Mindenféle számítógépes téma, nem feltétlenül GPS-közelben.
1 | 2 | 3 | 4 |
2009-07-15 22:24:53
Lenne egy hatalmas problémám, amivel még ezidáig sosem találkoztam: Van egy MSI laposom, van benne egy gsa t40n dvd író, eddig nem volt semmi gond vele. Valamilyen oknál fogva nem ír se dvd-t se cd-t, viszont olvasni mindent olvas. Próbáltam már több íróprogival, de semmi. Eszközkezelőből leválasztottam újra felismertettem,de semmi. És ami a legfurcsább a sajátgépben 2 ikon lett egy helyett. Valaki már találkozott ilyesmivel? Előre is köszönök minden észrevételt.
moonspell

2009-05-10 23:45:12
Igen, ahogy írtam, már érzetem, hogy itt nem feltétlenül a praktikum van a háttérben! : ))
Nálunk a két kiscsávó abszolút fejlámpa fan, néha versenyt-világítanak egymás szemébe... Szóval, nagyon kell figyelni! : DD

Bevallom, nekem is megfordult már a fejemben, hogy beszerzek valamilyen olcsóbb, de könnyen hordozható gépet, hogy a helyszínről tudjak loggolni, de aztán önmérsékletet tanúsítottam!

Előzmény: magpet (#7)
2009-05-10 21:31:37
Ha most azt hiszed, nincs remény, és épp készülsz betonba önteni kedvenc netbookodat, én azt mondom: Állj! Tapodtat se, vándor, ki az elektronikával dacolva vívod harcod. Ím, kezemben a megoldás, mellyel hunyorgó tekinteted végre békére lelhet.

Ímhol é:

[link]
Schnitt

Előzmény: magpet (#7)
2009-05-10 18:29:27
Az utolsó mondatban volt a kulcs, NEM. :)
Az bosszant, hogy a telefonnak nevezett E90-en van kiváló billenytűvilágítás, de notebookon nem divat. Pedig az utóbbi sokkal inkább a hosszadalmas írogatásra kitalált eszköz, mint egy hülye nyitogatós telefon. Ennek ellenére a nyitogatós telefonon sokkal jobban szeretek hosszan írni, mint pl. az Asus eee-n.
magpet
Házigazda

Előzmény: Boxer (#4)
2009-05-09 18:40:36
Alapfunkciónál a kékfogra céloztam. Egyébként laptop/netbook billentyüzetet a mérete miatt nem igazán lehet alulrol 2 leddel átvilágitani. Ha minden gomb alá tesznek, az meg eszi az akkut. Inkább a képernyő felső szélébe szoktak eldugni 1 ledet, ami felülről világít,mint a lenovo T szériában.
Schnitt

Előzmény: caspi (#5)
2009-05-08 21:25:01
Gyanús, hogy a belső billentyűzetvilágítás a 14" felett sem szériatartozék. Vagy csak én fogtam ki a világítás nélkülieket... ;)
caspi

Előzmény: Schnitt (#3)
2009-05-08 21:23:41
Hey,
csak kérdezem, hogy egy netbook plusz led-es micro fejlámpa combó nem költséghatékonyabb-e, illetve multifunkcionalitásában valamint szabadabb típusválasztásában nem képez-e megfontolandó alternatívát...???
Persze, ha kalandvágyból keresed, akkor egyértelmű NEM a válasz! : ))
Boxer

Előzmény: magpet (#1)
2009-05-08 15:28:28
:)
így jár, aki 14" alá megy :)
Ott már az alapfunkció is extra
Schnitt

2009-04-17 22:38:12
Vészes szint alá csökkent a háztartásban az egy főre jutó kis toszok száma? :)
Házigazda

Előzmény: magpet (#1)
2009-04-17 22:03:35
Tud-e valaki olyan apró netbookról, amelyiken van billentyűzet-világítás? Nem USB-r edugható kisvillanyra gondolok, hanem rendes, belső billentyű-fényre. Vicces, hogy az E90-en ezért is jobb írni, mint a pici Asus EEE-n.
További követelmény a bluetooth (vicces módon nem minden netbookon van) és a nem túl durva ár. Word/Excel/MapSource/net felhasználás, tehát nem kell brutális erőgép. Van tippetek?
magpet
Házigazda

1 | 2 | 3 | 4 |

Bejelentkezés

Akciós
GARMIN eTrex 30
64 900 Ft.