Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2011-05-08 22:15:18
Annyit még megjegyeznék, hogy több a meló és kevesebb a pénz.. így az idő is (szerintem nem vagyok ezzel egyedül). Fáj a sarkam több hónapja, nem tudok eljutni az orvosig sem, de lefutnám már ezt a ló**z 800 métert, hogy javítsam az arányt.. DE Siófokra előbb leérnék mint a XVI. kerületbe.. Ezért nincs kedvem elindulni se jelenleg.. Majd egyszer arra járok, akkor lefutom.
zakany

Előzmény: zakany (#436)
2011-05-08 22:06:50
Ez a program 99%-ban csak kinn ér valamit OUTDOOR.. a lakásban nem sokra megy vele az ember... Minden tiszteletem a csodálatos teljesítményeidért, de nem nagyon értem, amit most művelsz itt (ebben a topicban). A blogod, korábbi irományaidat, és az egész alapgondolatot megértem, nagyon helyes! DE Ezt most nem, mert itt és most nem jogos ez a beírás.

Ez egy kurvajó dolog és kész! Ámulok, hogy mire képes a technika, és bizonyos emberek akik értenek hozzá.. BigMick egymaga olyan programot írt, amiről minden Garmin GPS tulaj csak álmodik.. illetve ha egy ilyen FW frissítés létezne..

Bocs, Pupu.. de ez most elhamarkodott itt.. SZERINTEM.


zakany

Előzmény: Pupu (#435)
2011-05-08 21:53:13
Ide is bemásolom, hátha nem néznek más topicot az Android itránt érdekődők:

Elmúlt pénteken (május 6.) letelt a két hét a "Futtasd magad!" játék megnyitása óta - akkor vetettem fel a kérdést, hogy ennyi idő alatt miből lesz több: e minimális testi igénybevételt jelentő játék teljesítéséből, vagy a sok műszaki topic közül az egyik, például az Android hozzászólásaiból.

Nos, megvan az eredmény: döntő, elsöprő fölénnyel győzött a high-tech az önsanyargató sportolás felett! Míg összesen négy játékos vállalta 800 méter lefutásának strapáját, egyedül Android ügyben ötször annyi, húsz hozzászólás született.

Azt hiszem, annak tanúi vagyunk, hogy egy játék-segédeszköz önállóan megálló szórakozássá, afféle játékká avanzsált, megoldva a GPS Games környezet- és költségkímélő űzésének problémáját. Nem kell hozzá autózni, kimozdulni, egyfajta indoor hobbi. Elképzelhető, hogy az általános gazdasági helyzet további kedvezőtlen alakulásával erősödnek az ilyen tendenciák. Az efféle iránt fogékonyaknak jó kedvtelést kívánok! Jómagam, mint az informatikától idegenkedő kőkorszaki szaki, inkább a természetjárás olcsó módjait kutatom.
Pupu


Új megtalálások

Bejelentkezés