Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
Légvonalban mért távolságot jelent.
Ha be vagy jelentkezve akkor a listában nincsenek benne azok a játékok amiket te csináltál, illetve azok amiket már teljesítettél.
Ha be vagy jelentkezve akkor a listában nincsenek benne azok a játékok amiket te csináltál, illetve azok amiket már teljesítettél.
Házigazda
Előzmény: Urániusz (#2229)
Torzult nincs benne, mert arány tartó a méretezés.
A pixelesedés meg sajnos a feltöltött képek minőségéből adódik.
Az új ajánló miatt lett néhány dolog amire majd figyelni kell:
- csak olyan játék lesz a nyitón aminek van képe
- a kép fekvő kell, hogy legyen
- minimum 800x600 -as felbontású legyen
A pixelesedés meg sajnos a feltöltött képek minőségéből adódik.
Az új ajánló miatt lett néhány dolog amire majd figyelni kell:
- csak olyan játék lesz a nyitón aminek van képe
- a kép fekvő kell, hogy legyen
- minimum 800x600 -as felbontású legyen
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#2226)
Gratula, nagyon igényes az új forma !
Egy kérdés: "A közeli játékok" elnevezés valóban a legközelebbi játékokat mutatja, vagy csak a legismertebbeket ?
Egy kérdés: "A közeli játékok" elnevezés valóban a legközelebbi játékokat mutatja, vagy csak a legismertebbeket ?
némelyik kép elég csúnyácska benne... :-( pixeles, torzult.
az ötlet nagyon jó! köszönjük!
az ötlet nagyon jó! köszönjük!
Moderátor
Előzmény: szg (#2224)
...Csak a link nem stimmel, a kép és a cím is ide visz: http ://gpsgames.hu//#
Házigazda
Előzmény: magpet (#2221)
Hát ez az új dolog a főoldalon nagyon szép!!! Remélem, senki nem akarja vissza a régit. :)
Házigazda
Jójó, nem b*szogatásból írtam, csak hát itt volt ez a fórum ugye és voltak ötleteim a jobbításra ;)
Előzmény: szg (#2219)
Kereső: annak a bajait a google -va kellene megbeszélni :)
Koncepció van egy másikra, most az embert keresem hozzá.
Koncepció van egy másikra, most az embert keresem hozzá.
Házigazda
Előzmény: szg (#2218)
A térképről a nem aktuális játékok eltüntetése és a letöltés átalakítása lesz a következő dolog, de eléggé limitál példányszámban kerültem kiadásra :)
Házigazda
Egyébként az oldalon kereséssel is akadnak nehézségek. Pl. tegnap rá akartam keresni a "Keresd a főhőst" játékra, de az oldalsó keresőbe ezt beírva nem hozza fel, de minden mást igen, ahonnan nem egyszerű oda eljutni.
Most rákerestem egy játékra a rövidneve alapján (ggxxxx) és az sem jött fel. Valamit ezzel kéne tenni, mert így nem sok haszna van.
Most rákerestem egy játékra a rövidneve alapján (ggxxxx) és az sem jött fel. Valamit ezzel kéne tenni, mert így nem sok haszna van.
Pontosabban ezt utálom egyedül!A sokáig "beteg" gyakorlatilag csak úgy kereshető játékokat,hogy a rejtőtől kérjem el a jelszót azok zavarnak,az összes többire egy szavam sincs.Bocs Magpet,tényleg kedvellek ismeretlenül is,de a GG982 pont ilyen.Bár azt hiszem ez már nem ehhez a fórumhoz tartozik.
Előzmény: 5N. (#2215)
Úgy látom többeket is zavar,a már nem kereshető játékok megjelenése a térképen.Én is örülnék,ha ez lenne a következő fejlesztés,mert ez már régebben is felvetődött és talán tényleg ezt utálom a legjobban ezen az oldalon.
Előzmény: Csuhás (#2214)
Csak annyit kérnék hogy ha fejlesztés történik, akkor ez a térkép dolog kerüljön előre az elvégzendők sorában.
( A gomb legyen olyan hogy csak a kereshetőket mutassa, azaz a megtaláltakat megszűnteket nem. )
( A gomb legyen olyan hogy csak a kereshetőket mutassa, azaz a megtaláltakat megszűnteket nem. )
Moderátor
Előzmény: Omlás (#2213)
A térképhez kellene egy olyan gomb (nagyon kellene), hogy a már megtaláltakat ne mutassa. Most, hogy nincs ez a gomb, mindenhol ott egy szám, és totál rá kell nagyítani, mire kiböki, hogy: ja ezek már megvannak..., vagy mondjuk egy hiányzik a 6-ból. Nem mindegy.
Most megnéztem, tényleg nem lehet már megtalálást bejelenteni hozzá. Akkor viszont szerintem a térképről is törölni kéne. Semmi értelme tovább megjeleníteni. Csak összezavarja az olyan felületes kessereket, mint én :)
Ezek szerint a többi hiányzó játék is valami hasonló okból tűnt el. Később ellenőrzöm, most mennem kell.
Ezek szerint a többi hiányzó játék is valami hasonló okból tűnt el. Később ellenőrzöm, most mennem kell.
Előzmény: BaliaGy (#2209)
A pingvinek játék március 1-én lezárult. Nem lehet, hogy emiatt nem került bele a szűrésbe?
Előzmény: Yoss (#2208)
Tegnap letöltöttem a térkép oldalról a kincskeresés és adventure játékokat. A térképről kiválasztottam egy pár játékot megkeresésre és elindultam. Rögtön az első játéknál elakadtam, mert a NoéCaching pingvinek nem volt a GPS-ben, pedig a típusa kincskeresés. Ezután volt még legalább 3 másik játék, ami nem került bele a mentésbe, pedig mindegyik kincskereső játék volt.
Most megnéztem számítógépen, hogy hátha benne volt a gpx-ben csak a GPS nem látta (volt már ilyen, amikor a gpx nem a belső memóriába került, hanem memóriakártyára) de nem, nincs benne. Most letöltöttem mégegyszer, de most sincs benne. Szerintem meg kellene nézni a szűrő algoritmust, mert valami nem kerek vele.
Most megnéztem számítógépen, hogy hátha benne volt a gpx-ben csak a GPS nem látta (volt már ilyen, amikor a gpx nem a belső memóriába került, hanem memóriakártyára) de nem, nincs benne. Most letöltöttem mégegyszer, de most sincs benne. Szerintem meg kellene nézni a szűrő algoritmust, mert valami nem kerek vele.
Azt szeretném megtudni az illetékesektől hogy a logoknál mi szükség van a "Módosítások száma:" kijelzésre ? Ha szükséges is, nem férne el -mondjuk- a jobb alsó sarokban kisebb karakterekkel?
Segíts kérlek, mit írjak át hogy jó legyen? ( Nem látok + jelet a szövegben )
Moderátor
Előzmény: Togo (#2203)
Csuhás Nyuszi Láda játéka okozza. A letöltött gpx-be az "ele" tagba bekerült egy plusz jel és azt nem szereti. A letöltött file-t editálni kell és ki kell törölni ezt a jelet és máris jó.
Előzmény: Puszkany (#2202)
Mi lehet a trükk, ha mapszósz alá letöltött gpx-ek közül csak az egyiket "az amiket már teljesítettél" nyitja meg a másik kettőre (teljes és nem teljesített) "xy.pgx nem importálható" cuccot dobja ki? Ez 23-a óta van, előtte minden tuti volt.
Az igaz, hogy van jelszó, de nem tudod semmire használni :-)
(Régebben valóban volt jelszó)
Idézet
Igazolás módja: nincs
(Régebben valóban volt jelszó)
Előzmény: ID-24 (#2200)
OK.
Erről tudtam, de Mikulás azt írta, hogy olyan játékoknál tapasztalta, ahol nincs jelszó. Ennél a játéknál azonban van.
Tehát más játékoknál is előfordulhat ez a jelenség.
Erről tudtam, de Mikulás azt írta, hogy olyan játékoknál tapasztalta, ahol nincs jelszó. Ennél a játéknál azonban van.
Tehát más játékoknál is előfordulhat ez a jelenség.
Játékvezető
Előzmény: szg (#2199)
Miért nem látható Hz logja [2010-03-24 20:45:05] az Új megtalálások között a jobb oldalon?
Játékvezető
ok. ha éjjel, akkor hivlak, hogy te se aludjál. meg majd a mérlegelés után is hivlak. :p
Előzmény: zem (#2195)
Nyugodtan! Bár utána szokás.. :-P (megmondani hány centi, hány deka stb... és ne felejtsd el megszámolni az ujjait! ismerősöknél, az ikerpár után, most született 21 ujjal egy kistáltos.. :-))
Előzmény: zferke (#2194)
.. és olyan van nálad?!? :-)
(és köszi a mát! Te meg csak aludj időben, mert ki tudja melyik éjjel nem fogsz.. :-))
(és köszi a mát! Te meg csak aludj időben, mert ki tudja melyik éjjel nem fogsz.. :-))
Előzmény: zferke (#2192)
Szerintem a fluxuskondenzátorral kell a jövőbe repkedni....:-p
Egyébként kedves zem, boldog mát!
Egyébként kedves zem, boldog mát!
Előzmény: zem (#2191)
Sajnos nem működik az a gomb. Ideiglenes megoldás: visszadátumozni a játékot tavalyra - megnézed - majd megint jövőbe állítod. Kicsi a valószínűsége, hogy pont a múltban kapja el valaki és lebuknál. Aztán vissza a jövőbe... majd a jelenbe. (és már nem tudom, hogy a múltban zavarodtam-e meg, vagy csak a jövőben fogok... :-))
Előzmény: eperdzsem (#2190)
Sziasztok,
Kérdés. Régen nem úgy volt, hogy egy készülő, de még nem publikált játék előnézeti képét meg lehetett tekinteni a készítőnek? Épp dolgozom egyen és jó lenne látni.
Vagy rosszul emlékszem?
Kérdés. Régen nem úgy volt, hogy egy készülő, de még nem publikált játék előnézeti képét meg lehetett tekinteni a készítőnek? Épp dolgozom egyen és jó lenne látni.
Vagy rosszul emlékszem?
Ez egy bug a rendszerben. Én is észrevettem ezt olyan játékoknál, ahol nincs jelszó. Módosítsd a logodat és akkor megjelenik...
Előzmény: R.Guszty (#2186)
Mi az oka, hogy nem számít bele a teljesített játékokba a "Kitelepítés 10. Újbarok" játék? Se a jobboldali listában nem jelent meg, sem a "pucukáknál" nem számít bele. A saját teljesített játékoknál viszont megjelenik és a kryx féle kijelzőn is beleszámít.
Az én tippem az volt, hogy Pupu teljesítéseinek a számához, mint etalonhoz, viszonyít a szerver :-)
Előzmény: yema (#2180)
SzG!
Ez nagyon jó fejlesztés!
Már régóta vártam egy ilyen funkciót!
Sokat könnyit a célpontok kiválasztásánál!
Ez nagyon jó fejlesztés!
Már régóta vártam egy ilyen funkciót!
Sokat könnyit a célpontok kiválasztásánál!
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |