Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
Az EGYÉB kategória megbontását javaslom két új kategória létrehozásával:
1. Mozgó (Utazó, Csavargó, ...)
2. Az Adventure-hoz hasonló, de induló koordináta nélküli játékoknak: Kalandor, Felfedező, ...
Az külön eldönthető, hogy ánglius vagy magyaros neveket adunk-e.
1. Mozgó (Utazó, Csavargó, ...)
2. Az Adventure-hoz hasonló, de induló koordináta nélküli játékoknak: Kalandor, Felfedező, ...
Az külön eldönthető, hogy ánglius vagy magyaros neveket adunk-e.
- visszakerült a hír topic indítás
- PDA -ról játék bejelentés fixelve
- PDA -ról játék bejelentés fixelve
Házigazda
nem tudom az új hírt kommentelni!
kérem vissza a topic-gyártó linket! ;-)
kérem vissza a topic-gyártó linket! ;-)
Moderátor
Nagyon jó lenne ha PDA-ról, vagy wap-ról is lehetne logolni. Akkor elkerülhetők lennének az olyan esetek, mint ahogy ma jártam, amikor csak otthon derült ki, hogy rosszul értelmeztem a leírást, és nem is az a jelszó amit én annak gondoltam.
a játékokat nem lehetne számozni valahogy? már kezdek belezavarodni...
és az új játékok rovatban (bal alul) feltüntetni vhogy a kategóriát is?
és az új játékok rovatban (bal alul) feltüntetni vhogy a kategóriát is?
Moderátor
Az ilyen megjegyzésekkel nem használsz az ügynek. Ez két lépés volt hátra, pedig még egyet sem léptünk előre. ;-)
Játékvezető
Előzmény: SylverRat (#475)
látom, még azt a bug-fixet sem, amit pedig elküldtem mélben... :-(
vagy csak nincs kivezetve a mezei júzer számára látható felületre?
@ID-12082 (kiírtam végig a neved, bár utána kellett néznem... :o) ) :
szerintem félnek, hogy ha bele tudok írni a kódba, átveszem a hatalmat a szerver felett, és spam-ek küldésére vagy botnet részeként fogom felhasználni... :-D
vagy csak nincs kivezetve a mezei júzer számára látható felületre?
@ID-12082 (kiírtam végig a neved, bár utána kellett néznem... :o) ) :
szerintem félnek, hogy ha bele tudok írni a kódba, átveszem a hatalmat a szerver felett, és spam-ek küldésére vagy botnet részeként fogom felhasználni... :-D
Moderátor
Előzmény: szg (#473)
Értem a dolgot, ott is volt a :)
SylverRat már eddig is sokat segített nekem, meg gondolkodunk is, hogyan lehetne hivatalos formába önteni majd a dolgot.
A keret rendszer pedig úgy lett kialakítva, hogy más is bele tudjon nyúlni, mert ez votl az eredeti elképzelés is.
Amúgy mielött kitör a pánik: egy hete nem fejlesztetettem ide semmit :)
SylverRat már eddig is sokat segített nekem, meg gondolkodunk is, hogyan lehetne hivatalos formába önteni majd a dolgot.
A keret rendszer pedig úgy lett kialakítva, hogy más is bele tudjon nyúlni, mert ez votl az eredeti elképzelés is.
Amúgy mielött kitör a pánik: egy hete nem fejlesztetettem ide semmit :)
Házigazda
Előzmény: ID-24 (#472)
Nem leváltani akarlak, hanem egy olyan megfelelő "segéderőt" javaslok melléd, aki érti a dolgát és van szabadideje, ami neked érthető okokból nincs elég erre a célra.
Nem tudom mennyire ismered a gc.hu-t, ezért elmondom, hogy ott ugyanez a helyzet hosszú ideje. A fejlesztőnek is meg kell élnie valamiből. Ott most már szó sem lehet arról, hogy valakit oda engedjenek a rendszer közelébe. Itt még viszonylag az elején jártok a fejlesztéseknek, ezért el lehetne kerülni az ottani áldatlan helyzet megismétlődését.
Ennyi.
Amit eddig tettél az is hatalmas munka lehetett, de közel sincs minden elvégezve. Soha nem is lesz, mert mindig felmerül valami új ötlet.
Nem tudom mennyire ismered a gc.hu-t, ezért elmondom, hogy ott ugyanez a helyzet hosszú ideje. A fejlesztőnek is meg kell élnie valamiből. Ott most már szó sem lehet arról, hogy valakit oda engedjenek a rendszer közelébe. Itt még viszonylag az elején jártok a fejlesztéseknek, ezért el lehetne kerülni az ottani áldatlan helyzet megismétlődését.
Ennyi.
Amit eddig tettél az is hatalmas munka lehetett, de közel sincs minden elvégezve. Soha nem is lesz, mert mindig felmerül valami új ötlet.
Játékvezető
Előzmény: szg (#458)
H.Gáborral egészen pontosan abban egyeztünk meg, hogy itt találkozunk vasárnap 9:00-kor:
N 46 05,122 E 18 07,525 (közkutnál)
Ő igért kötelet, én viszek egy viszonylag vékony emberre való beülőt.
Szerintem ha többen vagyunk a jó kedv hatványozódik.
N 46 05,122 E 18 07,525 (közkutnál)
Ő igért kötelet, én viszek egy viszonylag vékony emberre való beülőt.
Szerintem ha többen vagyunk a jó kedv hatványozódik.
Előzmény: vtsp-tav (#467)
akkor ennyit a vasárnapi tanulásomról... :-)
H.Gáborék, Luxi69-ék, MrZerge biztos ott lesz.
H.Gáborék, Luxi69-ék, MrZerge biztos ott lesz.
Moderátor
Előzmény: Csuhás (#466)
Hmm még nem alakult ki a hétvégém, de ha akartok falat mászni vihetek kötelet beülöt stb. biztosítani, ereszkedni. Egy spontán buli az jó lehet...
Moderátor
Előzmény: SylverRat (#462)
én ezen a hétévgén nem nagyon fogok ráérni... :-(
mi ott lefelé jöttünk anno, és azon elmélkedtünk, hogy visszafelé meg sem próbálnánk... :o)
de H.Gábor biztos ismeri a járást arra.
mi ott lefelé jöttünk anno, és azon elmélkedtünk, hogy visszafelé meg sem próbálnánk... :o)
de H.Gábor biztos ismeri a járást arra.
Moderátor
Előzmény: MrZerge (#463)
Ja, és ami kimaradt a lényeg: GCfal1 teljesítése. Legalábbis erre van kiélezve a dolog :-)
Előzmény: MrZerge (#463)
én benne vagyok, hogy szervezzünk gpsgames-es találkozót pécsen... :-)
csak ládázás és játékok, szalonnasütés és sörözés, esetleg egy whereigo játék vmerre... :-) de semmi verseny fíling, nevezés meg hasonlók. pihenés.
ha Csuhás ráér, és hajlandó jönni, akkor egy köteles gcfal1 mászás.
már csak szerezni kéne vkit, aki megszervezi...
egyben lehetne tartani egy LGT-s falmászást is, a komplett túra ami arra megy ~10km, 360m szinttel, tehát gyerekeknek is ajánlott. 5 láda van útközben. a pálos kolostorromnál lehet ebédelni.
csak ládázás és játékok, szalonnasütés és sörözés, esetleg egy whereigo játék vmerre... :-) de semmi verseny fíling, nevezés meg hasonlók. pihenés.
ha Csuhás ráér, és hajlandó jönni, akkor egy köteles gcfal1 mászás.
már csak szerezni kéne vkit, aki megszervezi...
egyben lehetne tartani egy LGT-s falmászást is, a komplett túra ami arra megy ~10km, 360m szinttel, tehát gyerekeknek is ajánlott. 5 láda van útközben. a pálos kolostorromnál lehet ebédelni.
Moderátor
Előzmény: magpet (#461)
Ez a hétvége nálam is sűrű, biztosan nem jön össze. De ne adjuk fel a kérdést!
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#460)
gyertek hétvégén, úgy tudom, lesz itt vmi csapatos gcfal1 mászás is...
(jah, az nem ezen az oldalon van fent...)
de én nem biztos, h ott leszek, még van jövőhéten egy nekirugaszkodásom, azt végeztem... :-) (jah, meg hnap is... :-( )
(jah, az nem ezen az oldalon van fent...)
de én nem biztos, h ott leszek, még van jövőhéten egy nekirugaszkodásom, azt végeztem... :-) (jah, meg hnap is... :-( )
Moderátor
Előzmény: magpet (#459)
Valamikor a GPSG KB meneszthetne egy küldöttséget Pécsre. Lehetne tárgyalni SylverRat-tel az inygenmunkáról :), valamint lecombozni az ott már szép számmal kinőtt játékokat. Meg aztán Pécs amúgy is jó hely. :)
Házigazda
Előzmény: szg (#458)
Na szép :) Nem figyelek egy pár napig és le akarnak váltani :)
Amúgy már bennünk is felmerült az ötlet SylverRat -talk kapcsolatban.
De az én szabadidőm is megvásárolható, emailban várom a fejlesztési ötleteket és amit a számlámra beérkezik a megfelelő összeg, már el is dobok minden mást :)
Amúgy már bennünk is felmerült az ötlet SylverRat -talk kapcsolatban.
De az én szabadidőm is megvásárolható, emailban várom a fejlesztési ötleteket és amit a számlámra beérkezik a megfelelő összeg, már el is dobok minden mást :)
Házigazda
Előzmény: vtsp-tav (#457)
sok szabadidővel [...] rendelkező
nah ez még jövő hét végéig anyira nem igaz rám... aztán már csak államvizsga júniusban. :-)
nah ez még jövő hét végéig anyira nem igaz rám... aztán már csak államvizsga júniusban. :-)
Moderátor
Előzmény: ID-24 (#455)
Javaslom hogy a találékony és sok szabadidővel meg energiával rendelkező SylverRat kerüljön közelebb a tűzhöz. Azaz, engedjetek neki is fejleszteni, mert megint az ismerős mondatot látom a fejlesztő nem ér rá.
Játékvezető
Előzmény: SylverRat (#451)
:) Valahogy mindig elmarad, de rajta vagyunk! Nem egyszerű Fünfkirchen belvárosában. - ugyanis az idő szűkössége miatt eléggé korlátozott a mozgásterünk ilyen célokra.. de legkésőbb hétvége!:)
Előzmény: SylverRat (#453)
sőt, ugyanez felmerült már a saját játékokra is... :-)
nem baj, ha nem olvassátok a fórumot, ha inkább geo-rajzoltok helyette... :-P
nem baj, ha nem olvassátok a fórumot, ha inkább geo-rajzoltok helyette... :-P
Moderátor
Előzmény: vtsp-tav (#452)
nem vagyok nagy fórumolvasgató.. persze gondolhattam volna, h másban is már megfogalmazódott ez az igény
Előzmény: SylverRat (#451)
olvass vissza... volt már párszor. :o)
tervben van, de a Fejleszgtő épp (hogy is fogalmazott magpet?) "megélhetési fejlesztéssel tölti az idejét"... :-)
tervben van, de a Fejleszgtő épp (hogy is fogalmazott magpet?) "megélhetési fejlesztéssel tölti az idejét"... :-)
Moderátor
Előzmény: vtsp-tav (#450)
Sziasztok!
azt nem lehetne megoldani, hogy a profilnál rá lehessen kattintani a megtalálásokra?
azt nem lehetne megoldani, hogy a profilnál rá lehessen kattintani a megtalálásokra?
Otthon és a munkahelyen szoktam belépni, ez soha sincs egy időben.
Véletlenül lehet két böngészőben is megnyitva (IE6).
AVG free-t használok.
A cookie kezelés olyan, hogy a geocaching oldalon és a Google csoporton megfelelő.
Véletlenül lehet két böngészőben is megnyitva (IE6).
AVG free-t használok.
A cookie kezelés olyan, hogy a geocaching oldalon és a Google csoporton megfelelő.
Előzmény: szg (#444)
Akkor ezt most én is megértettem, mert összesen 4 gépről szoktam belépegetni.
Házigazda
ezt nem lehetne vhogy megoldani?
én is használnám xp ie7, xpff2, ubuntu ff3 ... alól... így mindig mindenhova be kelllépnem...
én is használnám xp ie7, xpff2, ubuntu ff3 ... alól... így mindig mindenhova be kelllépnem...
Moderátor
Huh... ezzel nem tudom mi lehet a gond, és utánanézni is nehezen tudok, mert a szükségesnél eggyel kevesebb okostelefonom van...
Amúgy milyen oprendszer van a telefonon?
Amúgy milyen oprendszer van a telefonon?
Házigazda
Előzmény: Éva (#443)
Ha több helyről és/vagy több böngészőből jelentkezel be akkor azok felülírják egymást és csak az utolsó lesz érvényes.
Ha tiltva van a cookiek elhelyezése akkor nem működik ez a funkció
A vírus/sypware írtók előszerettel törlik a cookikat, akár ez is lehet a gond.
Ezekből valamelyik eset fennáll?
Ha tiltva van a cookiek elhelyezése akkor nem működik ez a funkció
A vírus/sypware írtók előszerettel törlik a cookikat, akár ez is lehet a gond.
Ezekből valamelyik eset fennáll?
Házigazda
Előzmény: MrZerge (#442)
Erdeklodnek, hogy okostelefonrol miert nem tudom bejelenteni a megtalalasokat? Mindig visszaugraszt a fooldalra, akar jo a jelszo, akar nem. Ha esetleg vki tudja, mit kene beallitanom, pls arulja el! (nem wap, mobilinternet)
Megint elfelejti a bejelentkezésem.
Mielött valaki megkérdezné: igen bepipáltam ahol kell :-)
Mielött valaki megkérdezné: igen bepipáltam ahol kell :-)
Ha visszaolvasok a fórumba, nem jelzi semmi, hogy hányadik oldalon vagyok.
na de hogy a kiszti és a prüntyi nevét elírod... innen kopipasztázhatod... :-D
kép: nekem is volt, szépen rakd fel utánuk azokat, amiket végül akarsz, az előtte lévőket meg töröld... :-)
kép: nekem is volt, szépen rakd fel utánuk azokat, amiket végül akarsz, az előtte lévőket meg töröld... :-)
Moderátor
Előzmény: scele (#439)
A játékom oldalán nem tudom megváltoztatni a játék képét. Kérek segítséget. Köszönöm.
Köszönöm a javítást. (A jó szórakozást az oldal biztosítja :-)
Más.
A játékok közül eltűnt a Kalandvár-1. :-( Tudom, hogy a játék csak egy napig volt játszható, de így nem tudom megnézni, hogy rajtam kívül ki teljesítette még. (És más sem láthatja, hogy én milyen ügyes voltam!)
Más.
A játékok közül eltűnt a Kalandvár-1. :-( Tudom, hogy a játék csak egy napig volt játszható, de így nem tudom megnézni, hogy rajtam kívül ki teljesítette még. (És más sem láthatja, hogy én milyen ügyes voltam!)
Előzmény: magpet (#423)
persze!
ie: kijelöl, jobb klikk, nyomtatás..., kijelölt terület
ff: kijelöl, fájl -> nyomtatás..., kijelölt terület
:o)
ie: kijelöl, jobb klikk, nyomtatás..., kijelölt terület
ff: kijelöl, fájl -> nyomtatás..., kijelölt terület
:o)
Moderátor
Előzmény: feri60 (#434)
Meg lehetne oldani valahogy, hogy a játékok oldaláról csak az érdemi rész nyomtatódjon ki?
(lehet, hogy nem elég értelmesen fogalmaztam, de szerintem érthető ;)
(lehet, hogy nem elég értelmesen fogalmaztam, de szerintem érthető ;)
Talán mert Te nagyon leterheltnek látszol, Ő meg mintha nagyon ráérne, meg aztán olyan híre van, hogy irogat programokat :-)
Előzmény: szg (#431)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |