Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2011-02-16 09:44:42
Az izgalmassághoz: amin most dolgozom, az nekem elég izgalmas (megcsinálni), bár ezt tekinthetjük egy teljesen alap dolognak is, amiben nincs semmi pláne. Hogy aztán nektek milyen lesz (használni) az majd kiderül...
Képkezelés: kezdetektől benne van az álmaimban. A láda/játékleírás mellé jó lenne képet is tárolni, de ehhez tényleg kéne valami szerver oldali támogatás.
A képbeküldésre az a gondolatom van, hogy:
- bármelyik láda/játék leírásból indíthassak felvétel készítést, és az így készült fotó/videó automatikusan legyen hozzákötve ehhez a ládához/játékhoz.
- amikor alkalmas net rendelkezésre áll (pl. este wifi), akkor a nap közben ládához/játékhoz kapcsolt képeket akár egyesével, akár kötegelten fel tudjam tölteni.
Hogy mindez mikor? Apósom örökbecsű szavaival élve: ezután.
BigMick

Előzmény: magpet (#175)
2011-02-15 18:38:14
Izgalmasság! :) Képkezeléssel nincsenek terveid? időnként jó volna a ládák/játékok képeit is lehúzni (nem böngészőben szenvedni, főleg egy GPRS-t is alig tudó domboldalban). Persze ehhez jó volna szerver-oldalon egy apróképcsináló kimenet, ha jól gondolom.
A másik, hogy jó volna képet feltölteni a loghoz.
De türelmes vagyok. :)))
magpet
Házigazda

Előzmény: BigMick (#174)
2011-02-15 18:28:56
A geocaching.com-os login megadás egyelőre szigorúan kísérleti célokat szolgál. Nem tudom, mikorra lesz belőle valóban használható dolog.
Nemsokára lesz viszont egy másik izgalmas új funkció. Bővebbet, majd ha kész lesz.
BigMick

Előzmény: keep (#173)
2011-02-15 12:44:10
Nocsak-nocsak. A beállításoknál levő geocaching.com-os login megadási lehetőség vajon mi célt szolgál? :))
Esetleg egy apró gondolat: a changelogot valahogy el lehetne érni a progamból? Akár úgy, hogy egy online szöveget behúz, nem kell fixen tároltnak lennie. Illetve esetleg egy linket a legújabb verzió letöltéséhez :)


Új megtalálások

Bejelentkezés