Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
52 |
A személyes profilban alul a képfeltöltésnél szöveg elírás: "kép rövid leiársa" szerepel
A megtalálás időpontját lehet majd módosítani? Esetleg a szövegét szerkeszteni + képet feltölteni?Vagy itt nem lesznek ilyen hívságok? :o)
Térkép szerepel a tervekben, az ütemezése és, hogy milyen és mennyi funkció legyen benne, az még nincs teljesen megálmodva, arról még az ötletelés megy.
Házigazda
Előzmény: MrZerge (#128)
Ha már lesz sok játék, valami térképes megjelenítés is jó lenne, hogy melyik hol indul kis hazánkban vagy a nagy világban. Játék tipusától függő kis jelecskével persze.
Előzmény: szg (#126)
Melyik hozzásólás időpontra gondolsz? A fórum hozzászólások az adott hozzászólás jobb felső sarkában vannak, a játéák megtalálások időpontja is megjeleni (ez még formázva lesz)
Házigazda
Előzmény: feri60 (#125)
Hosszabb képaláírás feltöltése után eltűnik a kép törlési lehetősége, gondolom nagyon alulra kerül. Valamint a képaláírást nem lehet szerkeszteni.
Játékok fülecske - "Térkép-olvasás" leírása nem fér bele a lebegő ablakába.
Szia!Leírás korlát tudomásom szerint csak a fórum hozzászólásokhoz van, de az ablakok nőni fognak még. :)Az E00 problémát szerintem szg ma-holnap elrendezi.
Házigazda
Előzmény: Luna (#117)
Bocs! Most már látom, hogy mit jelent a látható szó. Az látható csak, hogy van egy ilyen nevű játék, de a konkrét leírás nem látható.
Játékvezető
Előzmény: ID-24 (#118)
Feltöltöttem egy játékot, de csak holnaptól lehet játszani. Még nincs jelszó. :)Kipipáltam a Látható legyen-e ezen időpont előtt? dobozt, de így sem engedi megnézni.
Játékvezető
Üdv mindenkinek!Luna néven regisztráltam, leánykori nevem Amancsics, de igyekszem elfelejteni. Feltettem a máshonnan kimoderált játékot. Az volna vele a problémám, hogy az E koordináta első két karaktere mindig nullára íródik át, akármit is csinálok. Egy javaslat: a játék leírásának a beírásához nagyobb ablak kellene, vagy van valami korlát?
Csigabiga: bots, most láttam kérdéseidet az egyik játéknál. A dummy játékok mellett nagyjából ugyanaz a gpx van, csak hogy legyen valami. természetesen az igazi játékoknál mindegiyknél csak a megfelelő(ek) lesz(nek) ott. A logokhoz most nem lehet képet tölteni, de a tervek között szerepel. Kezdéshez a működő csontvázat rakjuk össze, aztán jöhet rá hús, bőr, szép ruha, meg smink. :))
Házigazda
A lista oldal éppen átalaulás alatt. most egy darabi eléggé sűrün fog változni a kinézete és funkcionalitása.
Házigazda
Előzmény: zem (#114)
A játékok menü - felsorolva a játékok, képek - a képekre kattintva az adott rejtő adatlapját hozza elő. Szándékos?
Szerintem bejegyezhetjuk nulladik hozzaszolonak is a jatek gazdajat. Letrehozonak marad fixen a jatek-gazda, az utolso hsz pedig ugye szepen valtozgat utana.
Házigazda
Előzmény: szg (#112)
A 0 hozzászólásos témák azok a játékok-é. A létrehozóként a játék tulajdonosát jegyzi be, utolsó hozzászólóként meg azt aki lekattintja az a linket a játék oldalon, hogy hozzd létre a játék topickját. Aztán ha ez az ember nem szól hozzá, akor nullán marad. Nem tom mi lenne a jó megoldás. sok helyen van egy dummy első post, pl az ilyenek miatt (pl a játék leírása, vagy tudja nyavaja). hogyan legyen? A topicok muszály létrehozni, hogy lehetőség legyen hozzászólni...
Házigazda
Előzmény: magpet (#110)
Pedig azt hittem Te kapásból vágni fogod! :-) De így sem baj, legalább agyalhat a jónép, vagy pedig szidalmazás miatt, az oldal élesítése előtt megy a süllyesztőbe.. :-)
Előzmény: magpet (#109)
szg: mintha a topiklistában az utolsó hozzászólás oszlop kicsit random módon töltődne. Pl. vannak 0 hozzászólásos játék-topikok, ahol van feltüntetve utolsó hozzászóló.
Házigazda
Nagyon helyesen. :) Egyébként a jéték érdekes, jelenleg a kiindulópont még nem világos. D enem vagyok mérvadó, most csökkentett módban is akadozva futok. Most fürdés, aztán egy lassú restart (alvás), hátha reggelre feltámadok. :)
Házigazda
Előzmény: zem (#107)
Na közben sikerült befejezni a játékok 3. oldalát. Némi csinósítgatás még vár rá, de így már egyértelmübb lesz a felvitel.
Házigazda
Előzmény: zem (#107)
Éljen a kisajátítás! :-)A mail ezek szerint odaért, de nem érdem az ötlet, csak valószínűleg én kerültem először összeütközésbe ezzel a szabállyal.
Előzmény: szg (#106)
:) Akkor az is meg lett időközben :) A másikat átnevezem, hogy lássuk, hogy mi is a helyzet vele. A koordinátás ötleted tetszik, felvettük a fejlesztési listára.
Házigazda
Előzmény: zem (#105)
A játék 3. odala még nem készül el, ezért nem láttál ott semmit :) A file feltölést a késöbbiekben a játék módosításnál találod meg, felül van egy "file feltöléts" link", ez késöbb szebb és láthatóbb lesz :) Hogy két játékod van az nem gond, legalább az egyiket tudom teszteléshez használni :) Melyiket szeretnéd megtartani?
Házigazda
Előzmény: zem (#103)
No meg hiába próbáltam szépen tagolni a szöveget (érthetőbb lenne) - tutira egybemosta. Tudok-e tenni vmit, vagy csak Ti?
Előzmény: zem (#102)
Új játékot tettem fel, adatok kitöltése után tovább gombra leállt minden, üres oldalt hozott be (win XP). Ezután frissítésre már 2x jelent meg a játék - sorry, ha miattam. Kérlek töröljétek az egyik példányt!Másik: nem találtam hol lehet képet feltölteni (ha töröltétek az egyiket, teszek fel a másikhoz... feltéve, ha addig előkerül :-))Harmadik: a rövid játékleírás és a hosszú egybeér - ezt célszerű elválasztani, így bután jön ki.
Mostantól 800 karakterből lehet gazdálkodni. Talán ez elegendő lesz mindenkinek. Ha valaki terjedelmesebben szeretne értekezni, őt várjuk szeretttel teszt, hír és cikk szerkesztőnek, írónak :)
Házigazda
Előzmény: szg (#100)
biztosítanak a füles böngészők, esetleg a több pédányban futatott böngészők. Persze ha erre valós és sokaknak (ne nem csak gc) lesz igénye, akkor megvitatjuk, és ha arra jutunk lefeljlesztem azt is. "Kivülállóként", nekem ez a véleményem, de ez is csak vélemény és megvitatható. Meg egyébként a több katinntás -> több oldal letöltés -> szebb statisztika + googleban is jól mutat...
Házigazda
Előzmény: szg (#98)
Mivel én vagyok az akinek semmi köze az egész gc dologhoz, így másképpen látok dolgokat. Ez a minden egybe fórum egy gc-s elhajlás, ilyen a vligáno máshol nincsen. mivel itt szabadon lehet témákat indítani (mint minden rendes fórumon...), így sok-sok topic lesz sok-sok témában, és relatív kevés az olyan ember akit egyránt érdekelni fognak a nádi poszáták vásárlási szokásai és a tankhajók menetdimamikai elemzései, meg az ezen kívűli 3216 firssss téma... A párhuzamos olvasásra például kiválló lehe
Házigazda
Előzmény: flektogon (#97)
Jajajjajajjajajajjaa, utóbbit már tapasztaltam. :))) De lehet hogy van olyan különleges képességű kesser, (gpsgamer) aki megbirkózna a feladattal. Jelen állapotban egyenként kell végigklikkelgetni, és nem mindig világos egy újonc számára, hogy hol is jár. Persze ha figyel, akkor most is pontosan tudja, a javaslat csak az áttekinthetőségre utalt. :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#96)
Ha lenne 5-6 fix topik, akkor esetleg, de itt jóval több lesz (összes hírnek és játéknak is lesz saját). Szerintem itt éppen hogy kaotikus lenne a mindenegyben. De ez csak én vagyok, aki képtelen egynél több dologra figyelni egy időben, mint az közismert. :)
Házigazda
Előzmény: flektogon (#94)
Illetve a játékok fórumait markánsan meg kellene különböztetni a "sima" fórumoktól valahogy.Tudom, ******************** :)))
Moderátori megjegyzés: Kedves flektogon! Ilyeneket nem irkálunk, hogy "mennnyek már a vérbe", ki is csillagoztam.
Moderálva flektogon által
Moderálva flektogon által
Házigazda
Előzmény: flektogon (#94)
Tudom hogy még nem annyira aktuell, de a fórumok kuszaságát ketzelni kellene, mielött áttekinthetetlenné válik.Pl. "összes fórum egyben" vagy valami ilyesmi.
Házigazda
Hmm... tegnap még korábbi dátummal volt, így bele lehetett kattintani, és lehetett fórumot is índítani hozzá, ami így viszont vissza vezet a játékhoz. Ennek a logikai csavarnak a felodására assze mmajd valami helyes üzenetet fog kapni a fórumból, kattintó, hogy, bocs átrakták késöbbre a játék adminnak konzultálja meg, ha valami baja van ezzel, vagy valami ilyesmi.
Házigazda
Előzmény: piret (#92)
Van ez a szép balatonkerülő játék, ami csak decembertől játszható. A baloldali játékmenüből indulva nem kattintható, de a fórumjából meg alul az új játékokból meg igen. Eztmosthogy?
Házigazda
A lista oldal még erősen építés alatt, csak átmenetileg lettek kirakva oda a magyarázatok, de az észrevétel jogos, módosítottam rajta.
Házigazda
Előzmény: sörpa (#88)
Megpróbáltam a telefonfülkés játék koordinátáit változtatni. Az N értékeit hagyja, de az E-nél nem történik változás. Illetve csak akkor, ha az N-nél módosítok valamit, azt átveszi ha kell, ha nem akkor is. :)
A játékok leírása OK a játékok fő oldalon, de ha kategóriát választok (pl. pontkeresés), akkor csak a kategória leírása kellene, szerintem... :-)
Készült pár dolog ma is, de valószínűleg a többség számára az lehet az érdekes, hogy már nincsenk lefejezve, meg csonkítva a képeik. Meg pár kérés teljesült: saját profil oldal a profil menüpontra, illetve a saját adatoknál a nicre kattintva, profilban honlap felviteli mező, fórumban a másodpercek, pár helyesírási hiba javítása, játék tipus leírások a játék lista elött, játék fórumok linkelése, meg még egy csomó minden amire már nem emlékszem :)
Házigazda
Ez a falas dolog bennem félelmet kelt. Csak nem Erik Honeckerhez van szerencsém? :)
Előzmény: magpet (#85)
Jelenleg nincs HTML, első a biztonság. Épülnek a falak, ha mindent felhúztuk, akkor jöhet a html.
Házigazda
Előzmény: Mákos (#84)
Az lenne az ultra-tudományos kérdésem, hogy milyen HTML dolgokat lehet használni a kacsacsőrök között egy fórum hozzászólásban. Leírná lécci valaki, még mielőtt őrült módon elkezdem próbálgatni...Meg most látom, elég picire sikerült ez a dobozka, amibe írom ezt a hozzászólást...
User profil-oldalra:Saját játékok száma: xTeljesítések száma: yAhol a 'Saját játékok száma' és a 'Teljesítések száma' link egy egyszerű felsorolásra.
Házigazda
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |