Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
Megint eltűntek a képek Pupu egyik logjából!
Pepe logjánál sem látni képeket, de lehet, hogy ott nem is voltak.
Pepe logjánál sem látni képeket, de lehet, hogy ott nem is voltak.
Játékvezető
Hová tűnt az Oregon önálló fórumja? Sehol sem találom...
Totzoli65 írt bele egy nagyogyon hasznos linket.
Totzoli65 írt bele egy nagyogyon hasznos linket.
Igen, azt :) Azt a gombot mindenhol máshol "Módosítnak" hívom, csak itt nem...
Házigazda
Előzmény: pepe (#779)
Alul, az "Adatmódosítás"-t kell nyomni, a felső "Módosít" megnyomása hatástalan.
Előzmény: szg (#778)
A játék átsorolások mellékhatása volt a dolog, ezért nem kell álmosan csinálni bármit, hiába akarják sokan :)
Mindenki aki módosította a játékát vagy úgy érzi, hogy elveszett a játék a fóruma: nyissa meg a játék adatlapját és nyomjon egy "Adatmódosítás" gombot. Ez, ha minden jól megy, helyre rázza a dolgokat.
Egyéb átnevezősődőtt fórumokat meg lehet jelezni (lehetőleg linkekkel, régi és új névvel)
Moderálva szg által
Mindenki aki módosította a játékát vagy úgy érzi, hogy elveszett a játék a fóruma: nyissa meg a játék adatlapját és nyomjon egy "Adatmódosítás" gombot. Ez, ha minden jól megy, helyre rázza a dolgokat.
Egyéb átnevezősődőtt fórumokat meg lehet jelezni (lehetőleg linkekkel, régi és új névvel)
Moderálva szg által
Házigazda
Előzmény: berni (#773)
Isten bizony nem keresem, de ugyanaz, mint a Sós-tónál: Olvasom az Ahol a madár sem jár játékot, rámegyek a fórumára, ott már a címben a Kié a hal? olvasható, s ha odakattintok, az eredeti játék helyett a halhoz navigál el.
Sajnos tényleg összekeveredtek a dolgok valahogy:
Ha a Sóstó játékból lépek a fórumára, akkor üresnek találom, ami -lehet hogy- rendben is van.
Ha az Út a pokolból játékból lépek annak fórumára, akkor ugyan az ahhoz tartozó kommenteket látom, de a fejléc már a Sóstó játékhoz vezet vissza.
Ha a Sóstó játékból lépek a fórumára, akkor üresnek találom, ami -lehet hogy- rendben is van.
Ha az Út a pokolból játékból lépek annak fórumára, akkor ugyan az ahhoz tartozó kommenteket látom, de a fejléc már a Sóstó játékhoz vezet vissza.
szg! :)
Kicsit összekeveredtek a dolgok... A Lénás, AC/DC-s játék fóruma (bocs, most meg nem mondom melyik az a játék) az új Sós-tó játék fórumává vált..
Kicsit összekeveredtek a dolgok... A Lénás, AC/DC-s játék fóruma (bocs, most meg nem mondom melyik az a játék) az új Sós-tó játék fórumává vált..
Jelentem, hogy az összes eddigi játékomat sikeresen áttettem a nekik megfelelő kategóriákba. Egyben kérném a duplán meglévő "Macocha" játék 284 sz. példányának törlését ill. az oda logoló két játékos (Szab és Yossarian) megtalálásának átvezetését az aktív (289. sz.) játékhoz. Amennyiben ez utóbbi nem lehetséges, megkérem őket az ismételt logolásra.
hár, hogy a megtaláláshoz nem lehet időpontot is írni...
Moderátor
Rendbetettem a játékaim besorolását.
Szg!
Kérlek, töröld a 287. EU játékomat. Kétszer szerepel.
Köszi.
Szg!
Kérlek, töröld a 287. EU játékomat. Kétszer szerepel.
Köszi.
Játékvezető
Előzmény: szg (#760)
Miért van az, hogy korábbi logjaimból eltűnnek képek? ID-12082 figyelmezetett, hogy az egyik Koordináta-vadászatnál csak egy kép van az előírt három helyett, most meg azt vettem észre, hogy a The North Face 2/2 játékhoz feltöltött 3 képem közül csak 1 látszik. Pedig ez utóbbi különösen fáj, mert gyönyörűszép puputeve-képek voltak! :-) Az egyiket visszatöltöttem, de nem értem a jelenséget.
A Macocha játék kétszer szerepel, először azt hittem, hogy Pepe átrakta az indoorba, és így eltűntek a régebi megtalálások, de aztán rájöttem, hogy megvan az eredeti is.
Nagyon szépen köszönöm az átsorolási lehetőséget! (Remélem hamar a helyükre teszik a gazdik a szobai játékokat.) Próbáltam az egyik egyéb kategóriásomat áttenni adventure-nek, csakhogy nincs hozzá koo megadva, anélkül pedig közölte, hogy nem lehet. Vagyis: hülyeséget itt nem engedett, ami jó jel gondolom! :-) Kellemes megérdemelt alvást!
Előzmény: szg (#760)
2 nagyobb frissítés:
- koordinta lehet bármely kategóriához jelszó, és nem jelenik meg a játék adatlapján, a gpx -ben, a térképen és a google earth programban
- átsorolhatóak a játékok tetszés szerinti kategóriába
Megjegyzések:
- a koordinátát mint jelszót az outdoor játékoknál indokolt esetben használjátok, mert ezek ugye nem fognak látszani a térképen, gpx -en, így csak azok fognak játszani vele, akik direkt ilyeneket keresnek
- az átsorolásnál azthiszem végig gondoltam mindent, de mivel nem sokat aludtam mostanság, így lehetnek furcsaságok :)
- koordinta lehet bármely kategóriához jelszó, és nem jelenik meg a játék adatlapján, a gpx -ben, a térképen és a google earth programban
- átsorolhatóak a játékok tetszés szerinti kategóriába
Megjegyzések:
- a koordinátát mint jelszót az outdoor játékoknál indokolt esetben használjátok, mert ezek ugye nem fognak látszani a térképen, gpx -en, így csak azok fognak játszani vele, akik direkt ilyeneket keresnek
- az átsorolásnál azthiszem végig gondoltam mindent, de mivel nem sokat aludtam mostanság, így lehetnek furcsaságok :)
Házigazda
nekem az mp-ről a military police ugrik be elsőre...
igen, a petmag-ra én is gondoltam. :-)
igen, a petmag-ra én is gondoltam. :-)
Moderátor
Előzmény: Szab (#758)
Ha magpet foglakozik vele, azzal sokra nem mész :)
Én meg sajnos nagyon időhiányos lettem, de nincs elfelejtve a dolog...
Én meg sajnos nagyon időhiányos lettem, de nincs elfelejtve a dolog...
Házigazda
Előzmény: scele (#755)
Be fogok szerezni egy papírt a diszgráfiámról, utána talán megszűnik a terror. :)
Házigazda
Előzmény: piret (#750)
Nyugalom még csak lenne raktáron... de menten elfogyna, ha nekilátnék szisztematikusan átolvasni minden szöveget bakikra vadászva, amik termelésében a PM sem kispályás :)
Házigazda
Előzmény: szg (#749)
kösz :) Nyugodtan igazgathatod a többi helyesírási hibát is, nekem sajna legendásan rossz eme képességem...
Házigazda
Előzmény: piret (#748)
Mivel éppen a szerver egyéb lelkiéletét igazgattam, és ez a probléma igen egyszerűen orvosolható, megigazgattam gyorsan (szg: a tesztben is). Bár ez lett volna a legnagyobb nyelvi-helyesírási baki az oldalon! :(
Házigazda
Előzmény: Pupu (#746)
az előzőhöz kapcsolódóan:
a feltöltött képek sem jelentek meg addig, amíg nem fogadtam el a találatot...
így elég nehéz ellenőrízni a dolgot...
szg! vélemény?
a feltöltött képek sem jelentek meg addig, amíg nem fogadtam el a találatot...
így elég nehéz ellenőrízni a dolgot...
szg! vélemény?
Moderátor
Előzmény: SylverRat (#743)
Semmi baj, jobb, hogy így nyilvánosan megjelent a kérésem, talán ráirányítja valaki figyelmét a helyes magyar beszédre.
Előzmény: magpet (#744)
Elrontottam a játékkészítést. Hogyan tudom törölni vagy átrakni másik kategóriába?
Azt hittem, hogy az indoor-ba is lehet inverz-caching játékot csinálni, de most kiderült, hogy nem. :-(
Azt hittem, hogy az indoor-ba is lehet inverz-caching játékot csinálni, de most kiderült, hogy nem. :-(
Erről beszéltünk is a Téglagyár körül, de elfelejtettem továbbítani szg-nek. Elnézést! :)
Házigazda
Előzmény: Pupu (#740)
az admin ellenőrzi típusú játékoknál kéne szerkesztési lehetőség a logokhoz, vagy legalább kép feltöltési, még mielőtt elfogadja az admin. (ld. koo-vadászat 4.)
vagy ezt majd csak a 20 órában kérhetem? :o)
vagy ezt majd csak a 20 órában kérhetem? :o)
Moderátor
ha módosítani próbálok egy jelszó megoldású játékot, alapból nem jelenik meg a jelszót tartalmazó mező, csak ha az ellenőrzés típusát átbillentem vmi másra, majd vissza jelszóra.
Moderátor
Nekem volna egy fejlesztési vágyam, amelyet egy pillanat alatt meg lehet oldani (legalábbis így képzelem, informatikai laikusként). Az új játékoknál nagyon bántja a szememet az alsó sorban, hogy: "Még senki sem teljesítette ezt a játékot! Legyél Te az első!" Nos, ez a "legyél" a cigány szlengből a magyar beszédbe beszivárgott és mára sajnálatosan elterjedt nyelvrontó szörnyűség (adjál, menjél stb., adj, menj helyett). Móricz Zsigmond regényének sem "Legyél jó mindhalálig" a címe, hanem "Légy jó mindhalálig!" Meg: "A hetedik te magad légy". Szóval kérem kijavítani azt a mondatot "Légy Te az első!"-re :-)
Egy pillantra feltettem egy Indoor, de Inverz-caching-es játékot, majd sürgősen visszavettem, mert a játék elkészítését követően a rejtettnek szánt koordináták megjelentek a leírásban! Ezt javítani kellene, ellenkező esetben továbbra is csak az Inverz-caching kategóriában készíthetők az ilyen típusú indoor játékok!
Szg!
Légy szíves töröld a 278 sorszámú játékom, mert 2x jelent meg!
Légy szíves töröld a 278 sorszámú játékom, mert 2x jelent meg!
Játékvezető
A legnagyobb földindulás az egyéb kategóriából lesz, ha lesznek új kategóriák és átsorolási lehetőség. Az én játékom is nagyon várja, hogy átsorolhassam :-)
Előzmény: szg (#735)
Ez nagyon rendes tőled! :-)
Mentőövvel nem szolgálhatok, de drukkolok a partról, hogy ne fulladj bele!
Mentőövvel nem szolgálhatok, de drukkolok a partról, hogy ne fulladj bele!
Előzmény: szg (#735)
Már többször felmerült az átsorolási ötlet, csak anno mikor az egész indult, valamiért fel sem merült bennem, hogy a játékokat át kéne sorolni, így több helyen úgy készült el a kód, hogy feltételezi a változatlanságot, emiatt az egész folyamatot végi kell gondolnom.
Ez igénybe fog venni egy darab időt, de érzem, hogy ezt már nem fogom megúszni :)
Ez igénybe fog venni egy darab időt, de érzem, hogy ezt már nem fogom megúszni :)
Házigazda
Előzmény: zem (#733)
Szg: nagyon jók ezek a fejlesztések, köszönöm! :-)
Viszont: át lehet-e sorolni meglevő játékokat? pl.: a ma kijött Körforgalom áthelyezhető-e a megfelelő kategóriába?
Viszont: át lehet-e sorolni meglevő játékokat? pl.: a ma kijött Körforgalom áthelyezhető-e a megfelelő kategóriába?
Előzmény: szg (#730)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |