Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
52 |
Hogyne: a játékok fejlécében megjelent egy "könyvjelző" opció. Ezzel meg tudod jelölni magadnak a kedvenc (vagy épp kiszemelt) játékokat, majd a térképen ezt az ikont bekapcsolva (és esetleg minden mást ki) láthatod csak azokat.
Házigazda
Előzmény: scele (#2438)
Szg: a térképen kinőtt egy új ki/bekapcsolható dolog a fényképek alatt. Az mi? Nem jöttem rá. Titkos fejlesztés? :))
Házigazda
Kell a fenének az óra, perc, másodperc!
Én elégedett vagyok, köszönöm szépen! :o)
Én elégedett vagyok, köszönöm szépen! :o)
Előzmény: pepe (#2433)
Most már az utolsó megtalálás dátumára és megtalálóra kíváncsiak is elégedettek lehetnek. Köszönjük szg! Gondolom, hogy már csak az időpontot (óra:perc:mp) fogják hiányolni, ami az utolsó fórumozónál viszont látszik.
Sebaj, már "csak" ezt kell javítanod, utána hátradőlhetsz, és üzenhetsz nekünk: "Na kinek ny*lj*m még ki a s**gg*t?! :-)))))))
Sebaj, már "csak" ezt kell javítanod, utána hátradőlhetsz, és üzenhetsz nekünk: "Na kinek ny*lj*m még ki a s**gg*t?! :-)))))))
Én meg szeretnék valami olyan keresési lehetőséget, melynek segítségével könnyebben rá lehetne találni egy régi játékra.
Nagyon jó volna! Pl. én sem szeretnék kőműveskedni...
Légyszi, légyszi!!!!
Légyszi, légyszi!!!!
Moderátor
Előzmény: Mikulás (#2429)
Régi kívánság és tudom, hogy többekben megfogalmazódott már: jó lenne, ha lehetne játékokat (outdoor-ra gondolok) is ignorálni (magyarul: számomra megszűntre állítani). Az ignorált játék ugyanúgy beszürkítve jelenne meg, mint a már megtalált vagy a megszűnt, valamint a térképeken sem jelenne meg többet. Van erre valami esély, hogy ez valóra válik?
Ez csak a saját játékoknál igaz.Úgy látszik előbb beszéltem,mint megértettem a problémát.Tehát az nem látszik,hogy amióta én megtaláltam valaki játékát,utánam megtalálta-e már más is.Ilyenformán nekem is jobban tetszett a régi.
Előzmény: 5N. (#2427)
Most megnéztem én is miről is van szó.Ha az egérrel a pipa fölé mész,látszik ki volt az utolsó és mikor.
Előzmény: Csigabiga (#2426)
Nem annyira az a fontos, hogy ki volt az utolsó megtaláló, hanem inkább az, hogy mikor történt a dolog. Jelen állapotban nem látni, hogy volt-e megtalálás a legutóbbi ottjártam óta.
Előzmény: pepe (#2425)
Szerintem meg jó az új változat. Nem tudom, hogy miért tartjátok fontosabbnak azt, hogy ki és mikor volt az utolsó megtaláló annál, hogy eddig hányan találták meg a játékotokat, illletve van/volt-e komment a játékhoz. Hogy ki és mikor volt az utolsó megtaláló, az az adott játéknál megnézhető (persze nem annyira gyorsan, mint összesítve). És a képnek is örülök, mert a játék neve alapján -különösen a hosszabb sorozatoknál- nem ugrik be, hogy az adott játék miről szól(t).
Előzmény: Csuhás (#2424)
Nekem a saját játékok régi verziója jobban tettszett, mert a listában egyben rögtön láttam, hogy ki és mikor találta meg utoljára őket. Saját magamnak minek a kép? Ha másvalaki összes játékát nézem, akkor jó ez a nézet, de a sajáthoz nem lehet legalább választani a régit?
A saját játékoknál nálam nem látszik a ceruza ikon, habár tudom, hogy hol van mert véletlenül már rákattintottam a helyére és bejött a módosítás oldal.
Én is észrevettem valami hibát a saját játékok lapon. 3 oldalon jelennének meg a játékaim. Ha átlépek a 2. oldalra, akkor onnan nem tudok tovább lépni a 3. oldalra, de az elsőre sem tudok visszalépni.
Igen, látom, hogy "csak dísz", de hogy mitől függ, hogy így vagy úgy alakul-e, az -legalábbis számomra- rejtély. Viszont most újból belépve a "Saját játék" menübe már jóval több játéknál (az első lapon egy híjján valamennyinél) van kép, sőt más lapra menve is itt-ott megjelenik már egy-egy kép (korábban egy sem). De ha további lapra kattintok, a lapozás már hatástalan (marad a választott lapon).
Előzmény: magpet (#2414)
Az URL végén a név "csak dísz", előtte az ID-ig tartalmazza a cím a szükséges információt. Ha a végét törlöd, akkor is a megfelelő oldal bújik elő.
Hogy a képek eltűnését mi okozza, azt nem tudom. Talán majd szg... :)
Hogy a képek eltűnését mi okozza, azt nem tudom. Talán majd szg... :)
Házigazda
Előzmény: pepe (#2413)
Utánanéztem, nem ez a gond, sőt: a többképes játékoknál a képek még váltogatják is egymást a "Saját játékok" oldalon. Megnéztem még egy dolgot: már korábban megfigyeltem, hogy az egyes játékok linkjei (címei) hol csak a játék sorszámával érnek végett, vagy ezt még követi a játék neve csupa kisbetűvel. De ezzel sem függ össze az, hogy a kép megjelenik-e vagy sem.
Előzmény: pepe (#2412)
Látom, hogy a "Saját játékok" oldal jelentősen átalakult. Egyik változás, hogy megjelenik a játék képe is. Már ahol. Azt kérdezném, hogy ahol nem jelenik meg, ott a saját leírásomban vagy a program van-e a hiba? Az összes játékomnál szerepel legalább egy kép, de a nem minden többképes játéknál jelöltem ki, hogy melyik legyen "A játék képe".
Lehet, hogy ez a probléma? Na mindjárt utána is nézek.
Lehet, hogy ez a probléma? Na mindjárt utána is nézek.
Az új/változtatott kezdőlap kisebb monitoron "furán" mutat. A "Kedves Látogató"-s részt esetleg figyelemfelkeltőbb helyre, vagy kiemelve kéne, eléggé beolvad, elsikkad így. Illetve a "beépülő tartalom" nevű dolog nálam végig a beépítési fázisban marad.
Vagy munkafázisban kaptam el, és akkor bocs.. csak észrevételek voltak.
Vagy munkafázisban kaptam el, és akkor bocs.. csak észrevételek voltak.
Szg!
Ha jársz erre, nézz rá akkor az emailjeidre is, pár napja küldtem egyet, és azóta tűkön ülve várom a választ, és már nagyon bök :)
Ha jársz erre, nézz rá akkor az emailjeidre is, pár napja küldtem egyet, és azóta tűkön ülve várom a választ, és már nagyon bök :)
Lehet, hogy tényleg kénytelen leszek ilyet csinálni...
vagy le-ddos-oljuk a games-t, minden jelentkezéskor lekérem az összes tag nevét, és abból kiszedem az id-t... :-/
vagy le-ddos-oljuk a games-t, minden jelentkezéskor lekérem az összes tag nevét, és abból kiszedem az id-t... :-/
Moderátor
Előzmény: magpet (#2406)
Biztos megint én vagyok a vaksi és nem látom a "jobb oldalon" (sem) a megoldást... A kérdésem, hogy egy kategória játékait hogyan tudom úgy leszedni egyben, hogy abban a már megtaláltak ne legyenek benne?
Bocsi, ha már volt...
Bocsi, ha már volt...
Vagy a jelentkezési formon kérjetek Games ID-t, abból már tudsz megfelelő URL tákolni, nem? Ez lehet egyfajta beugró feladat is. :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#2405)
szg!
beszéltünk róla, hogy lehet, hogy lesz név alapján user keresési lehetőség....
lassan időszerű lenne a ddrkt6-hoz. ;-)
így gondoltam:
h t t p://gpsgames.hu/profil/sylverrat
case insensitive, urlencode-olt nevekkel. :o)
köszi! :-*
beszéltünk róla, hogy lehet, hogy lesz név alapján user keresési lehetőség....
lassan időszerű lenne a ddrkt6-hoz. ;-)
így gondoltam:
h t t p://gpsgames.hu/profil/sylverrat
case insensitive, urlencode-olt nevekkel. :o)
köszi! :-*
Moderátor
Képfeltöltést nem tervezünk, erre léteznek remek szolgáltatások, fölösleges lenne gyártani egy újabbat. Az ID-keveredéshez viszont nem nagyon tudok hozzászólni, talán tényleg az ellenség keze. De ki az ellenség?*
*Senki ne válaszoljon, költői a kérdés! :)
*Senki ne válaszoljon, költői a kérdés! :)
Házigazda
Előzmény: Fairy (#2403)
Nem lehetne ennek a fórumnak a hozzászólásaihoz képfeltöltési lehetőséget kapcsolni? Pl. szkrínsothoz nem kellene máshova feltöltött képet linkelni.
Mint ennél a hibajelentésnél:

A 2837-es id-jű játékra mutat a link, de a cím a 2840-es id-hez tartozik. Valami összeesküvésre gyanakszom: az ellenség keze betette a lábát?
Mint ennél a hibajelentésnél:

A 2837-es id-jű játékra mutat a link, de a cím a 2840-es id-hez tartozik. Valami összeesküvésre gyanakszom: az ellenség keze betette a lábát?
Emlékeim szerint a viccfórumban nem fajultak el sosem a dolgok.
Csak időnként 18+ vicc is kerül oda, és azért lett sarokba állítva, hogy az oldalon kattogó gyerekek ne kattintsanak oda véletlenül.
Csak időnként 18+ vicc is kerül oda, és azért lett sarokba állítva, hogy az oldalon kattogó gyerekek ne kattintsanak oda véletlenül.
Előzmény: scele (#2400)
Mert mikor még itt volt egy bizonyos egyén, akkor elfajultak a dolgok ottan. Ugyanez igaz a gumiszobára is.
Előzmény: Yoss (#2399)
A "Tudok egy viccet.." fórum miért nem jelenik meg az új fórum bejegyzések között?
Tiltott, vagy mi? És ha igen, miért? Dehonesztáló?
Tiltott, vagy mi? És ha igen, miért? Dehonesztáló?
Úgy látom, az oldal innen-onnan összeszedett kódrészleteket is használ, melyeket nem sikerült hiánytalnul lefordítani. :-DDDDD
[link]
[link]
Moderátor
Én a hozzászólás / negyedév arányra gondoltam!
De igazad van.. Lényeget leírta! Ritkán szólal meg, de akkor nagyon bölcseket mond :)))
GPSAGAMES V 8.88 - FIXED
Fixed several errors in games download in 8.70.
Fixed GPPX information
Other minor bug fixes.
bla bla.. :))
De igazad van.. Lényeget leírta! Ritkán szólal meg, de akkor nagyon bölcseket mond :)))
GPSAGAMES V 8.88 - FIXED
Fixed several errors in games download in 8.70.
Fixed GPPX information
Other minor bug fixes.
bla bla.. :))
Előzmény: magpet (#2392)
Errol sokkal tobbet nem lehet irni szerintem. Vagy kellene egy jofajta szovivo, aki egy bug kijavitasat is 7000 karakterben tudja megenekelni? :)
Házigazda
Előzmény: zakany (#2391)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |