Ide kerüljenek a technikai észrevételek, hibák, logikai bukfencek, ötletek, kérések.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
Egy logot szerkesztve minden kép felrakás után visszadob a megtalálásokra, és kezdhetem újra a szerkesztésre való megnyitást. Jó ez így?
Moderátor
Csuklás: Nekem kálium pótlás vált be. Régen volt hogy a k100 után három napig csuklottam. De egyetlen zöldeskék ( Talán KáliumR nevű ) tabletta megoldotta a dolgot. Ha butaság amit írok eü szakértők javítsanak ki.
Moderátor
Előzmény: magpet (#978)
Ki leszünk csapva innen, ha valami véreskezű moderátornak szemet szúr ez a dialógus... :)
Házigazda
Előzmény: szg (#979)
Szép terv! :) Engem szeretnél a sírba tenni, vagy neked vannak suicid hajlamaid? :)))
Házigazda
Előzmény: magpet (#978)
Akkor vagyunk kész, ha kezedben a teljesítés-igazolás az összes júzertől. :)))
Most hívott anyukám. Nincs valakinek ötlete csuklás ellen? Szegény nem tudja abbahagyni. :)
Most hívott anyukám. Nincs valakinek ötlete csuklás ellen? Szegény nem tudja abbahagyni. :)
Házigazda
Előzmény: szg (#976)
Kész? Dehogy, még rengeteg ötletem van, csak óvatosan adagolom. :-) Ráadásul teljesen ideszoktam már a gc oldalról.
Moderátor
Előzmény: szg (#976)
Az eddigi közel 600 órányi fejlesztés mellé úgy gondolod, hogy lenne még 20 óra? És akkor vége, kész vagyunk? :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#975)
Ez már nekem is eszembe jutott, de nem mertem elővezetni. :) Inkább azon dolgozunk a jogi főosztály vezetőjével, hogy a TNF játékok rejtését miképpen tudom majd a Hódindulásban érvényesíteni. Ha ez sikerül, akkor lesz 20 kemény órád... :)
Házigazda
Előzmény: szg (#974)
A gyenge monitort használó vaksi játékosok kedvéért a megtalált játékoknál a kép kiszürkítésén kívül átszíneznéd a linket is? Esetleg zárójelbe (is) lehetne tenni. Nem életbevágó, ha van fontosabb dolog akkor ne ezzel foglalkozz. Köszi!
Moderátor
A régebbi kavarodások miatt, ami már nme áll fenn, a játékokhoz lett beépítve egy öngyógyító funkció. Ha a játék gazádja nyom egy adatmódosítást a jáékán akkor a fórumai helyre állnak. Ezt most megtettem, de célszerübb lenne a játék gazdáinak szolni, mint ahogy ebben a fórumban korábban is votl róla szó.
Házigazda
Előzmény: Szab (#971)
Szg!
Kísértetjárás játék oldalán a játék fórumára nyomva bejön ez a fórum. A hozzászólások alapján jó helyen járunk, ám az url már egy kicsit gyanús, valamint ha az oldal tetején használjuk ezt a linket: "A játék adatlapja itt", akkor már a golyós játékra jutunk.
Kísértetjárás játék oldalán a játék fórumára nyomva bejön ez a fórum. A hozzászólások alapján jó helyen járunk, ám az url már egy kicsit gyanús, valamint ha az oldal tetején használjuk ezt a linket: "A játék adatlapja itt", akkor már a golyós játékra jutunk.
Köszi a frissítéseket! :o)
Az is tetszik, hogy a játék-listákban halványabb a teljesített játék képe! :o)
Az is tetszik, hogy a játék-listákban halványabb a teljesített játék képe! :o)
Előzmény: szg (#967)
Képes listák: megint látszik az összes.
Blog link: javítva (az eléggé fura hiba volt)
Helyesírás: javítva
Egyéb listák elérhetősége: pl a saját és mások profil oldalairól több féle lista, ha be vagy jelentkezve akkor a játék nyitóról is elérhető egy lista.
Blog link: javítva (az eléggé fura hiba volt)
Helyesírás: javítva
Egyéb listák elérhetősége: pl a saját és mások profil oldalairól több féle lista, ha be vagy jelentkezve akkor a játék nyitóról is elérhető egy lista.
Házigazda
Előzmény: VP.hu (#961)
"Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/gpsgames.hu/htdocs/jatek_lis ta_ajanlo.php on line 57"
... Az alábbi botlástól eltekintve nagyon jó, hogy külön kategóriában szerepelnek még nem játszott játékok, és hogy a többi kategóriában a már játszott játékok ki vannan szürkítve. Köszi a fejlszetést!
Előzmény: jalso (#964)
Igen, de a képes listáknál (pl. kincskeresés,indoor) eddig az összes játék látszott,most pedig csak az első valahány. A többit meg nemtudom,hogy lehet elővarázsolni.
Előzmény: szg (#960)
Némi segítséget jelentene, ha legalább a használt böngészőt és egy linket mellékelnél, mert ez így kissé tág leírás...
Játék listák alatt az így kinéző oldalakat értem én: [link]. Ha itt nincs lapozó akkor böngésző cache üritése esetelg megoldást jelenthet.
A képes listáknál nincs lapozó, az nem hiba, csak feature hiány.
Játék listák alatt az így kinéző oldalakat értem én: [link]. Ha itt nincs lapozó akkor böngésző cache üritése esetelg megoldást jelenthet.
A képes listáknál nincs lapozó, az nem hiba, csak feature hiány.
Házigazda
Előzmény: VP.hu (#959)
Frissítések az oldalon:
Mivel játszak ma? - olyan játékok ajánlója amiket még nem teljesítettél [link]
Teljesített játékok - amiket már tejesítettél, azok a játékok a listákban halványan jelennek meg
Játék listák - születt egy lapozó hozzá
Logolás - ha módosítod a logot, akkor már nem tünik el az előző
Képek felötése - ha "admin ellenőrzi" típusú a játék akkor egy ellenörző képet tudsz feltölteni
Fórum - ha van blogod, akkor az avatarod alatt megjelenik a linkje
meg pár apróság mindenfelé, amit lusta vagyok tételesen leírni :)
Mivel játszak ma? - olyan játékok ajánlója amiket még nem teljesítettél [link]
Teljesített játékok - amiket már tejesítettél, azok a játékok a listákban halványan jelennek meg
Játék listák - születt egy lapozó hozzá
Logolás - ha módosítod a logot, akkor már nem tünik el az előző
Képek felötése - ha "admin ellenőrzi" típusú a játék akkor egy ellenörző képet tudsz feltölteni
Fórum - ha van blogod, akkor az avatarod alatt megjelenik a linkje
meg pár apróság mindenfelé, amit lusta vagyok tételesen leírni :)
Házigazda
Szg nem fog örülni, de szerintem a ggpx már nincs olyan messze. Van igen precíz, részletes dokumentáció, már csak össze kell dobni, az meg pár perces meló*.
*szg: komolyan ne vedd! :) Az elmúlt napokban bőven jutott Neked az "azt csak úgy oda kell csinálni, sé kész is, nem?" típusú felkérésekből, gondoltam szaporítom a sort. :)
Igazából várunk türelemmel, szerintem Csuhás se ideges. :)
Beírjuk a dev.hod-ba?
*szg: komolyan ne vedd! :) Az elmúlt napokban bőven jutott Neked az "azt csak úgy oda kell csinálni, sé kész is, nem?" típusú felkérésekből, gondoltam szaporítom a sort. :)
Igazából várunk türelemmel, szerintem Csuhás se ideges. :)
Beírjuk a dev.hod-ba?
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#956)
Mennék gamest keresni, de nincs nyomtatóm, sokat irogatni meg nem szeretek... Sajna a gpx file pont azt nem tartalmazza egyelőre hogy mit kell keresni. Jó volna az egyben html letöltés, de..
Elavult, másfél hónapja nem frissül
Kezd kezelhetetlen méretűre dagadni
Indoorokat is tartalmazza feleslegesen
A megszűnt játékok is feleslegesek
Szóval már csak azért nem veszek oregont mert nem tudnám vele böngészni a játékokat az erdőben. :-)
Elavult, másfél hónapja nem frissül
Kezd kezelhetetlen méretűre dagadni
Indoorokat is tartalmazza feleslegesen
A megszűnt játékok is feleslegesek
Szóval már csak azért nem veszek oregont mert nem tudnám vele böngészni a játékokat az erdőben. :-)
Moderátor
(Hú ez már de rég volt itt... előre is elnézést:))
A geocachingen ez úgy van, hogy amikor megjeleníted az összes megtalálót, akkor minden marad az eredetiben felül, csak hosszabb lesz a megtalálók listája.
Egyébként számomra az is elég lenne, ha lenne egy "vissza játék lapjára" link a megtalálóknál, illetve a megtalálás bejelentésnél is. Régebben mintha lett volna ilyesmi, csak valamiért eltűnt, de beszéltünk is róla, hogy majd megnézed.
A geocachingen ez úgy van, hogy amikor megjeleníted az összes megtalálót, akkor minden marad az eredetiben felül, csak hosszabb lesz a megtalálók listája.
Egyébként számomra az is elég lenne, ha lenne egy "vissza játék lapjára" link a megtalálóknál, illetve a megtalálás bejelentésnél is. Régebben mintha lett volna ilyesmi, csak valamiért eltűnt, de beszéltünk is róla, hogy majd megnézed.
Előzmény: szg (#954)
Igen ez így van, ebben mi a gond? Vagy logolsz vagy olvasgatsz, nem? :)
Szerintem nem feltétlenül tartozik az összes megtalálás oldlara a játék alap infóin kívűl más (a részletes leírás és a képek sincsenek ott). Persze ha tömeges igény van rá, akor ki kerülhet oda is.
Szerintem nem feltétlenül tartozik az összes megtalálás oldlara a játék alap infóin kívűl más (a részletes leírás és a képek sincsenek ott). Persze ha tömeges igény van rá, akor ki kerülhet oda is.
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#952)
Úgy voltam vele, hogy azért akarod szerkeszteni, mert meggondoltad magad és így kapsz egy új esélyt, tiszta lappal kezdheted előről a logolást :)
Utánanézek amit lesz idő rá, hogy mi gubancolódott el.
Utánanézek amit lesz idő rá, hogy mi gubancolódott el.
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#950)
A ládáknál ott a link a megtaláláshoz, vagy a találat szerkesztéséhez. De ha látni akarom az összes találatot, akkor eltűnik a megtaláltam link illetve a szerkeszthetőség lehetősége.
Moderátor
Igen, ezt már én is szóvá akartam tenni. A kijavításig átmeneti megoldás: Szerkesztésre megnyitás előtt a szöveget kijelölni és CTRL C
(A plusz jelet nem tudom odavarázsolni a CTRL és a C közé.)
(A plusz jelet nem tudom odavarázsolni a CTRL és a C közé.)
Előzmény: Csuhás (#950)
Ha egy logot megnyitok szerkesztésre akkor törlődik a régi log. Magyarán a helyesírást újra írással gyakoroltatja a rendszer ;-)
(Kezdetben jó volt)
(Kezdetben jó volt)
Moderátor
Irjunk visszamenoleg egy hivatalos megrendelot? Akkor en lennek a hibas. :)
Házigazda
Előzmény: szg (#948)
Ahol legalább egy user megfordul ott már biztonsági kockázatok vannak, de ebben nincs az átlagosnál nagyobb kockázat.
Alkalomadtán kibővítem a feltöltési lehetőségeket ezzel is.
A fenének csinálok meg dolgokat magamtól :)
Alkalomadtán kibővítem a feltöltési lehetőségeket ezzel is.
A fenének csinálok meg dolgokat magamtól :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#947)
Nagyon jo! Az kivitelezheto, hogy a wherigo jatekok melle a jatekgazda fel tudjon tolteni *.gwc file-t? Az volna maga a jatek.
Házigazda
Előzmény: szg (#943)
A chat -nak sok értelmét nem látom, mert a fórumban is megtehető mindez, és még nyoma is marad. Nyitni kell egy chat topicot az általános beszélgetésre, vagy akár az Általános OFF -bn is mehet. Ha meg konkrét chat élémnyre vágsz akkor pedig a játékosok profiljában lehet találni erre vonatkozó adatokat :)
Házigazda
Előzmény: Bacu (#938)
Örülök, hogy megoldódott :)
Egy picit belepiszkáltam a játékodba és átvettem az ötleted a logoval kapcsolatban, ezzel némi munkát okozva magamnak :)
Apró újdonság:
A játékok adatlapján ezentúl jelölhető, ha wherigo kompatibilis gps -t igényel a játék.
Az első szép példa itt található ilyen játékra: Miskolci Városnézés
Egy picit belepiszkáltam a játékodba és átvettem az ötleted a logoval kapcsolatban, ezzel némi munkát okozva magamnak :)
Apró újdonság:
A játékok adatlapján ezentúl jelölhető, ha wherigo kompatibilis gps -t igényel a játék.
Az első szép példa itt található ilyen játékra: Miskolci Városnézés
Házigazda
Előzmény: moonspell (#940)
szg!!! A fenti menüsor a rókavadász cucc felirás miatt elcsúszott!
Legalábbis FF 3.0 alatt elcsúszva jön le! Majd javítsd!
Legalábbis FF 3.0 alatt elcsúszva jön le! Majd javítsd!
Egy nagy segítséget szeretnék kérni. Új játékot készítek de sajnos a játék megnevezésébe bemásoltam egy linket. Így túl hosszú lett a játék címe és a saját játékoknál nem tudok módosítani. Előre is köszönöm!
Javaslom a chat lehetőséget. Sokszor egész biztos kis élet lenne rajta... no meg ugye az is idehúzza a kessert :)
Ez a nyitja, nálam is egy reload után lett jó. Előtte egyáltalán nem volt ott a keretes cucc (a keret sem).
Házigazda
Előzmény: szg (#931)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |