Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
Ha majd elkészül a részletes GPX letöltés akkor az egyik letöltés lehetne a még meg nem talált játékok...
Moderátor
Előzmény: szg (#881)
üdv a csapatban :)
Amit már teljesítettél azt az adatlapodon láthatod (click a nevedre itt a fórumban, de máshonnan is elérhető), illetve a térkép is jelzi.
Az engine valahol a lelke mélyén tudja, hogy mikkel nem játaszottál még, csak ez még nem lett kivezetve sehova, de ez is meg fog valósulni, csak idő kérdése a dolog.
Amit már teljesítettél azt az adatlapodon láthatod (click a nevedre itt a fórumban, de máshonnan is elérhető), illetve a térkép is jelzi.
Az engine valahol a lelke mélyén tudja, hogy mikkel nem játaszottál még, csak ez még nem lett kivezetve sehova, de ez is meg fog valósulni, csak idő kérdése a dolog.
Házigazda
Előzmény: Astral (#879)
Légy üdvözölve a GPSGames-en! :)
A teljesített/nem teljesített játékok szűrési lehetősége már felmerüld, de ismétlés a tudás anyja. Sose baj, ha ezekre emlékeztettek minket, a Fejlesztési Főosztály előbb-utóbb mindenre sort kerít. Szerintem szg ezt már fel is írta. :)
A teljesített/nem teljesített játékok szűrési lehetősége már felmerüld, de ismétlés a tudás anyja. Sose baj, ha ezekre emlékeztettek minket, a Fejlesztési Főosztály előbb-utóbb mindenre sort kerít. Szerintem szg ezt már fel is írta. :)
Házigazda
Előzmény: Astral (#879)
Sziasztok!
Először is az oldal nagyon jó. :)
Még eléggé friss a regisztrációm, és van egy dolog ami engem zavar egy kicsit. (Bevallom nem olvastam végig a fórumot, és ha valaki már felhozta már ezeket a dolgokat akkor bocsánat)
Mégpedig az, hogy nem lehet szűrni a játékokat. Legalább két olyan feltétel van amit biztos használnék. Az egyik, hogy ki lehessen szűrni a már lezárult játékokat. A másik pedig, hogy kiszűrhessem a már teljesített játékokat. Sokkal áttekinthetőbb, és gyorsabb lenne.
Hisz nincs még sok megtalálásom, de vannak kategóriák ahol már alig tudom követni mi volt meg és mi nem.
Először is az oldal nagyon jó. :)
Még eléggé friss a regisztrációm, és van egy dolog ami engem zavar egy kicsit. (Bevallom nem olvastam végig a fórumot, és ha valaki már felhozta már ezeket a dolgokat akkor bocsánat)
Mégpedig az, hogy nem lehet szűrni a játékokat. Legalább két olyan feltétel van amit biztos használnék. Az egyik, hogy ki lehessen szűrni a már lezárult játékokat. A másik pedig, hogy kiszűrhessem a már teljesített játékokat. Sokkal áttekinthetőbb, és gyorsabb lenne.
Hisz nincs még sok megtalálásom, de vannak kategóriák ahol már alig tudom követni mi volt meg és mi nem.
Erre talán pepe tudna válaszolni,olyannak tűnik, mintha az egyiket félbe hagyta volna és csinált egy másikat.
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#873)
Van az a lehetzőség, hogy "Legyen ez a játék képe", ha azt semelyik képre nem nyomod rá, akkor váltakozni fog. Az elnevezés kissé szerencsétlen, ara lehet mást javasolni :) Ez lenne az a dolog amitől a listázásban az a kép fog megjelenni.
Házigazda
Előzmény: Ládafia (#875)
En nem latom veszelyesnek, ennyit meg boven elvisz a szerver. Ha megsem, akkor boldogan fogunk ezen ok miatt boviteni! :)
Házigazda
Előzmény: ID-24 (#874)
Kedves Műhódok!
Azt hogyan lehet megcsinálni, hogy ha több kép van a játékhoz, akkor a "játék képében" ezek váltakozva jelennek meg?
Azt hogyan lehet megcsinálni, hogy ha több kép van a játékhoz, akkor a "játék képében" ezek váltakozva jelennek meg?
magpet, szg!
Kérem, nézzétek meg az új Élő Kvíz játék ötletem.
Azt szeretném tudni, hogy több játékos érdeklődése esetén a szervert nem éri-e túlterhelés.
Kérem, nézzétek meg az új Élő Kvíz játék ötletem.
Azt szeretném tudni, hogy több játékos érdeklődése esetén a szervert nem éri-e túlterhelés.
Játékvezető
Előzmény: Csuhás (#873)
A szerver időt veszi, igy az mindenkinel egyforma. Hogy a módosításkor frissíti-e, ara nem emlékszem. Túl sokat nem foglalkoztam anno a dologgal, mert nem gondoltam, hogy a sorrend ilyen fontos lehet, lehet hogy csak hiányzik belőlem a versenyszellem :)
A sorrend megcserélődés egy, dokumentált, esetben biztosan lehetséges: logolsz, utána nem kattintasz sehova az oldalon, majd késöbb frissitesz (mondjuk ekkor a böngészők hajlamosak figyelmeztetni, hogy mire készülsz). Ekkor a frissitésekkel való trükközések elkerülése véget eldobja az előző logot és egy újat illeszt be. Ezt még ki lehetne védeni csak mindig elfelejtem belerakni...
A sorrend megcserélődés egy, dokumentált, esetben biztosan lehetséges: logolsz, utána nem kattintasz sehova az oldalon, majd késöbb frissitesz (mondjuk ekkor a böngészők hajlamosak figyelmeztetni, hogy mire készülsz). Ekkor a frissitésekkel való trükközések elkerülése véget eldobja az előző logot és egy újat illeszt be. Ezt még ki lehetne védeni csak mindig elfelejtem belerakni...
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#871)
Szg! Hogy kezeled a megtalálás időpontját? Az user gépideje szerint, vagy a szerver ideje szerint? Láttam hogy valaki utánam logolt de mégis elém került. Talán az elsőségnél számíthat..
Moderátor
Egyik sem, korlatozas. :) Nem akartunk foto tarhely-szolgaltatokent uzemelni, de ha fokozott az igeny, szivesen bovitunk. Addig is a csak hosszabb beszamoloval, tobb fenykeppel leirhato elmenyekhez javaslom a BLOG-ot.
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#869)
Csak most vettem észre, hogy egy loghoz max négy képet lehet feltölteni. Ez bug vagy feature?
Moderátor
Szg,
Kérlek, nézd meg, hogy a "Megrongálni tilos!" fórumai közül tudod-e törölni valamelyiket?
(kétszer álltam neki a játék elkészítésének, és másodikra nem az elsőt írtam át, hanem újat csináltam)
Köszönöm szépen!
Kérlek, nézd meg, hogy a "Megrongálni tilos!" fórumai közül tudod-e törölni valamelyiket?
(kétszer álltam neki a játék elkészítésének, és másodikra nem az elsőt írtam át, hanem újat csináltam)
Köszönöm szépen!
kimélni akaraod a monitorod? :)
Más: lett neked valami a fejlécben.
Más: lett neked valami a fejlécben.
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#865)
esetleg, ami üres, az ne is jelenjen meg, csak foglalja a helyet. :-)
Moderátor
Előzmény: szg (#864)
Bármelyikre ami nem tűnik igazán jónak. Ha nem látsz ilyet akkor nincs gond... :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#863)
Nagyon szép lett, hurrá!!! Köszönjük! :)
Ügyesen frissítettem is a dolgaimat.
Melyik elnevezésekre vársz javaslatokat?
Ügyesen frissítettem is a dolgaimat.
Melyik elnevezésekre vársz javaslatokat?
Házigazda
Előzmény: szg (#862)
A "de" -nek két oka van: egyik a nátha, a másik a lapozó rakoncátlankodása...
Én még egy harmadik "de" -ről tudok: az el- és megnevezések nem érzem az igazinak, arra várnék javaslatokat.
Én még egy harmadik "de" -ről tudok: az el- és megnevezések nem érzem az igazinak, arra várnék javaslatokat.
Házigazda
Előzmény: Pupu (#861)
Nagyon tetszik, régi kívánságom teljesült a telefonszám és egyéb elérhetőségek beírásának lehetőségével. Jól is néz ki az egész. De - mindig van egy "de"... Ha rákattintok az összes megtalálásomra, csak a 2008. 05. 17. után rejtettek látszanak, az "ős-játékok" (Fellegvár, Kolónia stb.) nem. Vajon mi lehet ennek az oka?
Előzmény: szg (#859)
Frissült a profil oldal.
- megadható kapcsolati adatok (telefon szám, stb.)
- minden játék kategória játékait kilistázza, nme csak az outdoor -t
- módosult kinézet
- pár új adat
- megadható kapcsolati adatok (telefon szám, stb.)
- minden játék kategória játékait kilistázza, nme csak az outdoor -t
- módosult kinézet
- pár új adat
Házigazda
Perszehogy! Egri módra ilyesképp:
Esküszöm, hogy véremet és életemet a hazáért és királyért az egri vár védelmére szentelem. Sem erő, sem fortély meg nem félemlít. Sem pénz, sem ígéret meg nem tántorít. A vár feladásáról sem szót nem ejtek, sem szót nem hallgatok. Magamat élve sem a váron belül, sem a váron kívül meg nem adom. A vár védelmében elejétől végéig alávetem akaratomat a nálamnál feljebbvaló parancsolatának. Isten engem úgy segéljen!
A szerver esetében a megfelelő helyekre a következőket tegyétek:
- byte-jaimat és áramköreimet a felhasználókért és magpetért a gpsgames védelmére....
- a vár szó helyett mindenhova szerver kerüljön;
- szg és piret parancsolatának;
Csak így lazán.. :-)
Esküszöm, hogy véremet és életemet a hazáért és királyért az egri vár védelmére szentelem. Sem erő, sem fortély meg nem félemlít. Sem pénz, sem ígéret meg nem tántorít. A vár feladásáról sem szót nem ejtek, sem szót nem hallgatok. Magamat élve sem a váron belül, sem a váron kívül meg nem adom. A vár védelmében elejétől végéig alávetem akaratomat a nálamnál feljebbvaló parancsolatának. Isten engem úgy segéljen!
A szerver esetében a megfelelő helyekre a következőket tegyétek:
- byte-jaimat és áramköreimet a felhasználókért és magpetért a gpsgames védelmére....
- a vár szó helyett mindenhova szerver kerüljön;
- szg és piret parancsolatának;
Csak így lazán.. :-)
Előzmény: magpet (#856)
Miután nagynehezen túl élte a küzdelmet az általad küldött hatalmas támadó file-lal, még üzengessen? :)
Házigazda
Előzmény: zem (#855)
Az ubuntu nem biztos, hogy szereti. :-) De ez most tényleg figyelmetlenség volt, megvolt a kicsinyítés is, csak félrenyomtam, a nagyot küldtem rátok (3MB felett volt, nem saját kép). Viszont a rendszer nem szólt semmit, csak visszaadta a filefeltöltős kezdőablakot.
Előzmény: magpet (#854)
A rendszer automatikusan lemeretezi a feltoltott kepeket 640*480-ra. A feltolteskor file-meret korlat is van (talan 1-2MB/kep), ha a kep ennel nagyobb, el sem jut a meretezoig.
Ajanlom figyelmedbe a FastStone-t: kicsi, okos, ingyenes kepnezegeto/babralo szoftver, akar tomeges kepmeretezesre (es alapfoku szerkesztesre) is kepes.
Ajanlom figyelmedbe a FastStone-t: kicsi, okos, ingyenes kepnezegeto/babralo szoftver, akar tomeges kepmeretezesre (es alapfoku szerkesztesre) is kepes.
Házigazda
Előzmény: zem (#853)
A "Győri vár" játék felrakásakor véletlenül hatalmas méretben küldtem el az egyik fotót. Nézem, hogy miért lassul be a net, aztán észrevettem, hogy a fotóval kínlódik. Végigszenvedte, ám a képet "megette", fel nem tette, de hibaüzit sem adott. Utána a jót - kicsinyítettet feltéve simán vette a lapot. Remélem nem okoztam hibát a rendszerben, és nem adtam újabb teendőt szgnek!! (viszont egy figyelmeztetést adhatna a rendszer, hogy túl nagy vagy és visszaköplek :-))
Az még akkorról marad meg, amikor az email akkor is látható volt, ha nem léptél be. Most már tulajdoinképpen nincs is szükség erre a dologra.
Házigazda
Előzmény: MrZerge (#851)
Ha emailt akarok küldeni valakinek, elég macerás, hogy az email cím kép fájlként jelenik meg, (átszoktam lépni a gc.hu-ra és ott kattintok az emailra). Lehetne valami megoldás, hogy az email is biztonságba legyen a robotoktól, de lehessen rákattintva emailt kezdeni?
Előzmény: szg (#850)
Már van rubrika a telefonszámnak, meg az msn-skype-icq elérhetőségnek is, de ezek még csak a teszt szerveren érhetőek el :) Még pár változást tervezek az adatlapra, de amint minden elem a helyére kerül akkor élesedik ez a fejlesztés is, csak a szadadidővel van még mindig gondom...
Ha szeretnétek még mást is a profil oldalra akkor azt most lehet jelezni, mert éppen átalakítás alatt van.
Ha szeretnétek még mást is a profil oldalra akkor azt most lehet jelezni, mert éppen átalakítás alatt van.
Házigazda
Előzmény: Pupu (#847)
Úgyvan! :) Remélem, ezt szg hivatalos felkérésnek tekinti. Vagy írjuk be a dev.hod-ba? :)
Pupu: etikátlanul betekintettem az adatbázisba. Az általad kitalált jelszó utolsó tagja nem stimmel, ott valami egészen más van. Elárulni nem akarom, az elrejtő biztosan szívesen megteszi. :)
Pupu: etikátlanul betekintettem az adatbázisba. Az általad kitalált jelszó utolsó tagja nem stimmel, ott valami egészen más van. Elárulni nem akarom, az elrejtő biztosan szívesen megteszi. :)
Házigazda
Előzmény: Pupu (#847)
Mostanában nem egyszer előfordult, hogy elsőként teljesítettem egy játékot, így nálam bukott ki, hogy nem stimmel valami a jelszóval (elütött valamit a beíráskor a játékgazda stb). Ilyenkor rögtön a helyszínről szeretem tisztázni a dolgot, hogy a következő játékosnak már ne legyen gondja. Ez persze csak akkor megy, ha fel tudom hívni az illetőt. Ilyenkor (nemcsak ilyenkor!) eltűnődöm: miért is nincs rubrika a bemutatkozó oldalon a telefonszámnak?
Majd kiveszem, csak mostmár logotak mindegyikbe...
Legközelebb ha duplázódik, akkor kérlek az egyiket tiltsd le (pl rakd a jövőbe), köszönöm.
Legközelebb ha duplázódik, akkor kérlek az egyiket tiltsd le (pl rakd a jövőbe), köszönöm.
Házigazda
Előzmény: ID-24 (#845)
Ebben a pillanatban csak klasszikus gpx van, de már folyamatban a ggpx, ami tartalmazza ezeket a dolgokat.
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#843)
Nézegetem a gpx letöltést pda-n a gpxsonar progival. Hmm elég gyengének tűnik, mert mintha kimaradt volna belőle a leírás. Így pont az nincs meg amire a terepen a megtaláláshoz szükségem volna. Esetleg itt is jól jönne az paraméterezhetően utólsó néhány log is.
Moderátor
Lásd korábbbi hozzászólások: volt egy szerver csere és amiatt mindenféle dolgok előfurdulhatnak, szép sorban haladok velük. Most már ez is megoldódott.
Házigazda
Előzmény: Pupu (#840)
Mi a rossznyavaja ez az új játékom (Választóvíz) egyelőre bejegyzés nélküli Fórumában: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/gpsgames.hu/htdocs/modules/f orum/forum.php on line 216?
javítottam. :-D
minden fórumnál ez van, ahol még nincs hsz.
szerintem hamar javításra kerül. volt egy kis átállás a szerveren, és minden mellékhatását nem sikerült még szg-nek leküzdenie.
minden fórumnál ez van, ahol még nincs hsz.
szerintem hamar javításra kerül. volt egy kis átállás a szerveren, és minden mellékhatását nem sikerült még szg-nek leküzdenie.
Moderátor
Előzmény: kovtom (#838)
@R19Jozsi: látszott eddig is a játékod, csak nagyon hátul volt. A készítés dátumát vette figyelembe, ezt módosítottam és a megjelenés számít ezentúl.
A képeknél nem látok anomáliát, lehet, hogy csak a böngésző cache viccelt meg. Mondjuk nem tudom, hogy milyen képeknek kell megjelennie, de egyi ksem tűnik télinek.
A képeknél nem látok anomáliát, lehet, hogy csak a böngésző cache viccelt meg. Mondjuk nem tudom, hogy milyen képeknek kell megjelennie, de egyi ksem tűnik télinek.
Házigazda
Előzmény: R19Jozsi (#822)
Biztosan bele fogunk má gfutni pár rejtett izébe. A lényeg megy, nem kell kétségbe esnünk. :)
Házigazda
Előzmény: szg (#831)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |