Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
A két Kő kövön játékot így akartam megcsinálni, egymásra épülve, de két külön játékként tudtam csak megcsinálni. Lehet, hogy én szúrtam el valamit?
Előzmény: szg (#622)
Javaslom SylverRat napi menüjének kiíratását oda. Aztán aki csatlakozni akar a fogyókúrához könnyebben megteheti. :)
Előzmény: SylverRat (#629)
csak nekem tűnik úgy, hogy a felső narancs alapon fehér menüsor összébb csúszott?
csak nem egy új menüpontnak készül a hely? ;-)
csak nem egy új menüpontnak készül a hely? ;-)
Moderátor
A guggli maphoz kijött egy frissítés, ezért IE6 alatt nem működtek az odalak, amíg nem javítják, addig le lettek tiltva a térképek, így elérhetőek a játék oldalak.
Moderálva szg által
Moderálva szg által
Házigazda
Ügyes és kreatív megoldás, erre nem gondoltam. De azért ki lesz majd javítva :)
Az egri játékot én vasárnap tervezem teljesíteni, mert amúgy is ott kell lennem fotózás ügyileg. Meg most érdemes ezenkívül is oda menni: csütörtöktől vasárnapig várjátékok sok fellépővel, többek között a Mare Temporis Alapítvány is ott lesz akikhez tartozok :)
Az egri játékot én vasárnap tervezem teljesíteni, mert amúgy is ott kell lennem fotózás ügyileg. Meg most érdemes ezenkívül is oda menni: csütörtöktől vasárnapig várjátékok sok fellépővel, többek között a Mare Temporis Alapítvány is ott lesz akikhez tartozok :)
Házigazda
Előzmény: zem (#624)
Úgy oldottam meg, hogy a játékot jövőbeli időpontra írtam. Így a megjelenését láttam, alakítgathattam, mikor késznek tartottam átállítottam az aznapi dátumra. Persze akkor volt ciki, mikor szórakozott a netem és nem tudtam átállítani... :-) (és köszönöm Andi a játékod, amúgy is vasalt a fiam, hogy menjünk el Egerbe - így nagyobb a késztetés :-))
Szg: az adventure ilyen lehetősége számomra sem volt tiszta, reklámozd jobban, dőlni fognak az ötletek - találkozó nélkül is... ;-)
Szg: az adventure ilyen lehetősége számomra sem volt tiszta, reklámozd jobban, dőlni fognak az ötletek - találkozó nélkül is... ;-)
Előzmény: (#)
Többlépcsős játékra az Adventure van ahol szépen föl lehet fűzni egymás után a játékokat, az egyes lépések csak az előző teljesítése után jelennek meg. Eddig az elmélet :)
Ezt valamikor az induláskor megcsináltam, de gyakorlatban még senki sem használta, utána kell járni a dolognak, de egy ilyen játék jó premier lenne a kategegóriának.
Ezt valamikor az induláskor megcsináltam, de gyakorlatban még senki sem használta, utána kell járni a dolognak, de egy ilyen játék jó premier lenne a kategegóriának.
Házigazda
Volt előnézet, de most épen elromlott szegény... valamilyen megfontolásból Adatlap -nak hívják azon az oldalon ahol a játékot szerkeszted. Alkalomadtán mejavítom.
Házigazda
Igazán nincs mit, bár nem csináltam semmit :)
Biztos a bitmanók megrágták a drótokat :)
Biztos a bitmanók megrágták a drótokat :)
Házigazda
Előzmény: zem (#616)
Most épp megy, átviszi, heuréka, halleluja! Mit csináltál vele szg-mester? :-) (vagy a szolgáltatóval?!? ;-))
Előzmény: zem (#615)
Próbálkozik a módosítás gomb után kb 3 percig, majd az oldal nem jeleníthető meg hibaüzi jön ki. De próbálkoztam másik gép alól is, újraindítások stb. Viszont: nem jön be gmail sem, kommunikációs dolgok, szóval errefelé általános behalás van, esetleg az invitelt kéne kivinni valahova messze..
Képfeltöltésig még el sem jutottam, csak a szövegben akartam pár értelemzavaró hibát kiszedni, ill linkelni még, de ez ráér (majd ha úgy dönt a szolgáltató, megtörténik a dolog). Az esetleges buta fogalmazásokat nézzétek el, de a többi már jó benne!
Kérlek szépen vedd újból a nevedre, módosítsd a dátumot, hadd éljen a játék! (módosítgatásokra nem kérlek, nem akarom elvonni a hasznos energiáid a fejlesztéstől :-)) Köszönöm!
Képfeltöltésig még el sem jutottam, csak a szövegben akartam pár értelemzavaró hibát kiszedni, ill linkelni még, de ez ráér (majd ha úgy dönt a szolgáltató, megtörténik a dolog). Az esetleges buta fogalmazásokat nézzétek el, de a többi már jó benne!
Kérlek szépen vedd újból a nevedre, módosítsd a dátumot, hadd éljen a játék! (módosítgatásokra nem kérlek, nem akarom elvonni a hasznos energiáid a fejlesztéstől :-)) Köszönöm!
Előzmény: szg (#614)
Nevemre vettem a játékot tesztelési célból (már vissza adtam). Mindent tudtam rajta módosítani, képet hozzáadni, stb.
A behal, leáll alatt pontosan mit is értünk? Kapsz valami hiba üzenetet, üres lesz a képernyő és utána semmi sem jelenik meg vagy mit?
Ha üres képernyő és sokat tölt: néha nagyon belassul a szerver, akkor hagyni kell békén és 5-10 perc múlva újra megpróbálni.
Ha file feltöltés közben történik ez akkor próbálj kisebb képet feltölteni, háta a feltöltési idő limitet léped túl.
Ennyi ötletem van most. Ha végleg nem boldogulsz akkor küld el mailban, hogy mit szeretnékl még hozzá tenni és megcsinálom én (hátha kiderül közben, hogy mi lehetett a gond)
A behal, leáll alatt pontosan mit is értünk? Kapsz valami hiba üzenetet, üres lesz a képernyő és utána semmi sem jelenik meg vagy mit?
Ha üres képernyő és sokat tölt: néha nagyon belassul a szerver, akkor hagyni kell békén és 5-10 perc múlva újra megpróbálni.
Ha file feltöltés közben történik ez akkor próbálj kisebb képet feltölteni, háta a feltöltési idő limitet léped túl.
Ennyi ötletem van most. Ha végleg nem boldogulsz akkor küld el mailban, hogy mit szeretnékl még hozzá tenni és megcsinálom én (hátha kiderül közben, hogy mi lehetett a gond)
Házigazda
Előzmény: zem (#613)
Ok, de más gond is van/lehet vele. Behozza az oldalt, nálam a játék de amint a módosítás gombra nyomok, behal az oldal, leáll, eltűnik. Újra nyitom, újra kezdem, ezt játszotta többször is már ma. :-( Menni fog még ma? (most lenne aktuális élesíteni :-()
Előzmény: szg (#612)
Kérném szépen vissza a (jövőbelire állított) "Kocsmatúra" játékomat! Mire beírtam - kirakott a rendszer, ám a játék benn van. Szeretném befejezni, fotókkal, leellenőrizni..
Köszönöm!
Köszönöm!
Van itt némi zoológiai zűrzavar. Relativisztikusan megrövidült puputeve és nagyszarvú kőszáli kecskévé avanzsált zerge :-)
Az einsteni relativitás értelmében ez a kép hiteles, a nagy sebességed miatt látjuk a relativisztikus rövidülést :-)
Előzmény: Pupu (#607)
Az én avatar képem négyzetalakú, mégis ilyen nyúlánk teve lett belőlem. Mi lehet a megoldás, hogy teljes szépsegemben tündököljek?
méret nem számít, átméretezi. 4zet alakú legyen, akkor nem lapítja ki...
Moderátor
Előzmény: feri60 (#604)
A fórum avatar milyen méretű legyen? Elég idióta a fejem így összenyomva (meg különben sem egy nagy szám) ;)
Ötletekben nincs hiány és köszönjük az újabb ötleteket is :)
Folyamatosan megy az ötletek priorizálása, de előbb útobb mindenre sor kerül... talán :)
Folyamatosan megy az ötletek priorizálása, de előbb útobb mindenre sor kerül... talán :)
Házigazda
Előzmény: Qwak (#598)
Hajaj... ezt mindig elfelejtem, hogy az emberek a legváratlanabb helyeken szeretik a frissítés gombot nyomogatni... :) Barkácsolok rá valami megoldást, addig meg köves SylverRat tanácsát :)
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#600)
Hajaj támadnak az oroszok! Valahányszor frissítést nyomok a Nyelvóra Bicskén ládikánál annyiszor újra felrakja a feltöltött fotómat! Segítség! Mit tegyek? :-)
Moderátor
Igen, már felmerült a képnézegetés cizellálása. Egészen biztos vagyok benne, hogy szg feljegyezte, de van pár dolog, ami előbbre való. Például készül egy kicsit részletesebb jelentkezési űrlap versenyekhez, valamint egy-két olyan dolog, amiről nem fecseghetek. :)
A bíztatást köszönjük, igyekszünk. Persze főleg szegény szg. :) Jöhetnek az ötletek, tippek, új játékok! Meg Ti is a mindenféle GPSGames bulikra! :)
A bíztatást köszönjük, igyekszünk. Persze főleg szegény szg. :) Jöhetnek az ötletek, tippek, új játékok! Meg Ti is a mindenféle GPSGames bulikra! :)
Házigazda
Előzmény: Qwak (#598)
Nem tudom, hogy írták-e már, de szerintem nagyon kéne, hogy lehessen a teljes méretű képek között lapozni (a felugró ablakban), miután rányomtunk egy kicsire. Egy praktikus (bár kicsit bonyolult) megoldás, hogy a teljes kép jobb oldalára kattintva a következőre vált, a bal oldalára pedig az előzőre (image map-pel, meg egy kis php-s képméret számolással lehetne megoldani így első gondolatra..)
Persze egy sima is megfelelne, vagy akár a geocaching.hu-s "képre link" megoldás.. az a legegyszerűbb =)
Egyre jobb az oldal, úgyhogy csak így tovább!
Persze egy sima is megfelelne, vagy akár a geocaching.hu-s "képre link" megoldás.. az a legegyszerűbb =)
Egyre jobb az oldal, úgyhogy csak így tovább!
A PDA nem is uri huncutsag, hanem maga az igazi kihivas! Add el a csikszet, es vegyel a teszkoban egy GPS-es PDA-t! Meglatod, sokkal erdekesebb lesz az eleted! :)
Házigazda
Előzmény: Szab (#596)
Azért wap is lehetne, bár végülis kissé körülményesen így is néztem már innen segítséget wapon keresztül.* Ez szerintem jelenleg még jóval több ember boldogságát szolgálná, mint az olyan úri huncutságok, hogy PDA. De lehetne róla szavazást tartani :))
(*: Van web-wap átalakítós oldal, azt használtam. Csak bejelentkezni nem sikerült, így se találatot bejelenteni, se fórumhoz hozzászólni nem lehetett. Geocaching.hu-t így használva akár fórumozni is lehet wapról.)
(*: Van web-wap átalakítós oldal, azt használtam. Csak bejelentkezni nem sikerült, így se találatot bejelenteni, se fórumhoz hozzászólni nem lehetett. Geocaching.hu-t így használva akár fórumozni is lehet wapról.)
Előzmény: szg (#594)
Persze, meg minden usernek a saját szinében pompázó, és persze mikorsütőre optimalizált változat is :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#593)
És melyik lesz meg előbb? A PDA-s verzióból ugye lesz külön álló/fekvő QVGA, álló/fekvő VGA, minden jelentősebb szimbi jánosos okostelcsire optimalizált? :)
Házigazda
Előzmény: szg (#592)
Hát csak részben. A nyomtatóbarát változatnál ugyen nincsen menü, fejléc, stb, míg pda-nál kell az össze kiegészítő dolog is...
Házigazda
Előzmény: magpet (#591)
Erre a hsz gondolsz? [link]
Ez egy másik topickban esett meg, viszont oda semmi értelmes oka sincs a dolognak...
Éva kutyákról meg ebben a topickbna érdeklődőtt [link]
Vagy valami nagyon összekeveredett, vagy esetleg téged csalnak meg az emlékeid... ennek még utánanézek.
Ez egy másik topickban esett meg, viszont oda semmi értelmes oka sincs a dolognak...
Éva kutyákról meg ebben a topickbna érdeklődőtt [link]
Vagy valami nagyon összekeveredett, vagy esetleg téged csalnak meg az emlékeid... ennek még utánanézek.
Házigazda
Előzmény: petika (#588)
Én határozottan úgy emlékszem, hogy Éva kérdésére miszerint vajon kutyával mehet-e keresni (ő is a fórumon kérdezte) én válaszoltam szintén a fórumon.
Előzmény: szg (#585)
Lenne egy javaslatom.
Jó lenne, ha lenne a játékoknak egy nyomtatóbarát változata, ami kizárólag a játék leírását (természetesen ebbe beleértve a játék nevét, koordinátáit, rövid és részletes leírását) tartalmazná mindenféle kép és egyéb sallang, valamint a megtalálók bejegyzései nélkül.
(A geocaching.com-nál találkoztam pl. hasonló megoldással.))
Jó lenne, ha lenne a játékoknak egy nyomtatóbarát változata, ami kizárólag a játék leírását (természetesen ebbe beleértve a játék nevét, koordinátáit, rövid és részletes leírását) tartalmazná mindenféle kép és egyéb sallang, valamint a megtalálók bejegyzései nélkül.
(A geocaching.com-nál találkoztam pl. hasonló megoldással.))
folyt. a GPSGames - általános központi topik #143-hoz:
a bugokról jut eszembe... :-)
ie7 alatt a taglista sorok kicsit összecsúsznak, egyik g betű alja sem látszik...
a bugokról jut eszembe... :-)
ie7 alatt a taglista sorok kicsit összecsúsznak, egyik g betű alja sem látszik...
Moderátor
Végi túrtam az adatbázist: "Vigyázó szemetek Rodoszra vessétek" játék fórumára nem esett bejegyzés, így el sem veszett.
Házigazda
Előzmény: petika (#579)
Tetszőleges ideig szerkesztheted a hozzászólásod, sőt az sincs limitálva, hogy meddig gondolkozhatsz rajta :)
Viszont, ha már megnyomtad a "Rögzít" gombot, nincs visszaút...
Sok érv és ellenérv lett felsorolva már egy pár alkalommal az utólagos szerkeszthetőséggel kapcsolatban, és végül ebben maradtunk. Az oldal változik, lehet, ohgy egyszer ennek is eljön az ideje.
Viszont, ha már megnyomtad a "Rögzít" gombot, nincs visszaút...
Sok érv és ellenérv lett felsorolva már egy pár alkalommal az utólagos szerkeszthetőséggel kapcsolatban, és végül ebben maradtunk. Az oldal változik, lehet, ohgy egyszer ennek is eljön az ideje.
Házigazda
Előzmény: Schaf (#580)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |