Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2011-01-31 13:36:49
Mégiscsak szifonra kéne fejleszteni, ott ilyenek nem fordulhatnak elő... :-)
SylverRat
Moderátor

Előzmény: BigMick (#143)
2011-01-31 11:34:34
Hm..., érdekes.
Szerettem volna a saját kütyümön kipróbálni ezt a szituációt. A cachemate fel is települt marketről, de működni már nem hajlandó. Azt mondja, hogy neki feltétlenül rootolt kütyü kell, amin BusyBox is van (vajon mi a fenének?)
Ettől függetlenül kipróbáltam a g:hu telepítést úgy, hogy a cachemate installálva volt. Probléma nélkül működött a dolog, szóval azt gondolom, a hiba nem az én készülékemben van.

Azt meg, hogy valaki milyen vason, milyen rootolási eljárás melyik verziójával, milyen maszek ROM-ot rak fel a saját gépére, milyen BusyBox-os hackelésekkel fűszerezve, meg mennyire tudja, hogy épp mit csinál, azt nincs se időm, se kedvem nyomozgatni, mert annyi elcsesződési lehetőséget rejteget ez a dolog. Vannak erre specializálódott helyek a neten, ahol boldogan rávetik magukat a témára.
Én örülök, ha a g:hu normál android környezetben stabilan tudja azt, amit szeretnék.
BigMick

Előzmény: Sancho (#142)
2011-01-31 10:03:00
Érdekes hibajelenség! Egy másik appal összeveszik a g:hu app. Idézek egy blog kommentből:

Idézet
Valamiért ez nekem nem akar működni. Letöltöm a g.hu.apk telepítőfájlt, de a letöltés után megnyitva telepítés helyett a posztban is látható CacheMate import ablak jön be, úgy látszik nem nagyon kedvelik egymást. Talán egy moddolt cachemate lehet ez az app, és azért?

Forrás: http://androlib.blog.hu/2011/01/27/andro id_es_a_geocaching_1_resz#comment-form

Érdemes lehet tesztelned, hogy kivédd az ilyen akciókat.
Sancho


Új megtalálások

Bejelentkezés