörögni.
No mindegy, ti tudjátok!
Azt hiszem én is egyre kevesebbet fogok itt fórumozni...
Valljuk be, azért itt most ti feszkóztatok!
Tettünk javaslatot az 'egyedi rangra', mert jópofa és tetszik nekünk is. Erre fel pont a házigazdák kezdtek el dödörögni.
No mindegy, ti tudjátok!
Azt hiszem én is egyre kevesebbet fogok itt fórumozni...
Nem volt itt semmi moderáció.
Valaki (hogy, ne személyeskedjünk), bejött és túlreagálta a dolgokat, amit nem ismert el.
Megesik, hogy (sajnos) figyelmetlenül olvasok, és ennek következtében, nem arra válaszolok, amire kéne: Ennek egyik oka, hogy felhúzom magam, kapkodok. (Erre nem vagyok büszke.)
Ismét jön A valaki, aki megmagyarázza, hogy (egy elírás vagy figyelmetlenség miatt) az ember retardált, fogyatékos. Elmagyarázza nekem, hogyan működik ez az egyetemeken.
Főállásom szerint, egy egyetemen dolgozom, mellékállásban egy főiskolán. Hallgató is voltam, (nem büfé szakon)... Bár ez nem jelent semmit, max hogy van fogalmam arról, kit miért csapnak ki etc.. Ettől még lehetek bunkó, műveletlen.. Sőt, biztos sok dolgot kéne még megtanulni. A fórumokon nem szoktam nagyon ellenőrizgetni magam. Van pár gyakorlókönyv (kereskedelmi forgalomban is kapható), amit nyomdai leadás előtt százszor is átolvasok. Elég az nekem.
Amit nem teszek:
Nem mutogatom, hogy van moder jogom.. Nem próbálok meg másokat nyilvánosan alázni, mert épp rossz napom (hetem, évem) van. (Attól függetlenül, hogy milyen iskolát végeztem, és hogy mennyi az ID számom.)
Röviden ennyi. De befejeztem. Majd jön A valaki, és kimoderálja.
Valaki (hogy, ne személyeskedjünk), bejött és túlreagálta a dolgokat, amit nem ismert el.
Megesik, hogy (sajnos) figyelmetlenül olvasok, és ennek következtében, nem arra válaszolok, amire kéne: Ennek egyik oka, hogy felhúzom magam, kapkodok. (Erre nem vagyok büszke.)
Ismét jön A valaki, aki megmagyarázza, hogy (egy elírás vagy figyelmetlenség miatt) az ember retardált, fogyatékos. Elmagyarázza nekem, hogyan működik ez az egyetemeken.
Főállásom szerint, egy egyetemen dolgozom, mellékállásban egy főiskolán. Hallgató is voltam, (nem büfé szakon)... Bár ez nem jelent semmit, max hogy van fogalmam arról, kit miért csapnak ki etc.. Ettől még lehetek bunkó, műveletlen.. Sőt, biztos sok dolgot kéne még megtanulni. A fórumokon nem szoktam nagyon ellenőrizgetni magam. Van pár gyakorlókönyv (kereskedelmi forgalomban is kapható), amit nyomdai leadás előtt százszor is átolvasok. Elég az nekem.
Amit nem teszek:
Nem mutogatom, hogy van moder jogom.. Nem próbálok meg másokat nyilvánosan alázni, mert épp rossz napom (hetem, évem) van. (Attól függetlenül, hogy milyen iskolát végeztem, és hogy mennyi az ID számom.)
Röviden ennyi. De befejeztem. Majd jön A valaki, és kimoderálja.
Előzmény: Astral (#2106)
Lehet, hogy csak én vagyok fáradt, és nem értem a viccet... De szinte akár melyik fórumot olvasom mindenhol azt látom, hogy a hozzászólások egy része alatt a moderálva xy által sor olvasható.
Kinek jó ez? :(
Kedves Urániusz játékostársunk kitiltását én is jogosnak érzem a kötekedései miatt, de ne legyünk már gchu.
Itt nem volt eddig ilyen hangulat, de most valahogy gerjed a feszültség. :(
Nem kéne 1 hét alatt átesni teljes liberalizmusból diktatúrába.
(ha ez csak engem zavar, akkor elnézést mindenkitől a hozzászólásért)
Kinek jó ez? :(
Kedves Urániusz játékostársunk kitiltását én is jogosnak érzem a kötekedései miatt, de ne legyünk már gchu.
Itt nem volt eddig ilyen hangulat, de most valahogy gerjed a feszültség. :(
Nem kéne 1 hét alatt átesni teljes liberalizmusból diktatúrába.
(ha ez csak engem zavar, akkor elnézést mindenkitől a hozzászólásért)
Hmm..
Funkcionális analfabéta vagyok, beírom majd az adatlapomra.
(a szakmukkásképzőben és a mukkásotthonban dicsenek könyvek.. ez lehet az oka..)
Csak azt nem értem (illetve igen, de sértődés lenne ha leírnám), miért kell "moderálásként" ragálni.
Funkcionális analfabéta vagyok, beírom majd az adatlapomra.
(a szakmukkásképzőben és a mukkásotthonban dicsenek könyvek.. ez lehet az oka..)
Csak azt nem értem (illetve igen, de sértődés lenne ha leírnám), miért kell "moderálásként" ragálni.
Előzmény: zakany (#2103)
Most lehet én nem értem a viccet..
Ha idegesítő f**szságokat írtam, akkor moderáljatok engem ki..
De tiltani is lehet..
Komolyan.. Itt mindenki megbolondult!? (Tisztelet a kivételnek!)
Ha idegesítő f**szságokat írtam, akkor moderáljatok engem ki..
De tiltani is lehet..
Komolyan.. Itt mindenki megbolondult!? (Tisztelet a kivételnek!)
Moderátori megjegyzés: Dehogy bolondult. A szövegértéssel van baj.
Ez azonban nem egyedi: meglepő módon egyetemi szinten is jelen van. Ott kitiltás jár érte, itt nyilván semmi. A web2 nagyon népszerű, de nem sok értéket hordoz, ha nincs megfelelő kontrollja.
Moderálva flektogon által
Éppen válaszoltam, amikor láttam a moderálást. :) Így aztán én is kitöröltem a beírást...
Mielőtt még kapnék 1 hét bant, ahogy illik. :)
Mielőtt még kapnék 1 hét bant, ahogy illik. :)
Házigazda
Előzmény: szg (#2101)
Moderátori megjegyzés: Moderálom magam, amíg másik moderátor nem jár erre és kérem az egyhetes kitilátsomat...
Moderálva szg által
Moderálva szg által
Házigazda
Normál a hivatalos titulus, a többiek meg az italic-al szabadon írhatnak bármit. Én úgy készültem pedig a "magánzó"-ra
Előzmény: szg (#2096)
Láttál valakit vitázni, mérgelődni vagy veszekedni emiatt?
Én nem..
Amúgy meg lehet csinálni (ettől függetlenül), egy ki-kicsoda* szöveget az "INFO" elejére.. mail elérhetőséggel..
*Vagy "hova, kihez forduljak, ha.."
Én nem..
Amúgy meg lehet csinálni (ettől függetlenül), egy ki-kicsoda* szöveget az "INFO" elejére.. mail elérhetőséggel..
*Vagy "hova, kihez forduljak, ha.."
Előzmény: szg (#2096)
Ahogy a kötözködők összetételét nézem, még az is lehet.
Nem baj, ha nincs mindig mindenki a humoránál :))
Nem baj, ha nincs mindig mindenki a humoránál :))
Előzmény: radpeter (#2097)
Idézet
A titulusok tájékoztató jelleggel jelentek meg, mert már elég sokan vagyunk és nem mindenki tudja, hogy ki kicsoda.
Nem gondoltam volna, hogy néhány tájékoztató felirat ekkora problémát okozhat... eltávolítottam őket.
Házigazda
Egyébként is le van a gond, úgy látom. Tanulságos kísérlet volt, köszönöm.
Házigazda
Előzmény: flektogon (#2093)
Minél gyakrabban szólalsz/találsz meg játékot meg, annál nagyobb a tagok listájában a neved betűinek a mérete :)
Ez a teveclubon is így működik :D Minél több a tevém pontja, annál nagyobb a rangja.
Előzmény: Bacu (#2085)
SzG fogta magát, és pár alap dolgot megjelölt. Úgy sikerült, hogy a lapítókat :) is beírta. Ha valaki fórumhuszár, beírja szépen a bemutatkozásába, ha pacalt mér, akkor szintén. Én is beírtam hogy polihisztor, áldás-békae. :)
Nem értek pár dolgot, de ez az én hibám. Tudom jön a riszpekt, hogy bezzeg ha nem lenne az avatarom alatt az a bejegyzés...
Akkor sem értem. Van sok fotós oldal, ahol semmilyen funkcióm sincs, de soha eszembe sem jutott, hogy beírassam a nevem alá, hogy a "legjobb B&W fotós és laboráns"... Nincs ott ilyen kategória, és nem is lenne igaz. Ennek ellenére ott is jól érzem magam.
Ne felejtsétek, hogy én is kiléptem az MGKE-ből, önként, pedig sejthető volt, lesz ott még pénz és hatalom...
Nem értek pár dolgot, de ez az én hibám. Tudom jön a riszpekt, hogy bezzeg ha nem lenne az avatarom alatt az a bejegyzés...
Akkor sem értem. Van sok fotós oldal, ahol semmilyen funkcióm sincs, de soha eszembe sem jutott, hogy beírassam a nevem alá, hogy a "legjobb B&W fotós és laboráns"... Nincs ott ilyen kategória, és nem is lenne igaz. Ennek ellenére ott is jól érzem magam.
Ne felejtsétek, hogy én is kiléptem az MGKE-ből, önként, pedig sejthető volt, lesz ott még pénz és hatalom...
Házigazda
De mitől lenne teljesíthetetlen bármi is?
És ha teljesíthetetlen, mert nem jutok oda, az miért lenne baj?
De most nem nagyon értem mit szeretnél pontosan megtudni..
Csak azt írtam, hogy nem rossz ötlet.. de attól még nem biztos, hogy jó is.. :) Ha vannak értelmes érvek ellene, én nem szoktam ragaszkodni a dolgaimhoz.. Elsőre jónak tűnt!
És ha teljesíthetetlen, mert nem jutok oda, az miért lenne baj?
De most nem nagyon értem mit szeretnél pontosan megtudni..
Csak azt írtam, hogy nem rossz ötlet.. de attól még nem biztos, hogy jó is.. :) Ha vannak értelmes érvek ellene, én nem szoktam ragaszkodni a dolgaimhoz.. Elsőre jónak tűnt!
Előzmény: Gabe (#2087)
Mire motivál téged az, ha látsz magad előtt egy teljesíthetetlen régióban bármit?
Előzmény: zakany (#2086)
ja, mint a fórumokban..
egy csillag, két csillag.. etc.. bronz érmes outdoorER..
(végül is, nem rossz.. valami hülye jelek.. )
egy csillag, két csillag.. etc.. bronz érmes outdoorER..
(végül is, nem rossz.. valami hülye jelek.. )
Előzmény: Bacu (#2085)
illetve a 'rang' talán találóbb kifejezés.
De akár szg is megkreálhatná.
Lennének találat határok és annak megfelelő rangok. :)
Engem pl ösztönözne, hogy kotorjak egy jobb rangért :)
De szerintem lehet még páran szintén így lennének vele! Ezzel pedig csak a külsős játékok találata nőne! Szerintem fontoljátok meg!
De akár szg is megkreálhatná.
Lennének találat határok és annak megfelelő rangok. :)
Engem pl ösztönözne, hogy kotorjak egy jobb rangért :)
De szerintem lehet még páran szintén így lennének vele! Ezzel pedig csak a külsős játékok találata nőne! Szerintem fontoljátok meg!
Előzmény: Bacu (#2084)
szerintem jó pofa :)
De van egy jó ötletem erre! Mi lenne ha pl adott naptól számítva (pl 2010.03.01) 20 külsős outdoor találatot követően megjelenne egy opció a státusz választásra.
Ugyanúgy ahogy avatart, ezt is lehetne választani. (ha mást nem, megadott listából, bár szellemesebb lenne mindenki saját maga által kreáltat írhatna)
Ezzel ösztönözve lenne mindenki a további outdoor találatokra :)
De van egy jó ötletem erre! Mi lenne ha pl adott naptól számítva (pl 2010.03.01) 20 külsős outdoor találatot követően megjelenne egy opció a státusz választásra.
Ugyanúgy ahogy avatart, ezt is lehetne választani. (ha mást nem, megadott listából, bár szellemesebb lenne mindenki saját maga által kreáltat írhatna)
Ezzel ösztönözve lenne mindenki a további outdoor találatokra :)
Előzmény: flektogon (#2078)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |