Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2012-12-01 09:54:57
c:geo is elég problémásan tudja kezelni a geocaching.com-ról érkező adatokat, tehát direktben szerintem biztosan problémás.
Viszont ötletként érdekes lehetne egy olyan, hogy a ládák mellett egyéb útpontat lehetne feltölteni fájlból. Ez lehetne POI vagy egy GPX-be letöltött com-os ládalista is. Ha tényleg csak minimálra kell, akkor ez univerzális, megy opencaching, kirándulás során tervezett útpontok stb is mehetnének bele. Nem is kéne más, csak a koordináta, név, esetleg ikon. Amit az alap GPX támogat és akkor ezeknek nem kell adatlap meg ilyesmi, csak egy lista plusz a térképen megjelenítés POI-ként.
Nem vagyok annyira benne, de talán ez viszonylag egyszerűen (legalábbis a direkt geocaching.com-hoz képest) megoldható lenne

Előzmény: Vitona (#1338)
2012-12-01 09:36:49
Szép napot!

Két kérdés:
Idézet
A Google fejlesztői portálon látom a bejövő hibajelentéseket
Ezt hol találom? Nyilvános-e nekem is?

A másik kérdést megpróbálom megfogalmazni. A c:geo programmal valamennyire össze lehet-e kötni? Arra gondolok, hogy ne kelljen váltogatni, hogy a ládalistában melyik van közelebb. Nem is kell túlbonyolítani, csak utalás valahogy rá, hogy két hu-s láda között van 3-4 comos is.
Köszönöm
Vitona


Új megtalálások

Bejelentkezés