Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2011-11-17 10:13:46
Természetesen a paypal is teljesen jó megoldás, csak arra a részére akkor nem reagáltam.
gonczi

Előzmény: vik (#691)
2011-11-17 07:40:01
félreértés ne essék, én is mellette vagyok, csak leírtam mellé a véleményem. Plusz azt, hogyha lehetne választani, hogy simán paypal utalással, vagy az app utáni fizetéssel lehetne támogatni a fejlesztőt, és hamarabb választanám a paypalt, mert a fizetős app nekem nem jelentene semmi pluszt, ellenben valószínűbb, hogy lassabban menne a frissítése, mert amíg ide azonnal ki van linkelve a legfrissebb verzió, gondolom a fizetős már nem lenne ugyanitt, hanem majd frissüljön marketből, ami eddig ha jól tudom mindig némi csúszással járt, már az itteni linkhez képest.

De no offense, az enyém is csak egy vélemény, én is azt szeretném mint a többiek, hogy a program folyamatosan fejlődjön, és a fejlesztője is a lehető legjobban járjon, mert teljesen megérdemli.

Előzmény: gonczi (#690)
2011-11-16 21:05:52
Idézet
A reklámmentes fizetős verziónak is egyik nagy hátránya az lenne, hogy úgyis lenne aki feltenné netre, és bárki hozzáférhetne, ezzel elvéve a lehetőséget a reklámok megjelenésétől. Olvastam olyan droidos fejlesztést, hogy amikor kijött a reklámmentes fizetős verzió, utána nem sokkal jobban visszaesett az ingyenes reklámbevétele, mint amennyi bejött a befizetésekből.

Ehhez itt a legtöbben nem tudnak hozzászólni, magamból kiindulva.
Tehát a fejlesztő döntése, mi néhányan legalább is, mellette vagyunk.
gonczi

Előzmény: vik (#689)
2011-11-16 20:46:06
Egyenlőre egyetlen támogatási lehetőség a néha-néha reklámra kattintgatás, amire igyekszem én is gyakran odafigyelni. :) És reklám is csak akkor van, amikor én szeretném, vagyis amikor felengedem netre/wifire a telót. Nekem így nagyon kényelmes, amíg otthon töltögetem a ládákat, addig úgyis megy a wifi, kint terepen meg sehol semmi reklám.

A reklámmentes fizetős verziónak is egyik nagy hátránya az lenne, hogy úgyis lenne aki feltenné netre, és bárki hozzáférhetne, ezzel elvéve a lehetőséget a reklámok megjelenésétől. Olvastam olyan droidos fejlesztést, hogy amikor kijött a reklámmentes fizetős verzió, utána nem sokkal jobban visszaesett az ingyenes reklámbevétele, mint amennyi bejött a befizetésekből. Lehet a paypal donate lehetőség is elegendő lehet azoknak, akik szívesen megtámogatnák a fejlesztést.


Új megtalálások

Bejelentkezés