Szerintem ez a Tech rovatba illik a leginkább... :-)
Boldog 1234567890-t!

:o)
legközelebb 2038. január 19-én kell attól félnünk, hogy az összes 32 bites számítógép feladja... :-/ [link]

:o)
legközelebb 2038. január 19-én kell attól félnünk, hogy az összes 32 bites számítógép feladja... :-/ [link]
Moderátor
Nem vagyok okos. Mikor indult ez az óra? (A "mikor" úgy értendő, hogy mihez kapcsolódóan? Az osztást magam is elvégeztem. :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#20)
dolgoztam.
olvasgatni járok ide, amikor este hazaérek, máshoz nem nagyon van már kedvem... :-/ meg néha segítek játékokat megoldani, de nekem senki sem akarja belogolni, én meg lusta vagyok utólag hozzá... :-)
olvasgatni járok ide, amikor este hazaérek, máshoz nem nagyon van már kedvem... :-/ meg néha segítek játékokat megoldani, de nekem senki sem akarja belogolni, én meg lusta vagyok utólag hozzá... :-)
Moderátor
Előzmény: apexsek (#7)
Nem lehetsz ilyen önző!
Két nappal a 33 előtt kinyírnál a jóslatoddal?
Más:
Egyébként merre jártál mostanában?
Nem láttam a neved sehol...
Két nappal a 33 előtt kinyírnál a jóslatoddal?
Más:
Egyébként merre jártál mostanában?
Nem láttam a neved sehol...
Előzmény: SylverRat (#1)
nem koncentráltok eléggé a cím alatt szereplő sorra... :-D
de nekem eddig Bacu változata tetszik a legjobban, csak sajnos nem igaz... :-/
de nekem eddig Bacu változata tetszik a legjobban, csak sajnos nem igaz... :-/
Moderátor
A világot ellepik a hitelre vásárolt Valentin-napi rózsaszín plüssállatkák. A durva termelési kényszer miatt Kína kifogy a nyersanyagokból és az energiahordozókból. Obama Valentin-napi díszdobozos cukorkával próbálja kibékíteni a tálibokat, amin ők halálra sértődnek, és megveszik Putyintól az összes gázt. Ettől az EU összeomlik, leállnak az autógyárak, senki nem vesz majd benzint, így az olaj-mizéria is okafogyottá válik, leáll a termelés, kőolaj híján pedig bezár az összes McDonalds - innen az USA összeomlása napok kérdése. Az emberiség visszahúzódik a barlangokba, az utolsó csepp üzemanyagot pedig egy providentes pénzbehajtó szolgálati fordfókusza égeti el Mátészalka előtt néhány kilométerrel.
Vagy tévednék? :)
Vagy tévednék? :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#1)
Sylverrat picit bepityókázott, ami nem csoda, mivel ma van Balázs nap!
Boldog névnapot druszám! :)
Boldog névnapot druszám! :)
közép-európai idő szerint 2009. február 14-én, 00:31:30-kor eljön a Világvége!
vagy mégsem?
de miről is beszélek én? :o)
vagy mégsem?
de miről is beszélek én? :o)
Moderátor