Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2011-11-16 21:05:52
Idézet
A reklámmentes fizetős verziónak is egyik nagy hátránya az lenne, hogy úgyis lenne aki feltenné netre, és bárki hozzáférhetne, ezzel elvéve a lehetőséget a reklámok megjelenésétől. Olvastam olyan droidos fejlesztést, hogy amikor kijött a reklámmentes fizetős verzió, utána nem sokkal jobban visszaesett az ingyenes reklámbevétele, mint amennyi bejött a befizetésekből.

Ehhez itt a legtöbben nem tudnak hozzászólni, magamból kiindulva.
Tehát a fejlesztő döntése, mi néhányan legalább is, mellette vagyunk.
gonczi

Előzmény: vik (#689)
2011-11-16 20:46:06
Egyenlőre egyetlen támogatási lehetőség a néha-néha reklámra kattintgatás, amire igyekszem én is gyakran odafigyelni. :) És reklám is csak akkor van, amikor én szeretném, vagyis amikor felengedem netre/wifire a telót. Nekem így nagyon kényelmes, amíg otthon töltögetem a ládákat, addig úgyis megy a wifi, kint terepen meg sehol semmi reklám.

A reklámmentes fizetős verziónak is egyik nagy hátránya az lenne, hogy úgyis lenne aki feltenné netre, és bárki hozzáférhetne, ezzel elvéve a lehetőséget a reklámok megjelenésétől. Olvastam olyan droidos fejlesztést, hogy amikor kijött a reklámmentes fizetős verzió, utána nem sokkal jobban visszaesett az ingyenes reklámbevétele, mint amennyi bejött a befizetésekből. Lehet a paypal donate lehetőség is elegendő lehet azoknak, akik szívesen megtámogatnák a fejlesztést.


Új megtalálások

Bejelentkezés