Oregon, Dakota, Montana, GPSMAP 62, GPSMAP 78, Colorado.
Mit tud, mit nem, vegyek-e ilyet, hardware, software, firmware, okos dolgok a készülékkel kapcsolatban.
2014-01-26 18:29:29
Csak az utolsó mondattal van gondom, hogy mellé tölteni. Egyszerre küldtem a kütyüre mindent, látszik is. Be van kapcsolva a TopoGuide és be van kapcsolva a Tuhu, általad ajánlott verziója, mégsem látszik együtt. Úgy csináltam hogy a pc-n kijelöltem mindkét térképet majd küldés.

Előzmény: magpet (#6950)
2014-01-26 16:35:39
Töltsed le innen a táblázat közepe táján található "külön rétegek" nevű verziót, és telepítsd! A MapSource alatt megjelenik a rétegekre bontott térkép. Ezek közül válaszd ki az "utak" nevűt, ez csak az utakat fogja tartalmazni. TopoGuide mellé töltve üzemel az átlátszóság, a két térképet szépen egyben fogod látni.

Moderálva magpet által
magpet
Házigazda

Előzmény: bodin (#6949)
2014-01-25 19:36:01
Sziasztok!
Alapvetőnek mondható dologgal van problémám. Dakota 10-es géppel rendelkezem, sikerült rátennem a TopoGuide és a NaviGuide legfrissebb verzióját, a pc-n pedig a Mapsource és a BaseCamp is meg van, tehát fel vagyok vértezve.
A kérdésem: hogyan tudom a Topo térképre fólia szerűen rátenni a Tuhu-s jelzett túrista utakat? Kínomban már mindegyik tuhu-s térképet letöltöttem de próbálkozásaim nem hoztak sikert.. (a ládázás már megy vele)
Előre is köszönöm a segítséget.


Új megtalálások

Bejelentkezés