Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2012-10-20 12:07:15
Közben megértettem, hogy a raszteres térképnél nem olyan egyszerű a megjelenítés állítása. A nagy felbontású készüléken nagy a PPI érték és 1 az 1-ben jeleníti meg a tile-okat, amik apróak a felbontás miatt. Szóval vagy nagyobb felbontásra renderelt tileok kellenének a térkép forrásból (ami ugye nem rajtad múlik) vagy nagyítani kell mint a Locusban (zoom-lock), de akkor meg elmosódik, elmosódhat.

Szóval egyenlőre marad ilyen.
Legalább sokminden ráfér a képernyőre, még ha kicsi is.

Azért a jelölőkön (pozíció emberke, ládák, segédpontok) kellene egy kicsit változtatni, hogy ne nagyítva jelenjen meg, mert kitakarja a pontos helyét, még a legnagyobb térkép nagyításon sem látszik a pontos helye e miatt.

[kép]

Előre is kösz!

Előzmény: streng (#1306)
2012-10-19 23:30:20
Remek a program BigMick! Köszönjük, már a kezdetek óta használom.

A TUHU raszteres térképei tényleg egy kicsit kis feliratokat és ikonokat használnak, de ez adott. (nincs is vele gond) Kis készüléken jó is, 800x480-on még tökéletes, annak aki jól lát.

De idő közben jöttek az újabb, nagy felbontású eszközök és ott tényleg nagyon kicsiben jelennek meg. Pl, Tableten elég apró minden (1280x800), de 10.1"-es kijelzőn jó sok részlet ráfér és még épphogy olvasható. Nekem pont jó lenne nem is kellene változtatni.
Viszont az új telefonomon 4.3" 1280x720 már teljesen használhatatlan.
Lásd csatolt kép. A kezelő gombok megfelelő méretűek, de a többi... Hasonlítsd össze a nagyítás gombok feletti helységnévvel a saját készülékeden.

Szóval, az lenne a tiszteletteljes kérésem, ha időd engedi, kérlek optimalizáld a térkép (tile-ok) megjelenítést nagyobb felbontásra. Gondolom van erre valami megoldás az SDKban.

A láda ikonok, jelölők meg automatikusan fel-nagyulnak dupla méretre.
A program menürendszere tökéletes méretű minden felbontáson, csak a térkép megjelenítéssel van probléma.

Mapsforge megjelenítést is mindjárt letesztelem.

Előre is köszönjük!

[kép]


Új megtalálások

Bejelentkezés