Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
Nekem most jó. Ez jó magyarázatnak tűnik. Elvileg a firefoxra is jó lehet.
Moderátor
Előzmény: szg (#931)
Nem ítam át semmit... mondjuk ez eszembe juthatott volna: a böngésző cacheli a css file-t, és a helyben tárolt változatott mutatta neked. Frissítem a css verzió számát és akko elvileg minden böngésző újra letölti, ha mégsem akkor shift+f5, esetleg ctrl+f5 és egyéb varázslatok.
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#929)
Magpet ez aranyos volt! :-)
Viszont minden az ég-világon teljesen sima szövegként jelenik meg itt, akár off, akár info. (de ez lehet ennek a gépnek a sajátossága, úgyhogy miattam nyugodtan aludhat szg! :-))
Viszont minden az ég-világon teljesen sima szövegként jelenik meg itt, akár off, akár info. (de ez lehet ennek a gépnek a sajátossága, úgyhogy miattam nyugodtan aludhat szg! :-))
Előzmény: magpet (#926)
Ez pedig a titok. Vékonyka fehér keretben háttérszínű szöveg, ami csak kijelölve látszik.
Ez teljesen normális szövegként látszik kijelölés nélkül is.
Ez teljesen normális szövegként látszik kijelölés nélkül is.
Moderátor
Előzmény: magpet (#926)
Teszt-szöveg zemnek: ez itt normális szöveg.
Ez itt OFF, elvileg szürkével kell látszódnia.
Ez itt OFF, elvileg szürkével kell látszódnia.
Infó:
Ez pedig a titok. Vékonyka fehér keretben háttérszínű szöveg, ami csak kijelölve látszik.
Házigazda
Előzmény: zem (#925)
Firefox-ubuntu párosításban sem látszik, ill. nem kijelölhető. Avagy a másik verzió: megjeleníti nem titokként, hanem sima szövegként. Merthogy nem tudom mi lenne rejtve, de alatta még van sor. :-)
küld az e90 -et, addig sem piszkálod :) én átállítom amgam alvó üzemmódba
Házigazda
Előzmény: magpet (#922)
Küldjek E90 screenshotot, hogy arra is tudj optimalizálni, vagy aludjunk? :)
Házigazda
Előzmény: szg (#921)
Hogy is mondjam... én látom a feliratot az általd küldött képernyő mentésen és el is tudom olvasni...
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#917)
Lökött szimbi jános böngészőben nincs is kijelölés, ez lehet a baj. Viszont a szép fehér titok-keret sem látszik.
Házigazda
Előzmény: szg (#918)
Fura hibákat tudtok produkálni :)
Háttérszinnel van írva a szöveg, semmi technikai bravúr, titkos új fejlesztés... és erre több hiba jön elő 10 perc alatt, mint amennyi a windowsban van :)
Háttérszinnel van írva a szöveg, semmi technikai bravúr, titkos új fejlesztés... és erre több hiba jön elő 10 perc alatt, mint amennyi a windowsban van :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#914)
A Geochallenge teljes januári deficitjét felajánlom, hogy vegyünk Csuhásnak egy Internet Explorer CD-t! :)
Házigazda
Előzmény: szg (#915)
Kipróbáltam, a ctrl+A is működik nálam. Viszont szimbi János allatt (E90) nem is látszik, hogy ot doboz van. Sebaj, nem ezért szeretjük. :)
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#913)
A ctrl-A kijelöl mindent ami látszik, de nem többet. Tegyek fel egy képernyő mentés részletet?
Moderátor
Előzmény: szg (#911)
Biztos? A titok-doboz bal szélére teszed az egeret, majd balgombbal jobbra húzod. Nálam megy rendesen. Igaz, hülye IE.
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#909)
Ctrl+A? Esetleg akkor nem látszódhat ha valami bizar szinkombináció van beállítva az oprendszeredben.
Elövettem minden böngészőt amit találtam a gépen és mindegyikben látszik a dolog (Safari alatt nehezebben olvasható egy kicsit)
Elövettem minden böngészőt amit találtam a gépen és mindegyikben látszik a dolog (Safari alatt nehezebben olvasható egy kicsit)
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#909)
Pár óra múlva ott fogom bőgetni az ablakod alatt a BMW M5 Skodge Viper 400 64 lóerejét, Te meg ilyenekkel foglalkozol? :) Nagyon jó a dolog, köszönjük!!!
Berényi Mikós gonosz. Most láttam a Barbárok közt c. filmalkotásban. :)
Infó:
Különösen szép, hogy a játékok is megkapták ezt a fícsört, ott lesz igazán hasznos a titok-cucc!
Berényi Mikós gonosz. Most láttam a Barbárok közt c. filmalkotásban. :)
Házigazda
Előzmény: szg (#902)
Stimm ki tudom jelölni azt ami látszik, de ami nem az nem jön elő. ( Láttam már ilyent mást oldalon de itt nem megy )
Moderátor
Előzmény: szg (#907)
Igen. Nyomd le az egér bal gombját a doboz fölött, és húzd végig rajta az egeret.
Moderátori megjegyzés: kissé keverem az irányokat...
Moderálva szg által
Moderálva szg által
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#906)
Született valami a fórumhoz
nem szeretem az esőt... holnap is esni fog?
Infó:
kérésre ilyen majdnem titkos szöveg többek között, de van még ott más is
nem szeretem az esőt... holnap is esni fog?
Házigazda
Azért köszi ismét! Örömmel érzékelem hogy itt egy ötlet gyakran annyi idő alatt elkészül, mint ami a másik oldalon az "'Írd be a dev.geóba" felszólításhoz kell. :-) Kezdek átszokni erre az oldalra..
Moderátor
Előzmény: szg (#900)
Nem a sebességemmel van a bajom, mert eléggé gyosan dolgozok szerencsére :)
Az az egy mozdulatos apróság az alábbi részeket érintette:
- játék központi logika
- játék adatlap
- új megtalálások doboz
- profil oldal
Már minden összefügg mindennel az oldalon, így minden változás mindent érint...
Az az egy mozdulatos apróság az alábbi részeket érintette:
- játék központi logika
- játék adatlap
- új megtalálások doboz
- profil oldal
Már minden összefügg mindennel az oldalon, így minden változás mindent érint...
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#899)
Köszönöm! Már az átmeneti állapotból gondoltam, hogy ezt csinálod. Vigasztaljon a tudat hogy egy kijelző kezelési gond nekem több mint egy hetembe került. :-(
Moderátor
Előzmény: szg (#898)
Módosítotottam.
Egy mozdulatos apróság:
megmértem, 27 perc, lehet, hogy nem nekem kéne az oldal fejlesztésével foglalkoznom?
Egy mozdulatos apróság:
megmértem, 27 perc, lehet, hogy nem nekem kéne az oldal fejlesztésével foglalkoznom?
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#895)
Valami rosszul sikerült, vagy csak még nincs kész?
"4
1970-01-01 01:00:00
4
Megtalálás: 4
Találati pontosság:
4 m
Módosítások száma: 4"
"4
1970-01-01 01:00:00
4
Megtalálás: 4
Találati pontosság:
4 m
Módosítások száma: 4"
Jó volna ha a játék oldalon amikor megjelenik az "összes megtalálás" link, akkor látszana valahogy hogy hány megtalálás van még. Szóval jobb volna mondjuk ez "További megtalálások: xx db" Egy mozdulatos apróság, de örülnénk neki.
Moderátor
egy bug miatt véletlenül máshova kerül majd a moderátori jog engedélyező pipa... :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#893)
Úgy, hogy azt a SylverRat által írt program sorsolja? Ezt nem gondotad végig... :)
Házigazda
Előzmény: szg (#892)
A ddrkt -ra a gpsgames fölajánlhat nyereményként egy moderátori jogot :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#891)
de csak azért, mert még (elég bölcsen...) nekem nem adtak itt (sem...) moderátori jogot. :-D
egyébként meg ott az Előnézet gomb, tessék nyomkodni Rögzítés előtt...
egyébként meg ott az Előnézet gomb, tessék nyomkodni Rögzítés előtt...
Moderátor
Előzmény: magpet (#889)
A módosíthatatlan hozzászólás talán kicsit meggondolásra, "önmoderációra" késztet. Ha mégsem, akkor ott az igazi moderátor, akinek árdemben még nem akadt dolga a Games-en. :)
Házigazda
Előzmény: Szab (#888)
a hozzaszolas lenyeget nem illik valtoztatni, mert akkor a ra irt valaszok is ertelmuket vesztik
Csak megjegyzem, hogy ez nem lehet akadály:
Egyes helyeken ezt úgy oldják meg, hogy nem tudsz változtatni, ha válaszoltak már rá (pl. criticalmass.hu)
Vagy csak meghatározott ideig lehet a hsz-t utólag szerkeszteni, mondjuk 10perc (ilyen volt a pdamania forum anno, amikor még jártam oda is)
Régebben én is felvetettem a dolgot, de végülis nem létkérdés, úgyhogy elfogadom, ha a moderatúra ezt nem szeretné.
Csak megjegyzem, hogy ez nem lehet akadály:
Egyes helyeken ezt úgy oldják meg, hogy nem tudsz változtatni, ha válaszoltak már rá (pl. criticalmass.hu)
Vagy csak meghatározott ideig lehet a hsz-t utólag szerkeszteni, mondjuk 10perc (ilyen volt a pdamania forum anno, amikor még jártam oda is)
Régebben én is felvetettem a dolgot, de végülis nem létkérdés, úgyhogy elfogadom, ha a moderatúra ezt nem szeretné.
Előzmény: magpet (#886)
Roviden a lenyeg:
-par elgepeles senkit sem zavar
-a hozzaszolas lenyeget nem illik valtoztatni, mert akkor a ra irt valaszok is ertelmuket vesztik
-ha nagy a baj, es megis torolni/modositani kell, akkor keresre villamgyorsan megtesszuk (persze csak sajat hozzaszolasodra kerhetsz ilyet)
-par elgepeles senkit sem zavar
-a hozzaszolas lenyeget nem illik valtoztatni, mert akkor a ra irt valaszok is ertelmuket vesztik
-ha nagy a baj, es megis torolni/modositani kell, akkor keresre villamgyorsan megtesszuk (persze csak sajat hozzaszolasodra kerhetsz ilyet)
Házigazda
Előzmény: szg (#885)
Ez már többször föl lett vetve és mindanyiszor el is lett vetve. Ha visszalapozol akkor láthatod az egyes pro/kontra érveket :)
Házigazda
Előzmény: Bacu (#884)
Javaslom a fórumnál a hozzászólás szerkesztését, illetve, hogy pl újbóli hozzászólás ne legyen, hanem akkor javasolja a szerkesztést.
Nem zavaró, csak pl jó dolog, mikor valamit elrontasz, és nem kell újból beírnod, hanem csak gyorsan szerkeszted.
Jogos, hogy miért nem használja akkor az ember az előnézetet... :)
csak egy ötlet ez is... ;)
Nem zavaró, csak pl jó dolog, mikor valamit elrontasz, és nem kell újból beírnod, hanem csak gyorsan szerkeszted.
Jogos, hogy miért nem használja akkor az ember az előnézetet... :)
csak egy ötlet ez is... ;)
Egy kis státusz riport:
Amik most biztosan benne vannak a csőben:
- groundspeak gpx
- testreszbabható gpx
- gyüjtögetős játékok
- lezárt/megtalált játékok jelzése térképen/listákban
(ebből az első kettő az api -val megvalósítható, ha éppen valaki ráér...)
Ezenkívűl van még pár dolog, amik ilyen-olyan szinten megvannak/készülnek a teszten, de majd a következő KB gyűlésen priorizálunk.
Amik hátráltatják a dolgok elkészültét:
- beteg vagyok
- megélhetési programozás
Amik most biztosan benne vannak a csőben:
- groundspeak gpx
- testreszbabható gpx
- gyüjtögetős játékok
- lezárt/megtalált játékok jelzése térképen/listákban
(ebből az első kettő az api -val megvalósítható, ha éppen valaki ráér...)
Ezenkívűl van még pár dolog, amik ilyen-olyan szinten megvannak/készülnek a teszten, de majd a következő KB gyűlésen priorizálunk.
Amik hátráltatják a dolgok elkészültét:
- beteg vagyok
- megélhetési programozás
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#882)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |