Oregon, Dakota, Montana, GPSMAP 62, GPSMAP 78, Colorado.
Mit tud, mit nem, vegyek-e ilyet, hardware, software, firmware, okos dolgok a készülékkel kapcsolatban.
2014-01-26 22:53:48
Openmaps-et használok magam is jó ideje, ott működik. Hogy a tuhu kimenet ezt már nem tudja, abból kimaradtam. A megoldás akkor az OMP.
A térképeket pedig ne egy csomagban küldd fel, mert akkor nem tudod őket egyesével ki/be kapcsolgatni a Dakotán! A megoldás:
1. Egy térkép felmegy, gmapsupp.img átnevezése akármire, pl. topoguide.img-re
2. Következő térkép feltölt, ami ugye megint gmapsupp. img néven érkezik. Átnevez... stb.

Így minden egyes img file külön térképként fog látszani, és lesz kapcsolható a térkép-beállításokban.
magpet
Házigazda

Előzmény: R.Guszty (#6952)
2014-01-26 18:58:29
Amennyire tudom, a tuhu kimenete jó ideje (talán a szoftvercsere óta) nem alkalmas a TOPO-val való együtt működésre. Ha jól rémlik, azt szokták javasolni, hogy az openmaps.eu oldalról töltse le a réteges térképet, és azzal működik a Topo. (Nem próbáltam, mivel nincs topo térképem)
R.Guszty

Előzmény: magpet (#6950)
2014-01-26 16:35:39
Töltsed le innen a táblázat közepe táján található "külön rétegek" nevű verziót, és telepítsd! A MapSource alatt megjelenik a rétegekre bontott térkép. Ezek közül válaszd ki az "utak" nevűt, ez csak az utakat fogja tartalmazni. TopoGuide mellé töltve üzemel az átlátszóság, a két térképet szépen egyben fogod látni.

Moderálva magpet által
magpet
Házigazda

Előzmény: bodin (#6949)
2014-01-25 19:36:01
Sziasztok!
Alapvetőnek mondható dologgal van problémám. Dakota 10-es géppel rendelkezem, sikerült rátennem a TopoGuide és a NaviGuide legfrissebb verzióját, a pc-n pedig a Mapsource és a BaseCamp is meg van, tehát fel vagyok vértezve.
A kérdésem: hogyan tudom a Topo térképre fólia szerűen rátenni a Tuhu-s jelzett túrista utakat? Kínomban már mindegyik tuhu-s térképet letöltöttem de próbálkozásaim nem hoztak sikert.. (a ládázás már megy vele)
Előre is köszönöm a segítséget.


Új megtalálások

Bejelentkezés