Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
elég szép a 'térerőd' :)
Nah, majd kiderül hány prücköt csinált szg mester :DD
Nah, majd kiderül hány prücköt csinált szg mester :DD
Előzmény: Mikulás (#2179)
Vonalzóval megmérve a képernyőn kb. 12 pöcöknek van hely az avatar alatt, logaritmikus léptékkel akár 2^16 is ábrázolható mint megtalálás szám :-)
Előzmény: Mikulás (#2179)
így egy idő után mindenki 'ötprückös' lesz.
én azt hittem az összes játékokból és a teljesített játékokból százalék számítással lesznek a prückök. így fogyhat is, ha valaki sokkal kevesebbet keres, mint amennyi új játék készül.
én azt hittem az összes játékokból és a teljesített játékokból százalék számítással lesznek a prückök. így fogyhat is, ha valaki sokkal kevesebbet keres, mint amennyi új játék készül.
Előzmény: Mikulás (#2170)
Idézet
Az biztos, hogy "full térerőre" 301 találattal ugrik :)
Hááát... több mint 5 pöcök van :)
Házigazda
Előzmény: Mikulás (#2170)
Nekem 2.2 km -re van a legközlebbi. Amit te csináltál, vagy már teljesítetted az nincs benne. Nézd meg úgy is, a tartlmaát, hogy nem vagy belépve, más lesz ott. Ez egy játék ajánló, hogy hova érdemes még elmenni.
Házigazda
Előzmény: ID-24 (#2175)
Ennek a játéknak a Közeli játékok nézete nem mutatja a néhány kilométerre lévő közeli játékokat. A lista szerint a legközelebbi 33 km-re van.
Játékvezető
Amióta van a " karikás gyüjtő " gyakorlatilag nem tudom a térképet használni, szűrés úgyse igazán működik rajta, legalábbis nekem nem egyértelmű, zoomolás után. Letöltöm azutám MapS-ban nézegetem.
Előzmény: Ronin (#2172)
Nem, mert ha letöltöttem az eddigieket és azokat már szerkesztettem, kinyomtattam, hozzá jön még 10 akkor már csak az újabbakat akarom letölteni, (most nem a pontokról, koordinátákról, hanem a leírásokról beszélek).
Előzmény: Togo (#2168)
:)
Nos, igen. A letöltésnél valóban...
Én egy kicsit másra gondoltam. Amikor a térképen nézegetem, akkor a "karikás gyüjtők" kisgömböcként bekebelezik a teljesítetteket is, így messziről nézve nem az látszik, hogy mennyi játék van számodra, amit még nem játszottál, hanem összesen egyi-és-ennyi. Ha kinagyítom, akkor már látszik, hogy abból mi a teljesített.
De igazad van, végül is a letöltésnél már megvan a lehetőség, így igazán nem gáz így sem.
Ami viszont tuti zavaró (nekem), az a már lezárt játékok megjelenése. (De ezt is írtam már ;))
Nos, igen. A letöltésnél valóban...
Én egy kicsit másra gondoltam. Amikor a térképen nézegetem, akkor a "karikás gyüjtők" kisgömböcként bekebelezik a teljesítetteket is, így messziről nézve nem az látszik, hogy mennyi játék van számodra, amit még nem játszottál, hanem összesen egyi-és-ennyi. Ha kinagyítom, akkor már látszik, hogy abból mi a teljesített.
De igazad van, végül is a letöltésnél már megvan a lehetőség, így igazán nem gáz így sem.
Ami viszont tuti zavaró (nekem), az a már lezárt játékok megjelenése. (De ezt is írtam már ;))
Előzmény: Togo (#2171)
Az biztos, hogy "full térerőre" 301 találattal ugrik :)
Szerintem egyébként:
5: 301-
4: 101-300
3: 51-100
2: 26(?)-50
1: 1-25
A rejtéseknél gyorsabban ugrik a "térerő"...
Szerintem egyébként:
5: 301-
4: 101-300
3: 51-100
2: 26(?)-50
1: 1-25
A rejtéseknél gyorsabban ugrik a "térerő"...
Előzmény: Bacu (#2160)
Igen, ez szerintem is jobb lenne...
No meg, a már lezárt játékok mindenféle megkülönböztetés nélküli ábrázolása is jól meg szokott kavarni, ha nem figyelek...
(tudom, figyeljek ;))
No meg, a már lezárt játékok mindenféle megkülönböztetés nélküli ábrázolása is jól meg szokott kavarni, ha nem figyelek...
(tudom, figyeljek ;))
Előzmény: Togo (#2168)
A még nem teljesített játékok szürése nem jobb erre? Akkor csak azok jönnek le, amiket még nem teljesítettél, nem pedig az összes.
Előzmény: MrZerge (#2167)
Az idő vagy sorszám szerinti szűrés azért hasznos mert nem kell újra és újra az összes játékot letölteni, csak az újabbakat.
Előzmény: szg (#2165)
Engem még mindig azok a játékok zavarnak a térképen,amikhez már nem lehet megtalálást bejelenteni,mert megszűntek.(pontosabban lezárult).Ettől függetlenül szerintem most hirtelen NAGYON SOKAT JAVULT AZ OLDAL.Köszi
Előzmény: szg (#2165)
Jelenleg a kategóriák megszüntetése folyik a háttérben, így ilyen szűrés biztosan nem lesz.
Idő és sorszám szerinti szűrés mire lenne jó? Ezt nem igazán értem.
Területre szűrés lesz, a formátumokhoz meg majd alkalomadtán kerülni fog txt is.
Idő és sorszám szerinti szűrés mire lenne jó? Ezt nem igazán értem.
Területre szűrés lesz, a formátumokhoz meg majd alkalomadtán kerülni fog txt is.
Házigazda
Előzmény: MrZerge (#2163)
Tegnap szerettem volna games játékokat is felkeresni ami a TT útvonalába esett. Sajnos az oregon teljesen meghülyült attól, hogy nem tudok az oldalon egy adott területre szűrni. Így sajnos az összes játékot rá kellett rakjam a ketyerére.
Mielőtt jönnek az okosok, hogy miért nem mapszószban szűrtem le és töltöttem fel, leírom, hogy akkor ugranak a leírások és az oregonban pont ez (lenne) a jó.
Ha egyszer ezt esetleg szg meg tudná oldani, akkor szívesen keresnék games játékot is.
Mielőtt jönnek az okosok, hogy miért nem mapszószban szűrtem le és töltöttem fel, leírom, hogy akkor ugranak a leírások és az oregonban pont ez (lenne) a jó.
Ha egyszer ezt esetleg szg meg tudná oldani, akkor szívesen keresnék games játékot is.
Kiegészíteném egy olyan szűrési lehetőséggel ami a játék tipusonként, időben és/vagy játék sorszám szerinti lehetőséget is adna.
Előzmény: zferke (#2162)
Ha már van ilyen topik:
Lehetne olyant kérni, hogy valami html vagy akár txt szerűségben le lehessen tölteni a játékok leírását? Tudom hogy van már ilyen, de nem nagyon müxik sajnos.
na lécci....
Lehetne olyant kérni, hogy valami html vagy akár txt szerűségben le lehessen tölteni a játékok leírását? Tudom hogy van már ilyen, de nem nagyon müxik sajnos.
na lécci....
Teljesítsd a játékokat szorgalmasan és látni fogod, hogy mikor ugrik a pöcök tovább :)
Házigazda
Előzmény: Bacu (#2160)
Korábban már dobtam a kérdést, de nem jött válasz :)
Milyen osztásban vannak az avatarunk alatti 'térerő' jelek?
Vagyis hány megtalálás után, illetve játék után ugrik egy oszlopnyit?
Milyen osztásban vannak az avatarunk alatti 'térerő' jelek?
Vagyis hány megtalálás után, illetve játék után ugrik egy oszlopnyit?
Kérni bérmit lehet :)
Belekezdtem a dologba, csak közben más ötletem támadt és azzal kezdtem foglalkozni, de egyszer majd lesz ilyen is.
Belekezdtem a dologba, csak közben más ötletem támadt és azzal kezdtem foglalkozni, de egyszer majd lesz ilyen is.
Házigazda
Előzmény: Mikulás (#2151)
Pofátlanság lenne olyat kérni, hogy a közeli játékoknál csak azt dobja fel, ami még nincs meg (bejelentkezett user esetén)?
Előzmény: szg (#2150)
Idézet
Nem lehetne a nyomtatást valami nyomtatóbarát és papírkímélő módon megoldani, hogy csak a leírás, pár kép és max 4-5 megtalálás legyen rajta max. 2-3 oldalon?
Valamivel barátságosabb lett a papírfelhasználása az oldalnak :)
Házigazda
Előzmény: Yoss (#2144)
Időről időre akadnak ilyen "titkos rágóbogarak"...
Annó, amikor én először ilyennel találkoztam, senki sem akarta elhinni... Azóta már többen is "belefutottak" a jelenségbe, ami aztán az összes pont letörlésével vagy reseteléssel vagy csak egyszerűen "magától" elmúlt.
Ezakt, mi? ;)
A nyomtatóbarát papírkímélős témában is sikerült "egymásra találnunk" :))
Annó, amikor én először ilyennel találkoztam, senki sem akarta elhinni... Azóta már többen is "belefutottak" a jelenségbe, ami aztán az összes pont letörlésével vagy reseteléssel vagy csak egyszerűen "magától" elmúlt.
Ezakt, mi? ;)
A nyomtatóbarát papírkímélős témában is sikerült "egymásra találnunk" :))
Előzmény: Yoss (#2144)
Valami nem jó, a legyen ez a játék képe gomb körül. Előbb mindkét kép az volt, most pedig már egyik se az, és nem is tudom változtatni.
Moderátor
ALERT "There was a problem with the request"
Ezt miért kapom? Másnál is van ilyen?
Másodikra mindig beveszi a Rögzít-et, és nem is izgat nagyon, csak nem értem mi a baja..
Kb. 1-2 hónapja csinálja ezt a fórum.
Ezt miért kapom? Másnál is van ilyen?
Másodikra mindig beveszi a Rögzít-et, és nem is izgat nagyon, csak nem értem mi a baja..
Kb. 1-2 hónapja csinálja ezt a fórum.
Valami titkos féreg foga rág itten..Tegnap meg akartam keresni a Mátyásföldi Lángdómot ezért letöltöttem a kincskereső és adventure játékokat. Szerencsére még indulás előtt meg akartam nézni a gépben a leírást és meglepetésemre nem találtam benne. Azt gondoltam, biztos a letöltés előtt nem jól ikszeltem és nosza ismét letöltöttem az adatbázist és újfent bele a kütyübe. Előtte persze a régit kiirtottam. Keresek, most sincs benne..Ennek a fele se tréfa, menni kellett már, ezért rányomok a játék adatlapján a nyomtatásra, erre ahelyett, hogy adatlapot nyomtatna a játékról, nyomtatott 12 oldalt (oké véletlenül fekvő formátum maradt a nyomtatóban beállításként, de akkor is) az összes megtalálással, bannerekkel logókkal satöbbi..
Ekkor felötlött bennem, hogy ilyen előjelek mellett elinduljak-e egyáltalán, mert ha a szabadközmunkások szelleme idáig elér, mi várhat rám a helyszínen? Azért csak elmentem és ott már csupán a kódolvasó nem tudta dekódolni a huszadik fényképezésre sem a kódot, így kitúrtam a jelszót.
Hazaértem, megnéztem a letöltött anyagot, de érdekes módon szövegszerkesztővel megnyitva a cuccot benne van a lángdóm, de az oregon mégsem látja.
Nincs ötlete valakinek, hogy mi lehet ennek az oka?
Ja, és szg! Nem lehetne a nyomtatást valami nyomtatóbarát és papírkímélő módon megoldani, hogy csak a leírás, pár kép és max 4-5 megtalálás legyen rajta max. 2-3 oldalon?
Ekkor felötlött bennem, hogy ilyen előjelek mellett elinduljak-e egyáltalán, mert ha a szabadközmunkások szelleme idáig elér, mi várhat rám a helyszínen? Azért csak elmentem és ott már csupán a kódolvasó nem tudta dekódolni a huszadik fényképezésre sem a kódot, így kitúrtam a jelszót.
Hazaértem, megnéztem a letöltött anyagot, de érdekes módon szövegszerkesztővel megnyitva a cuccot benne van a lángdóm, de az oregon mégsem látja.
Nincs ötlete valakinek, hogy mi lehet ennek az oka?
Ja, és szg! Nem lehetne a nyomtatást valami nyomtatóbarát és papírkímélő módon megoldani, hogy csak a leírás, pár kép és max 4-5 megtalálás legyen rajta max. 2-3 oldalon?
szerintem jó ötlet volt, kapcsoljuk vissza! :o)
szerintem ezek nem megszerezhető rangok, hanem kiérdemelhető beosztások.
aki nem így tekint rá, az így járt.
szerintem ezek nem megszerezhető rangok, hanem kiérdemelhető beosztások.
aki nem így tekint rá, az így járt.
Moderátor
Előzmény: R.Guszty (#2117)
Idézet
Hova tűnt a Top30 blogom? Hiába kattintok rá, nem tudom megnyitni.
A név változzással volt egy kis gond, de ismét olvasható az írásod.
Házigazda
Előzmény: ID-24 (#2126)
Én kérek elnézést. Ígérem, legközelebb indoor oldom meg a feladatot. :)
Blog: szerkesztheted, ameddig csak akarod. A blog szerkesztő felületén van egy "publikálom" pipa. Amíg ezt nem teszed be, addig nem jelenik meg az írás.
Blog: szerkesztheted, ameddig csak akarod. A blog szerkesztő felületén van egy "publikálom" pipa. Amíg ezt nem teszed be, addig nem jelenik meg az írás.
Házigazda
Előzmény: apexsek (#2139)
Na, Magpet teljesen alkalmatlan netkessernek!
Azonnal kérem a teljes törlését az oldalról!
:-))))))))))))
Magpet!
Egy blog szerkesztésénél van mód arra, hogy a játékokhoz hasonlóan akkor jelenjen meg, mikor én akarom?
Tehát szerkeszthessem kedvemre (akár napokig), s utána hajrá?
Azonnal kérem a teljes törlését az oldalról!
:-))))))))))))
Magpet!
Egy blog szerkesztésénél van mód arra, hogy a játékokhoz hasonlóan akkor jelenjen meg, mikor én akarom?
Tehát szerkeszthessem kedvemre (akár napokig), s utána hajrá?
Előzmény: magpet (#2130)
Mit szólnátok ha most hirtelen átmennénk az off fórumba, és ide olyanokat írnánk ami Szg-re mint fejlesztőre tartozik?
Moderátor
Előzmény: feri60 (#2136)
És megint igaz a régi mondás: olyan nincs, hogy mindenkinek jó legyen :)
Na de fiúk, nem OFF-oljátok szét a fórumot? :)
Na de fiúk, nem OFF-oljátok szét a fórumot? :)
Ha meg fáradtak, akkor két eset lehetséges: vagy csendben elpilledve elalszanak, vagy fórumra jönnek harcolni :)
Előzmény: zakany (#2132)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |