Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
Most volt időm alaposan megnézni a térképet. Csak azért nem írom, hogy tökéletes, nehogy elbízzátok magatokat :-)
Köszönjük!
Köszönjük!
...most már értem a kérdést! Igen, az biztosan Perbál! (Még megnyitás előtt is "Perbál"-nak hívja, csak utána lesz "Pátyon" nevű.)
[De erről magad is hamarosan meggyőzödhetsz, mert a Pörgessd..1-2 megvan, most jön a 3.!]
[De erről magad is hamarosan meggyőzödhetsz, mert a Pörgessd..1-2 megvan, most jön a 3.!]
Előzmény: magpet (#2275)
Az enyémek is helyükön vannak. Ez valami fura bug lesz, ami a Te nevedhez kötődik, nem általános ficsura. :)
Házigazda
Előzmény: Ata72 (#2277)
Szerintem jó. Nokia E75. Automatikusan teszi hozzá, nem én bütykölök.
Ahogy észrevettem csak a logban lévő képek neveit csúsztatja el, nem a falvakat tolja odébb! :) (Túl toltuk, túl toltuk! Béláim!)
Bár, pl.:R.Guszty képeinél nem láttam elcsúszást...
Ahogy észrevettem csak a logban lévő képek neveit csúsztatja el, nem a falvakat tolja odébb! :) (Túl toltuk, túl toltuk! Béláim!)
Bár, pl.:R.Guszty képeinél nem láttam elcsúszást...
Előzmény: magpet (#2275)
Köszönjük az új térképet, kafa lett! (Szg, veled találkoztam tegnap bicózás közben? kerékpáros topikban is írtam)
Korábban Csuhás is felvetette: nem lenne érdemes kipróbálni az oldalsó menüsor baloldalra való átpakolását?
Egy próba erejéig jó lenne :) aztán ha nem tetszik a népnek, akkor nem kell megtartani :)
Korábban Csuhás is felvetette: nem lenne érdemes kipróbálni az oldalsó menüsor baloldalra való átpakolását?
Egy próba erejéig jó lenne :) aztán ha nem tetszik a népnek, akkor nem kell megtartani :)
szg-nek segítség: itt.
Ata72: csak a biztonság kedvéért kérdezem, biztosan jó a geotag? A helyszínt nem ismerem, nem tudom megállapítani, hoyg az ott Páty vagy Perbál. :)
Ata72: csak a biztonság kedvéért kérdezem, biztosan jó a geotag? A helyszínt nem ismerem, nem tudom megállapítani, hoyg az ott Páty vagy Perbál. :)
Házigazda
Előzmény: Ata72 (#2274)
A térképen rátaláltam a Perbálon készült fényképemre, megnyitottam és a -játék oldalon következő- fotó nevét írta alá. Konkrétan "Páty"...
Átnéztem még egy-két tagelt és megjelent képemet és azoknál is ezt tapasztaltam.
Átnéztem még egy-két tagelt és megjelent képemet és azoknál is ezt tapasztaltam.
Előzmény: magpet (#2273)
Ezt hogy érted? Tudsz linkelni egy példát? Egy ilyen képet húzz középre (idézd elő a hibás nézetet), majd a térkép alatt megleled az ide vezető linket.
Házigazda
Előzmény: Ata72 (#2272)
Talán most sikerült megalkotnod a "tökéletes" térképet. Könnyen beállítható, hogy mit mutasson.
Játékvezető
No, újra a fészkesfővárosban. Sajnos magpet tényleg kihasogathatta a tornyokat, mert nem nagyon ment a net.
Viszont most látom a főoldalt és nagyon megszépült. :)
Király a térkép, megmaradtak alul a képarányok, szóval befogom.
Klassz lett, köszönöm.
Viszont most látom a főoldalt és nagyon megszépült. :)
Király a térkép, megmaradtak alul a képarányok, szóval befogom.
Klassz lett, köszönöm.
Nem csak a szűrés! Szerintem nagyot gyorsult a megjelenítés is, szép egyértelmű lett a piros zászló (nincs meg) zöld zászló (megvan), figura (enyém a cucc), fénykép tagolás. Különösen nagy örömöm a geotagelt képek feldobálása a térképre, nagyon profi! Tetszik, hogy a feljövő buborék képeknél és játékoknál is sok infót/közvetlen linket tartalmaz.
Köszönjük!!!
Köszönjük!!!
Házigazda
Előzmény: Ata72 (#2262)
Megsúgom, már van egy félkész verzió, mutatja szépen gyorsan a játékokat, de még nem lehet kattintani a játékokra. Szóval lesz hamarosan..
Moderátor
Előzmény: Omlás (#2259)
Számomra a legszükségesebb fejlesztésnek az látszik (nyilván mindenkinek más), hogy most ha a felső gombsoron a térképre kattintok, akkor egy olyan térkép jön be, ahol nem tudom kiválasztani, hogy csak a "meg nem talált" ládákat mutassa.
Így használhatatlan, mert össze vissza mindenhova rá kell nagyítani, hogy kiderüljön van-e még keresnivalóm a környéken...
Így használhatatlan, mert össze vissza mindenhova rá kell nagyítani, hogy kiderüljön van-e még keresnivalóm a környéken...
Lehet hogy még nem minden részlet van kész, de azok a játékok, képek, leírások amik látszanak azok remekül néznek ki. Tetszik!
Moderátor
Előzmény: Csuhás (#2235)
Tényleg nagyon jó!!!
Egyetlen "komoly" baj, hogy az E90 böngészője nem ismeri ezt a kifinomult technológiát, azért az ajánlóban szereplő összes játékot, képet, térkép-darabkát ömlyesztve hozza egymás alatt. Felkérem szg-t, hogy a hatalmas E90-es közönség érdekében haladéktalanul optimalizálja az oldalt erre a népszerű platformra is! :))
Egyetlen "komoly" baj, hogy az E90 böngészője nem ismeri ezt a kifinomult technológiát, azért az ajánlóban szereplő összes játékot, képet, térkép-darabkát ömlyesztve hozza egymás alatt. Felkérem szg-t, hogy a hatalmas E90-es közönség érdekében haladéktalanul optimalizálja az oldalt erre a népszerű platformra is! :))
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#2256)
most elég f@szányosan néz ki... :o)
unatkozol, szg? :-)
unatkozol, szg? :-)
Moderátor
Ezt nemrégiben én is felvetettem..Szívtam vele eleget.
Az oldal kinézetével kapcsolatban nem félek kihívni Mudman haragját és mélységes lenézését..de nekem tetszik na..Oké nem vagyok dizájner..ezek szerint soha nem is leszek..De akkor is..
Najó, húzok el, nem kell a húrt túl feszíteni..
(Az alsó sorban a képarány megtartását viszont megszavaznám Mudmannak, gyk. azzal egyetértek)
Najó, télleg mentem!
Az oldal kinézetével kapcsolatban nem félek kihívni Mudman haragját és mélységes lenézését..de nekem tetszik na..Oké nem vagyok dizájner..ezek szerint soha nem is leszek..De akkor is..
Najó, húzok el, nem kell a húrt túl feszíteni..
(Az alsó sorban a képarány megtartását viszont megszavaznám Mudmannak, gyk. azzal egyetértek)
Najó, télleg mentem!
Előzmény: magpet (#2248)
További intézkedésig a gugli "kívülről" történő használatát javaslom. De nem feledjük az igényt. :)
Házigazda
Előzmény: Mikulás (#2249)
aért ide egy halovány rofl-ot megengedhetek magamnak, vagy szintén kitiltást kapok? :-)
Moderátor
Előzmény: magpet (#2247)
Ugye, h milyen sz@r játékot keresni? Mennyit szívunk ezzel... Tessék fejleszteni!
Előzmény: magpet (#2248)
Más, egy kereső-támájú kérdés. Az imént logoltam egy régi játékhoz, és a keresővel szerettem volna előkeríteni. Az oldalba épített kereső nem hozott eredményt sem az "emlékező macskakövek", sem az "emlekezo macskakovek" kísérletre. A gugli viszont az "emlékező macskakövek site:gpsgames.hu"-ra rendben hozza a találatokat. Elvileg az oldalba ágyazott dolog is guglista, nem? Mi lehet a dolog oka? Vagy ez egy gugli-rejtély, és ne is gyötrődjek rajta? :)
Házigazda
Én meg akkor elindultam egy elemes flex-szel a Mátrába GSM-tornyokat kivagdosni... :))
Házigazda
Előzmény: mudman (#2246)
Én még az alsó, nxn méretű négyzeteket is meghagynám szabványos fénykép-oldalarányúnak.
Meg talán egy kis térkép, vagy valami jó lenne a szöveg alá, mert így dunsztom sincs, merre is van az a láda, aminek a rövid leírását olvasom.
Na, tényleg elhúztam... De viszek mobilnetet, hogy veletek lehessek. :)
Meg talán egy kis térkép, vagy valami jó lenne a szöveg alá, mert így dunsztom sincs, merre is van az a láda, aminek a rövid leírását olvasom.
Na, tényleg elhúztam... De viszek mobilnetet, hogy veletek lehessek. :)
Előzmény: szg (#2240)
Most is van benne egy szűrés, de szigorítok rajta még.
A főoldalon 30 játék kerül lekérésre, ebből jelenleg 19 jelenik meg...
A főoldalon 30 játék kerül lekérésre, ebből jelenleg 19 jelenik meg...
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#2243)
Jut eszembe, mi volna ha deklarálnánk egy álló, és egy fekvő fix képméretet az oldalhoz. Ami ennek megfelel az lehet a főoldalon is. Ami nem az csak a játék oldalán jelenne meg, esetleg rondán átméretezve.
Moderátor
Előzmény: magpet (#2241)
Előbb ezt gondoltam:
-b...meg megint félregépeltem a games címét :)))
De rájöttem, jó helyen vagyok..
Azt a nagy "blueboxot" kéne levenni és a szöveget inkább szerény picit betűvel írni, alá??..
..sokat doban a dolgon, ha nincs az a "nagy kék"!
-b...meg megint félregépeltem a games címét :)))
De rájöttem, jó helyen vagyok..
Azt a nagy "blueboxot" kéne levenni és a szöveget inkább szerény picit betűvel írni, alá??..
..sokat doban a dolgon, ha nincs az a "nagy kék"!
Idézet
a vízilónak is a sajátja a legszebb gyermek
Még egy otromba, személyeskedő célzás a kis finom piknikus testalkatomra, és bevetem a profilod helyét sóval a szerveren!*
Nekem valami főoldali, kicsit dinamikusan prögő játék-ajánló tetszik. Hogy a kép pontosan hogyan legyen belecipőkanalazva, az jó kérdés, mert ugye nem szabvány a játékképek mérete. Nagyít, kicsinyít, torzít, vág, és ezek kombinációja... Szóval tényleg faragható, de az alapötlet nekem sajnos tetszik. Itt pedig mocskos diktatúra van: ha szg-nek és nekem tetszik, az már 50% GPSGKB. :)
Addig a lelki békéd érdekében nézegess letisztult autós oldalt, ahol még a tartalom is brilliáns! :)))
*
Infó:
Igazából meg persze nem. :)
Házigazda
Előzmény: mudman (#2239)
Bizonyos dolgokban igazad van, az oldal kinézetével nagyon sok helyen nem vagyok megelégedve, de én nem vagyok designer.
Már párszor írtam és mondtam, hogy várom lelkes designer jelentkezését, de eddig senki se érezte úgy, hogy ő lenne az. Nekem pedig nincsenek felesleges százezreim, hogy felfogadjak egyet...
Ja, a csiricsáré dolgok pedig figyelem felkeltőek :)
Egy ötletem még van a kinézet javítására, azzal még teszek egy próbát, hátha roszabb lesz :)
Már párszor írtam és mondtam, hogy várom lelkes designer jelentkezését, de eddig senki se érezte úgy, hogy ő lenne az. Nekem pedig nincsenek felesleges százezreim, hogy felfogadjak egyet...
Ja, a csiricsáré dolgok pedig figyelem felkeltőek :)
Egy ötletem még van a kinézet javítására, azzal még teszek egy próbát, hátha roszabb lesz :)
Házigazda
Előzmény: mudman (#2239)
:)
Érthető, a vízilónak is a sajátja a legszebb gyermek. Bocs. :)
De tényleg csúnya, átláthatatlan. Most elhúzok a Mátrába, de ha érdekel, összeírom miért tartom borzalmasnak. Bár ameddig csak nekem fordul fel tőle a gyomrom, addig inkább megpróbálom megszokni.
És lélekben felkészülni a vizualitás ellen elkövetett következő terrorcselekményre. :)
Érthető, a vízilónak is a sajátja a legszebb gyermek. Bocs. :)
De tényleg csúnya, átláthatatlan. Most elhúzok a Mátrába, de ha érdekel, összeírom miért tartom borzalmasnak. Bár ameddig csak nekem fordul fel tőle a gyomrom, addig inkább megpróbálom megszokni.
És lélekben felkészülni a vizualitás ellen elkövetett következő terrorcselekményre. :)
Előzmény: magpet (#2237)
Nyilván elfogult vagyok, de én nem látom ennyire sötéten a helyzetet. :)
Még gondolkodom, hogy a hozzászólásod törlése után mennyi kitiltást kapj mellé... :)
Még gondolkodom, hogy a hozzászólásod törlése után mennyi kitiltást kapj mellé... :)
Házigazda
Előzmény: mudman (#2233)
Esetleg egy Ctrl+A után Shift+Delete-tel áthelyezni az egészet egy sokkal biztonságosabb mappába. :)
Előzmény: Csuhás (#2235)
No ezt észre se vettem volna... sose néztem eddig a főoldalt.
A képek tényleg furák, talán még kéne a kódot faragni egy kicsit. :-)
A képek tényleg furák, talán még kéne a kódot faragni egy kicsit. :-)
Moderátor
De. Én. :)
Keressétek meg a sajtos weboldal megálmodóját, hátha vannak még ennél is bazáribb ötletei.
Bocsánat, de én hányok tőle, ez katasztrófa. (Tudom, el lehet menni...) :)
A kép fele oldalról, negyede alulról kitakarva. Semmi értelmes nem marad belőle. Az alul futó négyzetek hasonlóan semmitmondóak.
(Kár, hogy a programozási tudás nem mindig jár együtt szépérzékkel.)
Keressétek meg a sajtos weboldal megálmodóját, hátha vannak még ennél is bazáribb ötletei.
Bocsánat, de én hányok tőle, ez katasztrófa. (Tudom, el lehet menni...) :)
A kép fele oldalról, negyede alulról kitakarva. Semmi értelmes nem marad belőle. Az alul futó négyzetek hasonlóan semmitmondóak.
(Kár, hogy a programozási tudás nem mindig jár együtt szépérzékkel.)
Előzmény: magpet (#2221)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |