Oregon, Dakota, Montana, GPSMAP 62, GPSMAP 78, Colorado.
Mit tud, mit nem, vegyek-e ilyet, hardware, software, firmware, okos dolgok a készülékkel kapcsolatban.
2014-07-20 09:53:34
Ha NaviGate-es beszerzés (vagy a garmin.hu-n található viszonteladók egyikétől vásároltad), akkor a számlát, vagy a készüléket (gyári szám) bemutatva pótoljuk az általad elkavart leírást, ingyenesen. Hétfőtől keress engem nyugodtan, segítek ebben.
Ha egyéb helyről származik a készülék (más forrásból szállító webáruház), akkor ezt sajnos valóban csak a már említett 6000Ft-os áron tudjuk megtenni. Lehetséges, hogy szerinted ez az üzletpolitika gáz, de miért is kéne egy cégnek saját forrásaiból terméktámogatást adni egy olyan termékhez, amihez semmi köze? Ezeket a köröket már olyan sokszor megfutottuk különféle fórumokon...
Továbbá finoman jegyzem meg: Te magad írod, hogy elkavartad a leírást. Ha a készüléket kavarod el, azt is ingyen kell majd pótolnunk?
magpet
Házigazda

2014-07-10 09:39:36
Szia!
Köszönöm a választ! Ezen túl vagyok. A készülék magyar beszerzés, de elkavartam a manuálját! A navigate 6000 Ft ért akar adni egy manuált a náluk vásárolt 114000Ft -os készülékhez. Ez az üzletpolitika sztem gáz! Na mindegy azért köszönöm a választ.
Ráadásul külföldön mindenhol hivatalosan letölthető a manual.


Új megtalálások

Bejelentkezés