Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2012-02-23 14:56:20
Ismét teszteltem. Pontossági kör az működik. Sárga nyíl az nincs, néha van jó helyen levő szürke nyíl. De az idő nagy részében a sárga vagy szürke emberke otthon maradt Fóton mozdulatlanul. Mi több belenagyítva még pontossági kör is látszik Fóton, miközben már régen Újpesten jártam. Néha a programon belüli gps ki-be kapcsolás jó pozícióra vitte a nyilat, de hamarosan visszament Fótra. Más: töltőre dugva is előbb elhalványította majd kikapcsolta kijelzőt a telefon. ( Nem lehet hogy valami akkutakarékoskodó program nem tekinti használtnak a gps-t és ezért kikapcsolgatja? Ez magyarázna több itt leírt jelenséget. Hozzáteszem más navigációs programok gond nélkül működnek. )
Csuhás
Moderátor

Előzmény: BigMick (#892)
2012-02-22 17:33:34
Sárga nyilat még nem láttam. Pontossági kör sem látszott menet közben.
Érdekes. Az utóbbi napokban rövid, városi autózások közben mindig bekapcsoltam a programot, hogy lássam, hogy viselkedik. Nálam kb. úgy műxik, ahogy kell.
A pontossági kört 2 esetben láttam:
1. Bekapcsolt GPS-nél, ha a max. zoom közelébe nagyítottam, akkor már kilátszott a kör a helyzet jelző ikon mögül.
2. Kikapcsolt GPS esetén, amikor a telefonszolgáltató cellainformációi alapján történik egy elnagyolt helyzetmeghatározás, na akkor bazi nagy kör látszik (nagyobb zoom-szinteken az egész képernyőt beteríti).
BigMick

Előzmény: Csuhás (#890)
2012-02-22 09:56:01
Nem jött be az istenbizony. :-) Ma munkába jövet szinte végig az otthoni pozíciót mutatta hol szürke, hol sárga emberkével, illetve néha emberke nélkül. A maradék időben szürke nyíl volt helyes pozícióban mozgó térképen. Sárga nyilat még nem láttam. Pontossági kör sem látszott menet közben.

Más: Egyre jobban tetszik a program. Lehetne térképen megjelenő csiganyálat kérni. Magam normál gps esetén is inkább tájékozódom láda közelben a csiganyál alapján mint a iránytű segítségével.
Csuhás
Moderátor

Előzmény: BigMick (#889)
2012-02-20 21:36:41
Új verzió: 1.4.5
Mi változott?
- Mapsforge térképen helyzetkövetési (nem frissülési) hiba most már istenbizony ki lett javítva
- Mapsforge térképen a helyzetjelző (álló emberke vagy mozgás közben nyíl) színe kifejezi, hogy van-e már (még) érvényes GPS pozíció (sárga, ha van, szürke, ha nincs)
- Mapsforge térképre helyezett támpont is használható a láda/játék letöltés paraméterezéskor
- Térkép ill iránytű funkcióknál a képernyő fényesen bekapcsolva marad külső áramforrás (töltő) esetén
- GPS pontosság jelzése (áttetszó körrel az aktuális pozíció körül) Mapsforge térképen
BigMick


Új megtalálások

Bejelentkezés