Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2011-01-03 22:26:38
ok, így már értem.
A játéktípus mezőben tényleg felesleges a szerkeszthetőség, mert itt elég lenne csak jelezni, milyen funkciót választottunk ki a rádiógombos kiválasztó panelen. Most jobb híján így van, ahogy van, nem szép, de ahogy leírtad, végül is úgy működik, ahogy kell.
Azért majd próbálok valamit szépészkedni rajta.
BigMick

Előzmény: yano6ard (#24)
2011-01-03 22:13:54
"Na ezt nem egészen értem. Nekem egész használhatónak tűnt ez a rész. Próbáld meg részletesebben leírni, mi zavar téged."

Lehet, hogy ez a SE túlokoskodása. Most próbáltam kinyitott billentyűzettel, így nem jelentkezik a dolog.

Ha össze van csukva a telefon akkor a gg-s letöltés választóablaknál, ugye nincs default játéktípus. Ha rábökök a választógombra, akkor átvisz egy rádiógombokat mutató ablakba, de közben már látom egy pillanatra felvillani a gépelést segítő képernyőt. Ha kiválasztom a megfelelő rádiógombbal a játéktípust, akkor az bemásolódik az input ablak szerkesztési mezőjébe (és szerkeszteni is tudom!). Ha escape-et nyomok, akkor tudok visszatérni a játék letöltés ablakhoz, ahol a gombfeliraton most már a kiválaszott játéktípus szerepel, vagy amit odaírtam. A beleszerkesztés igazából nem befolyásolja a letöltést, a rádiógombbal beválasztott játékleírások töltődnek le.

Nem tudom érthetően írtam-e le a tapasztalatot... remélem.


yano6ard

Előzmény: BigMick (#20)
2011-01-03 21:25:33
yano6ard
- Fektetett képernyőnél a két felső nyomógomb nincs egy magasságban, gg több px-lel feljebb kerül.
1.0.2-ben már javítva

- gg letöltésnél nem lenne célszerűbb, ha "gg" is kellene a játékkódhoz, nem csak a szám?
Azért csináltam ilyenre, mert az XML API szigorúan csak a numerikus kódot veszi be. Nem numerikus kód esetén nem azt mondja, hogy nincs ilyen kódú játék, hanem simán úgy veszi, mintha nem is adatunk volna meg semmilyen kódot, és elkezdi sorolni az összes játékot.
Egyelőre így tudtam viszonylag egyszerűen biztosítani, hogy a user biztosan numerikus karaktersort tudjon csak beírni.
Ha a beviteli mezőt nem tiszta numerikusként kezelném, akkor sokkal macerásabban lehetne csak elérni, hogy a GG után csak numerikus karaktereket lehessen beírni.
Előbb-utóbb azért majd ez is meg lesz oldva.

- gg játék kiválasztásnál nincs def. játéktípus. Ha a rádiógombbal kiválasztok egyet, akkor utána szerkesztő ablakba ugrik a program, ahelyett h visszatérne a hívó ablakhoz
Na ezt nem egészen értem. Nekem egész használhatónak tűnt ez a rész. Próbáld meg részletesebben leírni, mi zavar téged.
BigMick


Új megtalálások

Bejelentkezés