Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
52 |
A játékom oldalán nem tudom megváltoztatni a játék képét. Kérek segítséget. Köszönöm.
Köszönöm a javítást. (A jó szórakozást az oldal biztosítja :-)
Más.
A játékok közül eltűnt a Kalandvár-1. :-( Tudom, hogy a játék csak egy napig volt játszható, de így nem tudom megnézni, hogy rajtam kívül ki teljesítette még. (És más sem láthatja, hogy én milyen ügyes voltam!)
Más.
A játékok közül eltűnt a Kalandvár-1. :-( Tudom, hogy a játék csak egy napig volt játszható, de így nem tudom megnézni, hogy rajtam kívül ki teljesítette még. (És más sem láthatja, hogy én milyen ügyes voltam!)
Előzmény: magpet (#423)
persze!
ie: kijelöl, jobb klikk, nyomtatás..., kijelölt terület
ff: kijelöl, fájl -> nyomtatás..., kijelölt terület
:o)
ie: kijelöl, jobb klikk, nyomtatás..., kijelölt terület
ff: kijelöl, fájl -> nyomtatás..., kijelölt terület
:o)
Moderátor
Előzmény: feri60 (#434)
Meg lehetne oldani valahogy, hogy a játékok oldaláról csak az érdemi rész nyomtatódjon ki?
(lehet, hogy nem elég értelmesen fogalmaztam, de szerintem érthető ;)
(lehet, hogy nem elég értelmesen fogalmaztam, de szerintem érthető ;)
Talán mert Te nagyon leterheltnek látszol, Ő meg mintha nagyon ráérne, meg aztán olyan híre van, hogy irogat programokat :-)
Előzmény: szg (#431)
Hát igen :) Viszont miért neked írogatnak fejlesztési ötleteket?
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#430)
Kettő 9. kesser quiz születet. Kérem az illetékest, hogy az egyiket törölje.
Köszönöm.
Köszönöm.
Játékvezető
Már felmerült ez a probléma, lásd: #389-#392.
OFF:
Jut eszembe - Kerestél a múltkor.
Vendégek voltak nálunk és az unokaöcsém játszott a gépen. Amikor elmentek, kerestelek, de már kikapcsoltál...
ON
OFF:
Jut eszembe - Kerestél a múltkor.
Vendégek voltak nálunk és az unokaöcsém játszott a gépen. Amikor elmentek, kerestelek, de már kikapcsoltál...
ON
Előzmény: petika (#422)
A db szerint nem volt aktív júzer. Hogy ehhez képest hogy oldott meg feladatot, nem tudom, talán majd Gábornak lesz tippje.
Most átkattinottam, bele is került a listába. Innen is kívánok neki jó szórakozást az oldalon! :)
Most átkattinottam, bele is került a listába. Innen is kívánok neki jó szórakozást az oldalon! :)
Házigazda
Előzmény: petika (#422)
A tagok listájával van egy kis gondom. Egy kedves barátom (a javaslatomra! :-) regisztrált az oldalon "MaP" néven, sőt mindjárt sikeresen meg is oldott egy feladatot. A taglistában mégsem látom a nevét az "M" betűnél :-(
Mi az oka ennek? Lehet, hogy más regisztrált felhasználók is hiányoznak a listáról?
Mi az oka ennek? Lehet, hogy más regisztrált felhasználók is hiányoznak a listáról?
A fórumnál, az oldalak lapozása számsoron, ha visszaolvasok, nem látom, hogy hányasat nyomtam meg, (hol tartok), lehetne vastagítani, vagy más színre állítani, vagy valami más kiemelést létrehozni?
a fórumban a lapozónál a pillanatnyi oldal számát linketleniteni, illetve egy előre, vissza gombot hozzácsapni megoldható lenne? a gánti találkozó fórumába belekeveredtem, amikor próbáltam visszaolvasni...
mondjátok, mire van igény, hátha van a zokni mellett a fiókban egy eltévedt szkript is... :o)
mondjátok, mire van igény, hátha van a zokni mellett a fiókban egy eltévedt szkript is... :o)
Moderátor
van ott minden, bár szerintem egy párhetes pizza és egy zokni is lapulhat bent. a szag alapján legalábbis... :o)
Moderátor
Előzmény: magpet (#413)
Jöhet a szkript! :)
(Csodálkoznék, ha nem lenne készen a fiókban... :)
(Csodálkoznék, ha nem lenne készen a fiókban... :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#411)
nem lehetne a nevükben hibás angolsággal színt hordozó játékosok nevét az adott színnel kiemelni? :o)
Moderátor
Előzmény: szg (#400)
Néhány tagnál ez látszik:
Legutóbb bejelentkezett: 1999-11-30
A kis betűs tag nevére kattintva, utána már boldra vált a betűtipus.
Legutóbb bejelentkezett: 1999-11-30
A kis betűs tag nevére kattintva, utána már boldra vált a betűtipus.
Már hogyne lenne? Ha beírsz ide egy ilyesmi kérdést, akkor mindig akad egy szathanovista admin, aki felcsapja a phpmyadmint, és alárulja, hogy most éppen 329. Kár lenne ezt programozgatni. :)
Házigazda
Előzmény: MrZerge (#404)
Ez egy vicces gond volt. Mindenféle oldalak mindenféle képei megjelentek, még itt is pl. a játékok képei. Viszont fejléc és guglimap nem. Restartáltam a pécát, és most fel vagyon támadva.
Kft: "Ki érti ezt, ki érit ezt? Én nem!"
Kft: "Ki érti ezt, ki érit ezt? Én nem!"
Házigazda
Előzmény: szg (#403)
Nálad van a gond, a guggli map is erre utal, megvan a fejléc.
Vagy hiányzik másnál is?
Vagy hiányzik másnál is?
Házigazda
Előzmény: magpet (#401)
Viszont odalett a fejléc. Vagy ismét eltelt egy hét, és jön az újabb design? :)
Házigazda
Előzmény: szg (#399)
Azok csak a classok nevei, amik máshonnan öröklődtek, ne tulajdoníts neki nagy jelentősséget :)
Előkerítettem a hiányzó tagokat is.
Moderálva szg által
Előkerítettem a hiányzó tagokat is.
Moderálva szg által
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#391)
Ez az a titkos számítás, amit egyszer súlyos röhögések közepette álmodtunk meg? Képes voltál leprogramozni? :)
Házigazda
Előzmény: szg (#387)
Hát nem tudom...
Én több megtalálással és hozzászólással ugyanolyan betűvel vagyok írva, mint nemegy egy nullás társunk.
Én több megtalálással és hozzászólással ugyanolyan betűvel vagyok írva, mint nemegy egy nullás társunk.
Előzmény: SylverRat (#391)
és ezt hogyan tudom megtalálások száma, hozzászólások száma, bejelentett és kijavított bugok száma szerint rendezni? :o)
Moderátor
Előzmény: szg (#387)
ahogy látom, 3 csoportra vannak szedve a júzerek:
alap, aktív, nagyon aktív.
alap, aktív, nagyon aktív.
Moderátor
Előzmény: Csigabiga (#388)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |