Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2011-09-06 09:10:04
A versenykiírást kellene megnézni a formátummal kapcsolatban, .gpx-et rajzol majdnem mindenki, a Navitellel lehet .mps-t is.
Viszont pl. az Endomondo meghal a g:hu alatt. Ezt korábban írtam - én arra fogom, hogy a GPS-t ki/be kapcsolgatja a g:hu. 1-2 mp alatt úgysem lesz fix, sehogy nem értem, mi az értelme ennek. Talán az ugrándozás sem jelentkezne, ha nem akkor kezdené el a keresést, amikor az iránytűre tévedek.

Jó lenne erre egy opció, nekem elég lenne, ha háttérben nem használna GPS-t, amíg olvasom a ládaleírásokat, én inkább elviselem. Az iránytűhöz, meg a ládalistához úgyis kell, a térképről nem is beszélve, vagyis sehogy nem értem, mire jó ez a kikapcsolgatás.

A cachemate pl. azt csinálja, hogy CSAK a térképhez, és az iránytűhöz kapcsol folyamatos GPS-t, a "ládalista távolság szerint" esetben egy külön funkció a helymeghatározás, attól kezdve ahhoz viszonyít, kézzel lehet frissíteni.

Előzmény: gonczi (#585)
2011-08-31 13:56:37
úgy látom, közben megoldódott odaát.
Én a Gpstracker-t használom, ha használom, vagy az endomondo-t,
de egyiket sem intenzíven, így nem tudom, hogy tudnak-e olyan formátumú tracket rajzolni, amit a versenybizottság befogad.
Google maps fölé mindkettő tud. (android lévén ez alap :) )
gonczi

Előzmény: H.Gábor (#583)
2011-08-31 10:32:40
Ez odaátról a gc fórumból való. Tud valaki hozzá szólni? Én a kérdést sem értem ...

PulykiMakihozzászólásai | válasz erre | 2011.08.31 10:19:02 (59190)
XXIII. GEOCACHING FESZTIVÁL ÉS VERSENY - KŐVÁGÓSZŐLŐS

Üdv,

Be szeretnénk nevezni a versenyre a XXIII. Geofesztiválon, azonban eddig a keresést egy androidos készülékkel játszottuk, külön gps készülékünk nincs. A felhasznált app-ok: G:hu, és c:geo (free verzió | .com -os ládákra főleg). Kicsit meglepett a track-ek naplózása a versenyen, eddig nem hallottam ilyenről, lévén hogy 1 éve űzöm a kincskeresést eddig. (ha jól néztem a hu-s alkalmazás nem tudja menteni a track-eket, a c:geo-ba lehet importálni .gpx file-okat, de kimenteni, vagy naplózást nem találtam) bocs, ha nem jól használtam valahol a *szakzsargont, kérlek javítsatok ki :)

Kérdés, hogy lehetséges-e androidos okostelefonnal részt venni a játékban, és ha igen, milyen app-okat javasolnátok?

Köszönettel és üdvözlettel:
Kari
H.Gábor


Új megtalálások

Bejelentkezés